Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Καλά διαφωνώ καθέτως με την λογική σου. Είναι η λογική του δεν παραδέχομαι τίποτα, δεν χρωστάω σε κανέναν κλπ κλπ. Οκ φίλε. Σε λίγο θα μας πεις πως δεν χρωστάς και τίποτα στο ίντερνετ γιατί γαμούσες και πριν από αυτό ενώ με την χρήση του κάποιοι βγάζουν λεφτά.
Τι και αν λόγω του bou μπορείς να δεις φωτογραφίες κοριτσιών πριν τραβηχτείς στου διαόλου τη μάνα, τι και αν μπορείς να διαβάσεις κριτικές και να βγάλεις τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ συμπεράσματα, τι και αν μπορείς να ανταλλάζεις πληροφορίες με άλλα μέλη που αλλιώς δεν θα είχες ποτέ την δυνατότητα να κάνεις.
Όλα αυτά είναι ροζ συννεφάκι, κακώς το bourdela έχει κριτικές, κακώς έχει διαφημίσεις, κακώς που υπάρχει βασικά.
Μετά από αυτά βέβαια αναρωτιέμαι για ποιον λόγο γράφτηκες σε μία κοινότητα που θεωρείς ότι δεν σου προσφέρει τίποτα.
Βαρεθηκα αυτη την κουβεντα. Διεστραβλωνεις σκοπιμως τα λογια μου και λες ακυρα πραγματα. Δεν ειπα οτι το site δεν μου προσφερει. Ειπα οτι δεν του χρωσταω.Ειναι πολυ διαφορετικο. Αν δεν το καταλαβαινεις λυπαμαι. Δεν ειπα οτι κακως εχει διαφημισεις, ειπα οτι ακριβως επειδη εχει μελη εχει και διαφημισεις (και με αυτο τον τροπο το βοηθαω). Το ροζ συννεφακι δεν εχει να κανει με αυτα που λες, αλλα με το τι σκοπο υπαρχουν μερικοι εδω μεσα. Αν πιστευεις οτι ολοι λειτουργουν ανιδιοτελως εδω μεσα και δεν υπαρχουν συμφεροντα τοτε ναι εισαι σε ροζ συννεφακι.Παρεπιπτοντως απο τις 12 σημερα μεχρι τις 5-6 το απογευμα ειχε δημοσιευμενα τα πραγματικα στοιχεια του θηριου,με απειλες για ατομα της νυχτας κτλ. Ειναι αστειο να συνεχιζεις να υποστηριζεις οτι δεν υπαρχουν συμφεροντα. Απορω, γιατι εχει στηθει ολο αυτο το thread.Εξηγησε μου...Ποιον εξυπηρετει? Να ενημερωσουμε μηπως τις αδερφες/ξαδερφες μας μην πεσουν θυμα του απατεωνα εκβιαστη? Βαρεθηκα να απανταω.Γλυψε οσο θελεις μπας και σου δωσουν κανα κοκκαλακι (τηλεφωνο)