Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τι χορο ρε μαλακες, εγω ουτε στο γαμο μου δε χορεψα. Ακου εκει χορο για να γνωρισω γκομενες...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι χορο ρε μαλακες, εγω ουτε στο γαμο μου δε χορεψα. Ακου εκει χορο για να γνωρισω γκομενες...
Δεν θυμαμαι πότε το ειχα γραψει και βαριέμαι να γυρίζω πισω 40 σελίδες, αν το ειχα γραψει εδω...
Το 1995 πηγα σε μια σχολή χορού-Κορυδαλλο- που είχε ενας φίλος αεροπόρος και με "ετρωγε" να τον επισκεφθω..Το παλικαρι straight με τα όλα του,χορευε ο ιδιος latin κλπ συναφη ειδη..
Μου πεσαν τα σαγόνια με αυτα που ειδα στη σχολή του και μουτζωνόμουν που δεν ειχα παει πιο πριν...
10-15 κοπέλες κορμαρες,με πλησίαζαν και με σηκωναν για χορό-rumba συνηθως-και μου μαθαιναν τα βηματα..
Για όσους ξερουν,δεν υπαρχει πιο ευκολος χορός..
Σιγα σιγα γνωρίστηκα και με τις κοπελες ,αρχίσαμε τα παρτυ και τις εκδρομές,κατεβαινα για συμπαρασταση στα Πρωταθλήματα τους με άλλες σχολές,γνωρίστηκα και με παιδια από μια άλλη σχολή και αρχισε το πανηγυρι...
Μεσα σε 1 1/2 χρονο ειχα "χορεψει" 2 κορίτσια από τη Σχολή του φιλου μου και 4 ή 5 -οι 2 ρωσιδες-από τη  σχολη μιας αλλης κοπελας που γνωρισα μετα-Ν.Ιωνία μερια-..Όλες μεχρι 20-22 χρονών,εγω 30 τότε..
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ,παρτυ τις Παρασκευές,εκδρομες τα ΣΚ,μπουζουκια σχεδόν καθημερινα,πρωτα τραπεζια όχι λογω γνωριμιών .αλλα λογω χορευτικών ικανοτητων των κοριτσιών...Δηλαδή σηκωνόντουσαν για χασαπικο και γεμιζε η πιστα σαμπανιες από τους λιγουρηδες και βουνα τα λουλουδια, οπότε ο καταστηματαρχης εκανε τρελο τζιρο..ΚΙ εμεις πιναμε κερασμενα μπουκαλια..
Πηγαινα στο καραβι κομματια 9 η ωρα,ωσπου μου εβαλε χερι ο Κυβερνητης και ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!Αυτός καλυτερος από μενα,εφαγε 4-5 τεμαχια στο εξαμηνο!
Το πανηγυρι κρατησε 2 χρόνια,ειχα ξεχασει τι σημαινει να κοιμασαι πριν τις 4, τα καλοκαιρια διακοπές μεχρι τελικής πτωσεως με τις 2 σχολές-μετα προστεθηκε και μια τριτη- και ατέλειωτες περιπετειες που δεν κατεληξαν όλες σε "εμπλοκή".
Δυστυχώς ή ευτυχώς, σε μια από αυτές τις εκδρομές,γνωρισα τη μετεπειτα γυναίκα μου, οπότε κρέμασα τα γαλόνια μου στο χορό-που δεν εμαθα και ποτέ-και "αποστρατευτηκα"..
Συμπερασμα,αν γυρναγα το χρόνο πίσω,θα πηγαινα ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ από πιτσιρικάς σε τετοια μερη..Υπαρχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ και ΑΝΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,λόγω του χορού..Και δεν ειναι αναγκη να γινετε και Φρεντ Αστερ.. ;)

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Ρε τυποι πως φαινεται οτι δεν εχετε ιδεα ουτε εχετε ζησει καταστασεις.
Και δεν σας κατηγορω. Εστιαστηκατε στις ποντιες και επειδη ετυχε να δειτε ταινιες με τη Νατασα Γερασιμιδου γραφετε οτι να ναι. Στο ποστ μου γραφω και για κρητες. Εχω ζησει καταστασεις και σε συλλογο κρητων και σε ποντιακο συλλογο που πηγα ως καλεσμενος φιλης με ποντιακη καταγωγη.

Εσεις απο την αλλη μαλλον θα καταλαβατε οτι σκατε μυτη σε ποντιακο συλλογο η συλλογο γενικα και μεσα σε 3 ωρες γλεντιου εχετε βρει γκομενακι και το πηδατε στις τουαλετες. Δεν παιζει. Θα ηταν συμφερτικο να γινεται αλλα δεν.

Παιζει ωραιοτατο κονε ομως που αμα σε συμαπθησουν, επιμενουνε και εξω και υπαρχουν ευκαιριες περεταιρω. Εμενα προσωπικα σε συλλογους δεν ειδα ουτε κοπελες τυπου η "γυναικαρα απο το Κιλκις" ουτε συμπεριφορες τυπου "ελα να σε τυλιξουμε γαμπρο" ουτε συμπεριφορες με τυπους "Τολμισες να μιλησεις στη ξαδερφη μου; Μακερωσει!". Αυτα τα εχετε δει στη τηλεοραση.

Σε συλλογους μακεδονικων και θρακιωτικων και βλαχικων χορων ομολωγω ειχε πιο ωραιες γυναικες αλλα μαλλον θεμα τυχης ηταν αφου δεν εχω παρει σβαρνα ολους του συλλογους να κανω στατιτικη μελετη... Για αλλους αυτα.

Ετυχε να ειχα συμπαθιες μεσα σε συλλογους και περασα πολυ καλα. Ευκαιριες και να μεγαλωσεις τον κυκλο σου παιζουν (οπως ειναι και το θεμα του νηματος) αφοβα και ευκαιριες για περεταιρω καταστασεις επισης αφοβα. Μακαρι τωρα στο τοπο που βρισκομαι να υπηρχαν τετοια να συνεχιζα να γουσταρω, αλλα δεν.

Εν πασει περιπτωσει, εφοσων δεν συμφωνειτε καποιοι δε υπαρχει λογος να σας παω κοντρα, καταλαβαμε οτι για μερικους χορος = πουστηδες.  

Οσοι το πιστευετε, ε τοτε διδαξτε μας τον δρομο το σωστο να σας ακολουθησυμε.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εχω παει και εγω σε εκδηλωσεις συλλογων επαρχιωτων (δε χορεψα φυσικα). Οτι ηταν γεματο μουνια, ητανε βεβαια. Ειχε ομως και μπαμπαδες, θειους, μεγάλα αδερφια, ξαδερφια κλπ. Δυσκολο να χωθεις δηλαδή. Μονο να γνωρίστεις, μπεις σε παρέες, εννοειται οτι εχεις πάει με χωριανο τους εκει και να βγαινεις μετα εξω μαζι τους... Αλλά τέτοιες γνωριμιες συνήθως ειναι για πιο σοβαρα. Εχω τυχει σε σκηνικο προν πολλα χρονια, να εχω παει με κολλητό σε εκδήλωση του χωριου του, εδω αθηνα και να εχω γνωριστει εκει με κατι παιδια. Βλεπω μια μουναρα στην πιστα σε κατι παραδοσιακους, τι αστερι ειναι αυτο γυρναω και τους λεω (ευτυχως δεν ειπα τιποτα χειροτερο, κρατηθηκα). Η αδερφη μου ειναι απανταει ο ενας, ευρυχως δεν παρεξηγηθηκε και δεν ειχαμε αλλα. Ακομα θα με δέρνανε στο υμιυπογειο...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εχω παει και εγω σε εκδηλωσεις συλλογων επαρχιωτων (δε χορεψα φυσικα). Οτι ηταν γεματο μουνια, ητανε βεβαια. Ειχε ομως και μπαμπαδες, θειους, μεγάλα αδερφια, ξαδερφια κλπ. Δυσκολο να χωθεις δηλαδή. Μονο να γνωρίστεις, μπεις σε παρέες, εννοειται οτι εχεις πάει με χωριανο τους εκει και να βγαινεις μετα εξω μαζι τους... Αλλά τέτοιες γνωριμιες συνήθως ειναι για πιο σοβαρα. Εχω τυχει σε σκηνικο προν πολλα χρονια, να εχω παει με κολλητό σε εκδήλωση του χωριου του, εδω αθηνα και να εχω γνωριστει εκει με κατι παιδια. Βλεπω μια μουναρα στην πιστα σε κατι παραδοσιακους, τι αστερι ειναι αυτο γυρναω και τους λεω (ευτυχως δεν ειπα τιποτα χειροτερο, κρατηθηκα). Η αδερφη μου ειναι απανταει ο ενας, ευρυχως δεν παρεξηγηθηκε και δεν ειχαμε αλλα. Ακομα θα με δέρνανε στο υμιυπογειο...

Σωστος. Ετσι ακριβως ειναι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Εν πασει περιπτωσει, εφοσων δεν συμφωνειτε καποιοι δε υπαρχει λογος να σας παω κοντρα, καταλαβαμε οτι για μερικους χορος = πουστηδες.  

Οσοι το πιστευετε, ε τοτε διδαξτε μας τον δρομο το σωστο να σας ακολουθησυμε.
εγω αναφερθηκα μονο στα σιχαμερα στρακια που μαθαινουν λατιν μαλακιες κλπ

ανοιξε ενα τετοιο πουστραδικο παραδιπλα απο το γυμναστηριο μου
μεσα:μουσατοι με κοτσιδακι κεφτε συναγωνιζονται ξεχειλωμενες μεσοκοπες απελπισμενες νοικοκυρες
ποιος θα ξεκολλησει πρωτος τον κωλο του απο το κουνημα

εχει και ενα μουνι που βλεπεται (μαλλον δασκαλα) απο την ξινιλα το στομα της ειναι κατω απο το δεξι αυτι

απο την αλλη στο γυμναστηριο ολες μουναρες
αυτα..

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Όποιος ξέρει λάτιν έχει πλεονέκτημα  γιατί σε όλα τα λάτιν κλαμπ που έχω πάει , βλέπω μουνάρες δίπλα στην πίστα να περιμένουν κάποιο να τις χορέψει αλλά λίγοι ξέρουν και δεν γίνεται παιχνίδι.Όποιος όμως ξέρει  έχει μεγάλη αβάντα να κάνει άνοιγμα.Μετά  είναι πόσο ικανότητα έχεις στο μπλα μπλα κτλπ.Στη σάλσα δεν χρειάζεται ο άνδρας να πολυκουνάει τον κώλο του και μπορέι να χορεύεις ανδροπρεπώς! Στα παραδοσιακά  ακόμη καλύτερα αλλά είναι πιο οικογενειακά.Όσο για τις Πόντιες και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι! :sunglasses:  

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Σιγα ρε μαλακες μην φορεσουμε και κολαν και αρχισουμε να χορευουμε σαν την φουρειρα για να γαμησουμε... :S
Εννοειται οτι σε λατιν χορους εχει μουναρες, αλλα δεν θα γραφτουμε σε σχολη σαν τον φωκα ευαγγελινο αμα δεν γουσταρουμε τον χορο...απλα μπορεις να πας σε κανα λατιν παρτυ που διοργανωνουν αυτες οι σχολες σε μαγαζια σχεδον καθε βδομαδα...
Εγω ειχα μια γνωστη που χορευε λατιν, πηγα σε 2-3 παρτυ που κανανε κα τσιμπησα τα τηλεφωνακια που χρειαζομουνα χωρις να σπασω την μεση μου..

υγ : ειχα εναν μαλακα φιλο παλιοτερα που γουσταρε μια μουνιτσα απο το πανεπιστημιο...και επειδη πηγαινε αυτη ιππασια, πηγε γραφτηκε και αυτος..το αποτελεσμα : πληρωσε τζαμπα την συνδρομη της ιππασιας, δεν γαμησε και τα αρχιδια του ειχαν πρηστει σαν μπαλες του ραγκπυ απο το  νταμπα ντουμπα πανω στο αλογο... :S

Επισκέπτης
Αυτού του τύπου οι χοροί όντως έχουν λίγο αδερφιστικα κουνήματα της λεκάνης.
Πάντως έχω φίλους που έχουν πάει και απογοητεύτηκαν γιατί δεν τους κάθονταν οι γκόμενες με αποτέλεσμα να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους.
τι να την κανουν τη μαριδα οταν κωλοτριβονται στα μεγαλα;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Σιγα ρε μαλακες μην φορεσουμε και κολαν και αρχισουμε να χορευουμε σαν την φουρειρα για να γαμησουμε... :S
Εννοειται οτι σε λατιν χορους εχει μουναρες, αλλα δεν θα γραφτουμε σε σχολη σαν τον φωκα ευαγγελινο αμα δεν γουσταρουμε τον χορο...απλα μπορεις να πας σε κανα λατιν παρτυ που διοργανωνουν αυτες οι σχολες σε μαγαζια σχεδον καθε βδομαδα...
Εγω ειχα μια γνωστη που χορευε λατιν, πηγα σε 2-3 παρτυ που κανανε κα τσιμπησα τα τηλεφωνακια που χρειαζομουνα χωρις να σπασω την μεση μου..

υγ : ειχα εναν μαλακα φιλο παλιοτερα που γουσταρε μια μουνιτσα απο το πανεπιστημιο...και επειδη πηγαινε αυτη ιππασια, πηγε γραφτηκε και αυτος..το αποτελεσμα : πληρωσε τζαμπα την συνδρομη της ιππασιας, δεν γαμησε και τα αρχιδια του ειχαν πρηστει σαν μπαλες του ραγκπυ απο το  νταμπα ντουμπα πανω στο αλογο... :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες στη πεζοπορία παίζουν μουνιά??Υπάρχει γενικά άλλος τρόπος να γνωρίσεις και να χωθείς σε μουνιά εκτός από τον χορό και το γυμναστήριο?Θα μου πείτε οπουδήποτε μπορείς αλλα δυστυχώς δε το έχω τόσο..Αν εχει κανείς καμια ιστορία να πεί καλώς!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Ρε μάγκες στη πεζοπορία παίζουν μουνιά??Υπάρχει γενικά άλλος τρόπος να γνωρίσεις και να χωθείς σε μουνιά εκτός από τον χορό και το γυμναστήριο?Θα μου πείτε οπουδήποτε μπορείς αλλα δυστυχώς δε το έχω τόσο..Αν εχει κανείς καμια ιστορία να πεί καλώς!

Δηλαδη πεζοπορια τι ακριβως;
Οι ορειβατικοι συλλογοι πανε στα βουνα.
Υπαρχει κατι αντιστοιχο μονο για περπατημα;;;;

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Δε γαμιεται ρε φίλε!Αν είναι πηδήξουμε κάνα μουνι ωραίο ας ανέβουμε και τη Γκιωνα! :heavymetalbig:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Δηλαδη πεζοπορια τι ακριβως;
Οι ορειβατικοι συλλογοι πανε στα βουνα.
Υπαρχει κατι αντιστοιχο μονο για περπατημα;;;;
Υπάρχει στην Αθήνα μέσω του δικτύου couchsurfing, καθημερινά κυρίως πρωί, αν δεν κάνω λάθος, αλλά και ΣΚ. Διοργανωτής  και ξεναγός μαζί, ένας Έλληνας. Αν γίνεις μέλος θα το δεις στα events του σάιτ.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Γνωστός μου πηγαίνει σε πεζοπορίες στα βουνά εκτός Αττικής κάθε ΣΚ σχεδόν. Γνωρίζεις εύκολα σχετικά γυναίκες ηλικίας 35+. Τώρα αν είναι καλές ή όχι δεν μου έχει πει. Το κόστος είναι γύρω στα 40-50€, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μετακίνησης και τροφής. Διοργανώνονται από οργανωμένες ομάδες πεζοποριας και ορειβατικους συλλογους τις οποίες μπορεί να βρείτε σε σελίδες τους στο facebook.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom