alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 154.320
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ασχημα θα ηταν? Αν προλαβαινει η μανα ή η γιαγια, γιατι όχι?Εγω λεω να φτιαχνουν κ ψωμι στο σπιτι γιατι να αγοραζουν απο φουρνο εε τι λες?
Ασχημα θα ηταν? Αν προλαβαινει η μανα ή η γιαγια, γιατι όχι?Εγω λεω να φτιαχνουν κ ψωμι στο σπιτι γιατι να αγοραζουν απο φουρνο εε τι λες?
Δλδ τυπε να τα δεινουν μαυρα??Με 50 ευρω το μηνα, μια χαρα μαθαίνεις αγγλικα σε ιδιαιτερο.
Αλλά θελουμε το τρεντυ φροντιστηριο, τι θα πει ο κοσμος?
Καλύτερα να κοψω το φαΐ, παρά το κομμωτήριοΕτσι.
Εγω εφτασα 25 χρονων για να κουρευτώ αλλού, κι αυτό επειδή πια η μανα μου δεν εβλεπε καλα.
RESPECT τεραστιο ρε φιλε.
Που βλέπεις τωρα μπόμπιρες 8 και 10 χρονων με χτενισματα από κομμωτήρια μη χεσω.
Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ετσι τυπε κ να κλεισουν ολοι οι φουρνοι ολα τα κομμωτηρια κ τα περισσοτερα μαγαζια...εεε τι λες?Ασχημα θα ηταν? Αν προλαβαινει η μανα ή η γιαγια, γιατι όχι?
και αυτο το κανει η χρυσοχερα η μανα ειναι αλλο ενα 300αρι το χρονοΑσχημα θα ηταν? Αν προλαβαινει η μανα ή η γιαγια, γιατι όχι?
Τι μισθο περνουν στην Ελβετια..? Εχεις μπλεξει την πουτσα με την βουρτσα τυπε...αστοβρηκα επισης αλβανους στην ελβετια που δεν ειχαν μαθει ουτε αγγλικα ουτε γαλλικα ουτε τιποτα οπως και τουρκους και βγαζανε οσο 3 ελληνες εδω για δουλειες χειρωνακτικες ή εμποριο ή φαϊ
σε καθε τετραγωνο φουρνος και κωμμωτηριο εξω δεν το βλεπεις αυτο μαλακες ειναι? απλα ξερουν να κανουν οικονομια και περνουν κολατσιο απο το σπιτι εδω παντου ανθυγειινα φαστφουνταδικα.Ετσι τυπε κ να κλεισουν ολοι οι φουρνοι ολα τα κομμωτηρια κ τα περισσοτερα μαγαζια...εεε τι λες?
Να σε ενημερωσω πως απο αυτους εισπρατει φορους το κρατος....ειναι αλυσιδα..αλλα το μικρο μυαλο σου δεν το καταλαβαινει..πως καθε λουκετο ειναι πληγει για το ιδιο το κρατος..σε καθε τετραγωνο φουρνος και κωμμωτηριο εξω δεν το βλεπεις αυτο μαλακες ειναι? απλα ξερουν να κανουν οικονομια και περνουν κολατσιο απο το σπιτι εδω παντου ανθυγειινα φαστφουνταδικα.
ακριβως αυτο λεω παιρνουν 3.000 χωρις ξενες γλωσσες και προσοντα δουλευοντας σε μπακαλικο, φαγαδικο ή οικοδομη και εσεις στελνετε τα παιδια σας να σπουδασουν ακομα και σε ανθυποϊεκ για να λετε οτι σπουδασατε το παιδι σας και του μαθατε ξενες γλωσσεςΤι μισθο περνουν στην Ελβετια..? Εχεις μπλεξει την πουτσα με την βουρτσα τυπε...αστο
Ετσι είναι τύπε. Τωρα θελουνε λενε 4-5 ευρω για κολατσιο και δεν παιρνουν λιγο ψωμι και τυρι από το σπιτι. Θα τους πεσει η υποληψη. Αμα δεν εχεις, θα κοψεις από παντου. Τερμα.σε καθε τετραγωνο φουρνος και κωμμωτηριο εξω δεν το βλεπεις αυτο μαλακες ειναι? απλα ξερουν να κανουν οικονομια και περνουν κολατσιο απο το σπιτι εδω παντου ανθυγειινα φαστφουνταδικα.
φροντηστηρια ειναι πολυτελεια δεν ειναι βασικο αγαθο, ρουχα παπουτσια για οικογενεια μια φορα το χρονο, 3 ζευγαρια παπουτσια δεν χρειαζεται το 10χρονο ενα αθλητικα για καθε μερα και ενα κυριλε. οι γυναικες ξοδευουν τα πολλα σε ρουχα αν δειτε στην αγορα υπαρχουν 5 μαγαζια που πουλανε μονο γυναικεια και ενα μεικτο, καταναλωνουν 10πλασια ρουχα ενω ειναι ιδιες περιπου σε αριθμο. φαι περιπου ιδο καταναλωνουμε και αν ειναι σπιτικο με 2-3 ευρω κανεις μια μακαροναδα με διαφορετικη γευση καθημερινα σαν τους ιταλους.
Η δημιουργια τεχνητων αναγκων δεν αποτελεί σωτηρία.Να σε ενημερωσω πως απο αυτους εισπρατει φορους το κρατος....ειναι αλυσιδα..αλλα το μικρο μυαλο σου δεν το καταλαβαινει..πως καθε λουκετο ειναι πληγει για το ιδιο το κρατος..
Για αυτο εχεις να σχολιασεις τπτΕτσι είναι τύπε. Τωρα θελουνε λενε 4-5 ευρω για κολατσιο και δεν παιρνουν λιγο ψωμι και τυρι από το σπιτι. Θα τους πεσει η υποληψη. Αμα δεν εχεις, θα κοψεις από παντου. Τερμα.
Γιατι δεν εχεις λογια? Μια χαρα τα λεει. Αν εισαι πανω από 30 ετων επρεπε να του πεις μπραβο. Με αλλον τροπο σκέφτονται μονο οι εφηβοι.Δεν εχω λογια... :S
Περνει η δεν περνει φορο ρε μαλακα?Η δημιουργια τεχνητων αναγκων δεν αποτελεί σωτηρία.
και στην ελβετια και στην γαλλια υπαρχει αυτη η αλυσιδα αλλα ειναι πολυ μικροτερη, οπως πρεπει να ειναι και το κρατος παιρνει φορους απο αλλου, οπως πρεπει απο τους πλουσιους οχι με αντικειμενικα κρητιρια να γαμει το μικρο μαγαζι οπως ο σιμητης και με φπα 23, 18, κτλΝα σε ενημερωσω πως απο αυτους εισπρατει φορους το κρατος....ειναι αλυσιδα..αλλα το μικρο μυαλο σου δεν το καταλαβαινει..πως καθε λουκετο ειναι πληγει για το ιδιο το κρατος..
Όχι δεν θα σχολιασω τιποτα, γιατι είναι ασχετο με αυτά που λεμε.Για αυτο εχεις να σχολιασεις τπτ
Νέο οδυνηρό λάθος του αναγνώρισε το ΔΝΤ, ομολογώντας πως οι περικοπές στους μισθούς δεν οδήγησαν στην πολυπόθητη αύξηση της ανταγωνιστικότητας.
Η προσαρμογή της οικονομίας της Ευρωζώνης δεν είναι «ισορροπημένη» και για να γίνει πιο ισχυρή πρέπει να προωθηθούν οι επενδύσεις στις πιστώτριες χώρες και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε όλες τις οικονομίες της για να αυξηθεί η παραγωγικότητα, σημειώνει άρθρο που δημοσίευσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο "blog" του, iMFdirect.
η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στις χρεώστριες χώρες συνοδεύθηκε από τη μείωση της εγχώριας ζήτησης και την αύξηση της ανεργίας και αυτό εγείρει το ερώτημα για τη βιωσιμότητά της
Το άρθρο αναφέρει ότι οι μεγάλες βελτιώσεις στο ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών που κατέγραψαν στη διάρκεια της κρίσης οι χρεώστριες χώρες της Ευρωζώνης - όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Ισπανία - οφείλονται κυρίως στη μείωση του κόστους εργασίας ανά μονάδα προϊόντος, η οποία με τη σειρά της προέκυψε στην περίπτωση της Ελλάδας και της Ιρλανδίας από περίπου ίσες μειώσεις των μισθών και της απασχόλησης, ενώ στην περίπτωση της Ισπανίας προήλθε από τη μείωση της απασχόλησης. Με άλλα λόγια, σημειώνει το άρθρο, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στις χρεώστριες χώρες συνοδεύθηκε από τη μείωση της εγχώριας ζήτησης και την αύξηση της ανεργίας και αυτό εγείρει το ερώτημα για τη βιωσιμότητά της.
Από την άλλη πλευρά, πολλές πιστώτριες χώρες της Ευρωζώνης εμφανίζουν στη διάρκεια της κρίσης μεγάλα και συνεχή πλεονάσματα στα ισοζύγια εξωτερικών πληρωμών τους, τα οποία προκύπτουν τόσο από την αύξηση των αποταμιεύσεων όσο και από τη μείωση των επενδύσεων τους.
Τόσο η ιδιωτική όσο και η δημόσια αποταμίευση αυξήθηκε στη Γερμανία την περασμένη δεκαετία, οδηγώντας σε μία αύξηση της συνολικής αποταμίευσης κατά 4% του ΑΕΠ, αναφέρουν οι συντάκτες του άρθρου, ενώ οι επενδύσεις μειώθηκαν κατά περίπου 3% του ΑΕΠ (από 20% το 2001 στο 17% το 2012).
Στην Ολλανδία, μειώθηκαν και η αποταμίευση και οι επενδύσεις, αλλά οι τελευταίες μειώθηκαν περισσότερο (από 21% του ΑΕΠ το 2001 στο 17% το 2012).
Τα μεγάλα και διαρκή πλεονάσματα των πιστωτριών χωρών συμβάλλουν στην ενίσχυση της ισοτιμίας του ευρώ, κάνοντας δυσκολότερη την προσαρμογή των χρεωστριών οικονομιών της Ευρωζώνης, αναφέρει το άρθρο, προσθέτοντας ότι το ισχυρότερο ευρώ διογκώνει το κενό εξωτερικής ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζουν οι χρεώστριες χώρες και συμβάλλει επίσης στον πολύ χαμηλό πληθωρισμό της Ευρωζώνης.
Συνολικά, καταλήγουν οι συντάκτες του άρθρου, τα χαρακτηριστικά αυτά υποδηλώνουν μία «μη ισορροπημένη» προσαρμογή , καθώς αυτή φαίνεται να βασίζεται κυρίως στην αναιμική εγχώρια ζήτηση στις χρεώστριες χώρες και την περιορισμένη εγχώρια ζήτηση στις πιστώτριες χώρες. Η αύξηση των επενδύσεων στις πιστώτριες χώρες και η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών για την αύξηση της παραγωγικότητας σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης θα αυξήσει τον δυνητικό ρυθμό ανάπτυξης σε όλη την περιοχή και θα βοηθήσει να κλείσουν ταχύτερα τα παραγωγικά κενά.