apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Α γεια σου.
Α γεια σου.
Τυπε επειδη οι βουλγαροι δεν επαναστατουν δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να το κανουμε κ εμεις..!Να σου θυμισω τι ειπε ο σοιμπλε...!ΕΑΝ γινοντουσαν αυτα τα μετρα στην Γερμανια θα ειχαν πολεμο...ενω εμεις εδω απλα τα δεχομαστε κ βριζουμε παπαρες σαν τον αλεξ...μια χαρα
Πληρώνεις τα εισητήρια αν ειναι, αν φάω ξύλο τουλάχιστον να μην έχω χάσει και λεφτά
Σε λαϊκισμούς και κορωνες όχι, δεν εχω να απαντησω κατι.
Τα αφεντικα σου δεν απαντησαν...εσυ μηπως εχεις καμια απαντηση?
Ναι οντως, στην αναιδεια και την θρασυτητα είναι πραγματικα δυσκολο να απαντησεις.
Σε λαϊκισμούς και κορωνες όχι, δεν εχω να απαντησω κατι.
Το να βγω κι εγω να φωναζω "κρεμάλες, ο κοσμος κακοπερναει" δεν λεει τιποτα.
Από διαπιστώσεις χορτασαμε. Λυσεις θελουμε.
χαχααχ καλα κανε μια εξαιρεση κ απαντησε ΕΑΝ εχεις τπτ φυσικα να πειςΣε λαϊκισμούς και κορωνες όχι, δεν εχω να απαντησω κατι.
Το να βγω κι εγω να φωναζω "κρεμάλες, ο κοσμος κακοπερναει" δεν λεει τιποτα.
Από διαπιστώσεις χορτασαμε. Λυσεις θελουμε.
Οπως σας συμφερει τα βαπτιζεταιΝαι οντως, στην αναιδεια και την θρασυτητα είναι πραγματικα δυσκολο να απαντησεις.
Στις αναιδειες και στις μαγκιές δεν μπορεις να απαντησεις τύπε.Οπως σας συμφερει τα βαπτιζεται
Λιγα του ειπε..αφου τον φλωμωσε στην παπαρια...αλλα κανε την καρδια σου πετρα κ απαντα κ στα 2 βιντεο εαν μπορεισ..Στις αναιδειες και στις μαγκιές δεν μπορεις να απαντησεις τύπε.
Βλέπεις τωρα εδώ έναν, να λεει στον πρωθυπουργο της χωρας "εισαι εκτος τοπου και χρονου". Και μαζεύονται μετα διάφοροι σαν εσενα και του λενε και μπραβο.
Τι μπραβο ρε?
Για την τσαμπα μαγκια?
Μπορει ο Σαμαρας να του πει "αντε γαμησου μαλακα"? Όχι βεβαια. Αλλά την αναιδεια του πολιτη, την αποθεώνετε.
Ε αυτά τα σιχαινομαι.
Εχεις τον πρωθυπουργο της χωρας μπροστα σου και το μονο που βρηκες να πεις είναι "εισαι εκτος τοπου και χρονου"? Μωρε τι μας λες ρε φιλε. Αντε παρατα μας.
Στις αναιδειες και στις μαγκιές δεν μπορεις να απαντησεις τύπε.
Βλέπεις τωρα εδώ έναν, να λεει στον πρωθυπουργο της χωρας "εισαι εκτος τοπου και χρονου". Και μαζεύονται μετα διάφοροι σαν εσενα και του λενε και μπραβο.
Τι μπραβο ρε?
Για την τσαμπα μαγκια?
Μπορει ο Σαμαρας να του πει "αντε γαμησου μαλακα"? Όχι βεβαια. Αλλά την αναιδεια του πολιτη, την αποθεώνετε.
Ε αυτά τα σιχαινομαι.
Εχεις τον πρωθυπουργο της χωρας μπροστα σου και το μονο που βρηκες να πεις είναι "εισαι εκτος τοπου και χρονου"? Μωρε τι μας λες ρε φιλε. Αντε παρατα μας.
Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε, και μου ελεγε ο άλλος "εισαι εκτος τοπου και χρονου", δεν θα μου αρκουσε ένα "αντε γαμησου μαλακα".Δηλαδή για σένα η λογική απάντηση στο "Είσαι εκτός τόπου και χρονου" ειναι το "Αντε γαμήσου μαλακα";
Στις αναιδειες και στις μαγκιές δεν μπορεις να απαντησεις τύπε.
Τι μπραβο ρε?
Για την τσαμπα μαγκια?
Ε αυτά τα σιχαινομαι.
Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε, και μου ελεγε ο άλλος "εισαι εκτος τοπου και χρονου", δεν θα μου αρκουσε ένα "αντε γαμησου μαλακα".
Θα μου αρκουσε μονο να σηκωθω να του ριξω μια μπουνια αναμεσα στα ματια να με θυμαται το αρχιδι.
Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε, και μου ελεγε ο άλλος "εισαι εκτος τοπου και χρονου", δεν θα μου αρκουσε ένα "αντε γαμησου μαλακα".
Θα μου αρκουσε μονο να σηκωθω να του ριξω μια μπουνια αναμεσα στα ματια να με θυμαται το αρχιδι.
Toν ξερεις προσωπικα τυπε?Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε
Γι αυτό και δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτικη.Κατά τ' άλλα είσαι κατα της βίας είπαμε
Ξεπερνας κ τον κουρασμενο...ο κοσμος τον ψηφισε για τα ζαπεια οχι για να λεει μπουρδες...Γι αυτό και δεν θα ασχοληθώ ποτέ με την πολιτικη.
Δυσκολα θα χωνευα τον κάθε φιτσουλα να μου λεει εξυπνάδες, όταν εγω θα ειχα λιωσει να τρεχω να συμμαζεψω τα ασυμμάζευτα. Χειρότερος από τον Παγκαλο θα ημουνα.
Κι αν τον ξερω δεν θα το πω εδώ.Toν ξερεις προσωπικα τυπε?
Βλεπεις οσα θελεις να δεις...ακομα περιμενω σχολιο σου για το 1 βιντεο...κ μην μου πεις κ αυτο δεν ειναι σχετικο....Κι αν τον ξερω δεν θα το πω εδώ.
Εξαλλου, δεν βλεπω?