Η Αποθέωση της Αρπαχτής στο χώρο του μασάζ
Kαλησπέρα,
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα χτες με την Ταϋλανδέζα κανονίστηκε ραντεβού για το απόγευμα...
Επισκέφθηκα το χώρο της με μια καθυστέρηση ενός τετάρτου ( με κυνηγά παντού το ακαδημαϊκό τέταρτο ), αφου δυσκολεύτηκα να παρκάρω στην Δημητρακοπούλου. Χτύπησα , μου ανοιξα αμέσως κ ανέβηκα στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας.
Η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν την αντίκρυσα , πάνλεπτη, κοντή , αρκετά μελαμψή , με βυζί 1-1,5 με το ζόρι κατάμαυρες κ μικρές θηλές ( τις είδα κάποια στιγμή ) με μηδενικά ερωτικά αντανακλαστικά , συνοπτικά μια κοπέλλα που περνά εντελώς απαρατήρητη έξω.
Φορούσε τζην με λευκή ρόμπα με σουτιέν τσιμεντόλιθο κ αν αντιλήφθηκα σωστά φορούσε κ καλσόν,, ναι καλά διαβάσατε...
Ηλικιακά γύρω στα 25-27.
Μιλήσαμε 2-3 λεπτά ως προς τα προγράμματα ( όλη η συζήτηση στα Αγγλικά) , τα οποία είναι 2 όπως είχα αναφέρει παλαιότερα. 30 € για 40 λεπτά κ 50 € το πρόγραμμα μιας ώρας. Μόνο μασάζ κ μια εκτόνωση. Στην απαίτησή μου τουλάχιστον να κάνει το μασάζ naked ήταν αρνητική κ μου είπε πως δεν προσφέρει κάτι τέτοιο. Ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω αφού εμφανισιακά είναι κάτω από τη βάση κ σε συνδυασμό με το ότι δεν έδινε τίποτε περισσότερο , θεώρησα πως θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσω λίγα μέτρα παρακάτω κάποιο από τα ιδρύματα της Συγγρού, λόγω κόστους ευκαιρίας.
Στη σκέψη πως θα χάσει το 50 άρικο η Ταϋλανδέζα μου πρότεινε να μείνω κ να δοκιμάσω τις ικανότητές της στο μασάζ , ενώ άφησε στη διακριτική μου ευχέρεια το ποσό της αμοιβής της.
Αφού είχα πάει πια , είπα να δεχτώ κ να μείνω με αυτή τη συμφωνία.
Έκανα μπάνιο κ ξάπλωσα στο κρεββάτι του μασάζ με την τρύπα όπως είπαν κ οι συναγωνιστές.
Ο χώρος ήταν πολύ καθαρός , ενω μου είπε πως διαμένει με την αδερφή της. Η πορτοκαλί κουρτίνα ήταν τραβηγμένη , χωρίς όμως να ήταν κάποιος άλλος στο σπίτι.
Σε οτι αφορά το μασάζ τώρα, εδώ ήρθε η δεύτερη απογοήτευση , ξεκίνησε απο τα πόδια κ έφτασε ώς το κεφάλι, διεκπεραιωτικό χωρίς να είναι thai αλλά ούτε κ κάτι σπουδαίο. ίσως εγώ να κάνω καλύτερο μασάζ... Σε όλη τη διάρκεια ήταν ψυχρή , αμίλητη κ απόμακρη τρίτο ξενέρωμα εδώ, anyway το προσπέρασα, περίμενα όμως μια πιο καλή εξέλιξη στη συνέχεια...
Δυστυχώς μάταια περίμενα, αφου όταν γύρισα ανάσκελα άρχισε άλλο ένα κατ΄ανάγκην κ καθ υποχρέωσην χάϊδεμα στην επίμαχη περιοχή κ σε απόσταση που δε θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη ,( την είχε εξαντλήσει όλη) περίπου 3 ράβδους - 60 πόντοι- τεντωμένο χέρι κ με μανία να με κάνει να τελειώσω το συντομότερο.... Εδώ ήταν η αποθέωση της απογοήτευσης ...
Δε χαμογέλασε καθόλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίας κ η συμπεριφορά της κρίνεται τυπική έως απαράδεκτη.
Ψάχνει για κορόϊδα να σκάνε 50άρικα το ταϋλανδεζάκι...
Της εξέφρασα τη δυσαρέσκειά μου από τις υπηρεσίες της κ της είπα ότι θα πρέπει να αποφασίσει τι ακριβώς θέλει να προσφέρει έτσι ώστε να απευθυνθεί σε ενα συγκεκριμένο target group. Είτε μασάζ σε αυτούς που το έχουν ανάγκη σωματικά, είτε μασάζ χωρίς αποτέλεσμα αλλά με ερωτική συνεύρεση. ( Κ αν βρει πελάτη εγώ θα γίνω Αρχιεπίσκοπος !!)
Γιατί σε αυτούς τους χώρους δε νομίζω να πηγαίνει κανείς από μας για μασάζ,, όποιος χρειάζεται φυσιοθεραπεία πηγαίνει σε πραγματικό φυσιοθεραπευτή ( τραυματισμοί , σπασίματα κλπ) κ όχι σε ταϋλανδεζάκια της συμφοράς για να βρει την υγειά του.
Μαύρο δαγκωτό στη μικρή κ εφεξής να είστε πολύ αυστηροί με τέτοιες περιπτώσεις εκτός κ αν έχετε χρήματα για πέταμα...
Ψάχνει για θύματα παίδες... Full απάτη θα τη χαρακτήριζα. !!
Βεβαίως την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη στο τέλος αφού είχε αφήσει στη διακριτική μου ευχέρεια το ύψος της αμοιβής της....
Επειδή θα υπάρξουν καλοθελητές κ ενδεχομένως υπερασπιστές της σχιστομάτας ( υπάρχουν κ τέτοιοι δυστυχώς που τους δίνουν αέρα) θα ήθελα να τους προλάβω κ να επισημάνω πως όλα τα παραπάνω είναι μια προσωπική , μονόπλευρη , υποκειμενική , αποσπασματική, αυθαίρετη ίσως κ σχηματοποιημένη άποψη , με ακαδημαϊκές εξάρσεις , κατάλληλες μόνο για εκείνους που αρέσκονται σε εισαγγελικού τύπου σπαραξικάρδιες διατυπώσεις..
Θα με ρωτήσει κάποιος τότε γιατί τα γράφεις όλα αυτά?
Μα ...... για να σωθεί επιτέλους κάτι απο τη στενοκέφαλη παλαβομάρα εκείνων των φανατικών που αναζητούν και καταξιώνουν την αλήθεια περισσότερο από την ελευθερία, επιθυμώντας να πνίξουν τους λυγμούς τους καλεσμένοι σε λαμπρές δοχές κ ωραιοποιημένες χείμμαιρες, από ενδημικά συμπτώματα μεθοδευμένης ασθένειας....
Για όσους αποκωδικοποίησαν σωστά εύχομαι να λειτούργησα αποτρεπτικά....