Νέα

Τσιγγάνες σε πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 335
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
original ελληνιδες τσιγγανες παντως λιγο δυσκολο να πετυχεις σε πιατσα μονο στο δρομο αν δεις καμια και της ταξεις κανα 20ρικο και τη φας!Εγω κατα καιρους κοβω καμια βολτα με τη μηχανη και αν πετυχω κατι καλο χωνομαι!!

Αυτές ειναι ιστορίες μονο για όσους έχουν την όρεξη να κυνηγανε..φοσυτες, κλαρωτες εδω κατα περισταση.
Η καλυτερη περιπτωση (κατ εκτιμηση) για το καλοκαιρι που τελειωνει, ειναι μια..αυθεντικη τσιγκανοπούλα που κυκλοφορει ( μεσημεριανες ωρες) σε κομβους, στα ..δυσκινητα φαναρια, μεταξύ Μαρκοπουλου-Βαρης-Καλυβια-Λαγονησι-Βάρκιζας.
Κατασταση εξωτερική τετοια που αν την ειχε δει ο πως τον λενε που ειχε το σηριαλ με την Μυρτω?( ετσι ηταν το ονομα?) θα ηταν αλλη η πρωταγωνιστρια γιατι ειναι και..τσαχπινα.
Και να την πετυχετε όμως δεν ειναι παντα στα κεφια της..κουβαλαει και 3 κουτσουβελα 4-5 χρονων μαζι της στα 23, εγω την κανω τοσο, αυτοι με το μετρημα δεν τα εχουν καλα δεν φτανουν τα δακτυλα.
Υπ όψιν δεν προσφερεται ετσι ευκολα, δεν κανει πιατσα, αλλα δεν λεει και όχι. Συνισταται φυσικά καλοκαιρι και μετα απο βουτια στην θαλασσα για ..πολλους λογους.
Αντε καλες..βολτες οσοι έχετε όρεξη και βενζινα για καψιμο. :)

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Μου το χεις ξαναπει αυτο ρε απολυτε για τα ντατσουν αλλα δν εχω πετυχει καμια απ αυτες!!Γινε πιο συγκεκριμενος κ μαθε καμια πληροφορια περεταιρω  και πες μας!thanx!!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
καμια πιατσα με ελληνιδες τσιγγανες μαγκες??ειδα ενα καλο κοματι τισ προαλλες πηγα να χωθω  αλλα τπτ γτ σκασαν μετα και κατι γυφτοι και τη κοπανησα!

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
καμια πιατσα με ελληνιδες τσιγγανες μαγκες??ειδα ενα καλο κοματι τισ προαλλες πηγα να χωθω  αλλα τπτ γτ σκασαν μετα και κατι γυφτοι και τη κοπανησα!
φιλαράκι που ζητάς πληροφορίες  ούτε που αναφέρεις που τη πέτυχες τη τσιγγανοπούλα

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Αδερφε συναγωνιστη συγνωμη.το τσιγγανακι το πετυχα στη βεικου στο γαλατσι ρευμα προς Ν.Ιωνια κοντα σε μια αερογεφυρα στο Αλσος Βεικου!Αλλα οπως ειπε και ο προηγουμενος φιλος θελει κυνηγι η δουλεια για φαση με τσιγγανακια!!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Ειδα στο ιντερνετ σε κατι σαιτ οτι παιζουν τσιγγανες σε πιατσες στη Πατρα,Πυργο,Ροδο και στο Αγρινιο αλλα ειναι μακρυα για μας τους Αθηναιους να τραβηχτουμε...Αν εχει χωθει κανεις να μας πει λεπτομεριες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαζι με το ντατσουνι ή χωρις τυπε? :grin:
εχει προς ζεφυρι μερια κατι καλες :grin:

trample

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σε ποιο παρκινκ lidl ενοεις?

πριν λιγους μηνες στο lidl που βρισκετε στην βουλιαγμενης (ανω Γλυφαδα) ηταν 2 τσιγγανακια
τα εβλεπα σχεδον καθημερινα αφου ηταν στον δρομο μου...και ζητιανευαν απο τους πελατες...
δεν αντεξα στον πειρασμο καθως ηταν και ομορφουλικα και τους εκανα προταση χυμα...
δεν διστασαν καθολου! αλλα με χαλασε και δεν εγινε η δουλεια....καθως ηθελαν τα λεφτα μπροστα...και να τα δωσω στην μια απο αυτες..(που θα εμενε στο ποστο της) και θα εφευγα με την αλλη...
δεν ξερω αλλα ψιλιαστικα...και φοβηθηκα...τωρα εχουν αρκετο καιρο να φανουν....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
έτσι όπως πάμε με ένα κιλό φέτα θα γαμάει κανείς... δυστυχώς δεν είναι αστείο!!!

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
πριν λιγους μηνες στο lidl που βρισκετε στην βουλιαγμενης (ανω Γλυφαδα) ηταν 2 τσιγγανακια
τα εβλεπα σχεδον καθημερινα αφου ηταν στον δρομο μου...και ζητιανευαν απο τους πελατες...
δεν αντεξα στον πειρασμο καθως ηταν και ομορφουλικα και τους εκανα προταση χυμα...
δεν διστασαν καθολου! αλλα με χαλασε και δεν εγινε η δουλεια....καθως ηθελαν τα λεφτα μπροστα...και να τα δωσω στην μια απο αυτες..(που θα εμενε στο ποστο της) και θα εφευγα με την αλλη...
δεν ξερω αλλα ψιλιαστικα...και φοβηθηκα...τωρα εχουν αρκετο καιρο να φανουν....
Φιλε συναγωνιστη εχεις δικιο εχω πετυχει κ γω τσιγγανακια σε Lidl στα Μελισσια και στο Ιλιον στη Λ.Δημοκρατιας κ ειχα κανει κ γω πεσιμο στα τσιγγανακια στα Μελισσια κ μου ζηταγαν λεφτα μπροστα και τους εδωσα ενα δευτερο κιν που χω κ τους ειπα αν ειναι να με παρουν να γινει καμια φαση κ τους δινω τα λεφτα

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ποιος ο λογος να παει καποιος με μια τσιγγανα μπορει καποιος να μου πει?Και μονο στη σκεψη αηδιαζω...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ελα ρε αγαμημορτη
τι εγινε ρε γιωτα αργησες σημερα :rockon:

εδω σε εχω δικε μου
τρεχα να προλαβεις :2funny:

Δυσκολεύει η ζωή των «γιωτάδων»

ελα απολυτο ζιγκολο....

τις προαλλες εμαθα οτι ειχες παει για γριες στο μεταξουργειο
και μολις ειχες βγει απο το μπουρδελο ηταν εξω ολη η γειτονια και σε χειροκροτουσε....

τυπε μου και τυπε μου σε ελεγαν ολοι για να σε τιμησουν. Εχεις γινει φιρμα στο μεταξουργειο  :P

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...για οσους ψαχνουν τσιγγανακια-γυφτακια ειχε ενα στο τζους στη λαυριου ,δε ρωτησα τιμες και τετοια ,απλα το αναφερω ,οσοι πιστοι σπευσατε...

op metaksi style

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2012
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
πετυχαινω πολυ συχνα εξω απο lidl τσιγγανες...και μου ρθε η τρελη ιδεα να τους την πεσω..πως να τους το προτινω και σε ποιο μερος;

sotis25

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Κριτικές
6
Like
493
Πόντοι
306
βγάλε 10 ευρό από τη τσέπη και κάνε πώς αερίζεσαι :grin: θα τρέξουν μόνες τους!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom