Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
θα τον γαμησω τον σταμ με εβγαλε 5αδα. ποιος με λεει μαλακα εμενα?
βγαλαν εσενα μαλακα?
κακοηθιες
θα τον γαμησω τον σταμ με εβγαλε 5αδα. ποιος με λεει μαλακα εμενα?
βγαλαν εσενα μαλακα?
κακοηθιες
τα βλεπεις?
Προσωπικά σταματάω το θέμα. Δεν το άνοιξα εγώ, δεν με αφορά άμεσα, αλλά άποψη έχω φυσικά.
Το "Όλοι ίδιοι είναι", είναι απλοϊκή άποψη σε κάθε περίπτωση.
Οπότε να είμαι και ικανοποιημένος δηλαδή, μια που εμένα με έχουν ευχαριστήσει περισσότεροι από τους μισούς από όσους έχω δώσει πληροφορίες.
Αλλά ίσως τώρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους και να λένε "Ρε μπας κι ήταν κι αυτός νταβατζής κι εγώ τον ευχαρίστησα κι όλας!"
Στον αφελή τον "μπρο" σου να τα πεις αυτά που αντί να τα κυκλοφορεί με π.μ. σε λίγους τα καλά κομμάτια τα βγάζει φόρα παρτίδα, για όλους.
Τώρα τα άκουσε κι από πάνω. Όταν όμως τον παρακαλούσαν για το τηλεφωνάκι της Μαρίνας π.χ. ήταν καλός.
Αρκετά παλιά σου είχα πει πως στο θέμα της "ενημέρωσης" η πολύ δημοκρατία (μας) βλάπτει και καλό θα ήταν να ενεργούσαμε πιο "ελιτίστικα". Ίσως και να το θυμάσαι.
Επειδη οι περισσοτεροι νομιζουν οτι εδω ειναι ενα απλο φορουμ καλο ειναι να "παραξενευονται" με μερικα πραγματα.Ενιοτε λοιπον γινονται και τετοια τραμπολ για να καταλαβαινουν και αυτοι που δεν θελουν.Απο εκει και περα καντε οτι νομιζετεΕιναι πραγματικα αξιοθρηνητο αυτο που παρακολουθησαμε. Φανερα πολεμος ψευτο-νταβατζακων. Υποτιθεται οτι οι ιδιοι ανθρωποι ενημερωνουν για το καλο του φορουμ τους συναγωνιστες. Και αν αυτα ολα γινονται φορα παρτιδα ας σκεφτουμε τι γινεται απο πισω. Εχοντας λοιπον ως δεδομενο οτι οι μισες και βαλε κριτικες γινονται απο αυτο το "συναφι" δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη σε τπτ. Η μαριαν ειναι φανερο απο τις φωτος πχ πως ειναι θρεφταρι..130 ευρω???? Απο που και ως που? Δεν υπαρχουν πολυ καλυτερες με 150 πχ? Ειλικρινα, αν ηταν μια φιλη στην παρεα, θα προσπαθουσατε να την ριξετε? Αναφερω την Μαριαν γιατι το ονομα της βγηκε στο thread. Το ιδιο συμβαινει με τις περισσοτερες. Οπως επισης ειναι φανερο οτι υπαρχει κλειστο κυκλωμα που διακεινει/μοιραζεται κοπελες (με την θεληση τους)χωρις να τις ξερουν οι υπολοιποι. Δεν λεω,καλα κανουν, αλλα δεν χρειαζεται να βγαινουν και να το λενε εδω μεσα με στυλ, εκεινη η 19αρα που σου συστησα, η η Μαρια η η ντινα η η δεινα. Απορω και ρωτα τους moderator και τον Αντισθενη. Το Site ειναι site ενημερωσης, η μεσω προωθησης και διαφημισης νταβατζακων? Επιπλεον επειδη βλεπω να γινεται λογως για νομοθεσιες και νομους πιο πανω, προφανως ΟΛΑ αυτα εινια παρανομα, εκτος αν πιστευει καποιος οτι οι παραπανω κοπελες ειναι δηλωμενες και περνανε τις εξετασεις που οριζει ο νομος... Και στην Ελλαδα δεν διωκεται ο πελατης αλλα η πααρανομη ιεροδουλος ΚΑΙ ο προαγωγος/μανατζερ
Το ότι μιλάνε για απίστευτες νομικές καταγγελίες χωρίς ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να μπορεί να αποδεχθεί ενώ κατηγουρούνται avatars σου λέει κάτι;
Να υποθέσω πως όταν δύο avatars τσακώνονται σε ένα τόπικ και ο ένας κατηγορεί τον άλλον, όλα όσα λένε είναι πάντα πάρα πολύ σοβαρά (και αληθινά), οπότε πρέπει άμεσα να επεμβαίνει ο εκάστοτε admin, οι moderators, η αστυνομία, η δίωξη, η cia κλπ κλπ.
Γιατί να κλείσει το thread? Ούτε προσωπικά δεδομένα βγήκαν στην φόρα, ούτε αποδείχθηκε εγκληματική-παράνομη πράξη κανενός. Εκτός αν θεωρείς πως το 'ΝΙΤΡΟ' και το 'thirio11' είναι προσωπικά δεδομένα ενώ το να κατηγορεί ο ένας τον άλλον αποτελεί και απόδειξη της οποιασδήποτε καταγγελίας. Άσε που αν σβηνόταν το τόπικ θα άρχιζε η συνωμοσιολογία για τον ρόλο του bou και του admin, για ποιον λόγο σβήστηκε, τι έχει να κρύψει κλπ κλπ.
Επίσης το ότι είσαι εδώ από το 2008 με μόλις μία κριτική και φτάνεις στο απίστευτα αφοριστικό τσουβάλιασμα τύπου 'οι μισές κριτικές εδώ μέσα είναι του συναφιού των νταβατζήδων', δεν σε τιμάει και ιδιαίτερα και προσλάβεις πολύ κόσμο χωρίς κανένα στοιχείο! Θα ζητήσω να σβηστεί το μήνυμά σου, να κλειδωθεί το θέμα, να δωθούν εξηγήσεις, να πάρει θέση ο admin, να πάμε δικαστικώς, να επέμβει η αστυνομία και λίγο ο στρατός... Χαχαχαχα!
Εσυ απ οτι καταλαβαινω θες να ξεκολλησεις και δεν μπορεις ε?....δυναμη χρειαζεται και οχι λογια..κατι οικογενειαρχες ρε πουστη :S
Επίσης το ότι είσαι εδώ από το 2008 με μόλις μία κριτική και φτάνεις στο απίστευτα αφοριστικό τσουβάλιασμα τύπου 'οι μισές κριτικές εδώ μέσα είναι του συναφιού των νταβατζήδων', δεν σε τιμάει και ιδιαίτερα και προσλάβεις πολύ κόσμο χωρίς κανένα στοιχείο!
"Ότι θυμάμαι χαίρομαι!"
Θα γινόταν "ρόμπες" δημόσια, έστω και διαδυκτιακά, να χάσουν πόντους αξιοπιστίας του "νταβατζηλικιού", για να τα βρούνε μετά!
Και επειδή το θρεντ κάποιος το ξεκίνησε και (εκτός αν ήταν βλάκας) ήξερε πως ενεδέχετο να κατηγορηθεί και ο ίδιος ως νταβατζής πάει να πει πως δεν τον ενδιέφερε, τουλάχιστον.
Όλοι όσοι έχουμε συστήσει κατά καιρούς διάφορες κοπέλες (και είμαι ανάμεσά τους) ΔΕΝ είμαστε κατ' ανάγκην νταβατζήδες!
Ανόητοι και ματαιόδοξοι ίσως να είμαστε και ο λόγος που το κάνουμε είναι για να μας πουν οι άλλοι "που τις ξέρεις ρε φίλε όλες αυτές, μπράβο και σ' ευχαριστώ" και ίσως για να μας "προσέχει" καλύτερα η κοπέλα που συστήνουμε, αφού της κάνουμε αυτή την εξυπηρέτηση κι αυτής.
Πράγμα που τελικά δεν είναι και καθόλου σίγουρο, διότι οι πουτάνες όσο σε έχουν ανάγκη σε "προσέχουν", αλλά μόλις γίνουν γνωστές (γρήγορα συνήθως διότι τα πεινασμένα λιγούρια είναι ΠΟΛΛΑ) παύουν να σε έχουν...
Αυτοαναιρεισαι. Απο την μια λες οτι για το Νιτρο, Θηριο κτλ δεν εχουν καμια σημασια οι καταγγελιες που ειναι σοβαροτατες γιατι ειναι απλα ψευδονυμα, απο την αλλη λες οτι προσβαλλω κοσμο...τα ψευδωνυμα? Πως ακριβως τους προσβαλλω εγω? Μεταξυ τους λεει νταβατζης ο ενας τον αλλο. Το οτι ειμαι μελος παρα πολυ καιρο στο μπου με μια η καμια η 500 κριτικες τι ακριβως αποδεικνυει? Οτι δεν πρεπει να μιλαω? Ειναι αναμφισβητητο γεγονος οτι οι μισες κριτικες ειναι απο τα ατομα που ο ενας κατηγορει τον αλλον για νταβατζη... Θυμησε μου...Συμφωνα με τους κανονες επιτρεπεται να βγαινουν πμ στο φορουμ? Να βγαινουν επιθετα στην φορα? Ξερεις εσυ αν ενα απο αυτα τα επιθετα που βγηκαν σαν ψευδωνυμα που χρησιμοποιουνται για το ψαρεμα ανυποψιαστων κοπελων η οχι ειναι πραγματικα η οχι? Και αν ειναι? Μπορει καποιος να βγαζει το mail του αλλου στην φορα? Να μιλανε για IP's? Θα με τρελανεις? Καμια 500αρια παραβασεις των κανονων του φορουμ εχουμε
ποιος σε πειραξε να τον
ποιος σε πειραξε να τον
Εσύ τι ποσοστό κριτικών νομίζεις ότι είναι στημένο από το συνάφι τών νταβατζήδων;
Δηλαδη εσυ απο ολα αυτα που ειπε το "πεινασμενα λιγουρια" σου εκανε εντυπωση.Φιλτραρισε καλα αυτα που ειπε και αν συνεχισεις το αθλημα καποια στιγμη να τα θυμηθεις.Οταν καποιος σου λεει οτι ειμαι ανοητος και ματαιοδοξος και εσυ το εκλαμβανεις οτι ειναι υπερανω,μαλλον αγορι μου τον καθρεφτη σου τον εχεις μονο για χτενισμα.Δηλαδή για να καταλάβω εσείς που ανταλλάσσετε μεταξύ σας τα ουρί του παραδείσου πριν τα μαγαρίσει ο λαός, το κάνετε επειδή είσαστε υπεράνω, για το καλό της ανθρωπότητας και από φιλολογικό ενδιαφέρον.
Οι υπόλοιποι είμαστε απλώς λιγούρια.
Κρίμα...
Το κομμάτι της αυτοκριτικής είναι απολύτως σεβαστό. Το λιγούρια όμως αναφέρεται σε όλους τους υπόλοιπους και είναι συνέχεια απάντησης που έλεγε ότι η πολύ δημοκρατία στην ενημέρωση (μας) βλάπτει. Εμείς και οι άλλοι. Το σχόλιο αναφέρεται σε αυτή τη λογική, δεν αφορά μόνο τον ίδιο.Δηλαδη εσυ απο ολα αυτα που ειπε το "πεινασμενα λιγουρια" σου εκανε εντυπωση.Φιλτραρισε καλα αυτα που ειπε και αν συνεχισεις το αθλημα καποια στιγμη να τα θυμηθεις.Οταν καποιος σου λεει οτι ειμαι ανοητος και ματαιοδοξος και εσυ το εκλαμβανεις οτι ειναι υπερανω,μαλλον αγορι μου τον καθρεφτη σου τον εχεις μονο για χτενισμα.
Δεν αυτοπραγματώνεσαι; Δεν ξέρεις τι χάνεις!Το κομμάτι της αυτοκριτικής είναι απολύτως σεβαστό. Το λιγούρια όμως αναφέρεται σε όλους τους υπόλοιπους και είναι συνέχεια απάντησης που έλεγε ότι η πολύ δημοκρατία στην ενημέρωση (μας) βλάπτει. Εμείς και οι άλλοι. Το σχόλιο αναφέρεται σε αυτή τη λογική, δεν αφορά μόνο τον ίδιο.
Γράφεις σα να με γνωρίζεις καλά. Το άθλημα το συνεχίζω ευτυχώς ή δυστυχώς σταθερά από τότε που ξεκίνησα. Προσωπική επιλογή αποτελεί να μη ζητάω τηλέφωνα από συναγωνιστές, επικοινωνώ με όσες κοπέλες δίνουν οι ίδιες στοιχεία επαφής, δε γουστάρω σχέσεις εξάρτησης ούτε να παρακαλάω για ένα κωλοτηλέφωνο. Μειώνω τις επιλογές μου; Προφανώς. Η κοπέλα που ανέφερε ο φίλος του Νίτρο μου άρεσε πολύ, τηλέφωνο δε ζήτησα. Να κοιτακτώ στον καθρέφτη; Αυτά που βλέπω αφορούν εμένα και πάντως δεν αυτοπραγματώνομαι επειδή θα ήξερα ένα τηλέφωνο ούτε προσδοκώ τίποτα παραπάνω από τη κοπέλα που πληρώνω πέρα από το να ειναι επαγγελματίας στο χρόνο που τη πλήρωσα να είναι μαζί μου.
σε σενα μεχρι τωρα δεν ειχα απαντησει γιατι δεν ειχες δοσει αφορμη,αλλα το στοματακι σου αρχιζει και λεει μαλακιες και ψεμματα,λοιπον ας ερθει το ξαδερφακι σου να γαμησει και να δειρει καλοδεχουμενος!να φερει και σενα ομως για να εχει νοημα η παρτουζα!και να δουμε ποιος- ποιον!μεχρι τωρα ολο λογια ειστε!απατεωνες και μοστρακιδες του κωλου!και οσο αναφορα για την ταμπακερα ρωτα και τον φιλο σου τον geopa,που δεν ξερω γιατι δεν γραφει,τι μου ειχε πει για την ρανια-μαριαν και αν εχω καμμια σχεση με ολα αυτα που λετε!και κατι τελευταιο να πας στον κουρεα να σου φιλαρει το μαλλι!να εισαι εμφανισημη στην παρτουζα!Οπως ξερεις η φανταζεσαι εδω μεσα το τι αλαξοκωλια πεφτει και τι πασες μεσω PM δεν λεγεται.
Εγω εχω πασαρει καμμια 100στη που δεν παιζουν κατα καιρους εξω .
Αυτο δεν λεει τιποτα ομως .
Το θεμα εαν το ειχες παρακολουθηση απο πιο πριν ανοιχτη αυτο το thread θα εβλεπες οτι το thirio επειδη μαλλον ο Αδελφος μου του χαλαει την δουλια οποτε εδινε απλοχερα καποια νεοεμφανιζομενη πεταγοταν και εγραφε τα ιδια και τα ιδια σαν τον Λαγο οπως τον ειπε καποιος χτες .
Ειαι ψευτης εισαι ψευτης δεν ειναι αυτη δεν ειναι αυτη.
Σαν τα μικρα μαλακισμενα παιδακια .
Ετσι και ο αλλος τον εβγαλε φορα παρτιδα .
Εδω και δυο χρονια ξερω οτι νταβατζοφερνη ο τυπος ειτε για να τα περνη απο τα κοριτσακια ειτε για να γαμει τσαμπα αλλα στα παπαρια μου αφου και με ταιζε καπου καπου απο τα σουργελα που εσπρωχνε και δεν με ενοχλουσε .
Εδω ομως τον Αδελφο μου τον ενοχλησε και απο οτι φαινετε θα του γαμηση την σουφρα και τον λυπαμαι γιατι γαμαει ασχημα ο Nitro και βαραει κιολας πανω στο γαμησι το υπογραφω γιατι ουκ ολιγες φορες εχουμε παρτουζωση κυριες .
Αυτα και φαντασματα μην βλεπετε εαν δεν ξερετε ολη την ιστορια .
Την Καλησπερα μου .
