Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε, και μου ελεγε ο άλλος "εισαι εκτος τοπου και χρονου", δεν θα μου αρκουσε ένα "αντε γαμησου μαλακα".
Θα μου αρκουσε μονο να σηκωθω να του ριξω μια μπουνια αναμεσα στα ματια να με θυμαται το αρχιδι.
άμα το διάβαζε κάποιος χωρίς το όνομα, θα νόμιζε ότι μιλάς για κάποιον που είναι αλτρουιστής, τρέχει για χάρη των άλλων, δεν πληρώνεται για αυτά που κάνει και δεν το επέλεξε.

κρίμα το παιδί πάντως αλλά υπάρχουν και χειρότερα, αντί για πρωθυπουργός με 7-8 χιλιάρικα αφορολόγητα το μήνα, θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς που αυτοκτονούνε,πεινάνε ή είναι άστεγοι.

με τον σαμαρά αποδείχθηκε ότι στους νεοδημοκράτες, και σκατά να τους σερβίρεις θα τα φάνε.
με τον γ.α.π. από την άλλη αποδείχθηκε ότι ακόμα και ο κατμαν έχει/είχε ελπίδες για πρωθυπουργός αλλά τον φάγανε τα κυκλώματα και η δόξα του άλτερ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Υπαρχουν ακομη ανθρωποι που πιστευουν ότι τις επαναστάσεις τις κανουν οι πεινασμένοι?
Τις επαναστάσεις τις κανουν οι επιτηδειοι.

και ο μαζιωτης επαναστατης δηλωνει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
άμα το διάβαζε κάποιος χωρίς το όνομα, θα νόμιζε ότι μιλάς για κάποιον που είναι αλτρουιστής, τρέχει για χάρη των άλλων, δεν πληρώνεται για αυτά που κάνει και δεν το επέλεξε.
Δεν ηξερα ότι αυτόν που τρεχει απο το πρωι ως το βραδυ επειδή το επελεξε και πληρωνεται, μπορούμε να τον βριζουμε κιολας ενώ ξυνουμε τ αρχιδια μας στον καναπε. Φοβερη λογικη.
Επειδή υπαρχουν ανεργοι, εγω θα βριζω τον εργατικο. Τέλεια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.055
Πόντοι
5.006
Δεν ηξερα ότι αυτόν που τρεχει απο το πρωι ως το βραδυ επειδή το επελεξε και πληρωνεται, μπορούμε να τον βριζουμε κιολας ενώ ξυνουμε τ αρχιδια μας στον καναπε. Φοβερη λογικη.
τυπε καλα τα λες...αυτοι οι γαμημενοι οι ανεργοι φταινε....αν δεν υπηρχαν δεν θα ετρεχε απο το πρωι ως το βραδυ ο εργατικος...
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

α τώρα το πας στις βρισιές γιατί πριν αρκούσε μια επισήμανση τύπου "εκτός τόπου και χρόνου" , αλλά μάλλον το παίρνεις πολύ προσωπικά το θέμα και φορτίζεσαι συναισθηματικά τόσο πολύ τον αγαπάς τον σαμαρά σου ;)

Όχι. Εγω προσωπικα αν ημουν ο Σαμαρας, και ετρεχα 20 ωρες τη μερα επι δυο χρονια να σωσω τη χωρα και ειχα γυρισει τον κοσμο δεκα φορες για να μην χρεωκοπήσουμε, και μου ελεγε ο άλλος "εισαι εκτος τοπου και χρονου", δεν θα μου αρκουσε ένα "αντε γαμησου μαλακα".
Θα μου αρκουσε μονο να σηκωθω να του ριξω μια μπουνια αναμεσα στα ματια να με θυμαται το αρχιδι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Υπάρχουν εξίσου εργατικοί, και περισσότερο, που παίρνουν τα μισά λεφτά από τον mr perfect σου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Α και για να εξηγούμαστε.
Όλα αυτά δεν ισχυουν μονο για τον Σαμαρα, αλλά και για τον Βενιζελο. Εννοείται. Ειδικα ο Βενιζέλος θα μπορουσε να είναι ολη μερα στο κοτερο και να ξυνεται. Αλλα αντι γι αυτό, εδώ και τρια χρονια σκοτώνεται.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Όλα αυτά δεν ισχυουν μονο για τον Σαμαρα, αλλά και για τον Βενιζελο. Εννοείται. Ειδικα ο Βενιζέλος θα μπορουσε να είναι ολη μερα στο κοτερο και να ξυνεται. Αλλα αντι γι αυτό, εδώ και τρια χρονια σκοτώνεται.

Α καλά. Μαλάκα έχεις πρόβλημα, σοβαρά τώρα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

κρίμα το παιδί πάντως αλλά υπάρχουν και χειρότερα, αντί για πρωθυπουργός με 7-8 χιλιάρικα αφορολόγητα το μήνα, θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς που αυτοκτονούνε,πεινάνε ή είναι άστεγοι.

με τον σαμαρά αποδείχθηκε ότι στους νεοδημοκράτες, και σκατά να τους σερβίρεις θα τα φάνε.
με τον γ.α.π. από την άλλη αποδείχθηκε ότι ακόμα και ο κατμαν έχει/είχε ελπίδες για πρωθυπουργός αλλά τον φάγανε τα κυκλώματα και η δόξα του άλτερ

:rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Α καλά. Μαλάκα έχεις πρόβλημα, σοβαρά τώρα
Ρε, φερε τον εαυτο σου στη θεση τους για μια μερα.
Να κυβερνάς την Ελλαδα αυτην την περιοδο και να σε βριζουν οι παντες.
Πολύ ευκολα τα θεωρείτε όλα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ο απόλυτος ρυθμιστής του παιχνιδιού για την επόμενη δεκαετία που θα είναι μέσα σε κάθε συγκυβέρνηση θ'αφήσει την καρέκλα για να πάει να ξυστεί το 'χουν κάνει πάρα πολλοί αυτό :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μόνο 3 χρόνια;
ο τύπος από τις αρχές της τρέχουσας χιλιετίας σκοτώνεται να καλύψει τα εγκλήματα που έκανε το πασόκ.
ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να υπογράφεις ψεύτικα πορίσματα για τα εξοπλιστικά, για τους προϋπολογισμούς κ.ο.κ.;
μόνο 8000 χιλιάρικα το μήνα χωρίς να υπολογίζουμε τις κομπίνες.
θα μπορούσε βέβαια να είναι και σε χειρότερη θέση, να είναι στη θέση του σαμαρά και να τρέχει ακόμα περισσότερο, ο σαμαράς τρέχει και για το πασόκ τώρα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μαν ο κόσμος τον βρίζει για να φύγει μακάρι να τα πάρει κρανίο και να ξεκουμπιστεί ο άχρηστος από το στόμα σου και στου θεού τ'αυτί :uglystupid:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

απολυτως!!!!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Ναι, περνούν ένα δράμα. Μωρέ ας έβγαζα τα λεφτά τους κι ας με έβριζε ολη η υφήλιος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

ετσι αλεξ κανατε και με τον παπανδρεου και σεις και αυτοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom