Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Απο που ψωνιζεις απο τα lidl και βγαινει 6-7e? :grin:

Και δικο σου να ειναι το σπιτι νομιζω δεν βγαινεις

Δεν ξερω, εσυ πες μου που τα βλεπεις αφ υψηλου

Αυτο που βλεπω εγω, ειναι η πεινας, η κοβεις απο τα εξοδα των παιδιων ρουχα, παπυτσια, φροντιστηρια

Η δεν πληρωνεις, οτι μπορεις να μην πληρωσεις
Μην ξεχναμε τα παιδια ειναι τεκμηριο..πληρωνεις φορο γιατι εχεις παιδια

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26

Αυτο που βλεπω εγω, ειναι η πεινας, η κοβεις απο τα εξοδα των παιδιων ρουχα, παπυτσια, φροντιστηρια

φροντηστηρια ειναι πολυτελεια δεν ειναι βασικο αγαθο, ρουχα παπουτσια για οικογενεια μια φορα το χρονο, 3 ζευγαρια παπουτσια δεν χρειαζεται το 10χρονο ενα αθλητικα για καθε μερα και ενα κυριλε. οι γυναικες ξοδευουν τα πολλα σε ρουχα αν δειτε στην αγορα υπαρχουν 5 μαγαζια που πουλανε μονο γυναικεια και ενα μεικτο, καταναλωνουν 10πλασια ρουχα ενω ειναι ιδιες περιπου σε αριθμο. φαι περιπου ιδο καταναλωνουμε και αν ειναι σπιτικο με 2-3 ευρω κανεις μια μακαροναδα με διαφορετικη γευση καθημερινα σαν τους ιταλους.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το ΔΝΤ παραδέχεται πως απέτυχε με τις μειώσεις μισθών στην Ελλάδα!

Νέο οδυνηρό λάθος του αναγνώρισε το ΔΝΤ, ομολογώντας πως οι περικοπές στους μισθούς δεν οδήγησαν στην πολυπόθητη αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Η προσαρμογή της οικονομίας της Ευρωζώνης δεν είναι «ισορροπημένη» και για να γίνει πιο ισχυρή πρέπει να προωθηθούν οι επενδύσεις στις πιστώτριες χώρες και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις σε όλες τις οικονομίες της για να αυξηθεί η παραγωγικότητα, σημειώνει άρθρο που δημοσίευσε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο "blog" του, iMFdirect.

η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στις χρεώστριες χώρες συνοδεύθηκε από τη μείωση της εγχώριας ζήτησης και την αύξηση της ανεργίας και αυτό εγείρει το ερώτημα για τη βιωσιμότητά της

Το άρθρο αναφέρει ότι οι μεγάλες βελτιώσεις στο ισοζύγιο εξωτερικών πληρωμών που κατέγραψαν στη διάρκεια της κρίσης οι χρεώστριες χώρες της Ευρωζώνης - όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Ισπανία - οφείλονται κυρίως στη μείωση του κόστους εργασίας ανά μονάδα προϊόντος, η οποία με τη σειρά της προέκυψε στην περίπτωση της Ελλάδας και της Ιρλανδίας από περίπου ίσες μειώσεις των μισθών και της απασχόλησης, ενώ στην περίπτωση της Ισπανίας προήλθε από τη μείωση της απασχόλησης. Με άλλα λόγια, σημειώνει το άρθρο, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στις χρεώστριες χώρες συνοδεύθηκε από τη μείωση της εγχώριας ζήτησης και την αύξηση της ανεργίας και αυτό εγείρει το ερώτημα για τη βιωσιμότητά της.

Από την άλλη πλευρά, πολλές πιστώτριες χώρες της Ευρωζώνης εμφανίζουν στη διάρκεια της κρίσης μεγάλα και συνεχή πλεονάσματα στα ισοζύγια εξωτερικών πληρωμών τους, τα οποία προκύπτουν τόσο από την αύξηση των αποταμιεύσεων όσο και από τη μείωση των επενδύσεων τους.

Τόσο η ιδιωτική όσο και η δημόσια αποταμίευση αυξήθηκε στη Γερμανία την περασμένη δεκαετία, οδηγώντας σε μία αύξηση της συνολικής αποταμίευσης κατά 4% του ΑΕΠ, αναφέρουν οι συντάκτες του άρθρου, ενώ οι επενδύσεις μειώθηκαν κατά περίπου 3% του ΑΕΠ (από 20% το 2001 στο 17% το 2012).

Στην Ολλανδία, μειώθηκαν και η αποταμίευση και οι επενδύσεις, αλλά οι τελευταίες μειώθηκαν περισσότερο (από 21% του ΑΕΠ το 2001 στο 17% το 2012).

Τα μεγάλα και διαρκή πλεονάσματα των πιστωτριών χωρών συμβάλλουν στην ενίσχυση της ισοτιμίας του ευρώ, κάνοντας δυσκολότερη την προσαρμογή των χρεωστριών οικονομιών της Ευρωζώνης, αναφέρει το άρθρο, προσθέτοντας ότι το ισχυρότερο ευρώ διογκώνει το κενό εξωτερικής ανταγωνιστικότητας που αντιμετωπίζουν οι χρεώστριες χώρες και συμβάλλει επίσης στον πολύ χαμηλό πληθωρισμό της Ευρωζώνης.

Συνολικά, καταλήγουν οι συντάκτες του άρθρου, τα χαρακτηριστικά αυτά υποδηλώνουν μία «μη ισορροπημένη» προσαρμογή , καθώς αυτή φαίνεται να βασίζεται κυρίως στην αναιμική εγχώρια ζήτηση στις χρεώστριες χώρες και την περιορισμένη εγχώρια ζήτηση στις πιστώτριες χώρες. Η αύξηση των επενδύσεων στις πιστώτριες χώρες και η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών για την αύξηση της παραγωγικότητας σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης θα αυξήσει τον δυνητικό ρυθμό ανάπτυξης σε όλη την περιοχή και θα βοηθήσει να κλείσουν ταχύτερα τα παραγωγικά κενά.

Mονο ο johny k alex επιμενουν στην μειωση ακομα..χαχαχαχα καταντια

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
φροντηστηρια ειναι πολυτελεια δεν ειναι βασικο αγαθο, ρουχα παπουτσια για οικογενεια μια φορα το χρονο, 3 ζευγαρια παπουτσια δεν χρειαζεται το 10χρονο ενα αθλητικα για καθε μερα και ενα κυριλε. οι γυναικες ξοδευουν τα πολλα σε ρουχα αν δειτε στην αγορα υπαρχουν 5 μαγαζια που πουλανε μονο γυναικεια και ενα μεικτο, καταναλωνουν 10πλασια ρουχα ενω ειναι ιδιες περιπου σε αριθμο. φαι περιπου ιδο καταναλωνουμε και αν ειναι σπιτικο με 2-3 ευρω κανεις μια μακαροναδα με διαφορετικη γευση καθημερινα σαν τους ιταλους.
Σκασε μαλακα θα αυτοκτονησω απο την μιζερια σου....εσυ αυτα θα κανεις στα παιδια σου??? Εχεις παιδια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Να κοψουν τύπε.
Εμεις με έναν μισθο μεγαλώσαμε, του πατερα μου, και δεν ειχε φροντιστηρια παρα μονο στην τελευταια ταξη.
Ρούχα παιρναμε από τα ξαδέρφια που μεγαλωναν, και παπούτσια μια φορα το χρονο και μονο αν χαλαγαν τα περσινα.
Ούτε κομμωτήρια πηγαινε η μανα μου, χτενιζοταν μονη της.
Πολύ φλωροι γινατε στις μερες μας μου φαινεται και όλα δυσκολα σας φαινονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Σκασε μαλακα θα αυτοκτονησω απο την μιζερια σου....εσυ αυτα θα κανεις στα παιδια σου??? Εχεις παιδια?
Πολύ καλα τα λεει. Τιποτα δεν εχετε καταλαβει, μετα από πεντε χρονια κριση.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Να κοψουν τύπε.
Εμεις με έναν μισθο μεγαλώσαμε, του πατερα μου, και δεν ειχε φροντιστηρια παρα μονο στην τελευταια ταξη.
Ρούχα παιρναμε από τα ξαδέρφια που μεγαλωναν, και παπούτσια μια φορα το χρονο και μονο αν χαλαγαν τα περσινα.
Μεσα στην αναπτυξη εισαι τυπε.....Αντι να γινουμε καλυτεροι απο τους γονεις μας...θελεις να γινουμε χειροτεροι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πες τα ρε φιλε, που εχουμε πηξει στις βλακείες.
Respect.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μεσα στην αναπτυξη εισαι τυπε.....Αντι να γινουμε καλυτεροι απο τους γονεις μας...θελεις να γινουμε χειροτεροι
Πεντε φορες καλυτερα ειμαστε. Αλλά εσεις θελετε να ειμαστε ΔΕΚΑ φορες καλυτερα. ΔΕΝ γινεται. Γι αυτό συμμαζευτείτε και λιγάκι.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
:thumbsup: :thumbsup:
Να κοψουν τύπε.
κουρεμα στο σπιτι ολοι απο την μανα , 5 ατομα 50 κουρεματα το χρονο 500ευρω μισο μισθος που αλλες τον πεταγαν ετσι σε τριχες κυριολεκτικα, σε 30 χρονια 15.000 ευρω (και βαλε με τους τοκους) ενα καινουριο αμαξι!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πες τα ρε φιλε, που εχουμε πηξει στις βλακείες.
Respect.
Ετσι να μην μαθουν τα παιδια μας αγγλικα η μια ξενη γλωσσα να μπορουν να φυγουν απο το μπουρδελο που το καταντησατε...να μεινουν εδω να γινουν σκλαβοι για 400 ευρω το 12ωρο..ετσι τυπε πες κ αλλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
:thumbsup: :thumbsup:κουρεμα στο σπιτι ολοι απο την μανα , 5 ατομα 50 κουρεματα το χρονο 500ευρω μισο μισθος που αλλες τον πεταγαν ετσι σε τριχες κυριολεκτικα, σε 30 χρονια 15.000 ευρω (και βαλε με τους τοκους) ενα καινουριο αμαξι!!!
Ετσι.
Εγω εφτασα 25 χρονων για να κουρευτώ αλλού, κι αυτό επειδή πια η μανα μου δεν εβλεπε καλα.
RESPECT τεραστιο ρε φιλε.
Που βλέπεις τωρα μπόμπιρες 8 και 10 χρονων με χτενισματα από κομμωτήρια μη χεσω.
Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Ετσι να μην μαθουν τα παιδια μας αγγλικα η μια ξενη γλωσσα να μπορουν να φυγουν απο το μπουρδελο που το καταντησατε...να μεινουν εδω να γινουν σκλαβοι για 400 ευρω το 12ωρο..ετσι τυπε πες κ αλλα
αγγλικα κανουν και στο σχολειο, και εγω που πηρα ενα χαρτι στα αγγλικα δεν το χρησιμοποιησα ποτέ, τζαμπα η επενδυση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Με 50 ευρω το μηνα, μια χαρα μαθαίνεις αγγλικα σε ιδιαιτερο.
Αλλά θελουμε το τρεντυ φροντιστηριο, τι θα πει ο κοσμος?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ετσι.
Εγω εφτασα 25 χρονων για να κουρευτώ αλλού, κι αυτό επειδή πια η μανα μου δεν εβλεπε καλα.
RESPECT τεραστιο ρε φιλε.
Που βλέπεις τωρα μπόμπιρες 8 και 10 χρονων με χτενισματα από κομμωτήρια μη χεσω.
Ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω λεω να φτιαχνουν κ ψωμι στο σπιτι γιατι να αγοραζουν απο φουρνο εε τι λες?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αγγλικα κανουν και στο σχολειο, και εγω που πηρα ενα χαρτι στα αγγλικα δεν το χρησιμοποιησα ποτέ, τζαμπα η επενδυση.
Και επειδη εσυ εισαι αχριστος σημαινει ολοι το ιδιο ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom