Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

  • Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

    Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

    Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

    Ψήφοι: 43 18,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι λες ρε μαλάκα ???

12 παραπληγικούς έχουμε εδώ που είμαι στην εταιρεία ... και κάθε μέρα έρχονται στην δουλειά τους στην ώρα τους...

γιατί ο νόμος επιβάλλει στα κτίρια να υπάρχουν ράμπες με συγκεκριμένες προδιαγραφές (ή ειδικά ασανσέρ), τουαλέτες ειδικές, οι διακόπτες του ηλεκτρικού να είναι στο 1.10 απο το πάτωμα και πολλά άλλα που επιτρέπουν στον παραπληγικό να λειτουργήσει κανονικά...

και τα λεωφορεία έχουν ράμπες (και σε μας έχουν αλλά ο οδηγός βαριέται να την ανοίξει και λέει ότι είναι χαλασμένη) έτσι ώστε να μπεί αυτός με το καροτσάκι μέσα να πάει στην δουλειά του...

γκεγκε ηλίθιε... οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν ανάγκη την ελεημοσύνη και την λύπηση ηλιθίων σαν και σένα... ευκαιρίες θέλουν... βλάκα...

και επειδη βιαζομε γιατι θελω να παω για μπυρα ειπαμε οταν θα γινεις παραπληγικος στην ελλαδα τοτε να μιλησεις μεχρι τοτε βουλωνε
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
για το επιδομα ανεργιας ελεγα και πιο πανω ραμολι

από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα...

τι κάνεις Γίαννη? κουκιά σπέρνω...

από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις μύδια...

βλάκα για το επίδομα θέρμανσης σου λέω.... ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Μηνύματα
2.810
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα...

τι κάνεις Γίαννη? κουκιά σπέρνω...

από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις μύδια...

βλάκα για το επίδομα θέρμανσης σου λέω.... ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αν δεις το ιστορικο για επιδομα ανεργιας ξεκινησε για το επιδομα θερμανσης μιλαγαμε με αλλα ποστ
δες την πορεις της συζητησης στις προηγουμενες σελιδες τωρα φευγω να πεις ελευθερα της φιλελευθερες παπαριες σου παω για μπυριτσα απο αυριο παλι
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και επειδη βιαζομε γιατι θελω να παω για μπυρα ειπαμε οταν θα γινεις παραπληγικος στην ελλαδα τοτε να μιλησεις μεχρι τοτε βουλωνε

μόλις βγεί όμως κανένας νόμος που θα λέει ότι όλες οι πολυκατοικίες θα πρέπει να κάνουν προσβάσεις για ΑΜΕΑ θα σκούζεις πάλι ότι σε βάζουν να κάνεις έξοδα και σου κατάσχουν το σπίτι...

προτιμάς να δίνουν οι άλλοι (που πληρώνουν φόρους) επιδόματα...
 

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.077
Like
2
Πόντοι
16
μόλις βγεί όμως κανένας νόμος που θα λέει ότι όλες οι πολυκατοικίες θα πρέπει να κάνουν προσβάσεις για ΑΜΕΑ θα σκούζεις πάλι ότι σε βάζουν να κάνεις έξοδα και σου κατάσχουν το σπίτι...

προτιμάς να δίνουν οι άλλοι (που πληρώνουν φόρους) επιδόματα...

ρε ψευτη δουλευταρα....μπαινουμε...χεζουμε....κοιμομαστε ....γαμαμε....και οποτε ξελασκαρουμε και μπουμε εδω....τσουπ μεσα εισαι ρε κηφηνα !!!ετσι δουλευεις στας αγγλιας εσυ ??? 7 000 ευρω για να κανεις τον κοπρο ??? μετα λες πως επεσε το ελληνικο κρατος.....απο την δουλεια που εριχνες οταν και καλα εμενες ελλαδα ,και φοροδιεφευγες κοπρε !!!
 

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Μηνύματα
3.035
Like
2
Πόντοι
16
Για να θυμομαστε τι θα πει δεξια.
Εχει ενδιαφερον που τα λεει ο Καρατζαφυρερ γιατι αυτος τουλαχιστον δεν εχει τις αναστολες του "μεσαιου χωρου".

Πηγη:[URL unfurl="true"]http://jungle-report.blogspot.gr/2010/12/blog-post_18.html[/url]

Καμπουράκης: Κύριε πρόεδρε, ο Έλληνας εργαζόμενος όμως, μπορεί να έχει κακά χούγια, μπορεί να έχει κακομάθει τα τελευταία χρόνια… θέλει και μια προστασία απ’ το κράτος ρε γαμώτο.

Καρατζαφέρης: Προστασία ο καθένας να έχει απ’ τον εαυτό του. Τον καλό δεν τον διώχνει η επιχείρηση. Τον καλό τον καλοπιάνει και του λέει πάρε τόσα κι άλλα τόσα. Να μάθει κι ο άλλος να γίνει καλός. Να βάζει λίγο παραπάνω δουλειά. Ακούστε με. Τον καλό δεν τον απολύεις π-ο-τ-έ, ό,τι και να σου κάνει. Και πέντε μέρες να σου την κοπανίσει, επειδή είναι καλός και σου αποδίδει, δεν τον διώχνεις. Εάν θέλουμε να μάθουμε το λαό να ξαναδουλέψει, να ξαναδουλέψει. Ξέχασε ο λαός να δουλεύει.


Πρώτον λοιπόν, ξεχάστε κάθε προστασία από το κράτος. Αν έχετε στον προσωπικό σας κύκλο ισχυρούς προστάτες ή/και φουσκωμένο πορτοφόλι, καλώς. Διαφορετικά λυπάμαι, χάσατε.

Δεύτερον, «τον καλό δεν τον διώχνει π-ο-τ-έ η επιχείρηση». Τι θέλει εδώ να πει ο ποιητής; Πολύ απλά ότι, εάν απολυθεί κάποιος, χωρίς να κλείσει η επιχείρηση, πάει να πει ότι δεν ήταν «καλός». Άρα κανείς άλλος δεν φταίει εκτός από τον ίδιο.

Ε συ Έλληνα άνεργε πατριώτη, ακούς τι σου λέει ο υπερπατριώτης πρόεδρος; Εσύ φταις που απολύθηκες, το ακούς; Ξέμαθες να δουλεύεις, παλιοτεμπελχανά. Αν ήσουνα καλός στη δουλειά σου, και πέντε μέρες να την κοπάναγες, θα έκανε τα στραβά μάτια το αφεντικό και θα την περνούσες κοτσάνι. Αλλά τέτοιος άχρηστος που είσαι, καλά να πάθεις τώρα. Και που’σαι: αυτά που σου λέω είναι λόγια από άνθρωπο που αγαπάει την πατρίδα, άρα σωστά. Αν έρθει ποτέ κανάς αριστερός και σου πει ότι δε φταις εσύ για την κατάστασή σου, σου αρχίσει τις αναλύσεις για τον καπιταλισμό και σου προτείνει να αντιδράσεις, σπάσ’του αν μπορείς το κεφάλι, του παλιοανθέλληνα. Και συνέχισε να ακούς εμβατήρια.
 

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Μηνύματα
3.908
Κριτικές
12
Like
19
Πόντοι
26
χα αχαχχααχχααχ κλαίω με την συζήτηση tramountana & hippoaki ....κατ'εμέ πάντως έχει δίκιο ο tramountana στα περισσότερα που αναφέρει..
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο προθάλαμος της εξουσίας μέχρι και τον Λαπαβίτσα θα σε βάλει να ξυρίσεις..

Σκληραίνει η στάση της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης και ειδικά κατά του Αριστερού Ρεύματος. [tovima]

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εκ των στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα κ. Πάνος Σκουρλέτης σε τηλεοπτική του παρέμβαση στο Mega όταν ρωτήθηκε για την κριτική που δέχεται το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος από τον φιλικά προσκείμενο οικονομολόγο κ. Κώστα Λαπαβίτσα απάντησε με απαξιωτικό τρόπο αρνούμενος τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί του, τοποθετώντας μάλιστα αυτόν στο μπλοκ του κ. Αλέκου Αλαβάνου.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαπαβίτσας θεωρείται ο εκλεκτός της Αριστερού Ρεύματος και του κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, είχε υποδειχθεί μάλιστα για υποψήφιος ευρωβουλευτής αλλά «κόπηκε» με εντολή του προέδρου του κόμματος.

Ο κ. Σκουρλέτης συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που του έκανε ερώτηση σχετικά με την κριτική στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά από τον κ. Λαπαβίτσα είπε δεικτικά: «Συγγνώμη, δικοί μας άνθρωποι, νόμιζα ότι λέτε για στελέχη... Ο κ. Λαπαβίτσας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ασκήσει δριμύτατη κριτική στο πρόγραμμά μας και σε ό,τι έχουμε πει. Διαφωνεί με όλη την ανάλυση που κάνουμε στο ζήτημα της κρίσης. Γιατί επικαλείστε.. Ακούω και από τα ρεπορτάζ.. μα ο κ. Λαπαβίτσας... Μα ο κ. Λαπαβίτσας είχε υποστηρίξει τον κ. Αλαβάνο, ήταν από εκείνες τις δυνάμεις της αριστεράς που έχουν μια άλλη αντίληψη για την Ευρώπη.. Έτσι δεν είναι;.. Τώρα πώς το επικαλείστε;» ασκώντας εμμέσως κριτική και στις θέσεις για την οικονομία του Αριστερού Ρεύματος.

Epikairo: Κατά τρόπο άγαρμπο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ προς τον "πολιτικό ρεαλισμό", αδειάζοντας έναν άλλοτε συνομιλητή του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, εκτιμούμε ότι κάνει ένα λάθος: Μιας και ο Λαπαβίτσας χαίρει εκτίμησης από το Αριστερό Ρεύμα του Λαφαζάνη, η κατάταξη του Λαπαβίτσα στους πολτιικούς φίλους του Αλέκου Αλαβάνου, ουσιαστικά νομιμοποιεί την ύπαρξη του πρώην προέδρου και ιδρυτή, ας μην ξεχνάμε, του ΣΥΡΙΖΑ στους εσωκομματικούς συσχετισμούς. Ολοένα και περισσότεροι προεξοφλούν την αποχώρηση του Αριστερού Ρεύματος από το ΣΥΡΙΖΑ, το θέμα είναι αν αυτό θα γίνει πριν ή μετά τις εκλογές..

- See more at:
το αποκομμα του αποκομματος
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Γιάννης Λούλης και Γιάννης Δραγασάκης πίνουν καφέ στο Ζάππειο -Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντώνται

30.09.2014 14:05

Ο «γκουρού» της επικοινωνίας του Κώστα Καραμανλή, ο Γιάννης Λούλης, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης «συνελήφθησαν» να πίνουν καφέ και να συζητούν πολύ φιλικά στο Ζάππειο. Παρασκήνιο για φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καραμανλή; Αθώα συζήτηση; Η εικόνα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Την φωτογραφία ανήρτησε το Πρώτο Θέμα και την σχολιάζει με τον καλύτερο τρόπο ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης, στο protagon.gr.

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/pantloul3.jpg[/img[/URL]]

Νομίζω πως η φωτογραφία της ημέρας, είναι αυτή που δείχνει σ ένα καφέ τον Γιάννη Δραγασάκη (ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και από αυτούς που φέρονται ως σίγουροι υπουργοί σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ), με τον Γιάννη Λούλη, πολυσυζητημένο επικοινωνιολόγο, ο οποίος κατα καιρούς έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους πρωθυπουργούς των κυβερνήσεων της Ν.Δ. Είναι η φωτογραφία που σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θετικά και αρνητικά. Μάλλον τα δεύτερα σχόλια, αυτά που κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με τέτοιες συμβολικές κινήσεις «φέρνει το τέλος της ριζοσπαστικής αριστεράς!», είναι σαφώς περισσότερα.

Μια φωτογραφία, χιλιάδες λέξεις λοιπόν. Οι περισσότερες από εκείνους που δεν φανταζόντουσαν πως ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα έπινε καφέ μ' έναν τύπο σαν τον Γιάννη Λούλη. Ένα συμβολικό πρόσωπο για τη μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου, ταυτισμένο με τις επικοινωνιακές ανάγκες της συντηρητικής παράταξης. Αυτό που θα διαπίστωνε κάποιος από τα σχόλια, ήταν μια γενικευμένη απογοήτευση από μάλλον καλοπροαίρετους ανθρώπους που έβλεπαν στο πρόσωπο του επικοινωνιολόγου έναν σχεδόν... ταξικό εχθρό.

Υπάρχουν πολλά λάθη σ' αυτές τις εκτιμήσεις. Το πρώτο, ότι η φωτογραφία αυτή σημαίνει κάτι. Μπορεί να μην σημαίνει απολύτως τίποτα. Δυο άνθρωποι, έστω από εντελώς διαφορετικούς πολιτικούς χώρους συναντιώνται και πίνουν έναν καφέ. Και; Το δεύτερο λάθος, βασίζεται στην -πιθανώς- αυθαίρετη παραδοχή, ότι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συγχρωτίζεται μ' έναν εκπρόσωπο του πολιτικού συστήματος που συντέλεσε στην κατάντια της χώρας. Ακόμα και αν έτσι είναι, το λάθος βρίσκεται στην εκτίμηση κάποιων ότι όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να συνομιλούν με εκπροσώπους της αντίπερα όχθης. Ή ακόμα και να συνεργάζονται με αυτούς. Εκτός αν ζουν με την ψευδαίσθηση ότι ένα κόμμα διεκδικεί την εξουσία βασισμένο όχι στους μηχανισμούς που φέρνουν τα κόμματα πιο κοντά σ' αυτή, αλλά στην κοινωνία η οποία είναι ώριμη και συνειδητοποιημένη πολιτικά σε αριστερές λογικές. Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Το 3% δεν μετατράπηκε σε 27% ή 30% επειδή ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας διάβασε Μαρξ και τον υιοθέτησε.

Μια εξαιρετική ερμηνεία του φαινομένου αυτού, της μετατόπισης δηλαδή της ψήφου από άλλους σχηματισμούς προς τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει μ' ένα άρθρο του (στην Αυγή) ο καθηγητής Δημήτρης Σεβαστάκης. Μια φράση του είναι ενδεικτική. Αναφέρεται στη συμπεριφορά ενός νεοέλληνα που πέρασε από κλαδικές, με πολλούς ελιγμούς, έζησε το καταναλωτικό μοντέλο της μεταπολίτευσης και σήμερα στριμωγμένος και αδύναμος μπροστά στις απαιτήσεις αυτού του μοντέλου, αναζητεί λύσεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Γράφει ο καθηγητής γι' αυτόν τον πολίτη: «Ανακαλεί σήμερα μια πολιτική αργκό, για να πλησιάσει ξανά τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ, «να θυμηθούνε τα παλιά». Είχαν χαθεί τόσα χρόνια. Είναι ένας διαψευσμένος, φοβισμένος, τσαντισμένος μικροαστός. Όχι ριζοσπαστικοποιημένος».

Για να  επανέλθουμε στη φωτογραφία όμως. Αν υιοθετούσαμε την παραδοχή ότι η συνάντηση Δραγασάκη-Λούλη έχει έναν πολιτικό συμβολισμό και μια ιδιαίτερη σημασία, αυτή δεν είναι άλλη από τη διάθεση του ΣΥΡΙΖΑ να στρογγυλέψει θέσεις, απόψεις και συμπεριφορές (που άλλωστε επιβεβαιώνονται συχνά το τελευταίο διάστημα με κινήσεις της ηγεσίας του), ώστε να φέρει κοντά του τον προαναφερόμενο νεοέλληνα. Αναγκαία κίνηση ενδεχομένως για την κατάληψη της εξουσίας. Δικαιολογημένη, ωστόσο, και η απογοήτευση εκείνων που εχουν περισσότερες απαιτήσεις από ένα κόμμα της αριστεράς.

Πηγή: Γιάννης Λούλης και Γιάννης Δραγασάκης πίνουν καφέ στο Ζάππειο -Δύο διαφορετικοί κόσμοι συναντώνται | iefimerida.gr [URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/node/172268#ixzz3Eou1oa5s[/URL]
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Θεσσαλονίκη
Τι λέει η σύζυγος του άτυχου 70χρονου που πέθανε στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ

Μέχρι σήμερα δεν είχε πάει ούτε σε γιατρό, εξομολογείται συγκλονισμένη

Συγκλονισμένη είναι η σύζυγος του κυρίου Νίκου, του 70χρονου που έχασε τη ζωή του περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης, την τελευταία ημέρα διορίας για την καταβολή του συγκεκριμένου φόρου.

Όπως περιγράφει μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA ο σύζυγός της έχαιρε άκρας υγείας και δεν είχε οικονομικά προβλήματα ή χρέη.

«Ήταν ήρεμος όταν έφυγε για να πάει στην τράπεζα και ξαφνικα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι έπεσε κάτω» λέει η γυναίκα του 70χρονου.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ό,τι συνέβη στην τράπεζα λέγοντας ότι «ήμουν δίπλα του, σε κάποια φάση μελάνιασε αλλά προσπάθησαν να τον επαναφέρουν».


για τα τσυριζονια που δεν υπολογιζουν τιποτα για τους ψηφους
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Θεσσαλονίκη
Τι λέει η σύζυγος του άτυχου 70χρονου που πέθανε στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ

Μέχρι σήμερα δεν είχε πάει ούτε σε γιατρό, εξομολογείται συγκλονισμένη

Συγκλονισμένη είναι η σύζυγος του κυρίου Νίκου, του 70χρονου που έχασε τη ζωή του περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης, την τελευταία ημέρα διορίας για την καταβολή του συγκεκριμένου φόρου.

Όπως περιγράφει μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA ο σύζυγός της έχαιρε άκρας υγείας και δεν είχε οικονομικά προβλήματα ή χρέη.

«Ήταν ήρεμος όταν έφυγε για να πάει στην τράπεζα και ξαφνικα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι έπεσε κάτω» λέει η γυναίκα του 70χρονου.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε ό,τι συνέβη στην τράπεζα λέγοντας ότι «ήμουν δίπλα του, σε κάποια φάση μελάνιασε αλλά προσπάθησαν να τον επαναφέρουν».


για τα τσυριζονια που δεν υπολογιζουν τιποτα για τους ψηφους
Ρε αθλιε πρασινοφρουρε τι ηθελες να κανει η γυναικα να πει τον πονο τις στης καμερες? ΟΥΣΤ ρε μαλακα μερικοι εχουν αξιοπρεπεια δεν ειναι ολοι σαν εσενα. Παντως το κρατος πρεπει να κλαιει εχασε λεφτα...αλλα ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ αρα παρτυ κανετε
 

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Μηνύματα
1.244
Like
215
Πόντοι
36
Δεν λετε που δεν πεθανε περιμενοντας σε κανενα σαλονι στουντιο να γινοταν και ρεζιλι! :)

70 χρονων ηταν ετυχε και πεθανε στην τραπεζα περιμενοντας να πληρωσει το ΕΝΦΙΑ. Αν περιμενε να παρει την συνταξη δεν θα πειραζε δηλαδη?
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ρε αθλιε πρασινοφρουρε τι ηθελες να κανει η γυναικα να πει τον πονο τις στης καμερες? ΟΥΣΤ ρε μαλακα μερικοι εχουν αξιοπρεπεια δεν ειναι ολοι σαν εσενα. Παντως το κρατος πρεπει να κλαιει εχασε λεφτα...αλλα ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ αρα παρτυ κανετε

ουστ ρε παπαρα για να μην πω τιποτα πιο βαρυ

ηλιθιε τσυριζαιε

εκμεταλλευεστε δυσαρεστες καταστασεις

 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
Δεν λετε που δεν πεθανε περιμενοντας σε κανενα σαλονι στουντιο να γινοταν και ρεζιλι! :)

70 χρονων ηταν ετυχε και πεθανε στην τραπεζα περιμενοντας να πληρωσει το ΕΝΦΙΑ. Αν περιμενε να παρει την συνταξη δεν θα πειραζε δηλαδη?
Eγω τυπε ξερω οτι πεθανε ενας ανθρωπος τωρα που κ πως λιγο με ενδιαφερει.
 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
25.096
Like
11.315
Πόντοι
2.606
Δεν λετε που δεν πεθανε περιμενοντας σε κανενα σαλονι στουντιο να γινοταν και ρεζιλι! :)

70 χρονων ηταν ετυχε και πεθανε στην τραπεζα περιμενοντας να πληρωσει το ΕΝΦΙΑ. Αν περιμενε να παρει την συνταξη δεν θα πειραζε δηλαδη?
φωτογραφιζεις καποιο συγκεκριμενο νεοφιλελε μελος του ιστιοτοπου τουτου που εχει λαθρομεταναστευσει η μιλας γενικα μαν?
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
ουστ ρε παπαρα για να μην πω τιποτα πιο βαρυ

ηλιθιε τσυριζαιε

εκμεταλλευεστε δυσαρεστες καταστασεις
Ποιο βαρυ απο οτι εισαι ακομα πασοκος κ οτι μας σωζεται δεν υπαρχει...!Οποτε πες ελευθερα οτι θες
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
φωτογραφιζεις καποιο συγκεκριμενο νεοφιλελε μελος του ιστιοτοπου τουτου που εχει λαθρομεταναστευσει η μιλας γενικα μαν?
αχχαχαχααχχαχαχαχαχααχαχχα γατος εισαι
 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
17.705
Κριτικές
30
Like
393
Πόντοι
3.115
70 χρονων ηταν λεμε, δεν ηταν 18 ουτε 35. Οι 70αρηδες δεν ειναι παραλογο να πεθαινουν...
Ειπα εγω κατι διαφορετικο? Για την ανθρωπινη απωλεια μιλησα οχι για την ηλικια του...!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom