Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Και γιατι ρε φιλε να παω 1000 μετρα παρακατω??? Να καψω βενζινη? Εχουμε λεφτα για πεταμα????Εαν η παραλια που λες στα 1000 μετρα ηταν προσβασικη κ αξιολογη σιγουρα θα ειχε κ εκει ξενοδοχειο...

να πας με τα ποδια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο άλεξ στα 15 του :grin:

images
Αυτό που βλεπω μαλλον είναι κομμωτηρίου και θα κοστισε μια περιουσια.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Συνημμένα

• pagka.jpg
    pagka.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 18

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και γιατι ρε φιλε να παω 1000 μετρα παρακατω??? Να καψω βενζινη? Εχουμε λεφτα για πεταμα????Εαν η παραλια που λες στα 1000 μετρα ηταν προσβασικη κ αξιολογη σιγουρα θα ειχε κ εκει ξενοδοχειο...
Να περπατησεις.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
κατσε ρε τυπε οταν πας στο καβουρι πρωτα ειναι η ανοικτη παραλια και μετα το ξενοδοχειο, ομοιως στην χαλκιδικη εχουμε πρωτα την ελευθερη παραλια κολητα με το χωριο νεος μαρμαρας και μετα ειναι το ξενοδοχειο πορτο καρρας, θα προτιμουσες να μην υπηρχαν αυτα τα ξενοδοχεια να ηταν μεγαλυτερη η ανεργια και να εισεπρατε το κρατος λιγοτερους φορους. τουρισμος για χιπιδες δεν θα εκλειψει στην χωρα εχουμε απειρες παραλιες αν τα 10 ξενοδοχεια γινουν 1000 και τους πολιτες και το κρατος συμφερει

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ.
Συνελθε πια.

Το σκεπτικό σου πάντως ειναι "Αφού εγώ έζησα σκατά να ζήσουν και οι επόμενες γενιές"
Δε θέλω να σου πω γιατί έχεις αυτό το σκεπτικο γιατί θα παρεξηγηθούμε, την απάντηση την έδωσε έμμεσα ο heartbreaker

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
κατσε ρε τυπε οταν πας στο καβουρι πρωτα ειναι η ανοικτη παραλια και μετα το ξενοδοχειο, ομοιως στην χαλκιδικη εχουμε πρωτα την ελευθερη παραλια κολητα με το χωριο νεος μαρμαρας και μετα ειναι το ξενοδοχειο πορτο καρρας, θα προτιμουσες να μην υπηρχαν αυτα τα ξενοδοχεια να ηταν μεγαλυτερη η ανεργια και να εισεπρατε το κρατος λιγοτερους φορους. τουρισμος για χιπιδες δεν θα εκλειψει στην χωρα εχουμε απειρες παραλιες αν τα 10 ξενοδοχεια γινουν 1000 και τους πολιτες και το κρατος συμφερει
Εδω λες να κλεισουν οι φουρνοι τα ξενοδοχεια σε πειραξαν..? αστο καλο καλοκαιρι κ να φορας καπελο

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Εδω λες να κλεισουν οι φουρνοι τα ξενοδοχεια σε πειραξαν..? αστο καλο καλοκαιρι κ να φορας καπελο
που ειδες να με πειραξαν τα ξενοδοχεια ολο υπερ των ξενοδοχειων γραφω  :idiot: :idiot: :tickedoff:
οι φουρνοι παχαινουν τα ξενοδοχεια φερνουν τουριστριες προτιμω λεπτος και με τουριστρια παρα χοντρος και μπακουρι. καλυτερα να υπαρχουν λοιπον 1000 ξενοδοχεια και να δουλευει εκει ο κοσμος και να εισπραττει το κρατος φορους παρα 50.000 φουρνοι και να ειμαστε οι πιο παχυσαρκοι της ευρωπης εδω και 30 χρονια

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οι φουρνοι παχαινουν τα ξενοδοχεια φερνουν τουριστριες προτιμω λεπτος και με τουριστρια παρα χοντρος και μπακουρι. καλυτερα να υπαρχουν λοιπον 1000 ξενοδοχεια και να δουλευει εκει ο κοσμος και να εισπραττει το κρατος φορους παρα 50.000 φουρνοι και να ειμαστε οι πιο παχυσαρκοι της ευρωπης εδω και 30 χρονια
αχχααχχααχχαχαχα εγω πειραζει που προτιμω κ τα 2?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
:thumbsup: :thumbsup:κουρεμα στο σπιτι ολοι απο την μανα , 5 ατομα 50 κουρεματα το χρονο 500ευρω μισο μισθος που αλλες τον πεταγαν ετσι σε τριχες κυριολεκτικα, σε 30 χρονια 15.000 ευρω (και βαλε με τους τοκους) ενα καινουριο αμαξι!!!

τυπε εισαι σαν εμενα!!!εμενα με κουρευει μια στο χωριο με 5 ευρω η στην βουλγαρια κουρευομαι με 2.5 ευρω  :rockon:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Γρήγορα έναν έρανο για τον Πάγκαλο, ζει με 1.800 ευρώ και υποφέρει!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το… greek drama που ζει με μια σύνταξη 1.800 ευρώ, σπεύδοντας παράλληλα να διευκρινίσει ότι για την αδικία που υφίσταται δεν θα προσφύγει στα δικαστήρια μη τυχόν και «ανατραπεί η οικονομική πολιτική» (για να μαθαίνουν κάτι πλεονέκτες που θέλουν αξιοπρεπή μισθό και σταθερή εργασία).

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM και αναφερόμενος στη δικαστική απόφαση που έκρινε άκυρες τις περικοπές στις συντάξεις των δικαστικών, ο Θ. Πάγκαλος ανέφερε:

«Εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη. Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. Γι’ αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω…».

Κατά τα άλλα, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο λόγο που δεν παραβρέθηκε στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου:

«Δεν πήγα ποτέ. Ποτέ. Γενικά, δεν πηγαίνω σε κηδείες και μνημόσυνα, όσο μπορώ. Θεωρώ απαράδεκτο να γίνονται διαγκωνισμοί γύρω από έναν νεκρό και κάποιοι να επιχειρούν να διαχειριστούν τη μνήμη του και να είναι οι καλοί ή οι κακοί παπανδρεϊκοί ή οι καλοί και κακοί παγκαλικοί, χιωτικοί κτλ. Αν η προσωπικότητά σου ήταν τόσο ισχυρή που δημιούργησε ακολούθους, καλό είναι αυτοί να βρουν έναν άλλο τρόπο να σε τιμήσουν.»

Εξάλλου, περίσεψαν τα καλά λόγια για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Τοποθετούμενος σχετικά με τη φημολογία που τον θέλει υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας, ανέφερε:

«Σέβομαι τους σώφρονες και μετριοπαθείς ανθρώπους και μ’ αυτήν την έννοια σέβομαι πάρα πολύ τον Κώστα Καραμανλή, διότι έμαθα σήμερα από τον κ. Αντώναρο ότι δεν επιθυμεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τον θεωρώ γι’ αυτό αξιοσέβαστο και πραγματικά πολύ καλά έκανε και δεν θέλει να γίνει Πρόεδρος. Έγινε πρωθυπουργός και τίμησε το αξίωμά του και το όνομά του και καλά κάνει τώρα.»

Τέλος, συνέστησε στον ΣΥΡΙΖΑ να «σοβαρευτεί» και να συνταχθεί με τη κυβερνητική πλειοψηφία στο ζήτημα της εκλογής Προέδρου της Δημορκατίας.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Να κοψουν τύπε.
Εμεις με έναν μισθο μεγαλώσαμε, του πατερα μου, και δεν ειχε φροντιστηρια παρα μονο στην τελευταια ταξη.
Ρούχα παιρναμε από τα ξαδέρφια που μεγαλωναν, και παπούτσια μια φορα το χρονο και μονο αν χαλαγαν τα περσινα.
Ούτε κομμωτήρια πηγαινε η μανα μου, χτενιζοταν μονη της.
Πολύ φλωροι γινατε στις μερες μας μου φαινεται και όλα δυσκολα σας φαινονται.

τυπε πες για τα πλουσιοπαιδα εργοστασιοπαιδα π ετρωγαν σαλαμακι τη δεκαετια τ 70 και τα υπολοιπα λιγουρευονταν  :grin: :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αχχααχχααχχαχαχα εγω πειραζει που προτιμω κ τα 2?
ρωτα το παιδι σου που θελει να δουλεψει στο φουρνο να ψηνεται ή σε ξενοδοχειο να γαμαει 10 τουριστριες το χρονο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το σκεπτικό σου πάντως ειναι "Αφού εγώ έζησα σκατά να ζήσουν και οι επόμενες γενιές"
Δε θέλω να σου πω γιατί έχεις αυτό το σκεπτικο γιατί θα παρεξηγηθούμε, την απάντηση την έδωσε έμμεσα ο heartbreaker
Το σκεπτικο μου είναι "αφου καταφεραν να ανταποκριθουν στα δυσκολα οι παλιότεροι, μπορειτε και οι τωρινοι".
Εξαλλου ειτε θελετε ειτε όχι, πρεπει να προσαρμοστούμε ολοι.
Βλέπεις καποια άλλη λυση?
Γιατι καλο είναι να βριζεις το Σαμαρα και να ελπιζεις ότι αν φυγει θα αλλαξουν όλα δια μαγειας προς το καλυτερο, αλλά ο στρουθοκαμηλισμος δεν ωφελησε κανεναν.
Εσυ τι προτείνεις δηλαδή, ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
Θα βρισεις το Σαμαρα και το Βενιζελο. ΟΚ. ΜΕΤΑ?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρωτα το παιδι σου που θελει να δουλεψει στο φουρνο να ψηνεται ή σε ξενοδοχειο να γαμαει 10 τουριστριες το χρονο?
Θα μου πει το παιδι μου...εφοσον εχω σπουδασει κ εχω ολα τα εφοδια θα φυγω στο εξωτερικο να πληρωνομαι σωστα κ οχι για 400 ευρω ΜΑΥΡΑ 12ωρα πισω απο ενα γκισε καποιου ξενοδοχειου...η στο φουρνο καποιου. Σε καλυψα παπαρα?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το σκεπτικο μου είναι "αφου καταφεραν να ανταποκριθουν στα δυσκολα οι παλιότεροι, μπορειτε και οι τωρινοι".
Γιατι καλο είναι να βριζεις το Σαμαρα και να ελπιζεις ότι αν φυγει θα αλλαξουν όλα δια μαγειας προς το καλυτερο, αλλά ο στρουθοκαμηλισμος δεν ωφελησε κανεναν.

θα δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους φίλε αφού δεν μπορεί το παλικάρι :idiot:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Διμευση περιουσιων εξεταστικη πως φτασαμε στο μνημονιο, λογιστικο ελεγχο του χρεους...φυλακη οσοι πηραν εστω 1 ευρω μιζα η βαρυναν το δημοσιο και μετα ας παρουν οσα μετρα θελουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom