Γεια σας φιλοι!Ειμαι καινουργιος και διαβαζοντας ολο το θεμα για το ταιλανδεζικο μασαζ μου κινησε το ενδιαφερον,(και μπορω να πω και κατι αλλο)γιατι μου αρεσουν τα ανατολιτικα.Προσπαθησα να επικοινονησω με την κοπελα αλλα δεν το καταφερα ακομα.Αν καταλαβα καλα,η κοπελα κανει φραπε γλυκο με ΓΑΛΑ,χωρις καλαμακι,με τα ρουχα και σε αποσταση ασφαλειας απο τις ριψεις.Απο μπιζολα αν καταλαβα,πολυ δυσκολο αλλα οχι αδυνατον.Αν καποιος εχει παει τελευταια στο μαγαζι και μπορει να με πληροφορηση,αν οι υπηρεσειες που προσφερουν και εχουν γραφτει,ισχυουν,αν μπορω να φαω μια μπριζολα(δεν λεω,να πληρωσω βρε αδερφε).Γιατι αλλη τιμη εχει ο φραπες και αλλη τιμη η μπριζολα.Αν καταλαβα,καποιος απο τους προλαλησαντες εχει φαει μπριζολα(αν θελει μπορει να με ενημερωση,αν οχι δημοσια σε p.m.)Αν κανει κατ'οικον επισκεψη(αυτο θα ηταν θεικο)και ποια ειναι η τιμη.Ζητω συγνωμη αν σας ζαλισα και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας,δημοσια η σε p.m. Λατρης του ταιλανδεζικου μασαζ.....με υπηρεσειες [size=10pt][/size]
Αγγελια για Παραδοσιακό thai massage
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgis2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 164
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)