Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
ο χορος ειναι απιστευτος χωρος για να κανεις γνωριμιες και να γυμναστεις
εγω μεσα σε ενα χρονο εμαθα να χορευω απεκτησα φιλους εκανα ενα σωρο γνωριμιες και εχω αναριθμητες φωτο και εμπειριες ζωης!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
εγω μεσα σε ενα χρονο εμαθα να χορευω απεκτησα φιλους εκανα ενα σωρο γνωριμιες και εχω αναριθμητες φωτο και εμπειριες ζωης!

Μπραβο σου.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
οσοι αντρες γνωστοι/φιλοι/συγγενεις μου ειπαν η εμαθα οτι πανε και μαθαινουν χορο
τους ξεκοψα βιαια...σαν ακρωτηριασμος σε γαγγραινα

ουτε γεια...και ποτε...

κατσε μαθε μπατσατα και αργεντινικο τανγκο (ηοπωςστοπουτσοταλενε)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.213
Πόντοι
5.006

Ενας χρονος χορου και ακομα παραμενεις ενας χοντρος βισονας... :vomit:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.417
Πόντοι
216
Μας λειψαν τα πανηγυρια με τα τσαμικα τα καλαματιανα και τα μπερατια και τρεχουν ολοι να μαθουν αργεντινικο τανγκο και σαλσα;
Η μηπως δε γνωριζεις κοσμος στα πανηγυρια;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Τύπισσα έβγαλες και γκόμενους τους μαύρους που έρχονται στα πάρτι ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
339
Πόντοι
36
Αυτού του τύπου οι χοροί όντως έχουν λίγο αδερφιστικα κουνήματα της λεκάνης.
Πάντως έχω φίλους που έχουν πάει και απογοητεύτηκαν γιατί δεν τους κάθονταν οι γκόμενες με αποτέλεσμα να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.080
Πόντοι
216
Που ειναι ο Sad Man να υποστηριξει οτι ολες στα τμηματα χορου θα εχουν γκομενο ο οποιος θα ερχεται να τις παιρνει μετα το μαθημα και θα γελανε με τον gay που κανει και αυτος μαθηματα χορου. :grin:

Απολυτη ηττα να γραφτεις,να πληρωσεις,να κουνιεσαι σαν τον ποδολαγνο και μετα να μαθαινεις οτι ολες εχουν γκομενο και να θελουν να πιασουν συζητηση μαζι σου για το ξεμουνιασμα που τρωνε απο τον γαμια τους.  :headbang:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
Που ειναι ο Sad Man να υποστηριξει οτι ολες στα τμηματα χορου θα εχουν γκομενο ο οποιος θα ερχεται να τις παιρνει μετα το μαθημα και θα γελανε με τον gay που κανει και αυτος μαθηματα χορου. :grin:

Απολυτη ηττα να γραφτεις,να πληρωσεις,να κουνιεσαι σαν τον ποδολαγνο και μετα να μαθαινεις οτι ολες εχουν γκομενο και να θελουν να πιασουν συζητηση μαζι σου για το ξεμουνιασμα που τρωνε απο τον γαμια τους.  :headbang:
σβησιμο το κιν και μπλοκ απο παντου σε οποιονδηποτε γεννηθηκε με αρχιδια
και στην πορεια εμαθα οτι πηγε και πετουσε το ποδαρακι πισω στη μπατσατα

αν επιμηνει και θελει εξηγησεις ..μπατσες ετσι απλα  :2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ποιος χορός τώρα;Τον χορό τον έχω σιχαθεί από το σχολείο,τότε που μας έβαζαν να χορεύουμε την ώρα της γυμναστικής.Αντί να παίζουμε μπάλα,χορεύαμε καλαματιανά και τσάμικα.Ρε άντε απο'δω.Ας πάνε οι gay και οι φιλο-gay να χορεύουνε

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Γιατι ρε τυποι. Στα ποντιακα μπορειτε να πατε, στα τσαμικα, στα θρακιωτικα, στα μικρασιατικα, στο κρητικα στα νησιωτικα. Που ειναι το πουστικο σε ολα αυτα δηλαδη;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γιατι ρε τυποι. Στα ποντιακα μπορειτε να πατε, στα τσαμικα, στα θρακιωτικα, στα μικρασιατικα, στο κρητικα στα νησιωτικα. Που ειναι το πουστικο σε ολα αυτα δηλαδη;

Σ'αυτά δεν έχει γκόμενες τύπε

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Για πηγαινετε σε τιποτα συλλογους με πολλα ατομα να σας βγει το ματι. Τιποτα συλλογους κρητων η ποντιων. Θα δεις ποντιακα κωλαρακια θα σου βγει το ματι.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για πηγαινετε σε τιποτα συλλογους με πολλα ατομα να σας βγει το ματι. Τιποτα συλλογους κρητων η ποντιων. Θα δεις ποντιακα κωλαρακια θα σου βγει το ματι.

Με προσοχη ομως μην κανει κανενα ντου κανενας ρωσοποντιος γκομενος  :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Πηγαινε να φας γκομενα μεσα απο Ποντιακο συλλογο να δεις τι θα παιξει. Δοκιμασε το, γραψε μας το βιωμα σου και τα συμπερασματα σου μεσα απο αυτο. Καλη τυχη.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Μιας και αναφερετε τον χορο να πω οτι οικογενειακη φιλη που ειναι ιδιοκτητρια σχολης χορου μου ελεγε πριν μερες οτι τον χειμωνα στο τμημα λατιν ηταν 7 κοπελες και δεν υπηρχε ενας καβαλιερος.
Ετσι ο 'καημενος' ο δασκαλος 'αναγκαζόταν' να τις περναει ολες απο ενα χερι για να δειξει σε καθεμια μια τις φιγουρες.
Ρωτησα ηλικες και μου ειπε 'πανω κατω 30'
Τον χορο τον απεχθανομαι αλλα θα πηγαινα  απο περιεργεια, μονο και μονο για να κοψω φατσες και να φυγω.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Το να πηγαινεις σε ποντιακο συλλογο κ να χοροπηδας σαν αγριοκατσικο μπας κ γνωρισεις γυναικες ,με ξεπερναει.

Παρε μια εικονα: κλειστη πορτα, ιδρωτιλα, κοντοχοντρες οι 7 στις 10.
Συνοδευομενες οι 5 στις 10
Το νταουλι να βαραει ασταματητα
Παιδακια να τρεχουν απο δω κ απο κει.

Ιδανικο περιβαλλον.

Γνωστος μου ,μελος ποντιακου συλλογου ,γνωρισε γυναικα 1 χρονο μεγαλυτερη του ,αυτη με δυο παιδια,αυτος χωρις παιδια κ την παντρευτηκε. Τον κοροιδευαν ολοι. Η μανα του ντρεποταν. Η γνωριμια εγινε σε ποντιακο συλλογο.

Αγαμητοι ολου του κοσμου ενωθειτε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.213
Πόντοι
5.006

Τυπε κάθε φορά που ακούω για ποντιακά κωλαράκια, μου έρχεται αυτό στο μυαλό :
hqdefault.jpg

:S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom