Αν βρισκεται στη Δημητρακοπουλου τοτε ειναι κουκακι.Η καλλιθεα ξεκινα αφου περασεις τη γεφυρα τερμα βεικου.Εχω μαγαζι εκει κοντα κ ξερω.Μην ακουσω για Καλλιθεα ξανα βλακειες.Αν ειναι αλλου παω πασο αλλα η Δημητρακοπουλου ειναι Κουκακι.Δημο Αθηναιων,βαλτε το στο gps...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελια για Παραδοσιακό thai massage
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgis2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 164
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
κωλοφαρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προσπερνάς το προφανές αγαπητέ.. Κάποιες μέρες μπορεί κάποιος να είναι έγκαυλος ολημερίς.. lol Πας για παράδειγμα κάπου , περνάς τόσο καλά που το σκέφτεσαι συνεχώς αφ' 'οτου φύγεις, τόσο ώστε είτε ξαναγυρνάς είτε μπαίνεις στο πρώτο που βρίσεκις ώστε να σβήσεις τη φωτιά που αναψες στο πρώτο...
Δεν αντιλεγω. Ο συναγωνιστης ομως που δειχνει πως ειναι και εμπειρος στο αθλημα, πριν 2 μερες επιβεβαιωσε πως εφαγε πετσετα απο την λεγαμενη αρα η πρωτη επισκεψη πρεπει να'γινε προ διημερου και σημερα ξαναπαει μηπως και του δοσει το κατι τις παραπανω.
Σε λιγες μερες θα το δειτε που η θα κοψει και το φραπε η θ'αρχισει και θα ζηταει εξτρα. Καλα κι'αυτα που λεει για την κουρτινα απο που τα ξερει; Καθεται εκει και την παρακολουθει ολη μερα τι κανει η μηπως ειναι φιλαρακι με τον τυπο;
κωλοφαρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αν βρισκεται στη Δημητρακοπουλου τοτε ειναι κουκακι.Η καλλιθεα ξεκινα αφου περασεις τη γεφυρα τερμα βεικου.Εχω μαγαζι εκει κοντα κ ξερω.Μην ακουσω για Καλλιθεα ξανα βλακειες.Αν ειναι αλλου παω πασο αλλα η Δημητρακοπουλου ειναι Κουκακι.Δημο Αθηναιων,βαλτε το στο gps...
Κι'ομως υπαρχει οδος Δημητρακοπουλου στην Καλλιθεα καθως και στο Κουκακι επισης. Εκει ακριβως ειναι το ζητημα, εφοσον ο συναγωνιστης ειχε κανει την πρωτη επισκεψη προ διημερου δεν επρεπε αραγε να γνωριζει πως δεν προκειται για Καλλιθεα οταν διορθωνε τον δασουλη πως δεν βρισκεται στην περιοχη Φιξ αλλα στην Καλλιθεα διαψευδοντας κι'αυτα που η ιδια ειχε πει στον δασουλη στην τηλεφωνικη τους επικοινωνια; Λογικα το λοιπον συμπεραινει κανεις πως για την εχει επισκεφτει 2 φορες και οι 2 επισκεψεις εγιναν μεσ'την μερα σημερα.
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΚΟΥΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ.
κωλοφαρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τελικά ποιό είναι το πρόβλημα ? Ο δρόμος, η κουρτίνα ή η χειρομάλαξη ?
Κανενα απο αυτα που αναφερεις, απλα ειναι καπως δυσκολο να λεει αληθεια ο gepap τουλαχιστον σε οτι αφορα την δευτερη επισκεψη..
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Η μαλακια που μας δερνει.....Τελικά ποιό είναι το πρόβλημα ? Ο δρόμος, η κουρτίνα ή η χειρομάλαξη ?
Εχουν γραφτει ολα,παρολο που δεν θα επρεπε.Οχι μονο εδω.Γενικα.Γι'αυτο υπαρχουν και τα pm.
Τωρα αν ειναι συνορα κουκακι ή συνορα τερψιθέα,αν η κουρτινα ειναι βεραμαν,το πομολο σομον και αν το ρετιρε εχει υμιυπαιθριους δεν εχει καμια σημασια.Οταν καταφερετε να επικοινωνησετε με την σχιστοματισα θα σας πει που ειναι ακριβως,οπως επισης και αλλες λεπτομερεις.Τετοιο κολλημα για το οικοδομικο τετραγωνο ουτε ο καμινης δεν εχει.Αμα δηλαδη μαθετε την ακριβη τοποθεσια θα μπουκαρετε αλλα σταλονε;Παρτε,ξαναπαρτε γιατι με τη διαφημηση που της καναμε εχει παρει φωτια το τηλεφωνο μαλλον
Ξαναδιαβαστε λιγο με προσοχη.Ο gepap αναφερει οτι πιθανον στο μαγαζι να τρως πετσετα μαλλον πριν παει....ετσι συμπερανε απο τα τοτε γραφομενα,οχι οτι εφαγε πετσετα.
κωλοφαρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η μαλακια που μας δερνει.....
Εχουν γραφτει ολα,παρολο που δεν θα επρεπε.Οχι μονο εδω.Γενικα.Γι'αυτο υπαρχουν και τα pm.
Τωρα αν ειναι συνορα κουκακι ή συνορα τερψιθέα,αν η κουρτινα ειναι βεραμαν,το πομολο σομον και αν το ρετιρε εχει υμιυπαιθριους δεν εχει καμια σημασια.Οταν καταφερετε να επικοινωνησετε με την σχιστοματισα θα σας πει που ειναι ακριβως,οπως επισης και αλλες λεπτομερεις.Τετοιο κολλημα για το οικοδομικο τετραγωνο ουτε ο καμινης δεν εχει.Αμα δηλαδη μαθετε την ακριβη τοποθεσια θα μπουκαρετε αλλα σταλονε;Παρτε,ξαναπαρτε γιατι με τη διαφημηση που της καναμε εχει παρει φωτια το τηλεφωνο μαλλον
Ξαναδιαβαστε λιγο με προσοχη.Ο gepap αναφερει οτι πιθανον στο μαγαζι να τρως πετσετα μαλλον πριν παει....ετσι συμπερανε απο τα τοτε γραφομενα,οχι οτι εφαγε πετσετα.
Δεν εχεις αδικο. Δεν θεωρεις ομως πως το να λες πως εκανες και δευτερη επισκεψη με ελαχιστη διαφορα ωρας μεταξυ πρωτης και δευτερης, ειναι ακομη χειροτερο; Ακομη δεν ξεκινησε η κοπελα και υπαρχει ανθρωποι που δεν αντεχουν και πρεπει να την επισκεφθουν 2 φορες μεσα σε μια μερα ντε και καλα μηπως κι'ελεησει και δοσει το πολυποθητο εξτραδακι;
Aν ησουν κι'εσυ της αρπαχτης δεν θα το αξιοποιουσες καταλληλως; Εγω δεν λεω πως ειναι ετσι η κοπελα αλλα ποιον αραγε τελικα εξυπηρετουν τετοιου ειδους σχολια;
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
θα συμφωνησω μαζι σου τσαρκα γιατι αφου δινουμε που δινουμε τα ευροπουλα τουλαχιστον ασ ευχαριστηθουμε και το μασαζ και μετα απο ενα καλο μασαζ παει και μια καλη φραπεδια!!!!!Κοντολάγνε ,
Μην είσαι τόσο απόλυτος .Κάποιοι τους αρέσει χάιδεμα και εκτόνωση.Ο καθένας έχει τα γούστα του και δεν μας πέφτει λόγος.
Αλλά πρέπει να δούμε αν το Τάυ δίνει και μπριζόλα ή όχι.Γιατί αν δεν δίνει, τότε μούφα η δουλειά.Αρπαχτή , κλασικό των Τάυ. :-
Κάτι ακόμη , από ότι κατάλαβα υπάρχει νταβάς στο μαγαζί σε "κοντινή"απόσταση κάτι που δεν δίνει διακριτικότητα και δεν μου αρέσει.
εγω μονιμος πελατης στην δεριγνυ εκανα με τισ ταυλανδεζες μασαζ ( λιντα - ελισαβετ ) και παντα εφευγα ευχαριστημενοσ και ικανοποιημενοσ οταν εκανα με μια αλλη κοπελα παντα μα παντα εκλαιγα τα λεφτα που εδινα. γι αυτο στην δεριγνυ απο τοτε που εφυγαν δεν παταει πελατησ στο μαγαζι. οσο για την φραπεδια δεν υπαρχει και ο φοβος να κολισεισ κατι,.
Τελικά ποιό είναι το πρόβλημα ? Ο δρόμος, η κουρτίνα ή η χειρομάλαξη ?
bitch-hunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Δεν εχεις αδικο. Δεν θεωρεις ομως πως το να λες πως εκανες και δευτερη επισκεψη με ελαχιστη διαφορα ωρας μεταξυ πρωτης και δευτερης, ειναι ακομη χειροτερο; Ακομη δεν ξεκινησε η κοπελα και υπαρχει ανθρωποι που δεν αντεχουν και πρεπει να την επισκεφθουν 2 φορες μεσα σε μια μερα ντε και καλα μηπως κι'ελεησει και δοσει το πολυποθητο εξτραδακι;
Aν ησουν κι'εσυ της αρπαχτης δεν θα το αξιοποιουσες καταλληλως; Εγω δεν λεω πως ειναι ετσι η κοπελα αλλα ποιον αραγε τελικα εξυπηρετουν τετοιου ειδους σχολια;
Απ'όσο κατάλαβα ο συναγωνιστής gepap είχε κάνει μια επίσκεψη στις 23 ή πριν τις 23 και άλλη μια επίσκεψη (2η, το γράφει καθαρά) στις 25 όπου και πάλι δεν έφαγε.
Αν και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (δεν ξέρω αν έχουμε φάει ποτέ κατά τύχη σε διπλανά δωμάτια αφού έχουμε επισκεφθει πολλά κοινά ιδρύματα) σέβομαι την άποψή του, αφού όσες φορές έχουμε μιλήσει μέσα από εδώ, δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι που δεν ισχύει.
Σε ότι αφορά τη Δημητρακοπούλου είναι λογικό να παίξει ένα μπέρδεμα αφού η Δημητρακοπούλου της Καλλιθέας απέχει περίπου 1 χλμ από τη Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι που είναι σαφώς γνωστότερη λόγω του Μετρό.
Επειδή όμως κινδυνέυω να χαρακτηριστώ προμοτοράκι του όμως θεωρώ πως εύκολα όταν θελήσει θα τα εξηγήσει και ο ίδιος.
Το ζήτημα για μενα δεν είναι αν είχε ατελείωτες κ@ΥLe$ και πήγε 2 φορές την ίδια μέρα, ούτε αν η κουρτίνα είναι ροζ, γαλάζια ή μοβ...
Αφού μάλλον έχει λήξει πως η εμφάνιση της Ταυλανδέζας είναι κατά κοινή ομολογία χαρακτηριστική του είδους της το ζήτημα, για μένα τουλάχιστον, είναι οι υπηρεσίες...
Αν είναι καλές και μέχρι που φτάνουν.
Κι εκεί δυστυχώς δεν έχουμε πολλές απαντήσεις, αφού όσο και να θέλω να βοηθήσω δεν έχω καταφέρει να βγάλω γραμμή ούτε σε στρογγυλές ώρες.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
.... ευχαριστώ ..αλλά νομίζω πολλές αναφορές για το τίποτε...απλά έδωσα πληροφορίες από την εκεί επίσκεψή μου και όχι να γίνει ψυχανάληση των επιθυμιών μου... τέλος πάντων συνοψίζουμε και δεν θα ήθελα να ξαναεπανέλθω στο συγκεκριμένο... είναι πράγματι στην οδό Ν.Δημητρακοπούλου κοντά στα σύνορα με την Καλλιθέα καμμιά 150ρια μέτρα πριν το γεφυράκι είναι , σε αυτό το σημείο ίσως έγινε παρεξήγηση αν είναι Κουκάκι ή Καλλιθέα..αυτά θα σας τα πει η ίδια καθώς και το όνομα του κουδουνιού που είναι άσχετο με υπηρεσίες "θεραπευτηρίου".. το πρώτο ραντεβού προγραμματίστηκε ύστερα από άπειρες τηλεφωνικές προσπάθειες. το δεύτερο το κανόνισα προφορικά αφού συνεννοήθηκα με την ίδια...και δεν νομίζω να αφορά κανέναν αν το πρώτο ήταν την μία ημέρα βράδυ και το δεύτερο την επομένη μεσημέρι ή και τα δύο την μία ημέρα μεσημέρι και το επόμενο βράδυ... Το μασάζ καλό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο thai ή κάτι άλλο... στο τέλος φραπέ και τις δύο φορές και όχι κάτι παραπάνω... το περιβάλλον πολύ καθαρό και όλα τακτοποιημένα και προσεγμένα . Η θεραπεύτρια συμπαθέστατη και πρόσχαρη μελαχροινή μακρύ μαλί με τζινάκι polo με εσωτερικά στηθόδεσμο "προφυλακτήρα" και από επάνω ιατρική ρόμπα.. τωρα για την κουρτίνα κλπ ας πούμε και γιαυτή.... μόλις μπαίνεις μια μπεζ κουρτίνα διαχωρίζει τον χώρο ενός δωματίου (από τον χώρο της εισόδου) που καταλαβαίνεις ότι και κάποιος άλλος/η είναι στον χώρο.τα προγράμματα 50 και 30 € για 1 ώρα και 40΄ λεπτά αντίστοιχα.Κατά την ταπεινή μου άποψη το θρεντ είναι στην κατηγορία των "ΔΕΝ".. και συγνώμη αν σας παρααπασχόλησα με το θέμα...Απ'όσο κατάλαβα ο συναγωνιστής gepap είχε κάνει μια επίσκεψη στις 23 ή πριν τις 23 και άλλη μια επίσκεψη (2η, το γράφει καθαρά) στις 25 όπου και πάλι δεν έφαγε.
Αν και δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ (δεν ξέρω αν έχουμε φάει ποτέ κατά τύχη σε διπλανά δωμάτια αφού έχουμε επισκεφθει πολλά κοινά ιδρύματα) σέβομαι την άποψή του, αφού όσες φορές έχουμε μιλήσει μέσα από εδώ, δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι που δεν ισχύει.
Σε ότι αφορά τη Δημητρακοπούλου είναι λογικό να παίξει ένα μπέρδεμα αφού η Δημητρακοπούλου της Καλλιθέας απέχει περίπου 1 χλμ από τη Δημητρακοπούλου στο Κουκάκι που είναι σαφώς γνωστότερη λόγω του Μετρό.
Επειδή όμως κινδυνέυω να χαρακτηριστώ προμοτοράκι του όμως θεωρώ πως εύκολα όταν θελήσει θα τα εξηγήσει και ο ίδιος.
Το ζήτημα για μενα δεν είναι αν είχε ατελείωτες κ@ΥLe$ και πήγε 2 φορές την ίδια μέρα, ούτε αν η κουρτίνα είναι ροζ, γαλάζια ή μοβ...
Αφού μάλλον έχει λήξει πως η εμφάνιση της Ταυλανδέζας είναι κατά κοινή ομολογία χαρακτηριστική του είδους της το ζήτημα, για μένα τουλάχιστον, είναι οι υπηρεσίες...
Αν είναι καλές και μέχρι που φτάνουν.
Κι εκεί δυστυχώς δεν έχουμε πολλές απαντήσεις, αφού όσο και να θέλω να βοηθήσω δεν έχω καταφέρει να βγάλω γραμμή ούτε σε στρογγυλές ώρες.
peonius
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τώρα που λύθηκαν τα μυστήρια ας λύσουμε και δια παντός το πιο βασικό. Επειδή η κοπέλα είναι κατά πως φαίνεται Ταυλανδέζα δεν σας κάνει απαραίτητα Thai Massage.. Και καλύτερα να μην σας κάνει γιατι μάλλον δεν θα ξέρει. το Τhai κρατάει μιάμισι ώρα, θες μετά μσιτή ώρα χαλάρωμα. Οι πόνοι είναι αφόρητοι, αφού για παράδειγμα μέχρι το πόδι στην πλάτη μπορεί να σου φέρει... Καταλαβαινόμαστε τώρα για τι πράγμα μιλάμε? Το πιο καλό τhai στην Αθήνα το έναναν πριν από τρία χρόνια περίπου τρείς άνδρες. Ενας ελληνοαυστραλός στην Νέα Σμύρνη. Ένας Αργεντίνος κάπου στην Κηφισσίας στο ύψος του Κολλεγίου κι ένας Ιάπωνας νομίζω Παπαδιαμαντοπούλου προς το Παίδων. Αυτά για την τάξη.
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 845
- Πόντοι
- 96
Δηλαδή , από τα λεγόμενα των συναγωνιστών , όχι μόνο δεν δίνει μπριζόλα αλλά και το χειρονακτικό το κάνει τελείως ντυμένη.
Σωστά; Άρα στα ακριβά προγράμματα τι κάνει;
Αν είναι έτσι για εμένα πέφτει μακρυά , μένοντας στην άλλη άκρη της Αθήνας. Δεν αξίζει τόσος δρόμος και βενζίνη για απλή ντυμένη εκτόνωση!
Πάντως αν κάποιος καταφέρει και φάει μπριζόλα ν μας ενημερώσει.
Σωστά; Άρα στα ακριβά προγράμματα τι κάνει;
Αν είναι έτσι για εμένα πέφτει μακρυά , μένοντας στην άλλη άκρη της Αθήνας. Δεν αξίζει τόσος δρόμος και βενζίνη για απλή ντυμένη εκτόνωση!
Πάντως αν κάποιος καταφέρει και φάει μπριζόλα ν μας ενημερώσει.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ακριβώς...να σου θυμήσω και άλλο ένα;; πριν 10 περίπου χρόνια στον ίδιο χώρο της Μιχαλακοπούλου 99 από την Ιωάννα...Τώρα που λύθηκαν τα μυστήρια ας λύσουμε και δια παντός το πιο βασικό. Επειδή η κοπέλα είναι κατά πως φαίνεται Ταυλανδέζα δεν σας κάνει απαραίτητα Thai Massage.. Και καλύτερα να μην σας κάνει γιατι μάλλον δεν θα ξέρει. το Τhai κρατάει μιάμισι ώρα, θες μετά μσιτή ώρα χαλάρωμα. Οι πόνοι είναι αφόρητοι, αφού για παράδειγμα μέχρι το πόδι στην πλάτη μπορεί να σου φέρει... Καταλαβαινόμαστε τώρα για τι πράγμα μιλάμε? Το πιο καλό τhai στην Αθήνα το έναναν πριν από τρία χρόνια περίπου τρείς άνδρες. Ενας ελληνοαυστραλός στην Νέα Σμύρνη. Ένας Αργεντίνος κάπου στην Κηφισσίας στο ύψος του Κολλεγίου κι ένας Ιάπωνας νομίζω Παπαδιαμαντοπούλου προς το Παίδων. Αυτά για την τάξη.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Αυτη δουλευε ως το 04 τουλαχιστον οποτε και αρρωστησε δυστυχως...ελπιζω ναναι καλα τωρα!ακριβώς...να σου θυμήσω και άλλο ένα;; πριν 10 περίπου χρόνια στον ίδιο χώρο της Μιχαλακοπούλου 99 από την Ιωάννα...
Το καλυτερο μασαζ που εχω κανει και εχω κανει αρκετα απο τελη του 80!
Δυστυχως σε μενα τιποτα παραπανω ,αν και αναφερθηκε παλαιοτερα απο συναγωνιστες
οτι κατι προσφερε παραπανω σε καποιους τυχερους!