Ήταν πολύ αδύνατη, λευκή.Χαχαχαχα ωραιος ρε φιλε.Αυτη η τζανκι που λες ηταν πολυ αδυνατη?Λευκη η σκουροχρωμη?Για να ενημερωνομαστε.Ενα παιδι ειχε γραψει για mymarket,δεν εχω δει εκει,εσυ εχεις περασει απο κει?Ειναι κ οι ωρες ρε γαμωτο πρεπει να περναμε ανα διαστηματα απο παντου να ειμαστε πληρως ετοιμοι για να ξερουμε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιγγάνες σε πιάτσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 335
- Εμφανίσεις 163K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όχι καθόλου, είναι σημείο με πυκνή κίνηση. Εάν εννοείς ριψοκίνδυνο από άποψη υγιεινής Ε ναι , ακαποτο ούτε να μας το πιάσουν .Λίγο ριψοκίνδυνο έως πολυ
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Εχω την εντυπωση οτι μαλλον χειμωνα ερχονται περισσοτερες εκτος αν βγαινουν ξεκαρφωτα σε διαφορες ωρες και πανε ξανα στις κρυψωνες τους γιατι εχω κανει και παρατηση μεγαλη εδω στα Λιοσια απο σταθμο αττικης πως κινουνται περιπου προς τα εδω με μεγαλη παρακολουθηση αρκετο καιρο σταδιακα.Για μενα αξιζουν φουλ Λια και Ηλιαννα εκει καταληγω!Και θελω να ξαναπετυχω την μικρη που καθεται κανονικα εξω απο τον Κωτσοβολο,τον Φεβρουριο συνεχως την πετυχαινα εκει και εμαθα οτι ερχοταν καμια φορα κ η μανα της και οτι εμεναν στα καποτα.Αυτες ολες λενε ψεμματα εγω τα εψαχνα για να μην λενε παπαριες κ ετσι μου λεγαν μετα ολες τους ενα γεια ειτε εδινα ειτε οχι τις ειχα στο χερι.Ήταν πολύ αδύνατη, λευκή.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣυμφωνωΌχι καθόλου, είναι σημείο με πυκνή κίνηση. Εάν εννοείς ριψοκίνδυνο από άποψη υγιεινής Ε ναι , ακαποτο ούτε να μας το πιάσουν .
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Παιδες σημερα περασα 2 φορες λογω δουλεια μια νωρις μεσημερι και μια προς το σχολασμα παλι μεσημερι προς απογευμα δεν ειδα καμια και τις 2 φορες κια ξενερωσα.Μονο ο ενας απ τους διδυμους κλασσικα ηταν εκει κ δεν ρωτησα τπτ γιατι ειναι ψευτες.Μετα ξαφνικα βλεπω τσιγγανα (μαλλον λογω ρουχων το λεω) η οποια οριακα εμοιαζε μ εποντια που με αλλα ρουχα δε θα καταλαβινα τιποτα.Την προσεξα μπηκε στο μαγαζι εκει απεναντι απ τον οαεδ και δεν εκανα κινηση μονο παρακολουθησα.Κατεβηκε κατω στο δρομο προς την λαικη που εχει το τερματακι των λεωφορειων και εκοψε αριστερα μετα το βενζιναδικο.Δεν μπηκα πιο βαθια την εχω στο ματι να παρακολουθησω.Αυτη ναι αξιζε!Και γυφτισσα να ναι αξιζε φουλ ηταν κανονικη ουτε πρεζου ουτε τιποτα.Επειδη ειχα μαθει οτι χρηστρια δουλευε στο εν λογω μαγαζι τα βραδια για το κλεισιμο βοηθουσε σκφτηκα μηπως παει κ αυτη απο κει η γυφτισσα.Πελλατισα μου φανηκε δεν εκανα κινηση απολως κοιτουσα το στυλ,πουτανε θα ελεγα αλλα ηταν και ωραια γυναικα νεα 28-32 το πολυ καλη οχι χοντρη καυλε σωμα.Ασπρη ητανε!Κοντεωε να μου σηκωθει στην ιδεα οτι θα μπορουσε εστω να πισωσει!Αν την δειτε να θυμαστε ειναι λευκη και γυφτικα ρουχα πολυ καυλιαρα γυναικα φουστα φορουσα μακρια με πουτανε περπατημα.Μαρεσε πολυ,αν πετυχω τις αλλες θα τις ρωτησω.Μετα δεν ειχα οχημα να ξανακετβω απογευμα.Πηγες κανεις σας καμια βολτα?Πρεπει να γινει κατι να επιστρεψει η Ηλιαννα,η πιο καυλα πουτανα εβερ που θα μπορουσε να δουλευει παντου σε στριπ και στουντιο,κατι εχει γινει την ψαχνω ερχοταν απο πειραια αν την ξερει καποιος ας μας πει,αν πετυχω τις αλλες θα ρωτησω να μαθω μηπως εεχει προβλημα υγειας ξαφνικα γτ μου χε πει περνουσε δυσκολα αλλα εγω πιστευα εννοουσε τις δοσεις τις.Τρομερη γκομενα,την περιμενω για ξεσκισματα!Παντως οποις περασει κ δει κατι ενδιαφερον ας μιλησιε μην ντρεπεστε καθολου ολες τα ιδια ειναι κατι κανουν αν οχι ολα.Μια δυο τρεις θα σας πουν ειδικα οι γυφτισσες οι πρωτες ψευτρες που οταν τις παρεις χαμπαρι τα λενε ολα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Λιοσια ψοφια πραγματα ζεφυρι οσο πενρουσα την παλαμα δεν ειδα τιποτα,λιοσια προαστιακος τιποτα λοντλ δεν πηγα γτ σκεφτηκα αν δεν βλεπω απ εξω στους δρομους δνε πανε μεσα εκτος αν ειχαν περασει ηδη,εκανα αρκετες φορες πανω κατω.Λογω ζεστης υποψιαζομαι οτι πανε μονο οταν κοντευει να νυχτωσει.Σκεφτομαι να κατεβω ομονοια τριγωνο,εχει παει κανεις προσφατα?Επειδη και αυτες σιγουρα ερχονται λιοσια μενιδι και ξαναγυρνουν μετα κατω κεντρο!Αν καποιος δει ξανθια κυρια αδυνατη μιλφακια στη σταση απεναντι απο κωτσοβολο μενιδι να μας ενημερωσει γιατι εχω περιεργεια να μαθω αν κανει κατι γτ την εβλεπα εκει περα κια φαινοταν οτι ειναι χρηστρια κ οπου χρηστια ισιον πιθανοτητες να μας τα αδειασει.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Δεν σας τα πα νωριτερα παιδες επηζα στην δουλεια,πηγα στο εξπερτ το μαγαζι με τα ανταλλακτικα κ εκανα και μια ποδαρατη βολτα γυρω για να δω,εκει ειδα την καλη την τσιγγανα που μ αρεσε,ηλπιζα μηπως κανει,ολομοναχη ηταν,αλλη φορα θα την κανω επιθεση το πολυ πολυ νανφαω ακυρο και να κοπανισω.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Στο mymarket που χε πει ενας φιλος εδω δεν εχω παει ακομη να δω αν οντως παιζει τιποτα αλλα δεν μπορω ευκολα σε διαφορετικες ωρες να κανω καταδρομικες,αν καποιος δει κατι ενδιαφερον ας μας πει για να εχουμε τις καβατζες μας να μην πηγαινουμε προς Αθηνα.Εγω θα ψαξω την Ηλιαννα,τις ειχα προτεινει να κατεβαινω Πειραια να βρισκομαστε εκει εστω.ΑΞιζει ,ειναι γκομεναρα!
Πήγα και εγώ χθες τρεις φόρες πρωί μεσημέρι απόγευμα νέκρα το πρωί μόνο μια ψηλή πρεζού με κοντό μαλλί στο φανάρι ζητιάνευε δε μίλησα πολύ ντεκαυλε και είδα και μια περίεργη κοκκινομάλλα με κινητό στο χέρι και έκοβε βόλτες γύρω στα σχολεία πουτάνε ντύσιμο δε μπόρεσα να σταματήσω να μιλήσω.Σήμερα το πρωί απολύτως τίποτα.Μy market πέρασα δεν είδα τίποτα.Στο mymarket που χε πει ενας φιλος εδω δεν εχω παει ακομη να δω αν οντως παιζει τιποτα αλλα δεν μπορω ευκολα σε διαφορετικες ωρες να κανω καταδρομικες,αν καποιος δει κατι ενδιαφερον ας μας πει για να εχουμε τις καβατζες μας να μην πηγαινουμε προς Αθηνα.Εγω θα ψαξω την Ηλιαννα,τις ειχα προτεινει να κατεβαινω Πειραια να βρισκομαστε εκει εστω.ΑΞιζει ,ειναι γκομεναρα!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Η κοκκινομαλλα ισως ειναι καινουρια!Η καποια απο τις ιδιες που τα βαψε,ξαναπερνα αν μπορεις να παρακολουθησειςΠήγα και εγώ χθες τρεις φόρες πρωί μεσημέρι απόγευμα νέκρα το πρωί μόνο μια ψηλή πρεζού με κοντό μαλλί στο φανάρι ζητιάνευε δε μίλησα πολύ ντεκαυλε και είδα και μια περίεργη κοκκινομάλλα με κινητό στο χέρι και έκοβε βόλτες γύρω στα σχολεία πουτάνε ντύσιμο δε μπόρεσα να σταματήσω να μιλήσω.Σήμερα το πρωί απολύτως τίποτα.Μy market πέρασα δεν είδα τίποτα.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
3 φορες μενιδι τιποτα το μεσημερι,2 φορες λιντ λιοσια τιποτα,ζεφυρι στις στασεις λεωφορειων τιποτα,ολα μεσημερι στην ζεστη οποτε μαλλον δε κινουνται τετοιες ωρες,κωτσοβολος τιποτα περνουσα με ελπιδες να πετυχω τη μικρη η την ηλιαννα!Λες κ συννενοηθηκαν να μη πανε πρωι-μεσημερι χειμωνα τις πετυχαινα πιο ευκολα δε δυσκολευομουν τοσο πολυ αλλα δε περνω κ πολλες φορες για να μαι πιο σιγουρος
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Καταδομικη πριν λιγο τιποτα.Εθεαθη απο σταση 735 προς μορνου ωραια γυναικα με τα ποδια που με μπερδεψε δεν προλαβα εψαξα γυρω στενα να παρακολουθησω,μαυρουλα ηταν πολυ καλη σωματικα.
Καλημέρα χθες πέρασα 5 το απόγευμα ανέβηκα τη Δημοκρατίας μέχρι ΟΑΕΔ Μενίδι στα φανάρια και γύρω στα σχολεία τίποτα αλλά η Δημοκρατίας γεμάτο ζάκια αλλά όχι μόνες με άντρες μαζί.Εσύ GiorgosM 145 σαν πιο έμπειρος μιλάς και όταν είναι άντρες μαζί η τις πετυχαίνεις μόνες τους.Πάντως είναι πολλές και μερικές είναι και ωραίες για την κατάσταση τους.
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.136
- Πόντοι
- 456
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΥΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΖΑΚΙ !?!?!?!?
Και τζάμπα να το κάνει να πούμε ...
Και τζάμπα να το κάνει να πούμε ...
Αφού μας τελείωσαν οι τσιγγάνεςΜηπως να το κανουμε το νημα πρεζακια σε πιατσες αντι για τσιγγανες?
Στο my market μια υπάρχει εδω και χρόνια που πλέον είναι με μωρο στην αγκαλιά της.Αρα φόλα εκτός αν της πεις να πάει να παρκάρει το μωρο της και να έρθει πράγμα εφικτό αν της κουνήσεις μαρούλιΣτο mymarket που χε πει ενας φιλος εδω δεν εχω παει ακομη να δω αν οντως παιζει τιποτα αλλα δεν μπορω ευκολα σε διαφορετικες ωρες να κανω καταδρομικες,αν καποιος δει κατι ενδιαφερον ας μας πει για να εχουμε τις καβατζες μας να μην πηγαινουμε προς Αθηνα.Εγω θα ψαξω την Ηλιαννα,τις ειχα προτεινει να κατεβαινω Πειραια να βρισκομαστε εκει εστω.ΑΞιζει ,ειναι γκομεναρα!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546
Ελα φιλε μου δεν εβαλες το παπακι κ δνε μου ρθε ειδοποιηση.Εγω εχω δει τα παντα,μονες με παρεες αντωρν με παρεες γυναικων με παρεες που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους μεπαρεες που γνωριστηκαν εκεινη την μερα και αλλα τετοια.Εγω αναλογως τις συνθηκες κανω τις κινησεις μου αφου τα ζυγισω.Εχω ρισκαρει παρα πολυ και σε μαλακισμενο βαθμο αλαλ ειχα πλεονεκτηματα γτ οτνα πας λιοσια μενιδι αττικη ομονοια συν προαστιακο συν λιντλ συν γυρω στενα συν οτι κανεις και φασεις παντου σε ολα τα σημεια σε βλεπουν μαθαινουν κ μετα εισαι χαλαρα λες κ ενα γεια σνα να μην εγινε τιποτα.Εννοειται εω φαει ακυρα φολες ωεμματα κοροιδιες κτλ αλλα τα καλα που βγηκαν ηταν και ειναι περισσοτερα και οι αστοχιες ηταν απο λαθη μου η απο λαθος εκτιμηση γτ μερικες δεν κανουν οσα κ να τους πεις.Να ξερεις σε γενικες γραμμες οι πρεζουδες δεν εχουν προβλημα να αφησουν τους πρεζες γτ αυτες φερνουν λεφτα κ στους δυο τους.Αν φοβασαι ντρεπεσαι κανε ασχετες ερωτησεις που να χουν σχεση ομως με τις δυσκολιες που περνουν να βρουν λεφτα κτλ κ τις καταλληλες στιγμες ρωτας,εγω ρωτω παντα αν δουλευει ομονοια αν παει αττικη αν παει λιοσια ζεφυρι μενιδι λε τν εχω ξαναδει λεω την εχω πετυχει σε λεοφορειο και διαφορα τετοια που πιανουν σχεοδν παντα λογω ερευνων δεν μπορουν να με αμφισβητησουν και απαξ κ σε αναγνωριζει καποια μετα αυτοματως πλησιαζεις παντου χωρις προβληματα.Αλλες φορες με περασαν για ασφαλιτη και φοβηθηκε χαχα.Τις βλεπω και τωρα στα λεωφορεια.Απλως μερικες φορες βαριεμαι και με κουραζει το να κανω ολοκληρες κουβενετς με 3 ας πουμε να τα λεω ολα απ την αρχη προτιμω να ναι μαζεμενες καπου παρα μια μια σε αλλη περιοχη,με περσασαν κ για βαπορακι μια φορα στην αττικη κ πλησιαζαν χαχα.Επειδη με βλεπαν στο Β12 συχνα μαλλον χαχα!Οσο ειχα αμαξι ολα γινονταν.Το θεμα ειναι που μπορεις να φτασεις στο εμφανισιακο κ ποσο μπορεις να το ανεχτεις γτ οπως καταλαβαινεις το 98% απο αυτες ειναι γαμησε τα και αυτο το 2% ειναι που κηνυγαμε ολοι ειτε εχουν σωμα ειτε κωλο ειτε φαση ειτε κατι απο αυτα ειτε ολα αυτα.Γενικα οχι πολλες ερωτησεις απλα στοχευμενες και να υπονοεις ολα τα σημερια των πιατσων.Κ γενικη κουβεντα να κανεις να τα λες μιλανε ελευθερα να μιλας ελευθερα κ εσυ εχουν δει πολλα τα ματια τους δεν ντρεπονται.Εγω ια φορα μεσα στο Β12 επεισα μια γαμευσιμη να αλλαξουεμ νουμερα κ εγραψε το δικο μου πανω στο τσαντακι της.Αφου κουβεντιασαμε περι ανεμων κ υδατων εγινε αναστροφη γιατι φαινοταν τι ειναι και τι κανει.Προσεχε γτ ειδικα αν το κανουν κ δουν οτι μιλας απλα ανουσια χωρις να παει προς το χρημα δεν θα κερδισεις κατι και θα απομακρυνθουν κιολας με δικαιολογιες.Εγω οταν λενε οτι δεν κανω ρωταω αν ξερουν καποια αλλη που να κανει στην χειροτερη περιπτωση.Συν οτι καποιες δινουν και fb,μια νυχτα στην ομονοια γνωρισα τη ια μετα την αλλη επειδη ηταν γνωστες μεταξυ τους απο την πιατσα του τριγωνου.Ρισκο ειναι τεραστια,αν εχεις αμαξι να το κρυβεις για να χεις περιθωρια να τη κοπανας χωρις υλικες ζημιες.Ολα ειναι δυσκολα την πρωτη φορα μετα θα ξερεις τι παιζει.Οντως μερικες ειναι πολυ εως παρα πολυ καυλιαρες και επειδη μπορει να ξην τις ξαναδις η να ερχονται μια στο τοσο γιατι μπορει να μενου εντελως αλλου πρεπει να κανεις επιθεσεις δεν εχεις αλλες λυσεις για να μαθαινεις τι παιζει.ΕΓω σε στιγμες αναγκων μιλουσα με τους διπλανους τους σε απλη νορμαλ κουβεντα ως να παει το πραγμα εκει που θελω η να καταλαβω αν ειναι ζευγαρια η απλα πρεζοφιλοι.Να χεις πολυ χρονο γτ πιθανον θα πρεπει να στηνεσαι να παρακολουιεις αν θα χωριστουν γιατι αν χωρισουν εκει ειναι και η ευκαιρια σου!Κ αν οχι θελει ξανα χρονο να πηγαινεις ιδιες ωρες να τις ξαναβλεπεις πως ερχονται με ποιους κτλ,γι αυτο θεωρω την καλυτερη λυση την Ηλιανα,τοπ κορμι ολομοναχη χωρις παπαρες.Οσες δεν μοιραζονται λεφτα η δνε συντηρουν καποιον ειναι οι καλυτερες πιστευω γτ τα κανουν ολα μα ολα αφου τις συμφερει!Καλημέρα χθες πέρασα 5 το απόγευμα ανέβηκα τη Δημοκρατίας μέχρι ΟΑΕΔ Μενίδι στα φανάρια και γύρω στα σχολεία τίποτα αλλά η Δημοκρατίας γεμάτο ζάκια αλλά όχι μόνες με άντρες μαζί.Εσύ GiorgosM 145 σαν πιο έμπειρος μιλάς και όταν είναι άντρες μαζί η τις πετυχαίνεις μόνες τους.Πάντως είναι πολλές και μερικές είναι και ωραίες για την κατάσταση τους.
Ισως αν κανονισετεΣτο my market μια υπάρχει εδω και χρόνια που πλέον είναι με μωρο στην αγκαλιά της.Αρα φόλα εκτός αν της πεις να πάει να παρκάρει το μωρο της και να έρθει πράγμα εφικτό αν της κουνήσεις μαρούλι
Σ ευχαριστώΕλα φιλε μου δεν εβαλες το παπακι κ δνε μου ρθε ειδοποιηση.Εγω εχω δει τα παντα,μονες με παρεες αντωρν με παρεες γυναικων με παρεες που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους μεπαρεες που γνωριστηκαν εκεινη την μερα και αλλα τετοια.Εγω αναλογως τις συνθηκες κανω τις κινησεις μου αφου τα ζυγισω.Εχω ρισκαρει παρα πολυ και σε μαλακισμενο βαθμο αλαλ ειχα πλεονεκτηματα γτ οτνα πας λιοσια μενιδι αττικη ομονοια συν προαστιακο συν λιντλ συν γυρω στενα συν οτι κανεις και φασεις παντου σε ολα τα σημεια σε βλεπουν μαθαινουν κ μετα εισαι χαλαρα λες κ ενα γεια σνα να μην εγινε τιποτα.Εννοειται εω φαει ακυρα φολες ωεμματα κοροιδιες κτλ αλλα τα καλα που βγηκαν ηταν και ειναι περισσοτερα και οι αστοχιες ηταν απο λαθη μου η απο λαθος εκτιμηση γτ μερικες δεν κανουν οσα κ να τους πεις.Να ξερεις σε γενικες γραμμες οι πρεζουδες δεν εχουν προβλημα να αφησουν τους πρεζες γτ αυτες φερνουν λεφτα κ στους δυο τους.Αν φοβασαι ντρεπεσαι κανε ασχετες ερωτησεις που να χουν σχεση ομως με τις δυσκολιες που περνουν να βρουν λεφτα κτλ κ τις καταλληλες στιγμες ρωτας,εγω ρωτω παντα αν δουλευει ομονοια αν παει αττικη αν παει λιοσια ζεφυρι μενιδι λε τν εχω ξαναδει λεω την εχω πετυχει σε λεοφορειο και διαφορα τετοια που πιανουν σχεοδν παντα λογω ερευνων δεν μπορουν να με αμφισβητησουν και απαξ κ σε αναγνωριζει καποια μετα αυτοματως πλησιαζεις παντου χωρις προβληματα.Αλλες φορες με περασαν για ασφαλιτη και φοβηθηκε χαχα.Τις βλεπω και τωρα στα λεωφορεια.Απλως μερικες φορες βαριεμαι και με κουραζει το να κανω ολοκληρες κουβενετς με 3 ας πουμε να τα λεω ολα απ την αρχη προτιμω να ναι μαζεμενες καπου παρα μια μια σε αλλη περιοχη,με περσασαν κ για βαπορακι μια φορα στην αττικη κ πλησιαζαν χαχα.Επειδη με βλεπαν στο Β12 συχνα μαλλον χαχα!Οσο ειχα αμαξι ολα γινονταν.Το θεμα ειναι που μπορεις να φτασεις στο εμφανισιακο κ ποσο μπορεις να το ανεχτεις γτ οπως καταλαβαινεις το 98% απο αυτες ειναι γαμησε τα και αυτο το 2% ειναι που κηνυγαμε ολοι ειτε εχουν σωμα ειτε κωλο ειτε φαση ειτε κατι απο αυτα ειτε ολα αυτα.Γενικα οχι πολλες ερωτησεις απλα στοχευμενες και να υπονοεις ολα τα σημερια των πιατσων.Κ γενικη κουβεντα να κανεις να τα λες μιλανε ελευθερα να μιλας ελευθερα κ εσυ εχουν δει πολλα τα ματια τους δεν ντρεπονται.Εγω ια φορα μεσα στο Β12 επεισα μια γαμευσιμη να αλλαξουεμ νουμερα κ εγραψε το δικο μου πανω στο τσαντακι της.Αφου κουβεντιασαμε περι ανεμων κ υδατων εγινε αναστροφη γιατι φαινοταν τι ειναι και τι κανει.Προσεχε γτ ειδικα αν το κανουν κ δουν οτι μιλας απλα ανουσια χωρις να παει προς το χρημα δεν θα κερδισεις κατι και θα απομακρυνθουν κιολας με δικαιολογιες.Εγω οταν λενε οτι δεν κανω ρωταω αν ξερουν καποια αλλη που να κανει στην χειροτερη περιπτωση.Συν οτι καποιες δινουν και fb,μια νυχτα στην ομονοια γνωρισα τη ια μετα την αλλη επειδη ηταν γνωστες μεταξυ τους απο την πιατσα του τριγωνου.Ρισκο ειναι τεραστια,αν εχεις αμαξι να το κρυβεις για να χεις περιθωρια να τη κοπανας χωρις υλικες ζημιες.Ολα ειναι δυσκολα την πρωτη φορα μετα θα ξερεις τι παιζει.Οντως μερικες ειναι πολυ εως παρα πολυ καυλιαρες και επειδη μπορει να ξην τις ξαναδις η να ερχονται μια στο τοσο γιατι μπορει να μενου εντελως αλλου πρεπει να κανεις επιθεσεις δεν εχεις αλλες λυσεις για να μαθαινεις τι παιζει.ΕΓω σε στιγμες αναγκων μιλουσα με τους διπλανους τους σε απλη νορμαλ κουβεντα ως να παει το πραγμα εκει που θελω η να καταλαβω αν ειναι ζευγαρια η απλα πρεζοφιλοι.Να χεις πολυ χρονο γτ πιθανον θα πρεπει να στηνεσαι να παρακολουιεις αν θα χωριστουν γιατι αν χωρισουν εκει ειναι και η ευκαιρια σου!Κ αν οχι θελει ξανα χρονο να πηγαινεις ιδιες ωρες να τις ξαναβλεπεις πως ερχονται με ποιους κτλ,γι αυτο θεωρω την καλυτερη λυση την Ηλιανα,τοπ κορμι ολομοναχη χωρις παπαρες.Οσες δεν μοιραζονται λεφτα η δνε συντηρουν καποιον ειναι οι καλυτερες πιστευω γτ τα κανουν ολα μα ολα αφου τις συμφερει!
Ισως αν κανονισετε
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 12.966
- Πόντοι
- 2.546