apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
επρεπε να σταματησει τυπε
χτες ειχα κατεβει κεντρο και στην αγ.δημητριου που βγαινει στην ευριππιδου, καθως περπαταγα ηταν μια τσιγγανοπουλα κανα 20 αρι για γυφτισα ηταν καυλα και μου λεγε συνεχεια ψιτ ψιτ ψιτ κοιταω και εγω αλλα χωρις να σταματησω και μου εβγαλε την γλωσσα και καλα οτι θα μου τον γλυψει,δεν σταματησα να ρωτησω περαιτερο λεπτομεριες
πριν λιγους μηνες στο lidl που βρισκετε στην βουλιαγμενης (ανω Γλυφαδα) ηταν 2 τσιγγανακια
τα εβλεπα σχεδον καθημερινα αφου ηταν στον δρομο μου...και ζητιανευαν απο τους πελατες...
δεν αντεξα στον πειρασμο καθως ηταν και ομορφουλικα και τους εκανα προταση χυμα...
δεν διστασαν καθολου! αλλα με χαλασε και δεν εγινε η δουλεια....καθως ηθελαν τα λεφτα μπροστα...και να τα δωσω στην μια απο αυτες..(που θα εμενε στο ποστο της) και θα εφευγα με την αλλη...
δεν ξερω αλλα ψιλιαστικα...και φοβηθηκα...τωρα εχουν αρκετο καιρο να φανουν....
χτες ειχα κατεβει κεντρο και στην αγ.δημητριου που βγαινει στην ευριππιδου, καθως περπαταγα ηταν μια τσιγγανοπουλα κανα 20 αρι για γυφτισα ηταν καυλα και μου λεγε συνεχεια ψιτ ψιτ ψιτ κοιταω και εγω αλλα χωρις να σταματησω και μου εβγαλε την γλωσσα και καλα οτι θα μου τον γλυψει,δεν σταματησα να ρωτησω περαιτερο λεπτομεριες
Είτε δεις γύφτο είτε γύφτισσα είτε κουβεντιάζεις μαζί τους, τίποτα το καλό. μην περιμένεις παρά μόνο ανησυχίες στη δουλειά και στον έρωτα. Μόνο στην περίπτωση που σου προσφέρουν κάτι και το πάρεις, θα έχεις επιτυχίες. Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσείς θα ερευνήσετε τη θέση των άλλων απέναντι σας και θα λάβετε τα μέτρα σας.ειδα στον υπνο μου οτι μου εκανε πιπα μια γυφτισσα πιτσιρικα σε δρομο
Πριν 10 λεπτά φίλε,τρεχα προλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!Τι ώρα έγινε αυτό τύπε;
Λες και το φλυτζάνι;Είτε δεις γύφτο είτε γύφτισσα είτε κουβεντιάζεις μαζί τους, τίποτα το καλό. μην περιμένεις παρά μόνο ανησυχίες στη δουλειά και στον έρωτα. Μόνο στην περίπτωση που σου προσφέρουν κάτι και το πάρεις, θα έχεις επιτυχίες. Αν ονειρευτείτε πως επισκέπτεστε κατασκήνωση γύφτων, είναι σίγουρο πως θα σας κάνουν μια σημαντική πρόταση και εσείς θα ερευνήσετε τη θέση των άλλων απέναντι σας και θα λάβετε τα μέτρα σας.
Για τη γυναίκα που θα δει πως ένας γύφτος ή γύφτισσα της λέει τη μοίρα της, είναι προμήνυμα βιαστικού και απερίσκεπτου γάμου. Αν είναι ήδη παντρεμένη, θα κάνει μια άδικη σκηνή ζηλοτυπίας στον άντρα της.
Για τον άντρα που θα δει πως μιλά με γύφτο, προβλέπεται σημαντική απώλεια της περιουσίας του.
Αν δείτε πως κάνετε συναλλαγές με γύφτους, σημαίνει πως θα χάσετε λεφτά εν γνώσει σας. Αυτό το όνειρο δείχνει πως τα υλικά πράγματα έχουν την πρώτη θέση στην ζωή σας.
Λες και το φλυτζάνι;
Πριν 10 λεπτά φίλε,τρεχα προλαβαινεις!!!!!!!!!!!!!!!
Ρωτάς σε κάτι που εγινε πριν 8 μηνες
η φαση γινεται σε τσαντιρι τυπε?Τραβατε ρε Φανερωμενη στην Σαλαμινα ή απενατι στο Μεγαλο Πευκο ( και στα μεγαρα ) να γαμηστε οσο θελετε και τσαμπα τσιγγανες .
Το κλου ειναι οτι θα σας μιλανε και στα γαλλικα ( ειναι οι ρωμα που εκδιωχθηκαν απο την γαλλια και εχουν εγκατασταθει στην ευρητερη περιοχη )
Τιμες 5-10 ευρωπουλακια .
Μουνια καλα .......
ειναι αλλη φαση να τον βαζεις σε βρωμικο μουνι,χυνεις ποιο γρηγοραΜακρυά από τσιγγάνες εκτός κι αν σας αρέσει η ρώσικη ρουλέτα...
Γενικά είναι μαλακία να ψαρεύεις ψόφιες του δρόμου χωρίς καμία εγγύηση ότι δεν κουβαλάνε το θάνατο..
Δόξα το Θεό μαι χαρά στούντιο υπάρχουν με κάτι κοπελάρες σπέσιαλ και για αυτούς που δεν έχουν ακόμα και τα μπουρδέλα είναι καλύτερα από τις πιάτσες.
Τραβατε ρε Φανερωμενη στην Σαλαμινα ή απενατι στο Μεγαλο Πευκο ( και στα μεγαρα ) να γαμηστε οσο θελετε και τσαμπα τσιγγανες .
Το κλου ειναι οτι θα σας μιλανε και στα γαλλικα ( ειναι οι ρωμα που εκδιωχθηκαν απο την γαλλια και εχουν εγκατασταθει στην ευρητερη περιοχη )
Τιμες 5-10 ευρωπουλακια .
Μουνια καλα .......
η φαση γινεται σε τσαντιρι τυπε?