Δεν κρατήθηκα και είπα να την συναντήσω.
Εντάξει παιδιά εμφανισιακά είναι ΘΕΑ.
Πραγματικά πάρα πολύ όμορφη, σε σημείο που μπερδεύεσαι αν είναι τρανς ή γκόμενα.
Αν την έβλεπα έξω παίζει και να μπερδευόμουνα.
Κοριτσάκι με πούτσο μου φάνηκε όσο και να την κοιτούσα (και ο φωτισμός ήταν πολύ καλός).
Πρόσωπο πολύ όμορφο, δοντάκια αστεία, που προσδίδουν όμως μια γλύκα, βυζί πολύ καλό, τατού που σε καυλώνουν για να τα χύσεις και να τα γλύψεις,
μοσχοβολούσε ολόκληρη, πούτσος για μένα ο ιδανικός, γύρω στα 15-16 μάξιμουμ εκατοστά και λεπτός, της σηκώνεται πολύ εύκολα, ο κώλος της είναι
ΘΕΙΚΟΣ και η αφή του δέρματός της όντως σε παραπέμπει σε τρανς που σίγουρα δεν είναι παραπάνω από 25 ετών
Έκανα τη μαλακία και πήγα πολύ καυλωμένος να την συναντήσω. Αποτέλεσμα ήταν να τελειώσω σε 10 λεπτά κι ενώ έκατσε στα 4 για να την πηδήξω.
Στα 10 λεπτά συμπεριλαμβάνονται και τα προκαταρκτικά, γιατί το να την πηδάς 10 λεπτά (και μόνο σε μία στάση όπως θέλει), για μένα δεν είναι ελάχιστος χρόνος, αλλά καλός.
Αφού λοιπόν τόσο άδοξα έχυσα για να ξαναχύσεις 2η φορά πρϋποθέτει πολλά πράγματα. Ποιο το κυριότερο? Να έχεις άνεση χρόνου και ΚΥΡΙΩΣ να σε χαλαρώσει η τρανς...
Αλλά όταν σου έρχεται η μαλακία και βγαίνει απ'τον πούτσο...ε μετά κάπου ξενερώνεις, κάπου τα βάζεις με τον εαυτό σου, κάπου αναρωτιέσαι και λες:
"Μα καλά πόσο μαλάκας μπορεί να είμαι που πήγα τόσο καυλωμένος και της έδωσα 100 ευρώ και τελείωσα αμέσως??? Αυτή είναι η 1η μαλακία που σε βαράει στον εγκέφαλο
και στη συνέχεια αναρωτιέσαι...
"...Άντε τώρα να μου ξανασηκωθεί...τι να κάνω...να τον παίξω...να της τον παίξω...να μου τον παίξει...
να με γλύψει...να την γλύψω...να της κάτσω ή να την ξαναπηδήξω..." 2η μαλακία που σε βαράει στον εγκέφαλο
Με τόσες απανωτές μαλακίες λοιπόν που σε βαράνε ακατάπαυστα στο κεφάλι...εκείνο που χρειάζεσαι για να ξανακαυλώσεις
είναι μόνο ΕΝΑ. Κουβέντα, Συζήτηση, Χαλάρωση...
Ε αυτό το ΕΝΑ άλλες το έχουν και άλλες όχι. Η Αγάπη δεν το έχει, αλλά έχει άλλα.
Δεν θα την πω ξεπέτα, γιατί όταν εγώ τελειώνω σε 10 λεπτά, χωρίς να με πιέζει αυτή να χύσω, αλλά επειδή δεν άντεξα εγώ από την καύλα, ε τότε
ρε μάγκες η μαλακία είναι δική μου και όχι δική της.
Απλά δεν είναι το στυλ γκόμενας που θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα, προκειμένου να προσπαθήσεις να καυλώσεις για 2η φορά, γιατί
η ουσία δεν είναι να προσπαθήσεις, αλλά να σου έρθει από μονη της η δεύτερη καύλα.
(Ακριβώς το ίδιο μου είχε τύχει παλιότερα με τη Φένια και με το που τελείωσα στο 10λεπτο μου έπιασε την κουβεντούλα, με χαλάρωσε με τον τρόπο της και μετά από 10 λεπτά
ξανακαύλωσα και είχαμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο...)
Τι με χάλασε από Αγάπη? Δεν φιλάει, Στάσεις μόνο μία, Ντόγκι και τέλος...Έχει Σαμάνθα ή Μάνια στο σπίτι την ίδια χρονική στιγμή και αυτό με κάνει να μην νιώθω άνετος και χαλαρός.
Δεν άκουσα κάτι, αλλά οι πόρτες από τα άλλα δωμάτια ήταν κλειστές και ούτως η άλλως το λενε και οι ίδιες μένουν μαζί. Εμένα αυτό με κάνει να νιώθω άβολα.
Τι μου άρεσε? ΕΜΦΑΝΙΣΗ σούπερ (Πρόσωπο-Κώλος-Βυζί-Επιδερμίδα). Καθαρή. Όλα με προφύλαξη (αυτό είναι καλό και μην τρώτε τον παππά ότι τα ακάποτα είναι στα συν, γιατί τα ακάποτα είναι μόνο για τις γκόμενές μας),
έδειχνε να της αρέσει όσο κράτησε.
Αν θα την ξαναεπισκεφτώ? Ναι, αλλά αυτή τη φορά προετοιμασμένος. Είναι κορυφαία σε εμφάνιση, μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει (για Θεσσαλονίκη μιλάω)