Νέα

Αγγελια για Παραδοσιακό thai massage

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgis2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πρέπει να είναι το ίδιο ίδρυμα.Στην Καλλιθέα που είχα την άσχημη εμπειρία ήταν στο γνωστό μαγαζί της  Θησέως 81 .Εκεί τo Τάυ ήταν σχετικά ψηλό και με σιλικονούχα στήθη και όχι κοντούλικο και πλάκα που περιγράψαν οι συναγωνιστές.Τελικά σε ποια διεύθυνση είναι;  :huh:

Στο τηλέφωνο μου ανέφερε τις λέξεις Συγγρού και Φιξ. Δεν ζήτησα την ακριβή διεύθυνση λόγω του ότι δεν έβρισκα όταν μπορούσα κάποιο κενό για ραντεβού. Το να είναι στη Δημητρακοπούλου δεν μου φαίνεται άσχετο από το Συγγρού Φιξ που μου ανέφερε. Η Καλλιθέα είναι λίγο...εκτός τόπου. ¨Οποιος συναγωνιστής την επισκέφτηκε ας γράψει έστω την περιοχή (στην περίπτωση που του έχει επισημανθεί ας μην γράψει την ακριβή οδό, κουδούνι, όροφο κτλ. Ίσως δουλεύει λίγο πιό "περιορισμένα").
 
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
Στο κουκακι ειναι η τυπισα στη Δημητρακοπουλου!

Εκλεισες μηπως ραντεβου και στο ειπε; Tην εχεις επισκεφτει κι'αν ναι μπορεις να πεις και σ'εμας εντυπωσεις αν γινεται;
Eγω οσο κι'αν προσπαθησα σημερα δεν απαντουσε. Καποια στιγμη το απογευμα βουιζε μετα ομως παλι δεν απαντουσε >:(
 

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Μηνύματα
362
Κριτικές
16
Like
1.696
Πόντοι
2.472
Καλημέρα ,

Πλήθος υποχρεώσεων με έχει αναγκάσει να απέχω απο τις ''ευγενείς'' μας δραστηριότητες , ωστόσο σήμερα είχα λίγο χρόνο να ρίξω κλεφτές ματιές...

Aρχικά σε ότι αφορά την ουγγιά είναι μονάδα μάζας και ισούται με 16 δράμια ή 0,06 λίβρες (1/16) περίπου, όπως έγραψε έτερος συναγωνιστής, ενώ 3596,94 ουγγιές ισοδυναμούν με 1 Newton.

Να επισημάνουμε για τον άλλο συναγωνιστή που μίλησε για λεύγες, οτι 1 λεύγα ισούται με 210 μέτρα περίπου... Άρα την ώρα της ''έκρηξης'' θα πρέπει να ήταν περίπου κοντά στη Λαμία....!!!

Το σωστό θα ήταν -κατά προσέγγιση φυσικά- να ειπωθεί 2 ράβδους, αν κρίνω από τους 40 πόντους που λέει ο αγαπητός συναγωνιστής loop.
1 ράβδος ισούται με 19,7 εκατοστά.....

Λοιπόν στο προκείμενο τώρα ,,, η νεαρά μίλησε μαζί μου το μεσημεράκι , φάνηκε πολυ petite κ ανάλαφρη, σα να πετούσε την ώρα που μιλούσαμε, μου εξήγησε σε Ελληνικά κ λίγα Αγγλικά τις υπηρεσίες που προσφέρει.. Βρίσκεται στην οδό Δημητρακοπούλου ( έδωσε  αριθμό )στο Κουκάκι στον 5ο όροφο μιας πολυκατοικίας  , κουδούνι πάνω αριστερά όπως είπε.

Δε χωρά αμφιβολία από όσα διεμήφθησαν οτι η νεαρά προσφέρει full προγραμμα , γνωρίζει τους κανόνες της αγοράς κ τις τάσεις κ διαθέσεις που επικρατούν...
Ενδεχομένως την πρώτη φορά να είναι διστακτική ,, λογικό φαίνεται ,, δεν είναι studio  ,, μου θυμίζει κάτι ελληνίδες ονόματα δε λέμε οι οποίες έκαναν σεξ κατά το δοκούν κ απασχόλησαν στο παρελθόν αρκετούς από μας κατά κόρον...

Οι τιμές είναι 30 € τα 40 λεπτά κ 50 € η ώρα.
Μη ψαρώνετε , θα πληρώσετε 30 € μέχρι την εκτόνωση , μη σας πιάνουν κότσο οι σχιστομάτες  , στην πατρίδα τους τα κάνουν όλα με 10 $....

Εξ άλλου για να μετρηθεί η πραγματική τους επιρροή είναι να αναμετρηθούμε πρωτίστως εμείς με το ισχυρότερο έρεισμα,, αυτό δηλαδή της αποδυνάμωσης του υπαρκτικού γεγονότος της σωτηρίας που συντελείται στα όρια της ευχαριστιακής σύναξης και της αντικατάστασής του με την αναζήτηση της αμαρτωλής αγοραίας σάρκας που καταρρακώνει την ''κάστα'' των καθαρών κ ηθικών ιδεολόγων....

Εις το επανειδίν....
 

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Μηνύματα
780
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:grin: :grin:
Ελα ρε αρχηγε,που εισαι;
Ουτε συννενοημενοι να ημασταν,,την ιδια ωρα μπηκαμε :P
1 λεύγα ισούται με 210 μέτρα περίπου... Άρα την ώρα της ''έκρηξης'' θα πρέπει να ήταν περίπου κοντά στη Λαμία....!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Μηνύματα
362
Κριτικές
16
Like
1.696
Πόντοι
2.472
:grin: :grin:
Ελα ρε αρχηγε,που εισαι;
Ουτε συννενοημενοι να ημασταν,,την ιδια ωρα μπηκαμε :P :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται loop σε ώρες που εκείνα το επιθυμούν... :2funny:

Έχω απομακρυνθεί αυτόματα κ μηχανιστικά απο το ευγενές άθλημα , αφού πολιτικοοικονομικές υποχρεώσεις επιβάλλουν να αντισταθούμε στα αδιέξοδα του πνιγηρού παρόντος....
 
OP
OP
G

giorgis2008

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Μηνύματα
80
Like
0
Πόντοι
0
Για δες ρε φίρμα + μηλον της εριδος την ε΄κανα τη γκόμενα! Κι αν λάβουμε υπόψιν ότι δεν έχω πάει ακόμα ο ίδιος τοτε τα πράγματα ειναι ακόμα πιο τραγικά :2funny:
Αυτή κανονικά πρέπει να μου κάνει μασάζ στο σπίτι!!!!!!
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.261
Κριτικές
257
Like
11.769
Πόντοι
19.505
Είπα να απέχω λίγο και να απεξαρτηθώ από το bou αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω.
Λοιπόν ,ας τα βάλουμε σε μια σειρά. Η κοπέλα έχει χεστεί στη δουλειά, οπότε δεν σηκώνει τηλέφωνα. Όποιος την προλάβει στο διάλειμμα οκ. Εγώ κατάφερα μετά από πολλές φορές να μιλήσω. Μου είπε ότι ήταν φουλ η μέρα και θα με ειδοποιούσε όποτε μπορεσει. Πράγματι την επόμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο και κανονίσαμε απογευματινό ραντεβού. Έφτασα στη Δημητρακοπούλου, χτύπησα τον κώδωνα, τίποτα. Είχα πάει και δέκα λεπτά νωρίτερα. Κάποια στιγμή ενώ περιφερόμουν πάνω κάτω εξήλθε ένας μοσχομυριστός νέος. Υπέθεσα ότι ήτο ο προηγούμενος πελάτης και ξαναχτύπησα. Πράγματι η εξώθυρα άνοιξε και ανέβηκα στον κατάλληλο όροφο. Μου άνοιξε την πόρτα ένα γλυκύτατο μικροκαμωμένο ταυλανδεζάκι, με πολύ ωραία φατσούλα, ενδεδυμένη κάζουαλ, με τζιν παντελόνι, άσπρη ρόμπα ιατρού και παντούφλες. Ο χώρος πεντακάθαρος και μοσχομυριστός. Το δωμάτιο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα και μουσική. Σαν spa αλλά σε πολυκατοικία. Τα προγράμματα είναι δύο: 45 λεπτά 30 ευρώ, 1 ώρα 50 ευρώ. Πήρα το δεύτερο και δηλώνω ότι πήγα έτοιμος μόνο για μασαζ και δεν είχα καμμιά απαίτηση για οτιδήποτε άλλο. Όταν δε είδα και την κοπέλίτσα από κοντά παρόλο που ήταν πανέμορφη δεν ήθελα να προβώ σε οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να μολυνει ηθικά και σωματικά αυτό το πλασματάκι. Αφέθηκα λοιπόν στα χέρια της που πραγματικά είναι μαγικά. Δεν κάνει thai, αλλά ωραίο μυοχαλαρωτικό μασαζ με πολύ ωραία ποιοτικά μοσχομυριστά έλαια. Ξεκίνησε από τα δάχτυλα του ποδιού και έφτασε στο κεφάλι. Να πω επίσης ότι δεν έβγαλα κάν το σώβρακό μου γιατί την ντρεπόμουνα. Κάπποια στιγμή μετά από αρκετή ώρα και ενώ κόντευα να κοιμηθώ, με γύρισε ανάσκελα. Ασχολήθηκε με τα χέρια και με τους ώμους μου και μετά στους γλουτούς όπου εκεί μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μου σηκώθηκε και τουμπάνιασε μες στο σώβρακο, πράγμα που λογικά θα το παρατήρησε. Στη συνέχεια με ρώτησε αν έχω φάει. Επειδή είχα φάει μου είπε ότι δεν θα μου κάνει στην κοιλιά και αν θέλω να μου λάνει σε κάποιο άλλο σημείο να της πω. Τότε ξύπνησε το μπουρδελοτέρας μέσα μου που βρισκόταν εν υπνώσει και της έδειξα το κατάρτι. Γέλασε και μου είπε ότι φοβήθηκε να ξεκινήσει μόνη της γιατί με είδε πολύ ευγενικό και χαμηλών τόνων. Στη συνέχεια έβαλε στα χέρια της λαδάκι και μου τον έπαιξε τόσο αισθησιακά και με ύφος επιστήμονα. Κάποια στιγμή όταν ένιωσα το τέλος να φτάνει, έπιασ τον κωλαράκο της χάιδεψα τα πολύ μακριά μαλλιά της και τελειώσα πάρα πολύ έντονα. Κάτσαμε λίγο μέχρι να στραγγίξω και μετά πήγα για μπανάκι. Σε γενικές γραμμές έδωσα 50 ευρώ, γνώρισα ένα γλυκύτατο και ευγενικό πιπινάκι και τελείωσα με safe sex χωρίς άγχος αλλά απόλυτα ευχαριστημένος. Το δε μασαζ ήταν πολύ πολύ καλό. Θα ξαναπάω για μασαζ και ότι προκύψει. Πάντως δεν μου άφησε κάποιο υπονοούμενο για κάτι παραπάνω. Αυτά είχα να πώ. Ξαναγυρνάω στη φωλιά μου.        
 

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
755
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Φούλ κλεισμένη η νεαρά... μετά από πολλές προσπάθειες για να μιλήσω μαζί της, τα κατάφερα σήμερα... η απάντηση πως το μόνο διαθέσιμο κενό είναι αύριο στις 19:30... όποιος προλάβει!!
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.441
Like
792
Πόντοι
96
Εύγε συναγωνιστές και πάλι εύγε για την πληροφόρηση σας !!! Ίσως πάω , αλλά μετά από κάποιο διάστημα για να χαλαρώσει κάπως η ζήτηση της. :rockon:
Πάντως ελπίζω να κάνει και κάτι παραπάνω γιατί 50 ευρώ για χειρονακτική εργασία είναι υπερβολικά για το σήμερα! :cum:
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Γλυκιά κοπελίτσα, την ημέρα που πήγα εγώ φορούσε κολάν, κολλητό μπλουζάκι, σαγιονάρες και την λευκή ρομπίτσα της.

Το μασάζ της με το αρωματισμένο λαδάκι ήταν αρκετά καλό, το δωμάτιο καθαρό και όμορφα διακοσμημένο, το μασαζοκρεβατο είχε και την κατάλληλη τρύπα για το πρόσωπο… και ακριβώς από κάτω είχαν βάλει μια γυάλα με νερό και πορτοκαλόφλουδες για να αναδύεται άρωμα….

Στο τέλος υπήρξε και happy end… (χειρός)  :cum:

50Ε

Γενικά ήταν ψαρωμένη / φοβισμένη γιατί της είχε «βάλει χέρι ο αφεντικός»
της διότι διάβασε στο internet πράγματα από τα οποία υπέθεσε ότι ξεντύνετε και μπορεί να το προχωράει και πέρα από …  :cum:

Βέβαια υπάρχει και 2η κοπέλα (κινέζα 27 ετών) η οποία δεν είναι όμως πάντα εκεί –  κανονίζεις λοιπόν από το τηλέφωνο ραντεβουδάκι (αν βέβαια καταφέρεις να μιλήσεις) και αν σου αρέσει κάθεσαι για full program με 70Ε ή 80Ε (δεν θυμάμαι καλά...).

Προσωπικά δεν ξέρω αν θα ξαναπάω…  :think:
μιας και στις μέρες με 50Ε ή και κάτι παραπάνω υπάρχουν πολλές επιλογές...!!!
 

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
536
Like
2
Πόντοι
6
δηλαδη συναγωνιστεσ η κοπελα ειναι κατι σαν Ελισαβετ-Λιντα που ηταν στην Δεριγνυ 14 και κραταγαν το μαγαζι ,τωρα που φυγαν πανε κατα διαολου,
ξερουμε αν με τα 30 ευρο παιζει φραπεδια?
βλεπω και εμενα μετα απο καιρο να κλεινω ραντεβου μιασ και τοσο καιρο κατι τετοιο εψαχνα.
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
δηλαδη συναγωνιστεσ η κοπελα ειναι κατι σαν Ελισαβετ-Λιντα που ηταν στην Δεριγνυ 14 και κραταγαν το μαγαζι ,τωρα που φυγαν πανε κατα διαολου,

... μα μόνο η Ναταλι είναι εκεί συνέχεια, η κινεζούλα πηγαίνει "upon request"  :dunno:

για τα 30Ε νομίζω ότι δεν παίζει κάτι... αλλά ποτέ δεν ξέρεις

πάρε τηλεφωνάκιαααα (αρκετά) και λογικά θα σου κάνουν αναπάντητη για να τους καλέσεις...
 

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Μηνύματα
499
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το μασαζοκρεβατο είχε και την κατάλληλη τρύπα για το πρόσωπο… και ακριβώς από κάτω είχαν βάλει μια γυάλα με νερό και πορτοκαλόφλουδες για να αναδύεται άρωμα….

Επιτέλους ένα πιο "επαγγελματικό" μασαζοκρέβατο. Παράπονο το είχα. Σε όποιο ελαιοτριβείο κι αν έχω πάει στο τέλος χρειαζόμουν ένα εξτρά τρίψιμο για τον αυχένα αλλά πλέον η συνεδρία πέρναγε σε άλλο επίπεδο κι έτσι έμενε ενοχλημένος ο αυχένας. Ελπίζω με αυτό το κρεβάτι να μην πονά η επιφάνεια του προσώπου που ακουμπά στην "τρύπα".
Ωραία ιδέα και η γυάλα με τις πορτοκαλόφλουδες. Αν βρω και διαθέσιμο ραντεβού που να μπορώ κι εγώ... 
 

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.025
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
16
Επιτέλους ένα πιο "επαγγελματικό" μασαζοκρέβατο. Παράπονο το είχα. Σε όποιο ελαιοτριβείο κι αν έχω πάει στο τέλος χρειαζόμουν ένα εξτρά τρίψιμο για τον αυχένα αλλά πλέον η συνεδρία πέρναγε σε άλλο επίπεδο κι έτσι έμενε ενοχλημένος ο αυχένας. Ελπίζω με αυτό το κρεβάτι να μην πονά η επιφάνεια του προσώπου που ακουμπά στην "τρύπα".

όπως τα λες είναι φίλε...
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γενικά ήταν ψαρωμένη / φοβισμένη γιατί της είχε «βάλει χέρι ο αφεντικός»
της διότι διάβασε στο internet πράγματα από τα οποία υπέθεσε ότι ξεντύνετε και μπορεί να το προχωράει και πέρα από …  :cum:

Κι' εδώ υπάρχει υπεύθυνος μαγαζιού?

Είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι η νεαρά δούλευε χωρίς supervisor. :rolleyes:
 

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Μηνύματα
1.047
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Κι' εδώ υπάρχει υπεύθυνος μαγαζιού?

Είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι η νεαρά δούλευε χωρίς supervisor. :rolleyes:
Πάντα στους ανατολίτες υπάρχει ένας Guru ή Master για μας τους Δυτικούς lol
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.345
Κριτικές
1
Like
35.410
Πόντοι
6.256
Αληθεια, ποσο ξεφτιλα ειναι να πληρωσεις για να σου τον παιξουν,
Πολυ γελιο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom