Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν σε εχω . Και πως θα γνωρισεις κοσμο.Δεν λεμε για γκομενα, αλλα κοσμο φιλους και τα σχετικα αμα δεν ξερεις κανενα και ακομα στην δουλεια δεν βγαινεις με τους συνεργατες.

Το θέμα είναι να γνωρίσεις τους κατάλληλους , όχι οτιδήποτε ! Απευθύνσου στο δήμο σου , μήπως έχει εθελοντικά προγράμματα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Nobody wants to play with you haha

Απο περιεργεια τυπε οταν πηγαινεις στο περιπτερο της γειτονιας σου λεει γεια ο περιπτερας ??  :grin:

Ο περιπτερας οταν εμενα Ελλαδα οχι απλα γεια μου ελεγε αλλα με βοηθουσε οταν εψαχνα για δουλεια  και επισης  ολοι οι γειτονια αλλα ολοι αυτοι ειναι μεγαλοι στην ηλικια η δεν ταιριαζουμε σαν ατομα. Απλα εχουμε πολλη καλες σχεσεις μεταξυ μας.

Δεν με παιζει κανενας !! Δεν θα το ελεγα το αντιθετο και μεχρι τα 35 ολοι απο πισω με ειχαν μηπως και βρουν καμμια γκομενα. Οσο εσπρωχνα κανα γκομενακι να γλυψουν κανα κοκκαλακι καλ ηταν. Με το που τους εκοψα τα ψιχουλα σταματησαν και γινανε πυρφοροι.

μιλαμε για ατομα που μπορεις να βγεις εξω να κανεις μια βολτα οχι γιατι θα γνωρισουν καποια γκομενα απο εσενα απλα γιατι γουσταρουν να βγουν μαζι σου.
Μην μπερδευεσαι .

ο θειος μου λεει..οπου πας χτιζε και ενα σπιτι! Δηλαδη κανε αληθινους φιλους!

Επισεις λεει και το αλλο...φιλος που το κερνας μια τον κερνας δυο και τη τριτη δε σε κερναει ..δεν ειναι φιλος!

Εγω παντοτε ημουν πολυ κοινωνικη και παντα ηθελα να βγαινω κ να γνωριζω κοσμο..
θυμαμαι οταν πρωτο ηρθα αγγλια λογω της δουλειας π εκανα ηταν πολυ δυσκολο να κοινωνικοποιηθω με αποτελεσμα να σβησω τα κερακια γενεθλιων μου πανω σε ενα νον φατ γιαουρτι μονη μου! λολλ

Την επομενη χρονια αλλαξα δουλεια αλλαξα πολη μπηκα σε γκρουπς ελληνων του φεις οργανωσα συγκεντρωσεις ελληνων ξεκινησα χορο ξεκινησα δευτερη δουλεια αλλαξα γυμναστηριο και τωρα εχω φτασει στο σημειο να πω οτι αν κανω παρτι στο σπιτι μου δε ξερω που θα χορεσω ολους τους φιλους που εχω κανει.

Καθε μερα κ ενα καινουργιο προσωπο μια καινουργια ιστορια! Μη φοβαστε να μιλησετε σε εναν αγνωστο. Μη φοβαστε να ανοιχτειτε!

Ειμαι ευγνωμων για τη ζωη που εχω χτισει και τα σπιτια που εχω δημιουργησει!

Εχεις απολυτο δικιο ..

φιλε μην σε περνει απο κατο. Πρωτον σε αυτη την ηλικια οι πιο πολλοι εχουν οικογενια και δεν εχουν χρονο. Δευτερον πρεπει να κινησεις το ενδιαφερον. Πες τους τι εκανες η κατι που σου αρεσει, βρες ενα hobby.το πιο σημαντικο ειναι να εισαιωευχαριστημενος. Πολλες φορες ργω νιωθω μονος με παρεα.

Αυτο που λες ειναι ετσι εγω απλα δεν πατρευτηκα γιατι δεν βρηκα την λιγοτερο ξεπετα που να μου ταιριαζει..

σιγουρα θα εχει ξαναγραφτει.
σχολες χορου είναι ισως η καλυτερη απαντηση.
ακομα και στην σχολη χορου που εχει ο δημος μου, περασα απεξω προχθες, 20 γυναικες και 2 αντρες χορευαν, ακομη και στους παραδοσοιακους που οι περισσοτερες είναι σιτεμενες παλι θα εχει 5-10 μιλφες, χωρισμένες ή και νεες που μπορεις να κανεις παιχνιδι...

Αυτο το σκεφτομαι πολλη τελευταια οντως σχολες χορου γνωριζεις κοσμο ..
εχω φιλες σε σχολες χωρου, που εχουν σηχαθει οσοι πανε για καμακια. Τους καταλαβενουν απο χιλιομετρα. Σανβσαλθαρηδες πανε και τις κολλανε...οσοι πανε για σχολη χορου να πανε επειδη τους αρεσει ο χορος, οχο μονο για καμακι εκτος αμα ειναι μαεστρο ο τυπος

και αυτο παιζει πολλη. Σε μερικες σχολες εδω δεχονται μονο ζευγαρια .

Το θέμα είναι να γνωρίσεις τους κατάλληλους , όχι οτιδήποτε ! Απευθύνσου στο δήμο σου , μήπως έχει εθελοντικά προγράμματα.

Εχεις απολυτο δικιο για τους καταλληλους ανθρωπους αυτο ειναι που λεω και πριν ....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε οσες δουλειες ημουν δεν γνωρισα κανενα. Τοσα χρονια πηγαινα γυμναστηριο δεν γνωρισα κανενα.Σχολη μονο και σε καποιο φροντηστηριο .
Ειμαι 40 και ακομα προσπαθω να κανω κυκλο και δεν βρισκω ατομα.

Στην δουλεια με θεωρουμε αγνωστο οι συνδελφοι . Τους προτεινα να παμε για με τα την δουλεια για κανα ποτο και ολοι ειπα οχι . απο εκει και περα δεν ασχολουμε καν.
εκει αρχιζεις και ψαχνεις το πως θα γνωρισεις κοσμο.
Ακομα και με την συγκατοικο δεν μιλαμε καθολου ..Δεν μιλιεται γενικος ειναι παντα στραβωμενη ..τεσπα
Σλλες λυσεις?

Σε ποια χωρα μενεις ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΠΑΡΑΠΑΙΖΕΙ ρολο.
στην γαλλια και στην ελβετια εκανα γνωριμίες και στην σταση του λεωφορείου, με γυναικες που αυτές μου ξεκιναγαν κουβεντα,
στο ελλαδισταν αν ρωτήσεις στην σταση του λεωφορείου γυναικα , τι ωρα είναι θα ξυνισει τα μουτρα της.

η ελλαδα είναι η πιο δυσκολη χωρα της ευρωπης για κυκλο. πιο δυσκολα είναι μονο στο ισλαμ.
προχθες συζηταγα για συναδελφισες ότι σε ντισκο της θεσσαλονικης γυναικα εμφανισιμη που αλλαζε ματιές μαζι μου αρνηθηκε να χορεψει μαζι μου γιατι χορευε με την κορη της ενώ αντιστοιχα στην ροδο μια φινλανδη δεν ειχε κανενα θεμα και με αυχαριστησε στο τελος ευγενικα αφου μιλησαμε αρκετα.

ολες οι ελληνιδες πηραν το μερος της ελληνιδας και γελαγαν ενώ για τις υπολοιπες ευρωπαιες είναι φυσιολογικο όταν εχουν την κορη τους μαζι να φλερταρουν όταν χορευουν. εχουν άλλη νοοτροπια, για αυτό εξω οι ελληνες κανουμε παρτυ και εδώ υπαρχει γκρινια και μιζερια, εμεις ιδιοι ειμαστε, ευγενικοι, οι γυναικες εδώ εχουν κομπλεξ μη  τις πουνε ευκολες-πουτανες που εξω δεν εχουν τετοια κομπλεξ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ΠΑΡΑΠΑΙΖΕΙ ρολο.
στην γαλλια και στην ελβετια εκανα γνωριμίες και στην σταση του λεωφορείου, με γυναικες που αυτές μου ξεκιναγαν κουβεντα,
στο ελλαδισταν αν ρωτήσεις στην σταση του λεωφορείου γυναικα , τι ωρα είναι θα ξυνισει τα μουτρα της.

η ελλαδα είναι η πιο δυσκολη χωρα της ευρωπης για κυκλο. πιο δυσκολα είναι μονο στο ισλαμ.
προχθες συζηταγα για συναδελφισες ότι σε ντισκο της θεσσαλονικης γυναικα εμφανισιμη που αλλαζε ματιές μαζι μου αρνηθηκε να χορεψει μαζι μου γιατι χορευε με την κορη της ενώ αντιστοιχα στην ροδο μια φινλανδη δεν ειχε κανενα θεμα και με αυχαριστησε στο τελος ευγενικα αφου μιλησαμε αρκετα.

ολες οι ελληνιδες πηραν το μερος της ελληνιδας και γελαγαν ενώ για τις υπολοιπες ευρωπαιες είναι φυσιολογικο όταν εχουν την κορη τους μαζι να φλερταρουν όταν χορευουν. εχουν άλλη νοοτροπια, για αυτό εξω οι ελληνες κανουμε παρτυ και εδώ υπαρχει γκρινια και μιζερια, εμεις ιδιοι ειμαστε, ευγενικοι, οι γυναικες εδώ εχουν κομπλεξ μη  τις πουνε ευκολες-πουτανες που εξω δεν εχουν τετοια κομπλεξ

Γερμανια ειμαι . Εδω δεν ειναι ετσι ειναι διαφορετικα , απλα μιλαμε για ατομα οχι γκομενες απλα για να βγεις εξω  να πας για φαγητο κανα σινεμα κτλ ...
εμενα μου ετυχε μια στραβη αυτο δεν σημαινει οτι ολοι ετσι ειναι ...απλα ηθελα να το πω..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Γερμανια ειμαι . Εδω δεν ειναι ετσι ειναι διαφορετικα , απλα μιλαμε για ατομα οχι γκομενες απλα για να βγεις εξω  να πας για φαγητο κανα σινεμα κτλ ...
εμενα μου ετυχε μια στραβη αυτο δεν σημαινει οτι ολοι ετσι ειναι ...απλα ηθελα να το πω..

Τη γλωσσα μαθε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι να πω σε γαλλόφωνες χωρες ισως είναι πιο ευγενικοι οι ανθρωποι,
επισης παλια ακουγα από λαζογερμανους ότι γαμουσαν αβερτα στην γερμανια,
μετα την κριση ισως μας βλεπουν σαν αλβανους φτωχομπινεδες και μας σνομπαρουν οποτε ατυχησες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σε οσες δουλειες ημουν δεν γνωρισα κανενα. Τοσα χρονια πηγαινα γυμναστηριο δεν γνωρισα κανενα.Σχολη μονο και σε καποιο φροντηστηριο .
Ειμαι 40 και ακομα προσπαθω να κανω κυκλο και δεν βρισκω ατομα.

Στην δουλεια με θεωρουμε αγνωστο οι συνδελφοι . Τους προτεινα να παμε για με τα την δουλεια για κανα ποτο και ολοι ειπα οχι . απο εκει και περα δεν ασχολουμε καν.
εκει αρχιζεις και ψαχνεις το πως θα γνωρισεις κοσμο.
Ακομα και με την συγκατοικο δεν μιλαμε καθολου ..Δεν μιλιεται γενικος ειναι παντα στραβωμενη ..τεσπα
Σλλες λυσεις?

τυπε πλακα κανεις?εγω απο γυμναστηριο διαφορες δουλειες κτλ εχω κανει πολλες γνωριμιες
μηπως εχεις τον ανθρωποδιωχτη φιλε?  :S :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τί τον θες τον κύκλο ρε φίλε;Κοίτα εκεί να βρεις καμιά γυναίκα να σε καλύπτει σε όλα και χέσε τις αντροπαρέες.Δεν σου προσφέρουν τίποτα από μια ηλικία και μετά.

+10000000000

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ο θειος μου λεει..οπου πας χτιζε και ενα σπιτι! Δηλαδη κανε αληθινους φιλους!

Επισεις λεει και το αλλο...φιλος που το κερνας μια τον κερνας δυο και τη τριτη δε σε κερναει ..δεν ειναι φιλος!

Εγω παντοτε ημουν πολυ κοινωνικη και παντα ηθελα να βγαινω κ να γνωριζω κοσμο..
θυμαμαι οταν πρωτο ηρθα αγγλια λογω της δουλειας π εκανα ηταν πολυ δυσκολο να κοινωνικοποιηθω με αποτελεσμα να σβησω τα κερακια γενεθλιων μου πανω σε ενα νον φατ γιαουρτι μονη μου! λολλ

Την επομενη χρονια αλλαξα δουλεια αλλαξα πολη μπηκα σε γκρουπς ελληνων του φεις οργανωσα συγκεντρωσεις ελληνων ξεκινησα χορο ξεκινησα δευτερη δουλεια αλλαξα γυμναστηριο και τωρα εχω φτασει στο σημειο να πω οτι αν κανω παρτι στο σπιτι μου δε ξερω που θα χορεσω ολους τους φιλους που εχω κανει.

Καθε μερα κ ενα καινουργιο προσωπο μια καινουργια ιστορια! Μη φοβαστε να μιλησετε σε εναν αγνωστο. Μη φοβαστε να ανοιχτειτε!

Ειμαι ευγνωμων για τη ζωη που εχω χτισει και τα σπιτια που εχω δημιουργησει!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σιγουρα θα εχει ξαναγραφτει.
σχολες χορου είναι ισως η καλυτερη απαντηση.
ακομα και στην σχολη χορου που εχει ο δημος μου, περασα απεξω προχθες, 20 γυναικες και 2 αντρες χορευαν, ακομη και στους παραδοσοιακους που οι περισσοτερες είναι σιτεμενες παλι θα εχει 5-10 μιλφες, χωρισμένες ή και νεες που μπορεις να κανεις παιχνιδι...

ta lege o Mpolntys typoi  :takethis: :takethis: :takethis: :tn04: :tn04: :coolcondom: :fuck2: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

:rockon: :rockon: :rockon:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
197
Like
4.676
Πόντοι
15.775
η γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να φυγετε χωρις να τις πειτε τιποτα και να πατε για μπυρα εξω αντροπαρεα, οπως ακριβως αυτες μετακινηθηκαν στο αλλο δωματιο, το θεμα ειναι κατα ποσο ειχαν τα κοτσια οι φιλοι σου που ηταν σε σχεση να το κανουν αυτο, κι αν σας παρουν τηλ απλα ψυχρα "πηγαμε για ποτο, αν θελετε ελατε στο ταδε μαγαζι",  ;)
Φιλε εχεις δικιο 100% ετσι επρεπε να ειχαμε εξηγηθει. Απο τους δυο που ειχαν κοπελα ο ενας ηταν ο φιλος μου που ειχε γενεθλια και τον αλλον τον γνωρισα εκεινη την μερα, οποτε μαλλον δεν θα ακολουθουσαν αν φευγαμε. Ο τριτος της παρεας ψιλοφρικαρε και γυρναει και μου λεει "Μαλακα τι γινεται εδω περα". Οσο μπορουσαμε συμμετειχαμε στην κουβεντα δεν ηταν οτι κατσαμε αμιλητοι εντελως.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
ειχαμε τη συζητηση αυτη με εναν φιλο αποψε πως φτιαχνεις κυκλο στην ελλαδα? δυσκολα τα πραγματα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
υπαρχει τροπος και στην ελλαδα....
να βγαλεις εισητηριο για εξωτερικο.
πλακα πλακα θυμαμαι μια χρονιά. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ δεν γνωρισα ουτε μια καινουρια ελληνιδα. πηγα 2 βδομάδες διακοπες στην ροδο και εκει γνωρισα μια φινλαδεζα.
ε δεν μπορει να είναι συμπτωση.
στην φινλανδια μπορει να μην γνωριζα κάθε 2 βδομάδες και μια φινλανδεζα δηλαδή 26 το χρονο, αλλα καμια 10ρια θα γνωριζα χαλαρα.
αν εχετε ελλειψη απλα μεταναστεύστε σαν τον δημητρακη

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
πλακα πλακα θυμαμαι μια χρονιά. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ δεν γνωρισα ουτε μια καινουρια ελληνιδα. πηγα 2 βδομάδες διακοπες στην ροδο και εκει γνωρισα μια φινλαδεζα.
στην φινλανδια μπορει να μην γνωριζα κάθε 2 βδομάδες και μια φινλανδεζα δηλαδή 26 το χρονο, αλλα καμια 10ρια θα γνωριζα χαλαρα.
σύμφωνο φίλε μου..είμαι πολύ δύσκολο ή δημιουργία κύκλου στην Ελλάδα έως και αδύνατο... Εκτός κι αν δουλεύεις σε μαγαζί ως DJ,or η κάτι παρόμοιο..πρέπει να περάσεις από όλα τα τεστ τους λες και θα δώσεις πανελλαδικές

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

φιλε μην νομιζεις και εξω οι ανθρωποι ψυχροι ειναι για ελα γερμανια να δεις την γλυκα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.392
Πόντοι
4.746
Σωστος τυπε. -Στο εξωτερικο μπορει να πας για τσιχλες στο περιπτερο και να βρεθεις
με τηλεφωνο απο γκομενα.Εδω αν ξεκινησεις να κανεις κατι τετοιο θα σε πουν 'ο τρελος της γειτονιας'.
-Τελικα 400 χρονια κατω απο τον οθωμανικο ζυγο, ακομη δεν μας εχει αφησει ανεπηρεαστους..  :S

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
197
Like
4.676
Πόντοι
15.775
Στις δουλειες γνωριζεις κοσμο μιλας αλλα οταν φτασει η ωρα να κανονισετε για εξοδο δεν προχωραει στο θεμα ποτε..Σε μια εταιρεια που ημουν ηξερα δυο παιδια που ηταν συναδελφοι στο ιδιο γραφειο 3 χρονια. Πολυ καλα παιδια καναμε χαβαλε  ολοι μαζι αυτοι κανανε χαβαλε μεταξυ τους ομως δεν ειχαν βγει ποτε μαζι εκτος εταιρειας..Ολο το κουβεντιαζανε θα το δουμε θα το κανουμε κλπ και δεν το κανονιζανε ποτε..Κλασσικες περιπτωσεις που λεει ο ενας στον αλλον "Θα το δουμε, θα κανονισουμε, θα μιλησουμε" και απο μεσα του ξερει πως δεν θα γινει ποτε αυτο το πραγμα..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στις δουλειες γνωριζεις κοσμο μιλας αλλα οταν φτασει η ωρα να κανονισετε για εξοδο δεν προχωραει στο θεμα ποτε..Σε μια εταιρεια που ημουν ηξερα δυο παιδια που ηταν συναδελφοι στο ιδιο γραφειο 3 χρονια. Πολυ καλα παιδια καναμε χαβαλε  ολοι μαζι αυτοι κανανε χαβαλε μεταξυ τους ομως δεν ειχαν βγει ποτε μαζι εκτος εταιρειας..Ολο το κουβεντιαζανε θα το δουμε θα το κανουμε κλπ και δεν το κανονιζανε ποτε..Κλασσικες περιπτωσεις που λεει ο ενας στον αλλον "Θα το δουμε, θα κανονισουμε, θα μιλησουμε" και απο μεσα του ξερει πως δεν θα γινει ποτε αυτο το πραγμα..

Παίζει μεγάλο ρόλο εαν ο άλλος έχει οικογένεια ή γκόμενα.Εαν τα έχει αυτά,όσες φορές και να πεις 'θα κανονίσουμε' δεν πρόκειται να βγει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom