The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Tι έγινε βγήκε καμιά άκρη τελικα?
... ότι ενδεχομένως, ίσως, πιθανόν παίζεται ένας "πόλεμος" συμφερόντων και "επιβίωσης" στα κεκτημένα του συστήματος.... ;) ;)
Tι έγινε βγήκε καμιά άκρη τελικα?
Ειναι πραγματικα αξιοθρηνητο αυτο που παρακολουθησαμε. Φανερα πολεμος ψευτο-νταβατζακων. Υποτιθεται οτι οι ιδιοι ανθρωποι ενημερωνουν για το καλο του φορουμ τους συναγωνιστες. Και αν αυτα ολα γινονται φορα παρτιδα ας σκεφτουμε τι γινεται απο πισω. Εχοντας λοιπον ως δεδομενο οτι οι μισες και βαλε κριτικες γινονται απο αυτο το "συναφι" δεν μπορεις να εχεις εμπιστοσυνη σε τπτ. Η μαριαν ειναι φανερο απο τις φωτος πχ πως ειναι θρεφταρι..130 ευρω???? Απο που και ως που? Δεν υπαρχουν πολυ καλυτερες με 150 πχ? Ειλικρινα, αν ηταν μια φιλη στην παρεα, θα προσπαθουσατε να την ριξετε? Αναφερω την Μαριαν γιατι το ονομα της βγηκε στο thread. Το ιδιο συμβαινει με τις περισσοτερες. Οπως επισης ειναι φανερο οτι υπαρχει κλειστο κυκλωμα που διακεινει/μοιραζεται κοπελες (με την θεληση τους)χωρις να τις ξερουν οι υπολοιποι. Δεν λεω,καλα κανουν, αλλα δεν χρειαζεται να βγαινουν και να το λενε εδω μεσα με στυλ, εκεινη η 19αρα που σου συστησα, η η Μαρια η η ντινα η η δεινα. Απορω και ρωτα τους moderator και τον Αντισθενη. Το Site ειναι site ενημερωσης, η μεσω προωθησης και διαφημισης νταβατζακων? Επιπλεον επειδη βλεπω να γινεται λογως για νομοθεσιες και νομους πιο πανω, προφανως ΟΛΑ αυτα εινια παρανομα, εκτος αν πιστευει καποιος οτι οι παραπανω κοπελες ειναι δηλωμενες και περνανε τις εξετασεις που οριζει ο νομος... Και στην Ελλαδα δεν διωκεται ο πελατης αλλα η πααρανομη ιεροδουλος ΚΑΙ ο προαγωγος/μανατζερ
και συνεχιζει να τρολλαρει τον ζουγκλα τυπε?Συμφωνώ.
Αυτό για τους δίσκους τα έμαθα πέρυσι στο site zougla όταν έπιασαν έναν τεχνικό Η/Υ για παιδεραστία ενώ αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι τρολλαρε τον Γαρυφαλλόπουλο στο τσατ του site.
Η κατάληξη της υπόθεσης? Ο δίσκος δεν ήταν δικός του αλλά πελάτη του και τα ίχνη των αρχείων χρονολογούνταν από το 2002 όταν αυτός ήταν ανήλικος και έτσι αθωώθηκε και τσάκωσαν τον κάτοχο του.
Με συγχωρείτε που ξέφυγε η κουβέντα.
λες να επεσε τσιμεντωμα ή γραβατα τυπε? :SΕμένα μού κάνει εντύπωση το εξής: χτες μέσα σε λίγες ώρες το παρόν θρεντ έφτασε τις 16 σελίδες με εξαιρετικά υψηλή αναγνωσιμότητα (κάποια στιγμή το διάβαζαν πάνω από 90 μέλη και άλλοι τόσοι επισκέπτες). Οι 16 αυτές σελίδες "γέμισαν" όχι από αστειάκια ή σπαμ, αλλά από οξύτατες αντεγκλήσεις. Αυτή ήταν η εικόνα μέχρι αργά χτες το βράδυ. Και ερχόμαστε σήμερα όπου έχουμε σιγή νεκροταφείου. Νομίζω ότι δεν πρέπει να είμαι ο μόνος που κάνει αυτές τις διαπιστώσεις.
Στο ερώτημα τι συνέβη/συμβαίνει, έχω κάποια απάντηση στο μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να τη δημοσιοποιήσω γιατί δεν αποδεικνύεται -άρα είναι άχρηστη.
Τονα τα βρηκανε στο μοιρασμα της πιττας παιζει;Πρέπει να είμαστε ο Νο1 λαός παγκοσμίως στις θεωρίες συνωμοσίας
ο ένας ανακάλυψε-τί καινούριο-πόλεμο νταβατζήδων.
ο άλλος ανακάλυψε τον κρυφό λόγο για τον οποίο ενώ χθες το θρεντ έσκιζε,σήμερα έπεσε νεκρική σιγή!!!!!!!
(το να βαρέθηκαν ή να εξαντλήθηκαν τα επιχειρήματά τους ας πούμε δεν το σκέφτηκες???)
Τονα τα βρηκανε στο μοιρασμα της πιττας παιζει;
Και εκτος αυτου Γιατρε ευχαριστω σου λεει το 10% απο τους Παιχτες οι αλλοι στο καβλι τους μολις παρουν το νουμερο τηλεφωνου !!! ;)
Γελανε και τα τσιμεντα με την απαντηση σου Παλερμο. Σε κατηγορουν για βαρυτατα ποινικα πραγματα και μετα απλα το παρατας (γενικα λεω, οχι εσενα προσωπικα). Δεν το κλεινει ο μοντ η κατι, απλα το παρατας. Και σου φαινεται πραξενο να μιλαμε για πολεμο νταβατζηδων οταν στο thread ακριβψς ο ενας κατηγορει τον αλλον για νταβατζη και μαλιστα και εκβιαστη, και ο αλλος του λεει δεν ειμαι γιατι σου εσυ μου ειχες πασαρει αυτην και εκεινη... Αλλα μαλλον ανηκεις στο ιδιο παρεακιΠρέπει να είμαστε ο Νο1 λαός παγκοσμίως στις θεωρίες συνωμοσίας
ο ένας ανακάλυψε-τί καινούριο-πόλεμο νταβατζήδων.
ο άλλος ανακάλυψε τον κρυφό λόγο για τον οποίο ενώ χθες το θρεντ έσκιζε,σήμερα έπεσε νεκρική σιγή!!!!!!!
(το να βαρέθηκαν ή να εξαντλήθηκαν τα επιχειρήματά τους ας πούμε δεν το σκέφτηκες???)
Ολους μας αποκαλεις Νταβατζιδες , Aleister77 ?
Αν καταλαβα απο τα λεγομενα σου !!!
Ε δεν εισαι και ο πρωτος !!!
Από τα χείλη σου κρεμόμαστε μεγάλε παντογνώστη και ύψιστε δοκιμαστή ξενοδοχείων. :oΓελανε και τα τσιμεντα με την απαντηση σου Παλερμο. Σε κατηγορουν για βαρυτατα ποινικα πραγματα και μετα απλα το παρατας. Δεν το κλεινει ο μοντ η κατι, απλα το παρατας. Και σου φαινεται πραξενο να μιλαμε για πολεμο νταβατζηδων οταν στο thread ακριβψς ο ενας κατηγορει τον αλλον για νταβατζη και μαλιστα και εκβιαστη, και ο αλλος του λεει δεν ειμαι γιατι σου εσυ μου ειχες πασαρει αυτην και εκεινη... Αλλα μαλλον ανηκεις στο ιδιο παρεακι
Από τα χείλη σου κρεμόμαστε μεγάλε παντογνώστη και ύψιστε δοκιμαστή ξενοδοχείων. :o
Οπως ξερεις η φανταζεσαι εδω μεσα το τι αλαξοκωλια πεφτει και τι πασες μεσω PM δεν λεγεται.BABY δεν κατηγορω ολους για νταβατζηδες, μην γενικευεις. Και εγω στο φορουμ αυτο ειμαι. Πετωντας την μπαλα αραουτ και υποβαθμιζοντας τα λεγομενα μου δεν αλλαζει κατι. Δεν υο ξεκινησα εγω. Ο Νιτρο ειπε εκβιαστη/προαγωγωο/νταβατζη το thirio, και το thirio απαντησε πως δεν ειναι και πως ο αλλος του εχει πασαρει επιπλεον ενα σωρο κοπελες.Στην κουβεντα μπηκαν και αλλα ατομα που ηξεραν επισης πραγματα και καταστασεις. Εσυ πως ακριβως το ονομαζεις αυτο? Το οτι μηλαμε για απιστευτες νομικες καταγγελειες και δεν κλεινει το thread ενω εχουν σβηστει αλλα και αλλα για ψυλλου πηδημα τι εικονα δειχνει αν οχι ξεκαθαρισμα λογαριασμων?