GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Εσυ προπονητηςΕίσαι παίχτης
Εσυ προπονητηςΕίσαι παίχτης
σωστα..στεκοταν κατω απο τη γεφυρα κ ζητιανευε..Εννοεις με κατευθυνση προς Λαμια σωστα?Βγηκατε καο κανατε αριστερα στα φαναρια που καταληγει στη στρογγυλη στο μπουρναζι σωστα?Που ακριβως στεκοταν η κωλαρου?
Σε πιστευω.Δεν την εχω πετυχει ακομη.Ειχα δει δυο πολυ μικρες εκει πριν απο μερες.Ισως εχουν συγγενικη σχεση με αυτην που λες γτ παντα μα παντα υπαρχει και ενηλικη κρυφα η φανερα.σωστα..στεκοταν κατω απο τη γεφυρα κ ζητιανευε..
Αναλογως συνθηκων οσο σε παιρνει.Πχ μπορει καποαι απ τις 2 να κανει πραγματα κ να σου ξαναρχοαν μονη η να σου εδινε πληροφια πχ ωρα.Εννοειται πας θωρακισμενος μπερδευοντας τες.Συνηθως οσα ακουστηκαν ηταν γρηγορα μπαμ κ εξω γτ αυτες θελουν τα λεφτα δεν τους νοιαζει κατι αλλο απλα να τα βγαλουν αμεσα.Οποτε αλλη φορα πετα πονηριες οπως οτι θα ξαναπας και θα χεις περισσοτερα λεφτα και κατι τετοια να κοψεις απαντησεις.Ρε μάγκες κάτι off topic αλλά σε σχέση με τις τσιγγάνες....Έτρωγα μόνος σε σουβλατζιδικο στην πλατεία στο Γκάζι και μου σκανε 2 πιτσιρίκια αρκετά γαμευσιμα θα έλεγα 7στα10 και στην αρχή κομπλαρα μαζεύοντας λίγο τα προσωπικά αντικείμενα γιατί με ξάφνιασαν και με πολύ όμορφο τρόπο και χάρη με καλησπερισαν και με ρώτησαν αν περισσεύει κανένα ψιλό να τους δώσω!
Πάνω στην σύγχυση μου τους είπα το κλασσικό όχι κορίτσια να είστε καλά!
Ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας και τι θα κάνατε?
Πιστεύετε ότι ψαχνοντουσταν, η εμφάνιση τους δεν προσδιόριζε σε καμία περίπτωση κλασσικές τσιγγάνες του δρόμου αλλά φαινόντουσαν πεντακάθαρες!Ήθελαν όντως κάνα ψιλό?ήθελαν κάτι παραπάνω όπως νεφρό?η απλώς να κάνω εγώ την κίνηση για κάτι παραπάνω?
Αν δεν αντεχει καποιος μαζι τους δεν τις πηδαει γενικα.Καποιες ειναι πεντακαθαρες και μεταξυ μας μεγαλωσαν και ενηλικωθηκαν μερικες υπερμουναρες.Αλλα ειναι αυτο που λες,ο φοβος οχι μονο της υγειας αλλα και των συνεπειων αν υπαρξουν.Καποτα αντισηπτικο και για μενα ampitasol και οτι αλλο χρησιμο στο αμαξι η στο ξενοδοχειο για αμεση εφαρμογη.Ξενοδοχειο τους λες να κανουν μπανιο,εγω σε ''δικες μας'' στα τελευταια εχω μπει μαζι που μου το μαθε κοπελα αυτο δεν το κανα τοσο καιρο και τελικα ειναι πολυ βολικο γτ ξερεις τι κανει βλεπει κ εσενα κ παρατηρω παντα καλη διαθεση μετα απο κοινο μπανιο με ολες ανεξαρτητου φυλης χαχα....ρε μαγκες δλδ πως την παλευετε την φαση?!?!!? Μπορει να θελουν 10-20 ευρω για να πηδηχτουν αλλα θες αλλα 100 ευρω σε καθαριστικα-απολυμαντικα-συρματοβουρτσες κτλ για εξωτερικο καθαρισμο και αλλα 100 για καθαρτικα-μυκητοκτονα-βακτηριοκτονα για "εσωτερικο" καθαρισμο!!! Αμα υπολογισετε κ το γαμωχοτελι σας παει συνολο 250 το γυφτοπηδημα
Ρε μάγκες κάτι off topic αλλά σε σχέση με τις τσιγγάνες....Έτρωγα μόνος σε σουβλατζιδικο στην πλατεία στο Γκάζι και μου σκανε 2 πιτσιρίκια αρκετά γαμευσιμα θα έλεγα 7στα10 και στην αρχή κομπλαρα μαζεύοντας λίγο τα προσωπικά αντικείμενα γιατί με ξάφνιασαν και με πολύ όμορφο τρόπο και χάρη με καλησπερισαν και με ρώτησαν αν περισσεύει κανένα ψιλό να τους δώσω!
Πάνω στην σύγχυση μου τους είπα το κλασσικό όχι κορίτσια να είστε καλά!
Ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας και τι θα κάνατε?
Πιστεύετε ότι ψαχνοντουσταν, η εμφάνιση τους δεν προσδιόριζε σε καμία περίπτωση κλασσικές τσιγγάνες του δρόμου αλλά φαινόντουσαν πεντακάθαρες!Ήθελαν όντως κάνα ψιλό?ήθελαν κάτι παραπάνω όπως νεφρό?η απλώς να κάνω εγώ την κίνηση για κάτι παραπάνω?
....ρε μαγκες δλδ πως την παλευετε την φαση?!?!!? Μπορει να θελουν 10-20 ευρω για να πηδηχτουν αλλα θες αλλα 100 ευρω σε καθαριστικα-απολυμαντικα-συρματοβουρτσες κτλ για εξωτερικο καθαρισμο και αλλα 100 για καθαρτικα-μυκητοκτονα-βακτηριοκτονα για "εσωτερικο" καθαρισμο!!! Αμα υπολογισετε κ το γαμωχοτελι σας παει συνολο 250 το γυφτοπηδημα
Ηλικίες όπως τις έκοψα ήταν ανάμεσα 20-25...Η περιέργεια μου ήταν πιο πολύ τι ακριβώς ζητούσαν και αν έψαχναν για κάτι άλλο όσο το αναλογιζομουν μετάΝα ξεκαθαρίσουμε πως δεν ήταν από αυτές τις απόλυτες του δρόμου αλλά πολύ κομπλέ σχεδόν κυριλέ αλλιώς δεν θα το ανέφερα καν.Εκτός ότι θα σε σπάσουν στο ξύλο οι δικοί τους που ελλοχεύουν εκεί γύρω, θα γίνεις και ρεζίλι στα κανάλια επειδή είναι μικρές.
Είχες άγιο που συνέχισες να ντερλικώνεις το πιτόγυρο και δεν τους έκανες καμία ''προσφορά''.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι κανουν πραγματα.Καθαρες και να ειχαν αναγκες?Κοβουν βλεμματα κι αν σε μαθουν θα σου τα αρχισουν οι ιδιες.Η τσιγγανες οταν θελουν λεφτα ειναι χειροτερες και απο τις πρεζουδες.Το θεμα ειναι οπως λεει ενας καλος φιλος να τις πας εξω απο τα λημερια τους.Αν δε δεχτουν μην το προχωρας για κανενα λογο.Αν δεχτουν παρτες και δρομο και επειδη θα σε γνωριζουν θα χεις τις ευκολιες μα και θα προσεχεις οταν δε θα θες να σε δουνε.Εσυ αποφασιζεις αναλογως με τη συχνοτητα που πηγαινεις εκει.Αλλα μην τρελενεσαι,μπορει να τις ειδες 5 φορες και εμτα να μη τις ξαναδεις ποτε,μην πιστεψεις καμια τους.Πολυ προσεκτικα και το ξαναλεω,σε αγνωστα σε αυτες μερη μην το ξεχνας!Ειναι το κλειδι με τετοιες,μη το ξεχνας.Εχω δει μερικες απιστευτες εξω που λεω ρε φιλε ετσι και το εδιναν,ετσι κ το διναν χρυσες δουλειες!Εχουν ενα καλο αυτες,αν αποφασισουν να γαμηθουν θα γαμηθουν οπως κ θα κανουν οτι αποφασισουν δεν κολλανε αλλα εχουν και ενα κακο,τα ψεμματα τους.Ηλικίες όπως τις έκοψα ήταν ανάμεσα 20-25...Η περιέργεια μου ήταν πιο πολύ τι ακριβώς ζητούσαν και αν έψαχναν για κάτι άλλο όσο το αναλογιζομουν μετάΝα ξεκαθαρίσουμε πως δεν ήταν από αυτές τις απόλυτες του δρόμου αλλά πολύ κομπλέ σχεδόν κυριλέ αλλιώς δεν θα το ανέφερα καν.
Απλώς εκείνη την ώρα σκεφτόμουν πως δεν ήθελα να πάθω αυτό που λένε (σε τρώει ο κωλος σου)
Οχι.Και αν υπαρχει ειναι σε εντελως διαφορετικο σημειο γιατι θα πανε σε εντελως διαφορετικα σημεια εαν δεν ειναι του αθληματος συχνοτερα.Αρπαχτες κανουν συνηθως και ενα ποσοστο τους κανει συχνοτερα και ενα ακομη πιο μικρο ποσοστο τα κανουν πιο επισημα με αμαξια κτλ οπως γινοταν παλια.Ασε που μπορει να κανει μεσω ιντερνετ τις συναντησεις.Παντρεμενη με παιδια πουε βγαινε μου λεγε ετρεμε μη γινει βουκινο.Με τα φεγγαρια τους οι μεγαλυτερες,πιο σταθερες οι μικροτερες καθως χρησιμοποιουν ακριβως τις ιδιες τεχνικες κρυφτου σε οσα κανουν.Υπάρχει κάπου κανονική πιάτσα που πας και τσιμπας γυφτάκι χωρίς πολυ μπλα μπλα ???
ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολλές σε πλησιάζουν δήθεν για sex, αρχίζουν να σε χαιδεύουν και σου ξαφρίζουν τις τσέπες σε χρόνο dt.Ηλικίες όπως τις έκοψα ήταν ανάμεσα 20-25...Η περιέργεια μου ήταν πιο πολύ τι ακριβώς ζητούσαν και αν έψαχναν για κάτι άλλο όσο το αναλογιζομουν μετάΝα ξεκαθαρίσουμε πως δεν ήταν από αυτές τις απόλυτες του δρόμου αλλά πολύ κομπλέ σχεδόν κυριλέ αλλιώς δεν θα το ανέφερα καν.
Απλώς εκείνη την ώρα σκεφτόμουν πως δεν ήθελα να πάθω αυτό που λένε (σε τρώει ο κωλος σου)