Νέα

Αγγελια για Παραδοσιακό thai massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgis2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
I receive pm from members that i should write in greek. If you don't beleive me you can check this. As I say yesterday I have friend who speak greek and after I read pm I ask him to write for me in greek because he tell me that many people now angry at me again and want to delete  everything to make me dissapear and not be able to defend myself. This not right and is why I ask him to write this for me now in greek.

καλα σου ειπαν.εαν μπορεις να γραφεις ελληνικα ειναι καλυτερα αν οχι γραφε στα αγγλικα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Για να μην τρελαθούμε τελείως, όταν το θέμα πρωτοδημοσιεύθηκε , κάποιοι συναγωνιστές όταν πήγαν εκεί ,πηραν υην υπόσχεση από το Τάυ ότι την επόμενη φορά θα πάρουν κάτι παραπάνω κτλπ.Αυτό κριτίκαρα σαν κοροϊδία και παραπλάνηση.Επίσης κάποιοι άλλοι που πήγαν ισχυρίστηκαν όυι ακόμη και το χειρονακτικό ήταν χάλια . Συνεπώς μη λέει το Τάυ ότι δεν ισχυρίσθηκε ότι δεν κάνει άλλα. Τώρα επειδή είμαι πολύ παλιιός στο χώρο και πολύ πριν από την ιστοσελίδα αυτή τα Τάυ είχαν αυτή τη αύρα της αρπαχτής και του ξεγελάσματος , υποσχόμμενα πολλά αλλά ... >:(

OP
OP
G

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αντε να βγεί κυβέρνηση στις 17 , να αναλάβει κανονικός και όχι υπηρεσιακός υπουργός εξωτερικών , διότι εδω πλέον έχουμε διπλωματικό επεισόδιο  :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.898
Πόντοι
6.256
Ηξερε η κοπελα οτι οι ελληνες ειναι λιγουρια, και οτι κατω απο καταλληλες συνθηκες θα γαμαγαν ακομα και τη θεια τους,
Αλλα τετοια καταντια δεν μπορουσε να την φανταστει.
:2funny: :2funny:
Ανυπομονω να δω και τη συνεχεια.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Για τους χαρμάνηδες με τα Τάυ , μια που δεν πρόκειται να δούμε ζωντανό μπριζολάκι ,σας παραθέτω βίντεο που τράβηξα σε γνωστό ίδρυμα επί της οδού Σιάμ .Πάντως και εκεί απαγορεύθηκε να "αγγίξουμε " κορμιά!

:tits2:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο , που έχει στην ιστοσελίδα της .Δες στην σελίδα 1 του θέματος.Αλλά προσοχή δεν δίνει τίποτα .Από τα λεγόμενα των συναγωνιστών κάνει χειρομάλαξη από απόσταση.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Για να μην τρελαθούμε τελείως, όταν το θέμα πρωτοδημοσιεύθηκε , κάποιοι συναγωνιστές όταν πήγαν εκεί ,πηραν υην υπόσχεση από το Τάυ ότι την επόμενη φορά θα πάρουν κάτι παραπάνω κτλπ.Αυτό κριτίκαρα σαν κοροϊδία και παραπλάνηση.Επίσης κάποιοι άλλοι που πήγαν ισχυρίστηκαν όυι ακόμη και το χειρονακτικό ήταν χάλια . Συνεπώς μη λέει το Τάυ ότι δεν ισχυρίσθηκε ότι δεν κάνει άλλα. Τώρα επειδή είμαι πολύ παλιιός στο χώρο και πολύ πριν από την ιστοσελίδα αυτή τα Τάυ είχαν αυτή τη αύρα της αρπαχτής και του ξεγελάσματος , υποσχόμμενα πολλά αλλά ... >:(
Λυπάμαι αλλά πιο πολύ πιστεύω την κοπέλα. και αν μου επιτρέπεις τα thai ποτέ δεν είχαν την αύρα της αρπαχτής και του ξεγελάσματος. Tα Τhai στην Αθήνα ήταν τρία ή τέσσερα τα έκαναν τρείς μαντραχαλοι και μια γιόγκισα και ακουγόσουνα ως το Σούνιο από τους πόνους. Το τι σέρβιρε ως thai το κάθε κωλομάγαζο είναι άλλη ιστορία. Aλλά υποτίθεται πως το όποιος ζήταγε thai ήξερε τι ζήταγε. Αν δεν ήξερε κακό του κεφαλιού του, και καλά να τα πάθει αν είχε στο μιαλό του να μαμήσει. Δόξα το θεό με ένα googlarisma σήμερα βρίσκεις σε δευτερόλεπτα όποια πληροφορία θέλεις. για το τι είναι τι  Οπότε μην παραπονιούνται  

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
συναδελφοι το θεμα απο οτι ειδα πηρε μεγαλες διαστασεις, για να πω την αποψη μου απο οτι καταλαβα ειναι οτι η κοπελα κανει μονο μασαζ και φραπα και τιποτα παραπανω. οι μισοι που πηγαν μεινανε ευχαριστημενοι ( απο το μασαζ και την φραπα γιατι ισως αυτο να ζηταγαν μονο ) και οι αλλοι μισοι οχι ισως γιατι δεν πηραν αυτο που θελαν και γιαυτο ισως μιλησαν αρνητικα για την κοπελα. καθε ενας μπορει βεβαια να πει την αποψη του  εδω μεσα αυτος ειναι και ο σκοπος του συγκεκριμενου site .  η δικη μου ειναι οτι οποιος θελει κατι παραπανω δεν θα το βρει εκει οποιος εχει 50 ευρο μπορει να παει να δοκιμασει την κοπελα και αν δεν μεινει ευχαριστημενος δεν ξαναπαει γιατι οσοι ασχολουνται με το αθλημα σιγουρα θα τους εχει τυχη να εχουν παει σε καποιο μαγαζι χωρισ να μεινουν ευχαριστημενοι με αποτελεσμα να μην ξαναπανε.

οσο για σενα natalie  δεν χρειαζεται να εκνευριζεσαι γιατι απο τους πελατες κρινεσαι και αν εισαι καλη στην δουλεια σου θα εχεις συνεχως πελατεια και καποιους σταθερους πελατες .

ασχολουμε καποια χρονια και εγω με το συγκεκριμενο αθλημα και η αληθεια μου ειναι οτι οι μονες φορες που δεν εκλεγα τα λεφτα μου ηταν οταν εκανα μασαζ με ταυ, μονιμος πελατης στην δεριγνυ με το που φηγαν οι ταυ το μαγαζι παει για κλεισιμο μιας και αυτες ειχαν σταθερη πελατεια.
αυτα τα ολιγα ειχα να πω.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Glove,
Τα Τάυ στη Δεριγνύ δίναν και μπριζόλα ; :huh:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ηξερε η κοπελα οτι οι ελληνες ειναι λιγουρια, και οτι κατω απο καταλληλες συνθηκες θα γαμαγαν ακομα και τη θεια τους,
Αλλα τετοια καταντια δεν μπορουσε να την φανταστει.

Χωρίς να θέλω να στηλιτεύσω τη συμπεριφορά των συναγωνιστών (κι' εγώ εις εξ' αυτών είμαι) και τον τον τρόπο που προσέγγισαν τη θεραπεύτρια (μου θυμίζει αμυδρά κοπάδι πεινασμένων αρπακτικών), φαίνεται ότι η προσέγγιση κάθε νέας περίπτωσης μασάζ στην αγορά (και αυτό νομίζω συμβαίνει κατά κόρον), κατά τη γνώμη μου χωλαίνει!

Δεν ενδιαφέρει αν η κοπέλα είχε σκοπό να δώσει το πλήρες μενού υπηρεσιών. Όμως, σίγουρα, η εντυπώσεις της από τον Ελληνα που κινείται σε τέτοιου είδους χώρους δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη αφού θα μας έχει χαρακτηρίσει ως πειναλέους, αγάμητους, πρεζάκια του σεξ ή οτιδήποτε άλλο.

Ορμώμενος από όλα αυτά που συνέβησαν και εγράφησαν, καλό θα ήταν σε κάθε νέα περίπτωση θεραπαινίδος, να κινούμεθα με σχέδιο και σύνεση. Να μην πηγαίνουν όλοι μαζί για συνεδρία, γιατί και δαπανώνται άσκοπα χρήματα για υπηρεσίες (πιθανόν) κατώτερες των προσδοκομένων, αλλά και η νεαρά, αντιλαμβανόμενη την πληθώρα πελατών, ανεβάζει τουπέ (και πιθανόν κατεβάζει το επίπεδο των υπηρεσιών της) αφού το χρήμα ρέει στην τσέπη της χωρίς να ιδρώνει τη φανέλα.

Θέλω να πω δηλαδή, ότι θα πρέπει να συνεννοούμεθα (ει δυνατόν) και η προσέγγιση του κάθε νέου μαγαζιού να γίνεται με πλάνο και σχέδιο. Δηλαδή να υπάρχουν κάποιοι "δοκιμαστές" (διαφορετικοί σε κάθε νέα περίπτωση μαγαζιού), ώστε και η αξιολόγηση να μην γίνεται σε συνθήκες χρονικής πίεσης (αναλογισθείτε πόσοι συναγωνιστές προσπάθησαν πολλάκις να κλείσουν συνεδρία με την κοπέλα, ανεπιτυχώς, αφού η κοπέλα ήδη "πνιγόταν" στα ραντεβού") αλλά και να μην νομίζει η κάθε κοπέλα ότι τα Πενηντόευρα κυκλοφορούν αφειδώς στην τσέπη κάθε δυννητικού πελάτη.

Από καιρό ήθελα να προβώ σε μία τέτοιου είδους παρέμβαση, αλλά νομίζω ότι η περίπτωση της Ναταλίας ήταν η αναμενόμενη ευκαιρία.

Συγχωρέστε μου τη μακροσκελή ανάρτηση. Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη από τους εκλεκτούς συναγωνιστές για τυχόν ενόχληση που μπορεί να τους προκάλεσαν κάποια από τα γραφόμενά μου.

Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζω καλα εκ των προτερων οτι μια χουφτα συμφορουμιτων θα προτρεξει να χαρακτηρισει τα γραφομενα μου ως αποδειξη οτι λειτουργω ως υποχειριο της κοπελας εχοντας υιοθετησει τον ρολο του προμοτορα. Αδιαφορω πληρως  γι'αυτο και σας προκαλω να το κανετε εδω εκ των προτερων εφοσον αλλωστε ο,τιδηποτε κι'αν γραψει καποιος που δεν ταιριαζει με την γραμμη που προσπαθειτε να περασετε χαρακτηριζεται a priori ως προμοταρισμα.

Δυστυχως αν σε ορισμενους  φαινεται πως αυτη η νοοτροπια εκφραζεται  μοναχα απο ατομα που απλα τυχαινει να ειναι ελαφρομυαλα, ακαλλιεργητα, αξεστα κλπ και παρολο που και αυτο αναμφιβολα συμβαινει, μπορω να πω με βεβαιοτητα πως η πραγματικοτητα δεν ειναι και τοσο αθωα καθως αναμεσα τους υπαρχουν και περιπτωσεις καποιων ατομων που τα χυδαια κινητρα τους και οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν προκειμενου  απο την θεση ισχυος που κατεχουν να εκμαιευσουν προς ιδιον οφελος τα προσδοκομενα, φτανουν στα ορια της εγκληματικοτητας μη δισταζοντας μαλιστα να παραβιαζουν καθε εννοια της στοιχειωδους ανθρωπινης αξιοπρεπειας.

Οι θρασυδειλοι αυτοι βαθυτατα μισογυνηδες, κομπλεξικοι τυποι, κρυβομενοι πισω απο καποιο νικ,  συχνα μαλιστα και πισω απο πολλαπλα νικς μεσω των οποιων δηθεν αλληλοεπιβεβαιωνονται μεταξυ τους, χρησιμοποιουν μεθοδους του υποκοσμου προκειμενου να εκβιασουν και να εξαντλησουν το θυμα τους ουτως ωστε αυτο, ειτε το θελει ειτε οχι να ερθει τελικα στα βοθρονερα τους.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γνωριζω καλα εκ των προτερων οτι μια χουφτα συμφορουμιτων θα προτρεξει να χαρακτηρισει τα γραφομενα μου ως αποδειξη οτι λειτουργω ως υποχειριο της κοπελας εχοντας υιοθετησει τον ρολο του προμοτορα.

Μετά από αυτά τα γραφέντα, το πολύ-πολύ να σου προσάψουν τη κατηγορία ότι μπριζολιάστηκες με τη νεαρά, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν στα κρύα του λουτρού! :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Οι θρασυδειλοι αυτοι βαθυτατα μισογυνηδες, κομπλεξικοι τυποι, κρυβομενοι πισω απο καποιο νικ,  συχνα μαλιστα και πισω απο πολλαπλα νικς μεσω των οποιων δηθεν αλληλοεπιβεβαιωνονται μεταξυ τους, χρησιμοποιουν μεθοδους του υποκοσμου προκειμενου να εκβιασουν και να εξαντλησουν το θυμα τους ουτως ωστε αυτο, ειτε το θελει ειτε οχι να ερθει τελικα στα βοθρονερα τους.

