captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.830
- Πόντοι
- 3.506
Σε μαθηματα ξιφασκιας, λετε να πανε γκομενες;
Αν πηγαίνουν λέει; Και είναι και κορμάρες/κωλάρες, γιατί γυμνάζονται πόδια και γλουτοί όσο τίποτα.
Μιλάω εκ πείρας...
Σε μαθηματα ξιφασκιας, λετε να πανε γκομενες;
Πολύ σωστός. Το έχω βιώσει προσωπικά και το έχω δει και σε άλλους. Είναι λυπηρό να βλέπεις πόσο σε γράφουν όσο δεν τους είσαι χρήσιμος με τον οποιονδήποτε τρόπο και πόσο σε αναζητούν και σε θέλουν στην αντίθετη περίπτωση.ΟΤΑΝ...
εισαι χρησιμος παντα θα εχεις κοινωνικο κυκλο θελοντας και μη....
οταν σε εχουν αναγκη....
Πολύ σωστός. Το έχω βιώσει προσωπικά και το έχω δει και σε άλλους. Είναι λυπηρό να βλέπεις πόσο σε γράφουν όσο δεν τους είσαι χρήσιμος με τον οποιονδήποτε τρόπο και πόσο σε αναζητούν και σε θέλουν στην αντίθετη περίπτωση.
Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι όμως είναι η ζωή. Άρα απολαμβάνουμε την εποχή που είμαστε χρήσιμοι και όταν δεν είμαστε ζούμε με τις αναμνήσεις και προετοιμαζόμαστε για το μέλλον. Τα έχω ζήσει κι εγώ και τα δύο. Όλοι μας νομίζω...Πολύ σωστός. Το έχω βιώσει προσωπικά και το έχω δει και σε άλλους. Είναι λυπηρό να βλέπεις πόσο σε γράφουν όσο δεν τους είσαι χρήσιμος με τον οποιονδήποτε τρόπο και πόσο σε αναζητούν και σε θέλουν στην αντίθετη περίπτωση.
Και κυριως, το πιο σημαντικο να καταβεις οτι στοχος ολων αυτων δεν ειναι οι γκομενες.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.
Τύπε μου,σωστά όλα αυτά που λες αλλά ο στόχος πρέπει να είναι ΚΑΙ οι γκόμενες.Χρειάζεσαι και μια επιβεβαίωση από αυτές ότι μετράς.
Αν τα κάνεις ή τα έχεις ήδη κάνει όλα αυτά,και καταλήγεις πάλι να τον παίζεις στην τουαλέτα ή να σε θέλουν γκόμενες που δεν σου αρέσουν,και αντίστοιχα όσες σου αρέσουν να τις έχουν χειρότεροι από σένα,πάλι στα ίδια είσαι.
βλεπω ολοκληρωμενες λυσεις...ολα αυτα ομως ξερεις ποσο χρονο και χρημα χρειαζεσαι...Απο το να δινεις τσαμπα λεφτα σε αποτυχημενα ραντεβου και μαλακισμενες αγορες κανε τα εξης και ζησε την αλλαγη στη ζωη σου.
Βρες τους παρακατω ανθρωπους και επενδυσε στον εαυτο σου με το να πληρωσεις ενα μικρο ποσο για κατι τοσο σημαντικο που θα λαβεις στο μελλον.
Ενα καλο στυλιστα να σε μαθει να ντυνεσαι.
Ενα καλο δερματολογο να σε βοηθησει με τα μουτρα σου να φαινονται οπως πρεπει και να σε μαθει να συντηρεις την υγεια του δερματος σου.
Ενα καλο κουρεα. Παλιας σχολης και οχι αυτα τα μοδατα πηθικια.
Ενα καλο διατροφολογο να σε μαθει να τρως και να χασεις τα οσα κιλα εχεις παραπανω ή να βελτιωσεις την υγεια σου.
Ενα καλο γυμναστηριο με αξιολογο προσωπικο και δυνατοτητα personal trainer. Θα σε μαθει πως να βελτιωσεις το σωμα σου.
Ενα φιλολογο-γλωσσολογο να σε μαθει να μιλας σωστα αναλογα με τη περισταση.
Ενα καλο ψυχολογο-παπα οτι σε βολευει. Θα σε βοηθησει σε πολλα θεματα οσο και να νομιζεις οτι αυτα ειναι μαλακιες και δεν τα εχεις αναγκη.
Ξεκινα απο αυτα και θα δεις τεραστιες και θετικες αλλαγες πανω σου.
Παρε τη ζωη στα χερια σου και επενδυσε πανω σου, δεν θα παει χαμενος ουτε ο χρονος σου ουτε τα λεφτα σου, στο υποσχομαι.
Δεν κοστιζουν ακριβα ολα αυτα. Πιο ακριβα εχουν κοστισει οι διαφορες μαλακιες που ηδη εχεις κανει.
Και κυριως, το πιο σημαντικο να καταβεις οτι στοχος ολων αυτων δεν ειναι οι γκομενες.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.
Christos Savvidis ψυχολογος εισαι ; στα περισσοτερα θεντ δινεις απίστευτες απαντήσεις !!!
Α ρε μάγκες με πόσο ενδιαφερον διαβαζεται αυτο το ποστ!
Χρήστος Σαββίδης συμφωνω απολυτα στην επιλογή ατομων και στην επενδυση πανω σε αυτα ,απλά θελει προσοχη η σωστη επιλογή. Εκει είναι το επικινδυνο..
Ολα αυτα με μια χρονοκαθυστερηση καποιων μηνων!
Να ειστε καλα.