Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Τι χορο ρε μαλακες, εγω ουτε στο γαμο μου δε χορεψα. Ακου εκει χορο για να γνωρισω γκομενες...
Δεν θυμαμαι πότε το ειχα γραψει και βαριέμαι να γυρίζω πισω 40 σελίδες, αν το ειχα γραψει εδω...Τι χορο ρε μαλακες, εγω ουτε στο γαμο μου δε χορεψα. Ακου εκει χορο για να γνωρισω γκομενες...
Ακομα θα με δέρνανε στο υμιυπογειο...
Εχω παει και εγω σε εκδηλωσεις συλλογων επαρχιωτων (δε χορεψα φυσικα). Οτι ηταν γεματο μουνια, ητανε βεβαια. Ειχε ομως και μπαμπαδες, θειους, μεγάλα αδερφια, ξαδερφια κλπ. Δυσκολο να χωθεις δηλαδή. Μονο να γνωρίστεις, μπεις σε παρέες, εννοειται οτι εχεις πάει με χωριανο τους εκει και να βγαινεις μετα εξω μαζι τους... Αλλά τέτοιες γνωριμιες συνήθως ειναι για πιο σοβαρα. Εχω τυχει σε σκηνικο προν πολλα χρονια, να εχω παει με κολλητό σε εκδήλωση του χωριου του, εδω αθηνα και να εχω γνωριστει εκει με κατι παιδια. Βλεπω μια μουναρα στην πιστα σε κατι παραδοσιακους, τι αστερι ειναι αυτο γυρναω και τους λεω (ευτυχως δεν ειπα τιποτα χειροτερο, κρατηθηκα). Η αδερφη μου ειναι απανταει ο ενας, ευρυχως δεν παρεξηγηθηκε και δεν ειχαμε αλλα. Ακομα θα με δέρνανε στο υμιυπογειο...
εγω αναφερθηκα μονο στα σιχαμερα στρακια που μαθαινουν λατιν μαλακιες κλπΕν πασει περιπτωσει, εφοσων δεν συμφωνειτε καποιοι δε υπαρχει λογος να σας παω κοντρα, καταλαβαμε οτι για μερικους χορος = πουστηδες.
Οσοι το πιστευετε, ε τοτε διδαξτε μας τον δρομο το σωστο να σας ακολουθησυμε.
αμα η γυναικα/γκομενα σας σας ζητησει να μαθει μπατσατα, τανγκο κλπ ενα πραγμα εχει στο μυαλο τηςΤύπισσα έβγαλες και γκόμενους τους μαύρους που έρχονται στα πάρτι ;
τι να την κανουν τη μαριδα οταν κωλοτριβονται στα μεγαλα;Αυτού του τύπου οι χοροί όντως έχουν λίγο αδερφιστικα κουνήματα της λεκάνης.
Πάντως έχω φίλους που έχουν πάει και απογοητεύτηκαν γιατί δεν τους κάθονταν οι γκόμενες με αποτέλεσμα να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους.
Σιγα ρε μαλακες μην φορεσουμε και κολαν και αρχισουμε να χορευουμε σαν την φουρειρα για να γαμησουμε... :S
Εννοειται οτι σε λατιν χορους εχει μουναρες, αλλα δεν θα γραφτουμε σε σχολη σαν τον φωκα ευαγγελινο αμα δεν γουσταρουμε τον χορο...απλα μπορεις να πας σε κανα λατιν παρτυ που διοργανωνουν αυτες οι σχολες σε μαγαζια σχεδον καθε βδομαδα...
Εγω ειχα μια γνωστη που χορευε λατιν, πηγα σε 2-3 παρτυ που κανανε κα τσιμπησα τα τηλεφωνακια που χρειαζομουνα χωρις να σπασω την μεση μου..
υγ : ειχα εναν μαλακα φιλο παλιοτερα που γουσταρε μια μουνιτσα απο το πανεπιστημιο...και επειδη πηγαινε αυτη ιππασια, πηγε γραφτηκε και αυτος..το αποτελεσμα : πληρωσε τζαμπα την συνδρομη της ιππασιας, δεν γαμησε και τα αρχιδια του ειχαν πρηστει σαν μπαλες του ραγκπυ απο το νταμπα ντουμπα πανω στο αλογο... :S
Συμφωνωαμα η γυναικα/γκομενα σας σας ζητησει να μαθει μπατσατα, τανγκο κλπ ενα πραγμα εχει στο μυαλο της
Ρε μάγκες στη πεζοπορία παίζουν μουνιά??Υπάρχει γενικά άλλος τρόπος να γνωρίσεις και να χωθείς σε μουνιά εκτός από τον χορό και το γυμναστήριο?Θα μου πείτε οπουδήποτε μπορείς αλλα δυστυχώς δε το έχω τόσο..Αν εχει κανείς καμια ιστορία να πεί καλώς!
Δηλαδη πεζοπορια τι ακριβως;
Οι ορειβατικοι συλλογοι πανε στα βουνα.
Υπαρχει κατι αντιστοιχο μονο για περπατημα;;;;
Αν και καθυστερημένα...Καλό!!Μόνο που θέλει λίγο προσοχή χαχαχα
Υπάρχει στην Αθήνα μέσω του δικτύου couchsurfing, καθημερινά κυρίως πρωί, αν δεν κάνω λάθος, αλλά και ΣΚ. Διοργανωτής και ξεναγός μαζί, ένας Έλληνας. Αν γίνεις μέλος θα το δεις στα events του σάιτ.Δηλαδη πεζοπορια τι ακριβως;
Οι ορειβατικοι συλλογοι πανε στα βουνα.
Υπαρχει κατι αντιστοιχο μονο για περπατημα;;;;
Γνωστός μου πηγαίνει σε πεζοπορίες στα βουνά εκτός Αττικής κάθε ΣΚ σχεδόν. Γνωρίζεις εύκολα σχετικά γυναίκες ηλικίας 35+. Τώρα αν είναι καλές ή όχι δεν μου έχει πει. Το κόστος είναι γύρω στα 40-50€, συμπεριλαμβανομένου του κόστους μετακίνησης και τροφής. Διοργανώνονται από οργανωμένες ομάδες πεζοποριας και ορειβατικους συλλογους τις οποίες μπορεί να βρείτε σε σελίδες τους στο facebook.Ρε μάγκες στη πεζοπορία παίζουν μουνιά??Υπάρχει γενικά άλλος τρόπος να γνωρίσεις και να χωθείς σε μουνιά εκτός από τον χορό και το γυμναστήριο?Θα μου πείτε οπουδήποτε μπορείς αλλα δυστυχώς δε το έχω τόσο..Αν εχει κανείς καμια ιστορία να πεί καλώς!