Αυτό είναι σοβαρό. Αλλά επειδή είναι θρασύδειλοι και όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες, δεν πρόκειται να υπάρξει αντίλογος από μέρους των.

Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό είναι σοβαρό. Αλλά επειδή είναι θρασύδειλοι και όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες, δεν πρόκειται να υπάρξει αντίλογος από μέρους των.

Πολυ σωστα. Αυτο αλλωστε αποδεικνυει και του λογου μου το αληθες.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στης Δημητρακοπούλου την ολόμαυρη ράχη περπατούσε η πούτσα μονάχη... μόνο αυτό ξέρω να πω... Κατουράτε και λίγο λεβέντες... και που και που να τον τινάζετε

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Χωρίς να θέλω να στηλιτεύσω τη συμπεριφορά των συναγωνιστών (κι' εγώ εις εξ' αυτών είμαι) και τον τον τρόπο που προσέγγισαν τη θεραπεύτρια (μου θυμίζει αμυδρά κοπάδι πεινασμένων αρπακτικών), φαίνεται ότι η προσέγγιση κάθε νέας περίπτωσης μασάζ στην αγορά (και αυτό νομίζω συμβαίνει κατά κόρον), κατά τη γνώμη μου χωλαίνει!

Δεν ενδιαφέρει αν η κοπέλα είχε σκοπό να δώσει το πλήρες μενού υπηρεσιών. Όμως, σίγουρα, η εντυπώσεις της από τον Ελληνα που κινείται σε τέτοιου είδους χώρους δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη αφού θα μας έχει χαρακτηρίσει ως πειναλέους, αγάμητους, πρεζάκια του σεξ ή οτιδήποτε άλλο.

Θέλω να πω δηλαδή, ότι θα πρέπει να συνεννοούμεθα (ει δυνατόν) και η προσέγγιση του κάθε νέου μαγαζιού να γίνεται με πλάνο και σχέδιο. Δηλαδή να υπάρχουν κάποιοι "δοκιμαστές" (διαφορετικοί σε κάθε νέα περίπτωση μαγαζιού), ώστε και η αξιολόγηση να μην γίνεται σε συνθήκες χρονικής πίεσης (αναλογισθείτε πόσοι συναγωνιστές προσπάθησαν πολλάκις να κλείσουν συνεδρία με την κοπέλα, ανεπιτυχώς, αφού η κοπέλα ήδη "πνιγόταν" στα ραντεβού") αλλά και να μην νομίζει η κάθε κοπέλα ότι τα Πενηντόευρα κυκλοφορούν αφειδώς στην τσέπη κάθε δυννητικού πελάτη.

i am your man sir

Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Λυπάμαι αλλά πιο πολύ πιστεύω την κοπέλα. και αν μου επιτρέπεις τα thai ποτέ δεν είχαν την αύρα της αρπαχτής και του ξεγελάσματος. Tα Τhai στην Αθήνα ήταν τρία ή τέσσερα τα έκαναν τρείς μαντραχαλοι και μια γιόγκισα και ακουγόσουνα ως το Σούνιο από τους πόνους. Το τι σέρβιρε ως thai το κάθε κωλομάγαζο είναι άλλη ιστορία. Aλλά υποτίθεται πως το όποιος ζήταγε thai ήξερε τι ζήταγε. Αν δεν ήξερε κακό του κεφαλιού του, και καλά να τα πάθει αν είχε στο μιαλό του να μαμήσει. Δόξα το θεό με ένα googlarisma σήμερα βρίσκεις σε δευτερόλεπτα όποια πληροφορία θέλεις. για το τι είναι τι  Οπότε μην παραπονιούνται  

:thumbsup:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πηγα σημερα,το κοριτσι ειναι ευγενεστατο,γλυκητατο και ειλικρινεστατο.Εκανα το μασαζ μου,πηρα το μισαωρο κ ολα καλα.Ειναι πολυ συζητησιμη αρκει να μην εισαι λιγουρης και μαλακας.Οσα γραφτηκαν απο καποιον παραπανω ειναι ψευδη αφου ποτε δεν υποσχεται σεξ.Και η εκπληξη που της εκανε ειναι οτι δεν της εδωσε φραγκο και εφυγε...Μου τα ειπε ολα η Ναταλι.Γενικοτερα θελει να εχει περιορισμενη πελατεια πλεον απ οτι μου ειπε γιατι και δεν προλαβαινει αλλα και δεν θελει να εχει αλλες "εκπληξεις" ζητωντας της κατι που δεν το προσφερει εξαρχης και επειδη απλα δεν ξερει τον καθενα.Θελει μια πιο σταθερη πελατεια.Δεν προκειται να το συνεχισω το θεμα,εξεφρασα τη γνωμη μου και την εμπειρια μου και οι αληθειες πρεπει να λεγονται.Δεν πρεπει να θαβουμε καποια επειδη απλα δεν μας "εκατσε"...αυτα,ελπιζω να βοηθησα...Και παρεπιπτοντως,ειναι στο Κουκακι,σε συνεχεια προηγουμενης κουβεντας σχετικα με την τοποθεσια...

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
πηρες το προγραμμα με τα 30 ευρο? φραπεδια επεξε?

tlover22

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γνωριζω καλα εκ των προτερων οτι μια χουφτα συμφορουμιτων θα προτρεξει να χαρακτηρισει τα γραφομενα μου ως αποδειξη οτι λειτουργω ως υποχειριο της κοπελας εχοντας υιοθετησει τον ρολο του προμοτορα. Αδιαφορω πληρως  γι'αυτο και σας προκαλω να το κανετε εδω εκ των προτερων εφοσον αλλωστε ο,τιδηποτε κι'αν γραψει καποιος που δεν ταιριαζει με την γραμμη που προσπαθειτε να περασετε χαρακτηριζεται a priori ως προμοταρισμα.

Δυστυχως αν σε ορισμενους  φαινεται πως αυτη η νοοτροπια εκφραζεται  μοναχα απο ατομα που απλα τυχαινει να ειναι ελαφρομυαλα, ακαλλιεργητα, αξεστα κλπ και παρολο που και αυτο αναμφιβολα συμβαινει, μπορω να πω με βεβαιοτητα πως η πραγματικοτητα δεν ειναι και τοσο αθωα καθως αναμεσα τους υπαρχουν και περιπτωσεις καποιων ατομων που τα χυδαια κινητρα τους και οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν προκειμενου  απο την θεση ισχυος που κατεχουν να εκμαιευσουν προς ιδιον οφελος τα προσδοκομενα, φτανουν στα ορια της εγκληματικοτητας μη δισταζοντας μαλιστα να παραβιαζουν καθε εννοια της στοιχειωδους ανθρωπινης αξιοπρεπειας.

Οι θρασυδειλοι αυτοι βαθυτατα μισογυνηδες, κομπλεξικοι τυποι, κρυβομενοι πισω απο καποιο νικ,  συχνα μαλιστα και πισω απο πολλαπλα νικς μεσω των οποιων δηθεν αλληλοεπιβεβαιωνονται μεταξυ τους, χρησιμοποιουν μεθοδους του υποκοσμου προκειμενου να εκβιασουν και να εξαντλησουν το θυμα τους ουτως ωστε αυτο, ειτε το θελει ειτε οχι να ερθει τελικα στα βοθρονερα τους.

Ρε φιλε, εσυ την Ναταλι την εχεις δοκιμασει τελικα;
Εχουν γραφτει πολλα εδω μεσα για την ποιοτητα του μασαζ για τον χωρο καθως και καποια καμια φορα αντικρουομενα ως προς το τι προσφερει η δεν προσφερει περα απο το μασαζ.
Αν πραγματι κανει καλο μασαζ και ειναι ενα ομορφο γλυκουλι και χαμογελαστο ταυλανδεζικο πιπινι οπως προανεφεραν ορισμενοι απο τους συναγωνιστες, για μενα τουλαχιστον το οτι προσφερει μονο φραπε σαν εξτρα δεν με χαλαει και πολυ. Τι ισχυει τελικα;
Εχω προσπαθησει πολλες φορες να της τηλεφωνησω ομως δεν καταφερα να την πετυχω στο τηλεφωνο 
Εσυ παντως εμεινες ευχαριστημενος τουλαχιστον η ειναι μαπα το καρπουζι οπως ισχυριζονται εκεινοι που εσυ κατηγορεις;
Γιατι μας λες για τους κακοπροαιρετους που την θαβουν αλλα δεν μας λες αν τελικα εσυ εμεινες ευχαριστημενος απο τις υπηρεσιες της σε σχεση με το τι ζηταει και το τι προσφερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom