Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ΟΤΑΝ...
εισαι χρησιμος παντα θα εχεις κοινωνικο κυκλο θελοντας και μη....
ακομη κ υδραυλικος νασαι...
οταν σε εχουν αναγκη....
πχ παλια μπορει να ηταν τα εισητηρια στα ντερμπι λεμε τωρα...η να μπεις σε ενα club...
η πιο βασικα πραγματα....
Α-να μπορεις να προσφερεις δουλεια...
Β- η να ξερεις κοσμο για το Α...
ΣΚΕΨΟΥ ποσοι κατσικονονται αν εχεις ενα εξοχικο εστω κ σε παρο, για να εχουν ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ κ φαγητο...
ολα ειναι παρε δωσε......
τωρα κλασσικες μαλακιες πχ γκομενες=γυμναστηριο αυτο ισχυε στα 80σ-90σ...
το γυμναστηριο ειναι πλεον κοκκινο πανι για πολλες κ δεν δινουν δικαιωματα εστω κ αν δεν ειναι κανονας...
----------------------
χεσε τους κοινωνικους κανονες...
ντυσου καλα, εχε χρημα στην τσεπη..κ βγαλε ΤΗΝ ΑΥΡΑ τηςεπιτυχιας ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ....
αλλωστε ολα ειναι fake/image...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Δεν φτανει που ειναι γενικως χαμηλοτερου επιπεδου (απο πολλες αποψεις) οι γκομενες στην Ελλαδα.
Επιπλεον εχουμε και το προβλημα 'πως να τις γνωρισεις'.
Διπλο το κακο στην Ελλαδα...

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
ΟΤΑΝ...
εισαι χρησιμος παντα θα εχεις κοινωνικο κυκλο θελοντας και μη....

οταν σε εχουν αναγκη....
Πολύ σωστός. Το έχω βιώσει προσωπικά και το έχω δει και σε άλλους. Είναι λυπηρό να βλέπεις πόσο σε γράφουν όσο δεν τους είσαι χρήσιμος με τον οποιονδήποτε τρόπο και πόσο σε αναζητούν και σε θέλουν στην αντίθετη περίπτωση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πολύ σωστός. Το έχω βιώσει προσωπικά και το έχω δει και σε άλλους. Είναι λυπηρό να βλέπεις πόσο σε γράφουν όσο δεν τους είσαι χρήσιμος με τον οποιονδήποτε τρόπο και πόσο σε αναζητούν και σε θέλουν στην αντίθετη περίπτωση.

Παντου συμβαινει αυτο, ετσι ειναι η ζωη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Μονο κυκλος αγαπητοι.
Τωρα τελευταια, οι κυκλοι μου εχουν παρει για τα καλα μπροστα.
Αλλα το αρνητικο ειναι οτι παιζει πολυ leftover απο γυναικες, οποτε αναγκαζομαι και ριχνω ακυρα....
Αλλα που θα παει, ολο και καποια καλη προταση απο κυκλους θα κατσει!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Συμφωνώ απόλυτα. Έτσι όμως είναι η ζωή. Άρα απολαμβάνουμε την εποχή που είμαστε χρήσιμοι και όταν δεν είμαστε ζούμε με τις αναμνήσεις και προετοιμαζόμαστε για το μέλλον. Τα έχω ζήσει κι εγώ και τα δύο. Όλοι μας νομίζω...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

Χρημα, να εισαι ανετος και να εργαζεσαι για κατι δικο σου και οχι σκλαβος.

Να μην εισαι κομπλεξικος και να μη κανεις σαν αγαμητη ψυχωτικια φεμινιστρια επειδη καποιος ειναι σε πιο πανω επιπεδο απο εσενα, να μη βγαζεις κακια και ζηλεια στους γυρω σου επειδη καταφεραν κατι που δεν εχεις καταφερει.

Να φροντιζεις την εμφανιση σου και να μην εισαι σαν μαλακας ντυμενος ή 200 κιλα παιδοβουβαλος πλαδαρος φλωρος.

Να διαβαζεις και κανα βιβλιο και να ξερεις να μιλας για να μπορεις να σταθεις μεσα σε καλους και με αξια κυκλους.

Να εχεις διαγωγη, να μην εισαι κουτσομπολα της παρεας και να μην εισαι δειλος.

Να εχεις αγωγη σαν ανθρωπος γενικοτερα οταν εισαι μαζι με αλλους ανθρωπους και να ξερεις να σεβεσαι τον εαυτο σου και τους γυρω σου.

Αρχικα ξεκινα με αυτα και τα υπολοιπα θα ερθουν και θα τα καταλαβεις απο μονος σου σιγα σιγα οσο ζυμωνεσαι μεσα στη κοινωνια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν ειναι κακο να μαθεις και απο καποιον που εχει καταφερει πιο πολλα απο εσενα πανω στο θεμα.

Κερδισμενος θα βγεις και θα σου μαθει στη πραξη ο ανθρωπος τα οσα δεν εμαθες τοσα χρονια και εμεινες εκτος.

Ολοι οι καλοι παιχτες εχουν ενα καλο προπονητη που τους βοηθησε, τους εμαθε να πατανε στα ποδια τους και τους εδωσε αυτο το boost που τους εκτοξευσε.

Μονος του δεν καταφερε κανεις τιποτα. Ποτε. Μονος σου απλα μπορεις να κανεις τις σωστες επιλογες ανθρωπων στη ζωη σου και τους ρολους που θα τους δωσεις μεσα σε αυτη.

Η επιτυχια ειναι η καλη διαχειριση του εαυτου σου και των πραξεων σου. Χρειαζεσαι ομως και αλλους ανθρωπους για να επιτυχεις σε κατι.

Αξιοπρεπεια, αυτογνωσια, αυτοσεβασμος, τολμη, ηθος, πιστη και αφοσιωση σε οτι θετεις ως στοχο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Απο το να δινεις τσαμπα λεφτα σε αποτυχημενα ραντεβου και μαλακισμενες αγορες κανε τα εξης και ζησε την αλλαγη στη ζωη σου.

Βρες τους παρακατω ανθρωπους και επενδυσε στον εαυτο σου με το να πληρωσεις ενα μικρο ποσο για κατι τοσο σημαντικο που θα λαβεις στο μελλον.

Ενα καλο στυλιστα να σε μαθει να ντυνεσαι.

Ενα καλο δερματολογο να σε βοηθησει με τα μουτρα σου να φαινονται οπως πρεπει και να σε μαθει να συντηρεις την υγεια του δερματος σου.

Ενα καλο κουρεα. Παλιας σχολης και οχι αυτα τα μοδατα πηθικια.

Ενα καλο διατροφολογο να σε μαθει να τρως και να χασεις τα οσα κιλα εχεις παραπανω ή να βελτιωσεις την υγεια σου.

Ενα καλο γυμναστηριο με αξιολογο προσωπικο και δυνατοτητα personal trainer. Θα σε μαθει πως να βελτιωσεις το σωμα σου.

Ενα φιλολογο-γλωσσολογο να σε μαθει να μιλας σωστα αναλογα με τη περισταση.

Ενα καλο ψυχολογο-παπα οτι σε βολευει. Θα σε βοηθησει σε πολλα θεματα οσο και να νομιζεις οτι αυτα ειναι μαλακιες και δεν τα εχεις αναγκη.

Ξεκινα απο αυτα και θα δεις τεραστιες και θετικες αλλαγες πανω σου.

Παρε τη ζωη στα χερια σου και επενδυσε πανω σου, δεν θα παει χαμενος ουτε ο χρονος σου ουτε τα λεφτα σου, στο υποσχομαι.

Δεν κοστιζουν ακριβα ολα αυτα. Πιο ακριβα εχουν κοστισει οι διαφορες μαλακιες που ηδη εχεις κανει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Και κυριως, το πιο σημαντικο να καταβεις οτι στοχος ολων αυτων δεν ειναι οι γκομενες.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και κυριως, το πιο σημαντικο να καταβεις οτι στοχος ολων αυτων δεν ειναι οι γκομενες.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Τύπε μου,σωστά όλα αυτά που λες αλλά ο στόχος πρέπει να είναι ΚΑΙ οι γκόμενες.Χρειάζεσαι και μια επιβεβαίωση από αυτές ότι μετράς.

Αν τα κάνεις ή τα έχεις ήδη κάνει όλα αυτά,και καταλήγεις πάλι να τον παίζεις στην τουαλέτα ή να σε θέλουν γκόμενες που δεν σου αρέσουν,και αντίστοιχα όσες σου αρέσουν να τις έχουν χειρότεροι από σένα,πάλι στα ίδια είσαι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Τύπε μου,σωστά όλα αυτά που λες αλλά ο στόχος πρέπει να είναι ΚΑΙ οι γκόμενες.Χρειάζεσαι και μια επιβεβαίωση από αυτές ότι μετράς.

Αν τα κάνεις ή τα έχεις ήδη κάνει όλα αυτά,και καταλήγεις πάλι να τον παίζεις στην τουαλέτα ή να σε θέλουν γκόμενες που δεν σου αρέσουν,και αντίστοιχα όσες σου αρέσουν να τις έχουν χειρότεροι από σένα,πάλι στα ίδια είσαι.

Αυτο θα πει να εχεις ενα προβλημα για καθε λυση!

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.641
Πόντοι
17.436
Απο το να δινεις τσαμπα λεφτα σε αποτυχημενα ραντεβου και μαλακισμενες αγορες κανε τα εξης και ζησε την αλλαγη στη ζωη σου.

Βρες τους παρακατω ανθρωπους και επενδυσε στον εαυτο σου με το να πληρωσεις ενα μικρο ποσο για κατι τοσο σημαντικο που θα λαβεις στο μελλον.

Ενα καλο στυλιστα να σε μαθει να ντυνεσαι.

Ενα καλο δερματολογο να σε βοηθησει με τα μουτρα σου να φαινονται οπως πρεπει και να σε μαθει να συντηρεις την υγεια του δερματος σου.

Ενα καλο κουρεα. Παλιας σχολης και οχι αυτα τα μοδατα πηθικια.

Ενα καλο διατροφολογο να σε μαθει να τρως και να χασεις τα οσα κιλα εχεις παραπανω ή να βελτιωσεις την υγεια σου.

Ενα καλο γυμναστηριο με αξιολογο προσωπικο και δυνατοτητα personal trainer. Θα σε μαθει πως να βελτιωσεις το σωμα σου.

Ενα φιλολογο-γλωσσολογο να σε μαθει να μιλας σωστα αναλογα με τη περισταση.

Ενα καλο ψυχολογο-παπα οτι σε βολευει. Θα σε βοηθησει σε πολλα θεματα οσο και να νομιζεις οτι αυτα ειναι μαλακιες και δεν τα εχεις αναγκη.

Ξεκινα απο αυτα και θα δεις τεραστιες και θετικες αλλαγες πανω σου.

Παρε τη ζωη στα χερια σου και επενδυσε πανω σου, δεν θα παει χαμενος ουτε ο χρονος σου ουτε τα λεφτα σου, στο υποσχομαι.

Δεν κοστιζουν ακριβα ολα αυτα. Πιο ακριβα εχουν κοστισει οι διαφορες μαλακιες που ηδη εχεις κανει.
βλεπω ολοκληρωμενες λυσεις...ολα αυτα ομως ξερεις ποσο χρονο και χρημα χρειαζεσαι...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

kayamaru igano εσυ ?

:S :S :S

1Delon_A7777

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2016
Like
17
Πόντοι
1

Christos Savvidis  ψυχολογος εισαι ; στα περισσοτερα θεντ δινεις απίστευτες απαντήσεις !!!

ισοβιτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.164
Πόντοι
371

σ´ωραιος μεσιε.
κιαν  εισαι γκευ δεν με καιει αλλα σε μια κενωνια φτιαγμενη το πως να φενομαστε στους αλλους εσυ λες να κοιταμε την παρτυ μας και οχι την γνωμη των αλλων. Ο δρομος που μου δειχνεις για να βαδισω ειναι μοναχικος και δισκολος

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Christos Savvidis  ψυχολογος εισαι ; στα περισσοτερα θεντ δινεις απίστευτες απαντήσεις !!!

Η ζωη που επελεξα απο μικρος, μου χαρισε απλοχερα δυσκολιες-ξυλο-πολεμο. Σιγα σιγα, για να σταματησω να τρωω μονιμως φαπες-αποτυχιες-γαμησια βελτιωθηκα και σε αυτο το τομεα της ψυχολογιας. Αναγκαστικα. Ειναι θεμα επιβιωσης. Αργοτερα, οταν νομιζα οτι εφτασα σε ενα επιπεδο και οτι εχω κατι και οτι μετραω, επεσα και φυτευτηκα στο τριτο υπογειο. Εκει, σε αυτο το σημειο, εκανα το μεταπτυχιακο μου πανω στο θεμα και ανεβηκα ξανα. Εδω και χρονια εχω διατηρησει τη θεση μου και διαρκως σιγα σιγα ανεβαινω. Καποια στιγμη θα παρω και το διδακτορικο μου ετσι οπως παει.

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Α ρε μάγκες με πόσο ενδιαφερον διαβαζεται αυτο το ποστ!
Χρήστος Σαββίδης συμφωνω απολυτα στην επιλογή ατομων και στην επενδυση πανω σε αυτα ,απλά θελει προσοχη η σωστη επιλογή. Εκει είναι το επικινδυνο..
Ολα αυτα με μια χρονοκαθυστερηση καποιων μηνων!
Να ειστε καλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Α ρε μάγκες με πόσο ενδιαφερον διαβαζεται αυτο το ποστ!
Χρήστος Σαββίδης συμφωνω απολυτα στην επιλογή ατομων και στην επενδυση πανω σε αυτα ,απλά θελει προσοχη η σωστη επιλογή. Εκει είναι το επικινδυνο..
Ολα αυτα με μια χρονοκαθυστερηση καποιων μηνων!
Να ειστε καλα.

Διακριση θελει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom