Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και στην ελβετια και στην γαλλια υπαρχει αυτη η αλυσιδα αλλα ειναι πολυ μικροτερη, οπως πρεπει να ειναι και το κρατος παιρνει φορους απο αλλου, οπως πρεπει απο τους πλουσιους οχι με αντικειμενικα κρητιρια να γαμει το μικρο μαγαζι οπως ο σιμητης και με φπα 23, 18, κτλ
Μου συγκρινεις την ελβετια κ την γαλλια με την Ελλαδα...τοσο παπαρας εισαι..!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μα πως ειναι ασχετο?? ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ για πες θελω να ακουσω τι εχεις να πεις
Τωρα λεμε, πώς μπορεις να κάνεις περικοπες στον οικογενειακο προυπολογισμο για να τα βγαλεις περα. Ουδεμια σχεση με το αν ηταν σωστη η πολιτικη της τρόικας ή όχι.
Να λολα ένα μηλο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τωρα λεμε, πώς μπορεις να κάνεις περικοπες στον οικογενειακο προυπολογισμο για να τα βγαλεις περα. Ουδεμια σχεση με το αν ηταν σωστη η πολιτικη της τρόικας ή όχι.
Να λολα ένα μηλο.
Η Τροικα δεν ειπε να μειωθουν οι μισθοι? Αυτοι δεν ειναι υπευθυνη που επεσε το μεροκαματο??? Αρα πως δεν εχει σχεση λολα?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
στην ελλαδα επρεπε ο φπα να ειναι 10 % και να αξιοποιουνται οι παραλιες με ξενοδοχεια, εδω αν κλεισουν μια παραλια ξεσηκωνεται ολη η αριστερα λες και δεν θα βρουν διπλα μια ελευθερη να κανουν το μαπνιο τους. με τα προσοντα της η ελλαδα μπορουσε να εχει 5πλασιο τουρισμο. πληρωσα  8 ευρω για να δω τον πυργο ενος δουκα στην γαλλια και το χαρηκα ολοκληρο μουσειο, ερχεσαι στο κεντρο της θεσσαλονικης βλεπεις το παλατι ρωμαιου αυτοκρατορα γαλεριου και βλεπεις μονο τους γκρεμισμενους τοιχους, στο παρισι δεν ειχανε αρχαιους ναους και εκανε ο ναπολεοντας την μανταλενα να μοιαζει με αρχαιο ελληνικο ναο και στην θεσσαλονικη υπαρχει ναος προς τιμην του Ιουλιου Καισαρα και βλεπεις μονο μιαμισι κολωνα μεσα στο μουσειο τοσο τρομπες ειμαστε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
στην ελλαδα επρεπε ο φπα να ειναι 10 % και να αξιοποιουνται οι παραλιες με ξενοδοχεια, εδω αν κλεισουν μια παραλια ξεσηκωνεται ολη η αριστερα λες και δεν θα βρουν διπλα μια ελευθερη να κανουν το μαπνιο τους. με τα προσοντα της η ελλαδα μπορουσε να εχει 5πλασιο τουρισμο. πληρωσα  8 ευρω για να δω τον πυργο ενος δουκα στην γαλλια και το χαρηκα ολοκληρο μουσειο, ερχεσαι στο κεντρο της θεσσαλονικης βλεπεις το παλατι ρωμαιου αυτοκρατορα γαλεριου και βλεπεις μονο τους γκρεμισμενους τοιχους, στο παρισι δεν ειχανε αρχαιους ναους και εκανε ο ναπολεοντας την μανταλενα να μοιαζει με αρχαιο ελληνικο ναο και στην θεσσαλονικη υπαρχει ναος προς τιμην του Ιουλιου Καισαρα και βλεπεις μονο μιαμισι κολωνα μεσα στο μουσειο τοσο τρομπες ειμαστε...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Για το φπα θα συμφωνησω...για τις παραλιες γιατι να τις παρουν τα ξενοδοχεια δεν το καταλαβαινω? Γιατι να πρπεει να πληρωσω 6 ευρω εισοδο κ 6 ευρω για καθε ξαπλωστρα? ΕΑΝ ειχε ελευθερη εισοδο αλλα να πληρωνες την ομπρελα κτλπ το συζηταμε..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Γιατι δεν εχεις λογια? Μια χαρα τα λεει. Αν εισαι πανω από 30 ετων επρεπε να του πεις μπραβο. Με αλλον τροπο σκέφτονται μονο οι εφηβοι.

Δεν ειναι σκεπτικο αυτο που εχετε εσεις οι δυο

Και καποιος παλιοτερος σου πχ θα σου ελεγε τι το θες το ρευμα, εγω μεγαλωσα με λαμπα πετρελαιου
η
Τι την θες την τηλεοραση, εμεις γαμαγαμε τις κατσικες και περναγε η ωρα :grin:
η
Γιατι να το ψησεις το κρεας μια χαρα τρωγεται και ωμο :S

Αν εσεις θελετε τετοια ζωη για τα παιδια σας εμενα προσωπικα με βρισκετε στην απεναντι πλευρα

ΥΓ πως εγω στο μπραχαμι πηγαινα σε μπαρμπερη και σε φροντιστηριο ενω εσυ στο μαρουσι κουρευοσουνα σπιτι και πηγες πρωτη φορα στα 17 μου φαινεται καπως περιεργο
ΥΓ2 τα παιδια δεν πανε σε φροντιστηρια γιατι ειναι τρεντυ, πανε γιατι ο ανταγωνισμος και η ομαδα στην ταξη αναβαθμιζει την μαθηση

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Για το φπα θα συμφωνησω...για τις παραλιες γιατι να τις παρουν τα ξενοδοχεια δεν το καταλαβαινω? Γιατι να πρπεει να πληρωσω 6 ευρω εισοδο κ 6 ευρω για καθε ξαπλωστρα? ΕΑΝ ειχε ελευθερη εισοδο αλλα να πληρωνες την ομπρελα κτλπ το συζηταμε..
ξες κανενα ξενοδοχειο ή κλειστη παραλια να μην εχει στα 1000 μετρα αλλη ελευθερη να κανεις το μπανακι σου? ασε να ερθουν τα γκρουπ με τους τουριστες μονο να κερδισεις εχεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ξες κανενα ξενοδοχειο ή κλειστη παραλια να μην εχει στα 1000 μετρα αλλη ελευθερη να κανεις το μπανακι σου? ασε να ερθουν τα γκρουπ με τους τουριστες μονο να κερδισεις εχεις.

γιατι ο apocκαμμενος θελει ολες τις παραλιες να τις βρωμιζει να μην υπαρχει καμμια καθαρη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εμεις με έναν μισθο μεγαλώσαμε, του πατερα μου, και δεν ειχε φροντιστηρια παρα μονο στην τελευταια ταξη.
Ρούχα παιρναμε από τα ξαδέρφια που μεγαλωναν, και παπούτσια μια φορα το χρονο και μονο αν χαλαγαν τα περσινα.

BIBLIA+Xanthopoulos.JPG

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Δεν ειναι σκεπτικο αυτο που εχετε εσεις οι δυο

Και καποιος παλιοτερος σου πχ θα σου ελεγε τι το θες το ρευμα, εγω μεγαλωσα με λαμπα πετρελαιου
η
Τι την θες την τηλεοραση, εμεις γαμαγαμε τις κατσικες και περναγε η ωρα :grin:
η
Γιατι να το ψησεις το κρεας μια χαρα τρωγεται και ωμο :S

Αν εσεις θελετε τετοια ζωη για τα παιδια σας εμενα προσωπικα με βρισκετε στην απεναντι πλευρα

ΥΓ πως εγω στο μπραχαμι πηγαινα σε μπαρμπερη και σε φροντιστηριο ενω εσυ στο μαρουσι κουρευοσουνα σπιτι και πηγες πρωτη φορα στα 17 μου φαινεται καπως περιεργο
ΥΓ2 τα παιδια δεν πανε σε φροντιστηρια γιατι ειναι τρεντυ, πανε γιατι ο ανταγωνισμος και η ομαδα στην ταξη αναβαθμιζει την μαθηση
κολοκυθια εγω ημουν σημαιοφορος στο σχολειο και πηγα φροντηστηριο μονο στο τελος για τις πανελλαδικες, και να μην πηγαινα αντε να μην ημουν τωρα βιολογος να ημουν χημικος σιγα το πραγμα.
φροντιστηριο οι γονεις στλνουν τα παιδια τους επειδη παει και του γειτονα. ημουν σε σχολειο σε χωριο, ειχαν στο σχολειο μαθηματικο εμπειρο 20 χρονια που διοριστηκε με εξετασεις ασεπ γραφοντας αριστα και πληρωναν για φροντιστη μαθηματικο που ΑΠΕΤΥΧΕ στις ιδιες εξετασεις και ειχε μονο 3 χρονια πειρα τοσο  :jerking: ηταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Διόλου φτωχογειτονιά. Μια χαρα αισθανομουν. Απλως ηξερα ότι δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα. Και διακοπες το καλοκαιρι, στο πατρικο της μανας μου στο νησι. Ούτε εκδρομες ουτε ξαπλωστρες και ομπρελες.
Ασχημα περασαμε δηλαδή? Τωρα τα εχουν όλα και παλι όλα τους λειπουν.

Υ.Γ. Εδώ εφτασα να ακουω ότι πληρωνουν οι γονεις για να παιζουν στο 5Χ5 οι κανακαρηδες. Μην τυχον και γδαρουν κανενα γονατακι.
Εμεις μια χαρα παιζαμε στα χωματα στις αλανες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Διόλου φτωχογειτονιά. Μια χαρα αισθανομουν. Απλως ηξερα ότι δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα. Και διακοπες το καλοκαιρι, στο πατρικο της μανας μου στο νησι. Ούτε εκδρομες ουτε ξαπλωστρες και ομπρελες.
Ασχημα περασαμε δηλαδή? Τωρα τα εχουν όλα και παλι όλα τους λειπουν.

Υ.Γ. Εδώ εφτασα να ακουω ότι πληρωνουν οι γονεις για να παιζουν στο 5Χ5 οι κανακαρηδες. Μην τυχον και γδαρουν κανενα γονατακι.
Εμεις μια χαρα παιζαμε στα χωματα στις αλανες.

Καλά ολα τ' άλλα αλλά είναι λεφτά για πέταμα τα λεφτά για να κουρευτείς ανθρώπινα και όχι σαν τον Τζιμ Κάρευ στο ηλίθιος και πανηλίθιος; (δε σου λέω να πας σε κομμωτήριο, στον κλασικό μπαρμπέρη)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Και γιατι ρε φιλε να παω 1000 μετρα παρακατω??? Να καψω βενζινη? Εχουμε λεφτα για πεταμα????Εαν η παραλια που λες στα 1000 μετρα ηταν προσβασικη κ αξιολογη σιγουρα θα ειχε κ εκει ξενοδοχειο...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ο άλεξ στα 15 του :grin:

images

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
κολοκυθια εγω ημουν σημαιοφορος στο σχολειο και πηγα φροντηστηριο μονο στο τελος για τις πανελλαδικες, και να μην πηγαινα αντε να μην ημουν τωρα βιολογος να ημουν χημικος σιγα το πραγμα.
φροντιστηριο οι γονεις στλνουν τα παιδια τους επειδη παει και του γειτονα. ημουν σε σχολειο σε χωριο, ειχαν στο σχολειο μαθηματικο εμπειρο 20 χρονια που διοριστηκε με εξετασεις ασεπ γραφοντας αριστα και πληρωναν για φροντιστη μαθηματικο που ΑΠΕΤΥΧΕ στις ιδιες εξετασεις και ειχε μονο 3 χρονια πειρα τοσο  :jerking: ηταν.

Για αγγλικα μιλαω, γιατι μιλαω εξ ιδιων. Τα παιδια μου ειναι μικρα ακομα.Οταν θα μεγαλωσουν τοσο, αναλογα με τις περιστασεις τοτε, θα αποφασισω τι θα κανω με τα αλλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Καλά ολα τ' άλλα αλλά είναι λεφτά για πέταμα τα λεφτά για να κουρευτείς ανθρώπινα και όχι σαν τον Τζιμ Κάρευ στο ηλίθιος και πανηλίθιος; (δε σου λέω να πας σε κομμωτήριο, στον κλασικό μπαρμπέρη)
:thumbsup: :thumbsup:κουρεμα στο σπιτι ολοι απο την μανα , 5 ατομα 50 κουρεματα το χρονο 500ευρω μισο μισθος που αλλες τον πεταγαν ετσι σε τριχες κυριολεκτικα, σε 30 χρονια 15.000 ευρω (και βαλε με τους τοκους) ενα καινουριο αμαξι!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ.
Συνελθε πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom