jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Eγω τυπε ξερω οτι πεθανε ενας ανθρωπος τωρα που κ πως λιγο με ενδιαφερει.
ηταν ο πρωτος ηλικιωμενος ανθρωπος που πεθαινει τα τελευταια 100 χρονια
Eγω τυπε ξερω οτι πεθανε ενας ανθρωπος τωρα που κ πως λιγο με ενδιαφερει.
Μαλλον απο τους ελαχιστους που περιμεναν να πληρωσουν ΕΝΦΙΑ κ φορο εισοδηματος στην ουρα.ηταν ο πρωτος ηλικιωμενος ανθρωπος που πεθαινει τα τελευταια 100 χρονια
Παντου υπαρχουν χαρτακια τα οποια περνεις απο το μηχανημα κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ μεχρι να ερθει η σειρα σου ΠΑΠΑΡΑστηνεθνικη εχουν μηχανημα με αριθμο προτεραιοτητας και δεν υπαρχουν ουρες
Παντου υπαρχουν χαρτακια τα οποια περνεις απο το μηχανημα κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ μεχρι να ερθει η σειρα σου ΠΑΠΑΡΑ
χααχχαχχα κ εαν περναγε ο αριθμος σου εκανες φασαρια? Κλασικε ελληναρα ΜΑΛΑΚΑαι ρε παπαρα επαιρνα αριθμο και εφευγα και πηγαινα στο σπιτι μου δεν περιμενα σε καμμια ουρα ροζ γκεμπαιλισκε
εσυ και εγω φευγουμε αλλα κατι κολημενα γεροντακια που πηγαινουν 1 του μηνος να παρουν την συνταξη λες και αν κανουν αναληψη στις 8 του μηνος θα τους τα παρουν και δε θα χουν να φανε πανε και στηνονται αρχες του μηνα και κανουν ουρες. ομοιως και τις αλλες μερες εχουν την ιδια χαζη νοοτροπιααι ρε παπαρα επαιρνα αριθμο και εφευγα και πηγαινα στο σπιτι μου δεν περιμενα σε καμμια ουρα ροζ γκεμπαιλισκε
χααχχαχχα κ εαν περναγε ο αριθμος σου εκανες φασαρια? Κλασικε ελληναρα ΜΑΛΑΚΑ
γιατι να κανει φασαρια, πασοκσης ειναι ευτυχισμενος ειναι, αισθανεται οτι μας γαμαει ολους, για αυτο και θελουμε να τον δειρουμεχααχχαχχα κ εαν περναγε ο αριθμος σου εκανες φασαρια? Κλασικε ελληναρα ΜΑΛΑΚΑ
Εχεις ιδεα ποτε ληγουν οι λογαριασμοι? Συνηθως τελος του μηνα...εσυ και εγω φευγουμε αλλα κατι κολημενα γεροντακια που πηγαινουν 1 του μηνος να παρουν την συνταξη λες και αν κανουν αναληψη στις 8 του μηνος θα τους τα παρουν και δε θα χουν να φανε πανε και στηνονται αρχες του μηνα και κανουν ουρες. ομοιως και τις αλλες μερες εχουν την ιδια χαζη νοοτροπια
Δεν τα λεει απο κοντα ομως αυτα μονο πισω απο την οθονη...γιατι να κανει φασαρια, πασοκσης ειναι ευτυχισμενος ειναι, αισθανεται οτι μας γαμαει ολους, για αυτο και θελουμε να τον δειρουμε
ειπαμε οι γεροι εχουν την ιδια νοοτροπια παντα. εχουν αφθονο χρονο να κανουν τις δουλειες τους αλλα μαζοχιζονται στις ουρες, εσυ και εγω μπορει να πηγαινουμε για λογαριασμους και πληρωμες μεσα του μηνα αυτοι πανε και στηνονται οταν εχει ουρα και αγανακτουν κιολας με την χαζομαρα τους που προκαλει προβλημα. ισως ειναι και στις αλλες ηλικιες το ιδιο προβλημα εγω γελαω με αυτους που μποτιλιαρονται να πανε εκδρομη σαββατοκυριακα, ενω δεν δουλευουν και ξυπνανε απο τις 8 ή 9 οπως οταν πανε στην δουλεια ξεκινανε ολοι μετα τις 12 για να φανε το μποτιλοιαρισμα λες και ειναι ολοι ξενυχτιδες και ξυπνανε 12Εχεις ιδεα ποτε ληγουν οι λογαριασμοι? Συνηθως τελος του μηνα...
Δεν τα λεει απο κοντα ομως αυτα μονο πισω απο την οθονη...
ρε τρομπονι, εχεις ολα τα δικια οταν ξεμπροστιαζεις τον συριζα αλλα το χανεις διοτι ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚεσυ που τα λες αυτα που λες
κανεις δεξιωση στα αλλα μελη και τα λετε;
κλασσικος τσυριζαιος
ρε τρομπονι, εχεις ολα τα δικια οταν ξεμπροστιαζεις τον συριζα αλλα το χανεις διοτι ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ
δηλαδη αυτο που κατηγορεις οτι ΜΠΟΡΕΙ να γινει ο συριζα αν δεν κρατησει τις υποσχεσεις του.
αλλαξε κομμα και μετα εχεις δικαιωμα να κρινεις τωρα που εισαι με τους εγκληματιες ΟΧΙ.
ρε βλακα επι πασοκ διοριστηκες και εγινες ανθρωπος
και το παιζεις τωρα αντι και φασιστακος
Τζοναρε εχει καλα λεφτα ο εκπροσωπος τυπου του κινηματος στο διαδικτυο;
Πες μου γιατι λογω ηλικιας ισα που προλαβαινω να αλλαξω καριερα.
θα διοριζομουν και χωρις ΠΑΣΟΚ.ρε βλακα επι πασοκ διοριστηκες και εγινες ανθρωπος
και το παιζεις τωρα αντι και φασιστακος
θα διοριζομουν και χωρις ΠΑΣΟΚ.
και επισης ημουν και πριν ανθρωπος και ειχα και δουλεια με περισσοτερα λεφτα την οποια παρατησα ΕΞΑΙΤΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ γιατι δεν αξιζει να δουλευεις για να στα κλεβουν οι μιζαδωροι του ΠΑΣΟΚ, καλυτερα λιγα και στο δημοσιο παρα πολλα και στον ιδιωτικο τομεα που κατακρεουργησε το ΠΑΣΟΚ
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟαι ρε κακομοιρη