Ηξερε η κοπελα οτι οι ελληνες ειναι λιγουρια, και οτι κατω απο καταλληλες συνθηκες θα γαμαγαν ακομα και τη θεια τους,
Αλλα τετοια καταντια δεν μπορουσε να την φανταστει.
Χωρίς να θέλω να στηλιτεύσω τη συμπεριφορά των συναγωνιστών (κι' εγώ εις εξ' αυτών είμαι) και τον τον τρόπο που προσέγγισαν τη θεραπεύτρια (μου θυμίζει αμυδρά κοπάδι πεινασμένων αρπακτικών), φαίνεται ότι η προσέγγιση κάθε νέας περίπτωσης μασάζ στην αγορά (και αυτό νομίζω συμβαίνει κατά κόρον), κατά τη γνώμη μου χωλαίνει!
Δεν ενδιαφέρει αν η κοπέλα είχε σκοπό να δώσει το πλήρες μενού υπηρεσιών. Όμως, σίγουρα, η εντυπώσεις της από τον Ελληνα που κινείται σε τέτοιου είδους χώρους δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη αφού θα μας έχει χαρακτηρίσει ως πειναλέους, αγάμητους, πρεζάκια του σεξ ή οτιδήποτε άλλο.
Ορμώμενος από όλα αυτά που συνέβησαν και εγράφησαν, καλό θα ήταν σε κάθε νέα περίπτωση θεραπαινίδος, να κινούμεθα με σχέδιο και σύνεση. Να μην πηγαίνουν όλοι μαζί για συνεδρία, γιατί και δαπανώνται άσκοπα χρήματα για υπηρεσίες (πιθανόν) κατώτερες των προσδοκομένων, αλλά και η νεαρά, αντιλαμβανόμενη την πληθώρα πελατών, ανεβάζει τουπέ (και πιθανόν κατεβάζει το επίπεδο των υπηρεσιών της) αφού το χρήμα ρέει στην τσέπη της χωρίς να ιδρώνει τη φανέλα.
Θέλω να πω δηλαδή, ότι θα πρέπει να συνεννοούμεθα (ει δυνατόν) και η προσέγγιση του κάθε νέου μαγαζιού να γίνεται με πλάνο και σχέδιο. Δηλαδή να υπάρχουν κάποιοι "δοκιμαστές" (διαφορετικοί σε κάθε νέα περίπτωση μαγαζιού), ώστε και η αξιολόγηση να μην γίνεται σε συνθήκες χρονικής πίεσης (αναλογισθείτε πόσοι συναγωνιστές προσπάθησαν πολλάκις να κλείσουν συνεδρία με την κοπέλα, ανεπιτυχώς, αφού η κοπέλα ήδη "πνιγόταν" στα ραντεβού") αλλά και να μην νομίζει η κάθε κοπέλα ότι τα Πενηντόευρα κυκλοφορούν αφειδώς στην τσέπη κάθε δυννητικού πελάτη.
Από καιρό ήθελα να προβώ σε μία τέτοιου είδους παρέμβαση, αλλά νομίζω ότι η περίπτωση της Ναταλίας ήταν η αναμενόμενη ευκαιρία.
Συγχωρέστε μου τη μακροσκελή ανάρτηση. Ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη από τους εκλεκτούς συναγωνιστές για τυχόν ενόχληση που μπορεί να τους προκάλεσαν κάποια από τα γραφόμενά μου.