Δεν θεωρω οτι εχεις κατι μαζι σου, οπως ουτε εγω με σενα, δεν σε ξερω, δεν με ξερεις. Δεν θεωρω οτι εκανες πλακα οταν ειπες οτι προσβαλλω κοσμο. Θεωρω οτι αυτοι που ξεκινησαν την κοντρα με προσβαλλουν, γιατι προσβαλλουν την νοημοσυνη μου (εστω και αν ειναι μικρη)Δεν αυτοαναιρούμαι. Έκανα πλάκα προσπαθώντας να σου εξηγήσω πως όλα αυτά δεν έχουν καμία βαρύτητα και σημασία γιατί αφορούν δύο avatars και νομικά δεν μπορεί να αποδειχθεί τίποτα.
Σχετικά με τις κριτικές, ναι θεωρώ πως παίζει ρόλο το πόσες κριτικές έχει ο καθένας. Για μένα τουλάχιστον το να γράφεις κριτικές είναι το ελάχιστο ευχαριστώ και μια μικρή ανταπόδοση στο πόσο σε έχει βοηθήσει αυτό το site και προφανώς τα μέλη του. Αν μόνο βοηθιέσαι και δεν βοηθάς κάπου χάνει το πράγμα. Προφανώς και μπορείς να βοηθάς με μηνύματα ή pm αλλά νομίζω οι κριτικές είναι οι πιο σημαντικές.
Σχετικά με τους κανόνες και όλα αυτά που λες, χθες είδα κάτι Ip και σήμερα δεν τις είδα, μάλλον τις έσβησαν. Επίθετα και τέτοια δεν είδα, αλλά αν υπάρχουν τότε να σβηστούν (αν και πάλι δεν επιβεβαιώνεται πουθενά ότι όντως ανήκουν σε κάποιον), όχι όμως και ολόκληρο το τόπικ.
Τέλος πάντως εγώ σταματάω εδώ μιας και που το θέμα πραγματικά δεν με αφορά. Και σόρρυ αν είπα κάτι που σε πείραξε δεν έχω κανένα θέμα μαζί σου.
Δεν θεωρω οτι εχεις κατι μαζι σου, οπως ουτε εγω με σενα, δεν σε ξερω, δεν με ξερεις. Δεν θεωρω οτι εκανες πλακα οταν ειπες οτι προσβαλλω κοσμο. Θεωρω οτι αυτοι που ξεκινησαν την κοντρα με προσβαλλουν, γιατι προσβαλλουν την νοημοσυνη μου (εστω και αν ειναι μικρη)
Ειναι αρχη μου να μην γραφω κριτικες. Δεν το κανω ακομα και οταν κοπελες μου το εχουν ζητησει και πιθανως να ειχα οφελος. Η κριτικη για το ξενοδοχειο που εχω γραψει το 2009 αποδεικνυει ποιες παρτουζωνα στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο πριν τις μαθει το 99% (οποιος ξερει ποιες πηγαιναν εκει καταλαβαινει). Δεν εχω λογω να αυτο-προβληθω, ουτε θεωρω κατορθωμα να γαμησω καποια ΕΠΕΙΔΗ την πληρωσα (παροτι το κανω συχνα)
Ο λογος που δεν γραφω κριτικες ειναι α) οτι δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο. β) θεωρω οτι δεν εχει νοημα καθως εχω παει με αρκετες που ειναι πολυ μετριες και διαβαζω δεκαδες αποθεωτικες κριτικες. Αντιθετως εχω παει με καλες που τρωνε τρελο θαψιμο. Παραδειγματα υπαρχουν πολλα. Οταν θεωρω οτι το παιχνιδι ειναι στημενο, απλα δεν συμμετεχω. Δεν ζηταω χαρη απο κανενανς και σιγα μην "χρωσταω" στο bou!!! Το γεγονος και μονο οτι ειμαι εγγεγραμενος μαζι με αλλους χιλιαδες το κανει να εχει τις διαφημισεις (και τα κερδη) που εχει. Ουτε εγω εχω κατι προσωπικο μαζι σου, απλα σου λεω πολυ φιλικα οτι ισως ειναι καιρος να βγεις απο το ροζ συννεφακι...Καληνυχτα