Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Το σκεπτικο μου είναι "αφου καταφεραν να ανταποκριθουν στα δυσκολα οι παλιότεροι, μπορειτε και οι τωρινοι".
Εξαλλου ειτε θελετε ειτε όχι, πρεπει να προσαρμοστούμε ολοι.
Βλέπεις καποια άλλη λυση?
Γιατι καλο είναι να βριζεις το Σαμαρα και να ελπιζεις ότι αν φυγει θα αλλαξουν όλα δια μαγειας προς το καλυτερο, αλλά ο στρουθοκαμηλισμος δεν ωφελησε κανεναν.
Εσυ τι προτείνεις δηλαδή, ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
Θα βρισεις το Σαμαρα και το Βενιζελο. ΟΚ. ΜΕΤΑ?

ετσι  βριζατε τον σημιτη και φερατε τον μπουχεσα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
θα δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους φίλε αφού δεν μπορεί το παλικάρι :idiot:
Ναι, τα διαβαζω κι αυτά.
Θα βγαλουν λεει τον Τσιπρα, κι αν δεν τα καταφερει σε κανενα τριμηνο, θα τον αλλαξουν κι αυτόν.
Το να σοβαρευτούμε και να απλωνουμε τα ποδια μας μεχρι εκει που φτανει το στρωμα, μαλλον δεν παιζει σαν ενδεχομενο.
Τον μεσσια θα περιμενουμε που θα ριξει λεφτα για να περναμε καλα ξυνοντας τ αρχιδια μας.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ρωτα το παιδι σου που θελει να δουλεψει στο φουρνο να ψηνεται ή σε ξενοδοχειο να γαμαει 10 τουριστριες το χρονο?

αυτό είναι μύθος, όλοι ξέρουμε ότι τις τουρίστριες στην ελλάδα τις γαμάνε οι αλβανοί :headbang:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Το σκεπτικο μου είναι "αφου καταφεραν να ανταποκριθουν στα δυσκολα οι παλιότεροι, μπορειτε και οι τωρινοι".
Γιατι καλο είναι να βριζεις το Σαμαρα και να ελπιζεις ότι αν φυγει θα αλλαξουν όλα δια μαγειας προς το καλυτερο, αλλά ο στρουθοκαμηλισμος δεν ωφελησε κανεναν.
μετα θα ερθει αλλος διευθυντης που δεν εχει δοκιμαστει και ΑΠΟΤΥΧΕΙ οπως η νδ και το ΠΑΣΟΚ
προτιμαμε να ρισκαρουμε αποτυχια ή επιτυχια
παρα την συνεχιζομενη αποτυχια που εχουμε εδω και 40 χρονια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μετα θα ερθει αλλος διευθυντης που δεν εχει δοκιμαστει και ΑΠΟΤΥΧΕΙ οπως η νδ και το ΠΑΣΟΚ
προτιμαμε να ρισκαρουμε αποτυχια ή επιτυχια
παρα την συνεχιζομενη αποτυχια που εχουμε εδω και 40 χρονια
Ειχαμε συκυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εδώ και 40 χρονια?
Αν είχαμε θα ημασταν πολύ καλυτερα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι, τα διαβαζω κι αυτά.
Θα βγαλουν λεει τον Τσιπρα, κι αν δεν τα καταφερει σε κανενα τριμηνο, θα τον αλλαξουν κι αυτόν.
Το να σοβαρευτούμε και να απλωνουμε τα ποδια μας μεχρι εκει που φτανει το στρωμα, μαλλον δεν παιζει σαν ενδεχομενο.
Τον μεσσια θα περιμενουμε που θα ριξει λεφτα για να περναμε καλα ξυνοντας τ αρχιδια μας.

δεν νομίζω ότι παίζει αυτό που λες, πολύς κόσμος έχει φτωχοποιηθεί και έπεται συνέχεια, μήπως να περιμένουμε μέχρι να εξαθλιωθεί το σύνολο του πληθυσμού σου φαίνεται πιο λογικό?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

ετσι.....εμεις χθες ειχαμε διακοπη ρευματος και καθομασταν με τα κερια...μια χαρα ρομαντικη ατμοσφαιρα δημιουργηθηκε  :grin: :grin:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
μην ξανακουσω για τον λησταρχο σημιτη. απο το μηδεν ξεκινησε να δουλευει ο πατερας μου στα 13 εκανε 2 μαγαζια μεχρι τα 53 και ηρθε ο σημιτης και του τα εκλεισε με τα αντικειμενικα κριτηρια που μονο αντικειμενικα δεν ηταν ο αλητης.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Διμευση περιουσιων εξεταστικη πως φτασαμε στο μνημονιο, λογιστικο ελεγχο του χρεους...φυλακη οσοι πηραν εστω 1 ευρω μιζα η βαρυναν το δημοσιο και μετα ας παρουν οσα μετρα θελουν

ρε φιλε με τοσα κομματοσκυλα και βολεμενους πραγματικα πιστευεις οτι θα γινει αυτο εδω? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εδω σε βουλγαριες ρουμανιες π ειναι τρισχειροτερα απο μας και δν κουνιεται φυλλο  :S :S

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
μην ξανακουσω για τον λησταρχο σημιτη. απο το μηδεν ξεκινησε να δουλευει ο πατερας μου στα 13 εκανε 2 μαγαζια μεχρι τα 53 και ηρθε ο σημιτης και του τα εκλεισε με τα αντικειμενικα κριτηρια που μονο αντικειμενικα δεν ηταν ο αλητης.
O στουρναρας κ ο χαρδουβελης...ξερεις ποιο εχουν αφεντικο ετσι?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ρε φιλε με τοσα κομματοσκυλα και βολεμενους πραγματικα πιστευεις οτι θα γινει αυτο εδω? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εδω σε βουλγαριες ρουμανιες π ειναι τρισχειροτερα απο μας και δν κουνιεται φυλλο  :S :S
Ελπιζω πως καποτε θα γινει....τωρα εαν θα εχω παιδια κ εγγονια...δεν ξερω..!Αλλα θελω να ελπιζω πως θα γινει. Ασχετα εαν ξεχνανε μερικοι πως ηταν προεκλογικο συνθημα του τρελαντωνη

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Τώρα ο άλεξ θα πάρει πίσω το αίτημα φιλίας :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom