hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
και οποιος εχει αναπηρια πανω απο 67% δεν μπορει να εργαστει ειναι η παραπληγικος η τετραπληγικοςλάθος... θέλω στοχευμένη κοινωνική πολιτική...
θέλω να πάρουν φτηνό πετρέλαιο αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι να είναι φτηνό για όλους (της αφεντιάς μου συμπεριλαμβανομένης)
θέλω να παίρνει επίδομα ο πραγματικά ανάπηρος ο οποίος δεν μπορεί να δουλέψει και όχι ο ανάπηρος ο οποίος μπορεί να δουλέψει (και με έναν νόμο μπορεί να γίνει υποχρεωτικό να προσλαμβάνονται ΑΜΕΑ σε κάποιο ποσοστό υποχρεωτικά)
θέλω τον άνεργο να προσπαθούνε να του βρούνε δουλειά και όχι να τον μπουκώνουνε με επιδόματα... και αν αρνηθεί τις δουλειές που του προτείνονται να πάει να γαμηθεί...
έτσι την θέλω την κοινωνική πολιτική... με εξέταση των περιπτώσεων μία προς μία... και όχι δώστε σε όλους...
κατάλαβες τώρα ??
ο ΑΜΕΑ ειναι ΑΜΕΑ τελος πρεπει το κρατος να κανει τα μεγιστα γι αυτον και να του δινει ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης για να απαλυνει το πονο προβλημα του . βεβαια εσυ και οι ομοιοι σου θα θελες να τους πεταγαμε στο καιαδα
α και αυτα τα λες εκ του ασφαλους αμα ησουν ΑΜΕΑ και σου λεγαν να πας να εργαστεις για να επιβιωσεις σαν τους υγειης να δω αν θα σου αρεσε ραμολι τελικα με αυτα που λες εχουν δικιο και σε βριζουν