Νέα

Τσιγγάνες σε πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
237
Πόντοι
31
Συναγωνιστές, διαβάζοντας τα διάφορα εδώ για τις τσιγγανοπούλες μπήκα στο τριπάκι... Σήμερα, εξώ από σούπερμάρκετ στην Παλλήνη,βλέπω 2 ηλικίας 20-25. Μέσα στον χώρο ρου πάρκινκ, μειώνω πολύ την ταχύτητα και με κοιτάει η μία από τις δύο (ξανθιά) Της κλέινω το μάτι και αυτή επίσης. Την ΄κανω νόημα για πίπα και πλησιάζει..."καυλίαρη μου θα σου πει η άλλη η κοπέλα που γουστάρει..". Πλησιάζει η άλλη (μελαχροινή) και μου λέει 30€. Τη ρωτάω "τι θα κάνουμε με 30?" και απαντά "θα γαμηθούμε". Στην ερώτηση για κωλαράκι απάντησε θετικά. Της λέω ότι μπαίνω στο μαγαζί να πάρω προφυλακτικά κι έρχομαι..... Με πάρα πολλή σκέψη γιατί πολλά γίνοτναι με τη γυφτοράτσα, μπάινω κάνω τα ψώνια μου (+προφυλακτικά) και βγαίνω σε 15 λεπτά. Κοιτάω να τη βρω....πουθενά. Την ξανθιά είδα να έχει πάρει από πισω μια ευτραφή πενηντάρα και να την πρήζει για να τη δώσει το καρότσι.... Η μελαχροινή πουθενά... Έφυγα (με μια τεράστια ανακούφιση που τελικά δεν ...)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, διαβάζοντας τα διάφορα εδώ για τις τσιγγανοπούλες μπήκα στο τριπάκι... Σήμερα, εξώ από σούπερμάρκετ στην Παλλήνη,βλέπω 2 ηλικίας 20-25. Μέσα στον χώρο ρου πάρκινκ, μειώνω πολύ την ταχύτητα και με κοιτάει η μία από τις δύο (ξανθιά) Της κλέινω το μάτι και αυτή επίσης. Την ΄κανω νόημα για πίπα και πλησιάζει..."καυλίαρη μου θα σου πει η άλλη η κοπέλα που γουστάρει..". Πλησιάζει η άλλη (μελαχροινή) και μου λέει 30€. Τη ρωτάω "τι θα κάνουμε με 30?" και απαντά "θα γαμηθούμε". Στην ερώτηση για κωλαράκι απάντησε θετικά. Της λέω ότι μπαίνω στο μαγαζί να πάρω προφυλακτικά κι έρχομαι..... Με πάρα πολλή σκέψη γιατί πολλά γίνοτναι με τη γυφτοράτσα, μπάινω κάνω τα ψώνια μου (+προφυλακτικά) και βγαίνω σε 15 λεπτά. Κοιτάω να τη βρω....πουθενά. Την ξανθιά είδα να έχει πάρει από πισω μια ευτραφή πενηντάρα και να την πρήζει για να τη δώσει το καρότσι.... Η μελαχροινή πουθενά... Έφυγα (με μια τεράστια ανακούφιση που τελικά δεν ...)
παλι καλα που εφυγε :shit: θα γεμιζες

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
αναρωτιεμαι τι θα λενε οι γυφτοι που διαβαζουν αυτο το θεμα! "μάθανε οτι γαμιομαστε και πλάκωσαν οι μπαλαμοι".  :2funny:

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
χααχαχαχ! παντως στο θεμα Μεγαλο πευκο-Μεγαρα, εχω να πω οτι δεν παιζει τιποτα, ισως περιστασιακα κατι τυχαινει, αλλα τιποτα συγκεκριμενο. Περναω σχεδον καθημερινα πηγαινοντας για μπανιο.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
[xhamster]
]

Tην ξεσκιζατε?εγω παντως ναι :grin: :bigdick:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πάιδες δεν είναι όλες οι τσιγγάνες "δημόσιας χρήσης"
κάποτε βρέθηκα σ'ένα άπορνο μέρος και την "έπεσα" σε
μια τσιγγάνα (  :knockinb: ) και παραλίγο να φάω ξύλο
απο το συγγενολόι της , ευτυχώς που εγκαίρως την έκανα
πλαγίως  :badair: :badair:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Μύστες θέλω να ενημερώσω για σκηνικό που παίχτηκε την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι κατά τις 13:00  :sunglasses: :sunglasses:,περνώντας από Πέραμα μετά τα φέρι μποτ εκεί που ξεκινάει ο μόλος,στα δεξιά υπάρχει μια παραλία με διάφορα ρομαντικά αντικείμενα να επιπλέουν,όπου καθημερινά κάνουν το μπανάκι τους διάφοροι τσιγγάνοι και τσιγγάνες.Όπως περνούσα από το σημείο πετυχαίνω πορνο-παππού με σαράβαλο λευκό φίατ και γύρω του 3 τσιγγάνες γύρω στα 20 να τον έχουν κυκλώσει και να έχουν ξεκινήσει να το χαιδεύουν  :o :o,δεν μπορούσα να δω λεπτομέρειες γιατί είχε ανοίξει τις πόρτες και τα τσιγγανάκια κάλυπταν με το σώμα τους το σκηνικό  :tickedoff: :headbang:.Έμεινα κανα 20λεπτο σε κοντινή απόσταση,όπου ο πορνιάρης γέρος τελικά φόρτωσε την μία και φύγανε  :rockon: :rockon: :erection: :erection:.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μύστες θέλω να ενημερώσω για σκηνικό που παίχτηκε την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι κατά τις 13:00  :sunglasses: :sunglasses:,περνώντας από Πέραμα μετά τα φέρι μποτ εκεί που ξεκινάει ο μόλος,στα δεξιά υπάρχει μια παραλία με διάφορα ρομαντικά αντικείμενα να επιπλέουν,όπου καθημερινά κάνουν το μπανάκι τους διάφοροι τσιγγάνοι και τσιγγάνες.Όπως περνούσα από το σημείο πετυχαίνω πορνο-παππού με σαράβαλο λευκό φίατ και γύρω του 3 τσιγγάνες γύρω στα 20 να τον έχουν κυκλώσει και να έχουν ξεκινήσει να το χαιδεύουν  :o :o,δεν μπορούσα να δω λεπτομέρειες γιατί είχε ανοίξει τις πόρτες και τα τσιγγανάκια κάλυπταν με το σώμα τους το σκηνικό  :tickedoff: :headbang:.Έμεινα κανα 20λεπτο σε κοντινή απόσταση,όπου ο πορνιάρης γέρος τελικά φόρτωσε την μία και φύγανε  :rockon: :rockon: :erection: :erection:.
ωραια παραλια τυπε ! Και πιο κατω εχει γεροντάκια Αλβανούς που παίζουν τάβλι  :rockon:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
πριν παρα πολλα χρονια μιλαμε για 1988 πηγαινα Αγ Βαρβαρα σε μια pub γιατι γουσταρα τρελλα ένα μωρο τσιγγανακι ευτυχως όμως δεν εγινε τιποτε...
ειχε πολύ ρισκο το ολο σκηνικο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
ωραια παραλια τυπε ! Και πιο κατω εχει γεροντάκια Αλβανούς που παίζουν τάβλι  :rockon:

Mύστη όλη η περιοχή είναι μια ατελείωτη σαπίλα  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,παντού μπάζα πεταμένα και γυαλιά σπασμένα  :S :S,2 τελειωμένες καντίνες που τα τραπέζια έχουν αλλάξει χρώμα (από άσπρο μαύρο),άπειροι βρωμιάρηδες λιμενεργάτες που περιμένουν να καλοκαιριάσει για να κάνουν κανα μπάνιο και όλη η κακομοιριά της περιοχής  :jerking: :jerking: άνεργοι,κωλόγριες,πάκια κλπ.  :birdman: :birdman: :birdman:.Σε προετοιμάζει πάντως πολύ καλά για την σαπίλα που θα συναντήσεις στην φρεγάτα  :2funny: :2funny:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Mύστη όλη η περιοχή είναι μια ατελείωτη σαπίλα  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:,παντού μπάζα πεταμένα και γυαλιά σπασμένα  :S :S,2 τελειωμένες καντίνες που τα τραπέζια έχουν αλλάξει χρώμα (από άσπρο μαύρο),άπειροι βρωμιάρηδες λιμενεργάτες που περιμένουν να καλοκαιριάσει για να κάνουν κανα μπάνιο και όλη η κακομοιριά της περιοχής  :jerking: :jerking: άνεργοι,κωλόγριες,πάκια κλπ.  :birdman: :birdman: :birdman:.Σε προετοιμάζει πάντως πολύ καλά για την σαπίλα που θα συναντήσεις στην φρεγάτα  :2funny: :2funny:
ναι ρε μύστη τα ξέρω παω  συχνα σαλαμινα  :rockon:

lefteris22

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες μηπως υπαρχει τιποτα σε πειραια μερια?? Οσο και αν σας φαινεται περιεργο πριν καπιο καιρο εβλεπα φουλ τσιγγανακια στο δρομο η εξω απο σουπερμαρκετ... Τωρα εχουν γινει φουλ δυσευρετα. Το τι γυρωλοι εχω ριξει με το αμαξι δεν λεγεται :P.

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
390
Πόντοι
6.135
μακρια απο αυτην την φαρα φιλε. Ειναι υπουλες κ ειναι τεραστιο ρισκο για οποιον τις παιρνει.

lefteris22

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου αυτα τα ξερω. Απλα στην ζωη υπαρχουν ρισκα, ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τις ορεξεις του.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Φιλε μου αυτα τα ξερω. Απλα στην ζωη υπαρχουν ρισκα, ο καθενας κανει τις επιλογες του αναλογα με τις ορεξεις του.

Μύστη κάνε καμιά βόλτα γύρω από τον ηλεκτρικό και σίγουρα θα βρεις κάτι  :rockon: :rockon: :hi:.Η περιοχή φημίζεται για την ποικιλία της σε γύφτισσες,πρεζόνια και σάπιες γριές  :erection: :erection:

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
στην γιαννιτσών πλέον μόνο τσιγγάνες δηλαδή γύφτισες βλέπεις και μαύρες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom