Καλημέρα ,
Πλήθος υποχρεώσεων με έχει αναγκάσει να απέχω απο τις ''ευγενείς'' μας δραστηριότητες , ωστόσο σήμερα είχα λίγο χρόνο να ρίξω κλεφτές ματιές...
Aρχικά σε ότι αφορά την ουγγιά είναι μονάδα μάζας και ισούται με 16 δράμια ή 0,06 λίβρες (1/16) περίπου, όπως έγραψε έτερος συναγωνιστής, ενώ 3596,94 ουγγιές ισοδυναμούν με 1 Newton.
Να επισημάνουμε για τον άλλο συναγωνιστή που μίλησε για λεύγες, οτι 1 λεύγα ισούται με 210 μέτρα περίπου... Άρα την ώρα της ''έκρηξης'' θα πρέπει να ήταν περίπου κοντά στη Λαμία....!!!
Το σωστό θα ήταν -κατά προσέγγιση φυσικά- να ειπωθεί 2 ράβδους, αν κρίνω από τους 40 πόντους που λέει ο αγαπητός συναγωνιστής loop.
1 ράβδος ισούται με 19,7 εκατοστά.....
Λοιπόν στο προκείμενο τώρα ,,, η νεαρά μίλησε μαζί μου το μεσημεράκι , φάνηκε πολυ petite κ ανάλαφρη, σα να πετούσε την ώρα που μιλούσαμε, μου εξήγησε σε Ελληνικά κ λίγα Αγγλικά τις υπηρεσίες που προσφέρει.. Βρίσκεται στην οδό Δημητρακοπούλου ( έδωσε αριθμό )στο Κουκάκι στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας , κουδούνι πάνω αριστερά όπως είπε.
Δε χωρά αμφιβολία από όσα διεμήφθησαν οτι η νεαρά προσφέρει full προγραμμα , γνωρίζει τους κανόνες της αγοράς κ τις τάσεις κ διαθέσεις που επικρατούν...
Ενδεχομένως την πρώτη φορά να είναι διστακτική ,, λογικό φαίνεται ,, δεν είναι studio ,, μου θυμίζει κάτι ελληνίδες ονόματα δε λέμε οι οποίες έκαναν σεξ κατά το δοκούν κ απασχόλησαν στο παρελθόν αρκετούς από μας κατά κόρον...
Οι τιμές είναι 30 € τα 40 λεπτά κ 50 € η ώρα.
Μη ψαρώνετε , θα πληρώσετε 30 € μέχρι την εκτόνωση , μη σας πιάνουν κότσο οι σχιστομάτες , στην πατρίδα τους τα κάνουν όλα με 10 $....
Εξ άλλου για να μετρηθεί η πραγματική τους επιρροή είναι να αναμετρηθούμε πρωτίστως εμείς με το ισχυρότερο έρεισμα,, αυτό δηλαδή της αποδυνάμωσης του υπαρκτικού γεγονότος της σωτηρίας που συντελείται στα όρια της ευχαριστιακής σύναξης και της αντικατάστασής του με την αναζήτηση της αμαρτωλής αγοραίας σάρκας που καταρρακώνει την ''κάστα'' των καθαρών κ ηθικών ιδεολόγων....
Εις το επανειδίν....