Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τυπε επειδη οι βουλγαροι δεν επαναστατουν δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το κανουμε κ εμεις..!Να σου θυμισω τι ειπε ο σοιμπλε...!ΕΑΝ γινοντουσαν αυτα τα μετρα στην Γερμανια θα ειχαν πολεμο...ενω εμεις εδω απλα τα δεχομαστε κ βριζουμε παπαρες σαν τον αλεξ...μια χαρα

αρα....λεφτα υπαρχουν  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Τα αφεντικα σου δεν απαντησαν...εσυ μηπως εχεις καμια απαντηση?
Σε λαϊκισμούς και κορωνες όχι, δεν εχω να απαντησω κατι.
Το να βγω κι εγω να φωναζω "κρεμάλες, ο κοσμος κακοπερναει" δεν λεει τιποτα.
Από διαπιστώσεις χορτασαμε. Λυσεις θελουμε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Κομμουνισμος-Πορνισμος δν σου κανει ? :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
χαχααχ καλα κανε μια εξαιρεση κ απαντησε ΕΑΝ εχεις τπτ φυσικα να πεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οπως σας συμφερει τα βαπτιζεται
Στις αναιδειες και στις μαγκιές δεν μπορεις να απαντησεις τύπε.
Βλέπεις τωρα εδώ έναν, να λεει στον πρωθυπουργο της χωρας "εισαι εκτος τοπου και χρονου". Και μαζεύονται μετα διάφοροι σαν εσενα και του λενε και μπραβο.
Τι μπραβο ρε?
Για την τσαμπα μαγκια?
Μπορει ο Σαμαρας να του πει "αντε γαμησου μαλακα"? Όχι βεβαια. Αλλά την αναιδεια του πολιτη, την αποθεώνετε.
Ε αυτά τα σιχαινομαι.
Εχεις τον πρωθυπουργο της χωρας μπροστα σου και το μονο που βρηκες να πεις είναι "εισαι εκτος τοπου και χρονου"? Μωρε τι μας λες ρε φιλε. Αντε παρατα μας.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Βλέπεις τωρα εδώ έναν, να λεει στον πρωθυπουργο της χωρας "εισαι εκτος τοπου και χρονου". Και μαζεύονται μετα διάφοροι σαν εσενα και του λενε και μπραβο.
Τι μπραβο ρε?
Για την τσαμπα μαγκια?
Μπορει ο Σαμαρας να του πει "αντε γαμησου μαλακα"? Όχι βεβαια. Αλλά την αναιδεια του πολιτη, την αποθεώνετε.
Ε αυτά τα σιχαινομαι.
Εχεις τον πρωθυπουργο της χωρας μπροστα σου και το μονο που βρηκες να πεις είναι "εισαι εκτος τοπου και χρονου"? Μωρε τι μας λες ρε φιλε. Αντε παρατα μας.
Λιγα του ειπε..αφου τον φλωμωσε στην παπαρια...αλλα κανε την καρδια σου πετρα κ απαντα κ στα 2 βιντεο εαν μπορεισ..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Τι μπραβο ρε?
Για την τσαμπα μαγκια?
Ε αυτά τα σιχαινομαι.

Δηλαδή για σένα η λογική απάντηση στο "Είσαι εκτός τόπου και χρονου" ειναι το "Αντε γαμήσου μαλακα";

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δηλαδή για σένα η λογική απάντηση στο "Είσαι εκτός τόπου και χρονου" ειναι το "Αντε γαμήσου μαλακα";
Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε, και μου ελεγε ο άλλος "εισαι εκτος τοπου και χρονου", δεν θα μου αρκουσε ένα "αντε γαμησου μαλακα".
Θα μου αρκουσε μονο να σηκωθω να του ριξω μια μπουνια αναμεσα στα ματια να με θυμαται το αρχιδι.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι μπραβο ρε?
Για την τσαμπα μαγκια?
Ε αυτά τα σιχαινομαι.

δεν είναι στο χέρι του πολίτη να προτείνει λύσεις αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης, οι "λύσεις" που έχει δώσει μέχρι τώρα κρίνονται ανεπαρκείς από τον πολίτη και του το λέει ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε, και μου ελεγε ο άλλος "εισαι εκτος τοπου και χρονου", δεν θα μου αρκουσε ένα "αντε γαμησου μαλακα".
Θα μου αρκουσε μονο να σηκωθω να του ριξω μια μπουνια αναμεσα στα ματια να με θυμαται το αρχιδι.

Κατά τ' άλλα είσαι κατα της βίας είπαμε :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ο σαμαράς είναι υπεράνω κριτικής δηλαδή :jerking:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε
Toν ξερεις προσωπικα τυπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κατά τ' άλλα είσαι κατα της βίας είπαμε :grin:
Γι αυτό και δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτικη.
Δυσκολα θα χωνευα τον κάθε φιτσουλα να μου λεει εξυπνάδες, όταν εγω θα ειχα λιωσει να τρεχω να συμμαζεψω τα ασυμμάζευτα. Χειρότερος από τον Παγκαλο θα ημουνα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Γι αυτό και δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτικη.
Δυσκολα θα χωνευα τον κάθε φιτσουλα να μου λεει εξυπνάδες, όταν εγω θα ειχα λιωσει να τρεχω να συμμαζεψω τα ασυμμάζευτα. Χειρότερος από τον Παγκαλο θα ημουνα.
Ξεπερνας κ τον κουρασμενο...ο κοσμος τον ψηφισε για τα ζαπεια οχι για να λεει μπουρδες...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Κι αν τον ξερω δεν θα το πω εδώ.
Εξαλλου, δεν βλεπω?
Βλεπεις οσα θελεις να δεις...ακομα περιμενω σχολιο σου για το 1 βιντεο...κ μην μου πεις κ αυτο δεν ειναι σχετικο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom