Νέα

TS-Αγάπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hubris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hubris

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Πρώτο μου post δυστυχώς για να ζητήσω πληροφόρηση, ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μπορέσω να προσφέρω και πληροφορίες!

ξέρει κάποιος κάτι για την συγκεκριμένη:

Ευχαριστώ!!

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους,

Πρώτο μου post δυστυχώς για να ζητήσω πληροφόρηση, ελπίζω στο άμεσο μέλλον να μπορέσω να προσφέρω και πληροφορίες!

ξέρει κάποιος κάτι για την συγκεκριμένη:

Ευχαριστώ!!

Έχουν γραφεί πάρα πολλά για τη συγκεκριμένη.
Ψάξε εδώ Ήθελα κι εγώ να την συναντήσω, επειδή εμφανισιακά κωλολέει, αλλά αν διαβάζεις 20/20 κριτικές,
οι οποίες είναι ίδιες και απαράλλακτες...ε τότε καλύτερα παίξε 100 ευρώ μια τριαδούλα το ΣΚ και
ίσως κερδίσεις κιόλας...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ευχαριστώ παίδες!
Μπορείς αν επιθτμείς και να αμφιβάλεις. ;)
Στα κάτω κάτω μια δοκιμή θα σε πείσει η με την ίδια ή ακόμη και με κάποια απ΄ την τραβελλοκομπανία που ανήκει. ( Ελεάνα η Μελίνα η Γιαννάκης) ( Μάνια ή Μανωλιός ή Μανιός) ( Ρία ή Λευθεράκος) κ΄ λοιπές που κατα καιρούς εμφανίζονται μαζί τους και εκπαιδεύονται και συναγωνίζονται  στην ξεπέτα "πελατών" και στην ευρωαρπαγή απο τα ανυποψίαστα κορόϊδα  :grin:

petros3005

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μπορείς αν επιθτμείς και να αμφιβάλεις. ;)
Στα κάτω κάτω μια δοκιμή θα σε πείσει η με την ίδια ή ακόμη και με κάποια απ΄ την τραβελλοκομπανία που ανήκει. ( Ελεάνα η Μελίνα η Γιαννάκης) ( Μάνια ή Μανωλιός ή Μανιός) ( Ρία ή Λευθεράκος) κ΄ λοιπές που κατα καιρούς εμφανίζονται μαζί τους και εκπαιδεύονται και συναγωνίζονται  στην ξεπέτα "πελατών" και στην ευρωαρπαγή απο τα ανυποψίαστα κορόϊδα  :grin:

Μην δοκιμάσεις καν φίλε.
Εγώ την πάτησα...πως και δε μου χρέωσε και το νερό που ξόδεψα για να κάνω μπάνιο μετά....

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εμενα παντως η Ελεανα.. κατι μου λεει.. Λεω να δοκιμασω!

tonino75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
14
Like
137
Πόντοι
291
συμφωνώ! Ξεπέτα εντελώς ... σου πέρνει ΜΟΝΟ τα λεφτά Μ Α Κ Ρ Ι Α απο την ΑΓΑΠΗ

ξεπέτα 100% από προσωπική εμπειρία
έκλαιγα τα 100 ευρώ μετά
άσε που το παίζει και ντίβα.
επίτέλους αρχίσαμε να τις ξεφωνίζουμε μπας και βάλουν μυαλό

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Δεν κρατήθηκα και είπα να την συναντήσω.
Εντάξει παιδιά εμφανισιακά είναι ΘΕΑ.
Πραγματικά πάρα πολύ όμορφη, σε σημείο που μπερδεύεσαι αν είναι τρανς ή γκόμενα.
Αν την έβλεπα έξω παίζει και να μπερδευόμουνα.
Κοριτσάκι με πούτσο μου φάνηκε όσο και να την κοιτούσα (και ο φωτισμός ήταν πολύ καλός).
Πρόσωπο πολύ όμορφο, δοντάκια αστεία, που προσδίδουν όμως μια γλύκα, βυζί πολύ καλό, τατού που σε καυλώνουν για να τα χύσεις και να τα γλύψεις,
μοσχοβολούσε ολόκληρη, πούτσος για μένα ο ιδανικός, γύρω στα 15-16 μάξιμουμ εκατοστά και λεπτός, της σηκώνεται πολύ εύκολα, ο κώλος της είναι
ΘΕΙΚΟΣ και η αφή του δέρματός της όντως σε παραπέμπει σε τρανς που σίγουρα δεν είναι παραπάνω από 25 ετών

Έκανα τη μαλακία και πήγα πολύ καυλωμένος να την συναντήσω. Αποτέλεσμα ήταν να τελειώσω σε 10 λεπτά κι ενώ έκατσε στα 4 για να την πηδήξω.
Στα 10 λεπτά συμπεριλαμβάνονται και τα προκαταρκτικά, γιατί το να την πηδάς 10 λεπτά (και μόνο σε μία στάση όπως θέλει), για μένα δεν είναι ελάχιστος χρόνος, αλλά καλός.

Αφού λοιπόν τόσο άδοξα έχυσα για να ξαναχύσεις 2η φορά πρϋποθέτει πολλά πράγματα. Ποιο το κυριότερο? Να έχεις άνεση χρόνου και ΚΥΡΙΩΣ να σε χαλαρώσει η τρανς...
Αλλά όταν σου έρχεται η μαλακία και βγαίνει απ'τον πούτσο...ε μετά κάπου ξενερώνεις, κάπου τα βάζεις με τον εαυτό σου, κάπου αναρωτιέσαι και λες:
"Μα καλά πόσο μαλάκας μπορεί να είμαι που πήγα τόσο καυλωμένος και της έδωσα 100 ευρώ και τελείωσα αμέσως??? Αυτή είναι η 1η μαλακία που σε βαράει στον εγκέφαλο  :headbang:
και στη συνέχεια αναρωτιέσαι... :think:
"...Άντε τώρα να μου ξανασηκωθεί...τι να κάνω...να τον παίξω...να της τον παίξω...να μου τον παίξει...
να με γλύψει...να την γλύψω...να της κάτσω ή να την ξαναπηδήξω..." 2η μαλακία που σε βαράει στον εγκέφαλο   :headbang:

Με τόσες απανωτές μαλακίες λοιπόν που σε βαράνε ακατάπαυστα στο κεφάλι...εκείνο που χρειάζεσαι για να ξανακαυλώσεις
είναι μόνο ΕΝΑ. Κουβέντα, Συζήτηση, Χαλάρωση...

Ε αυτό το ΕΝΑ άλλες το έχουν και άλλες όχι. Η Αγάπη δεν το έχει, αλλά έχει άλλα.

Δεν θα την πω ξεπέτα, γιατί όταν εγώ τελειώνω σε 10 λεπτά, χωρίς να με πιέζει αυτή να χύσω, αλλά επειδή δεν άντεξα εγώ από την καύλα, ε τότε
ρε μάγκες η μαλακία είναι δική μου και όχι δική της.

Απλά δεν είναι το στυλ γκόμενας που θα σε χαλαρώσει και θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα, προκειμένου να προσπαθήσεις να καυλώσεις για 2η φορά, γιατί
η ουσία δεν είναι να προσπαθήσεις, αλλά να σου έρθει από μονη της η δεύτερη καύλα.

(Ακριβώς το ίδιο μου είχε τύχει παλιότερα με τη Φένια και με το που τελείωσα στο 10λεπτο μου έπιασε την κουβεντούλα, με χαλάρωσε με τον τρόπο της και μετά από 10 λεπτά
ξανακαύλωσα και είχαμε έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο...)

Τι με χάλασε από Αγάπη? Δεν φιλάει, Στάσεις μόνο μία, Ντόγκι και τέλος...Έχει Σαμάνθα ή Μάνια στο σπίτι την ίδια χρονική στιγμή και αυτό με κάνει να μην νιώθω άνετος και χαλαρός.
Δεν άκουσα κάτι, αλλά οι πόρτες από τα άλλα δωμάτια ήταν κλειστές και ούτως η άλλως το λενε και οι ίδιες μένουν μαζί. Εμένα αυτό με κάνει να νιώθω άβολα.

Τι μου άρεσε? ΕΜΦΑΝΙΣΗ σούπερ (Πρόσωπο-Κώλος-Βυζί-Επιδερμίδα). Καθαρή. Όλα με προφύλαξη (αυτό είναι καλό και μην τρώτε τον παππά ότι τα ακάποτα είναι στα συν, γιατί τα ακάποτα είναι μόνο για τις γκόμενές μας),
έδειχνε να της αρέσει όσο κράτησε.

Αν θα την ξαναεπισκεφτώ? Ναι, αλλά αυτή τη φορά προετοιμασμένος. Είναι κορυφαία σε εμφάνιση, μάλλον ότι καλύτερο υπάρχει (για Θεσσαλονίκη μιλάω)

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
ωραιος ο David
επιτελους και μια εμπεριστατωμενη κριτικη για την Αγαπη γιατι μεχρι τωρα ενα σκετο ξεπετα διαβαζαμε απ ολους.
Βεβαια, κατ΄εμε, συμφωνα μ΄ αυτα που εγραψες η συναντηση ηταν στα ορια της ξεπετας γιατι 10 λεπτα ειναι πολυ λιγα. Και καυλωμενος να μην ησουν ποση ωρα θα την πηδαγες στην ιδια σταση δλδ; θα καταντουσε βαρετο.
Η ζημια ποσο ηταν;

και μια φιλικη συμβουλη
ποτε μην πας με οπλισμενο το οπλο
βαρα και μια μαλακια καμια ωρα πριν πας

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ωραιος ο David
επιτελους και μια εμπεριστατωμενη κριτικη για την Αγαπη γιατι μεχρι τωρα ενα σκετο ξεπετα διαβαζαμε απ ολους.
Βεβαια, κατ΄εμε, συμφωνα μ΄ αυτα που εγραψες η συναντηση ηταν στα ορια της ξεπετας γιατι 10 λεπτα ειναι πολυ λιγα. Και καυλωμενος να μην ησουν ποση ωρα θα την πηδαγες στην ιδια σταση δλδ; θα καταντουσε βαρετο.
Η ζημια ποσο ηταν;

και μια φιλικη συμβουλη
ποτε μην πας με οπλισμενο το οπλο
βαρα και μια μαλακια καμια ωρα πριν πας

Αχαχαχαχαχα!!!
Είχα βαρέσει την προηγούμενη μέρα ρε συ και έλεγα δεν θα χύσω εύκολα.
Πάντως όντως δίκιο έχεις θέλει να μην είσαι πολύ καυλωμένος πριν πας, απλά δεν την περίμενα τόσο όμορφη και κάυλωσα πολύ έυκολα.

Ξεπέτα είναι σίγουρα, γιατί το έχουν πει 20/20 φίλοι, απλά ενδεχομένως εμένα δεν της δόθηκε το χρονικό περιθώριο να με ξεπετάξει,
αλλά όπως και ναχει με ξεπέταξε μετά, που απότι κατάλαβα περίμενε να ξαναοπλίσω αμέσως.

Αλλά ότι και να λέμε η τύπισσα είναι πάρα πολύ όμορφη.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
εγω βαραω στανταρ 1-2 ωρες πριν παω για να ειμαι σιγουρος
αντε ευγε τουλαχιστον ικανοποιησες το απωθημενο σου

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Όντως απωθημένο ήταν η συγκεκριμένη και ας κράτησε λίγο.
1-2 ώρες πριν να τον παίξεις είναι λίγο ρε τρελέ!!
Ε γιαυτό μετά σου λέει η κοπέλα άντε τελείωνε, γιατί την έχεις τρελάνει στο σφυροκόπημα....Αχαχαχαχαχα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom