LIONTARI28
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
αν ξερει κανεις ας πει καμια πληροφορια.....ευχαριστω.
κατι πιτσιρικες παντως εχει παρει το ματι μου πισω απο το κρατικο της νικαιας,να ψαχνουν τα σκουπιδια,και ολο και καποια ανταποκρινεται αν της κανει καποιος καμακι.ειδα που εκαναν κατι πιτσιρικαδες με ενα οπελακι,και τους ειχαν πιασει την κουβεντα.αλλα ποιος λεει οτι δεν θα πεταχτουν τιποτα γυφτοι;
Ποτε θα παμε να τις φαμε?Ειμαι μεσα πες μου οταν ειναι!!τσιγγανες???? Θεε μου θα τρελαθω!!!! τις θελω ολες να τις κανω ερωτα
μονο με τσιγγανες θελω να πηγαινω που ειναι πειτε μου ειναι επειγον
δεν ειναι μουφα ισχυει στα παρκινγκ του lidl γινετε πανικΠου στον Ταυρο? Εγω ειχα διαβασει εδω μεσα πιο παλια που ελεγε συναγωνιστης για παρκινγκ καποιου σουπερ μαρκετ... αλλα μαλλον ηταν μουφα η πληροφορια..
μαλλον τυπεΤυπε μηπως οι φιλοι εδω νομιζουν οτι οι τσιγγανες ειναι σαν την Παπαχαραλαμπους?
στα σπατα εχω πετυχειΣε ποιο παρκινκ lidl ενοεις?
οντως τυπεoriginal ελληνιδες τσιγγανες παντως λιγο δυσκολο να πετυχεις σε πιατσα μονο στο δρομο αν δεις καμια και της ταξεις κανα 20ρικο και τη φας!Εγω κατα καιρους κοβω καμια βολτα με τη μηχανη και αν πετυχω κατι καλο χωνομαι!!
τύπε καρπούζα πεπόνια παίζαν?οντως τυπε
εγω εχω δει κανα δυο φορες εκει στην πιατσα στην χαλκοκονδυλη να σκαει μυτη το ντατσουνι και να ξεφορτωνει τσιγγανες για δουλεια
τυπε το ενα ντατσουνι ηταν αδειοτύπε καρπούζα πεπόνια παίζαν?