BABY δεν κατηγορω ολους για νταβατζηδες, μην γενικευεις. Και εγω στο φορουμ αυτο ειμαι. Πετωντας την μπαλα αραουτ και υποβαθμιζοντας τα λεγομενα μου δεν αλλαζει κατι. Δεν το ξεκινησα εγω. Ο Νιτρο ειπε εκβιαστη/προαγωγο/νταβατζη το thirio, και το thirio απαντησε πως δεν ειναι και πως ο αλλος του εχει πασαρει επιπλεον ενα σωρο κοπελες.Στην κουβεντα μπηκαν και αλλα ατομα που ηξεραν επισης πραγματα και καταστασεις. Εσυ πως ακριβως το ονομαζεις αυτο? Το οτι μιλαμε για απιστευτες νομικες καταγγελειες και δεν κλεινει το thread ενω εχουν σβηστει αλλα και αλλα για ψυλλου πηδημα τι εικονα δειχνει αν οχι ξεκαθαρισμα λογαριασμων?
Το ότι μιλάνε για απίστευτες νομικές καταγγελίες χωρίς ουσιαστικά ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο που να μπορεί να αποδεχθεί ενώ κατηγουρούνται avatars σου λέει κάτι;
Να υποθέσω πως όταν δύο avatars τσακώνονται σε ένα τόπικ και ο ένας κατηγορεί τον άλλον, όλα όσα λένε είναι πάντα πάρα πολύ σοβαρά (και αληθινά), οπότε πρέπει άμεσα να επεμβαίνει ο εκάστοτε admin, οι moderators, η αστυνομία, η δίωξη, η cia κλπ κλπ.
Γιατί να κλείσει το thread? Ούτε προσωπικά δεδομένα βγήκαν στην φόρα, ούτε αποδείχθηκε εγκληματική-παράνομη πράξη κανενός. Εκτός αν θεωρείς πως το 'ΝΙΤΡΟ' και το 'thirio11' είναι προσωπικά δεδομένα ενώ το να κατηγορεί ο ένας τον άλλον αποτελεί και απόδειξη της οποιασδήποτε καταγγελίας. Άσε που αν σβηνόταν το τόπικ θα άρχιζε η συνωμοσιολογία για τον ρόλο του bou και του admin, για ποιον λόγο σβήστηκε, τι έχει να κρύψει κλπ κλπ.
Επίσης το ότι είσαι εδώ από το 2008 με μόλις μία κριτική και φτάνεις στο απίστευτα αφοριστικό τσουβάλιασμα τύπου 'οι μισές κριτικές εδώ μέσα είναι του συναφιού των νταβατζήδων', δεν σε τιμάει και ιδιαίτερα και προσλάβεις πολύ κόσμο χωρίς κανένα στοιχείο! Θα ζητήσω να σβηστεί το μήνυμά σου, να κλειδωθεί το θέμα, να δωθούν εξηγήσεις, να πάρει θέση ο admin, να πάμε δικαστικώς, να επέμβει η αστυνομία και λίγο ο στρατός... Χαχαχαχα!