Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εκει εισαι σε δυσκολη θεση δεν μπορεις να κανεις γνωριμιες με αγνωστους απο facebook η γραφεσαι  σε κανενα γυμναστηριο  να γνωρισεις κοσμο 
Σε οσες δουλειες ημουν δεν γνωρισα κανενα. Τοσα χρονια πηγαινα γυμναστηριο δεν γνωρισα κανενα.Σχολη μονο και σε καποιο φροντηστηριο .
Ειμαι 40 και ακομα προσπαθω να κανω κυκλο και δεν βρισκω ατομα.

Στην δουλεια με θεωρουμε αγνωστο οι συνδελφοι . Τους προτεινα να παμε για με τα την δουλεια για κανα ποτο και ολοι ειπα οχι . απο εκει και περα δεν ασχολουμε καν.
εκει αρχιζεις και ψαχνεις το πως θα γνωρισεις κοσμο.
Ακομα και με την συγκατοικο δεν μιλαμε καθολου ..Δεν μιλιεται γενικος ειναι παντα στραβωμενη ..τεσπα
Σλλες λυσεις?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
παρακολούθηση πρακτικών σεμιναρίων
σε διάφορα θέματα
βρες ένα που να σε ενδιαφέρει κάπως
δες/ μάθε αν έχει συμμετοχές
ξεκίνα να πάρεις μέρος
και μετά το ένα φέρνει το άλλο

όμως, αν δεν έχεις μεγαλώσει με εμπειρίες κοινωνικής συμπεριφοράς
σίγουρα δε θα τις αποκτήσεις με το πάτημα ενός κομβίου.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παρακολούθηση πρακτικών σεμιναρίων
σε διάφορα θέματα
βρες ένα που να σε ενδιαφέρει κάπως
δες/ μάθε αν έχει συμμετοχές
ξεκίνα να πάρεις μέρος
και μετά το ένα φέρνει το άλλο

όμως, αν δεν έχεις μεγαλώσει με εμπειρίες κοινωνικής συμπεριφοράς
σίγουρα δε θα τις αποκτήσεις με το πάτημα ενός κομβίου.
αντιθετως εχω μεγαλωσει με εμπειριες κοινωνικης συμπεριφορας  και τοσα χρονια ειμαι η προσπαθω να ειμαι κοινωνικος αλλα παντα κατι δεν παει καλ ειτε τα ατομα που γνωριζω δεν εχουν λεφτα ειτε εχουν καποιο θεμα ειτε δεν τους αρεσω σαν ατομο ειτε γενικοςς  οποτε καπου εκει αρχιζεις και βαριεσε και δεν ασχολησε με τετοια τα εντοπιζεις και κανεις περα ...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
οποτε λυση στο θεμα κυκλου ?Ατομα που να μπορεις να πεις μια και δυο μαλακιες ..Δυσκολο εως ακατορθωτο ολα θεμα τυχης ..

παραδειγμα στην δουλεια στο ξεκαρφωτο οταν επερνα καφε μιλησα σε 2 ατομα για τι project ειναι ωμιας και τους εχω ξαναδει ...με κοιτουσαν σαν απο τον ΑΡΗ ..και δουλευουμε στην ιδια εταιρια οποτε μια αφορμη να γνωριστουμε...αλλα που μαλλον το ειχαν καβαλησει το καλαμι ..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ο θειος μου λεει..οπου πας χτιζε και ενα σπιτι! Δηλαδη κανε αληθινους φιλους!

Επισεις λεει και το αλλο...φιλος που το κερνας μια τον κερνας δυο και τη τριτη δε σε κερναει ..δεν ειναι φιλος!

Εγω παντοτε ημουν πολυ κοινωνικη και παντα ηθελα να βγαινω κ να γνωριζω κοσμο..
θυμαμαι οταν πρωτο ηρθα αγγλια λογω της δουλειας π εκανα ηταν πολυ δυσκολο να κοινωνικοποιηθω με αποτελεσμα να σβησω τα κερακια γενεθλιων μου πανω σε ενα νον φατ γιαουρτι μονη μου! λολλ

Την επομενη χρονια αλλαξα δουλεια αλλαξα πολη μπηκα σε γκρουπς ελληνων του φεις οργανωσα συγκεντρωσεις ελληνων ξεκινησα χορο ξεκινησα δευτερη δουλεια αλλαξα γυμναστηριο και τωρα εχω φτασει στο σημειο να πω οτι αν κανω παρτι στο σπιτι μου δε ξερω που θα χορεσω ολους τους φιλους που εχω κανει.

Καθε μερα κ ενα καινουργιο προσωπο μια καινουργια ιστορια! Μη φοβαστε να μιλησετε σε εναν αγνωστο. Μη φοβαστε να ανοιχτειτε!

Ειμαι ευγνωμων για τη ζωη που εχω χτισει και τα σπιτια που εχω δημιουργησει!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Προσφατα βρεθηκα σε παρτυ γενεθλιων φιλου στο οποιο ηταν και η κοπελα του με τις φιλες της. Στην αρχη ημασταν ολοι μαζεμενοι στο σαλονι φαγαμε, ηπιαμε, κοψαμε την τουρτα κλπ ολα ωραια. Μετα απο αυτα η κοπελα του φιλου μου με τις φιλες της φυγανε απο το σαλονι και πηγανε στο δωματιο για κουτσομπολιο κλπ.. Οταν πηγαμε και εμεις οι αντρες αυτες ειχαν πιασει κουβεντα μεταξυ τους λεγανε που θα βγουνε τι θα κανουνε, ιστοριες δικες τους, θαβανε καμμια γνωστη κλπ. Εμεις συμμετειχαμε λιγο στην κουβεντα ομως κατα κυριο λογο η κουβεντα ηταν δικη τους η παρεα ηταν δικη τους εμμεσα εμας δεν μας θελανε μεσα το καταλαβαινες αυτο. Ολες με ενα κινητο στο χερι να τσαταρουν, να χαζευουν facebook, να δειχνουν η μια στην αλλη ποσταρισματα. Δυο απο αυτες ειχαν αγορια ο ενας ειχε κατσει στην ακρη και δεν μιλαγε ο αλλος που ηταν και ο φιλος μου προσπαθουσε να μιλησει οσο μπορουσε. Στην ουσια δηλαδη σαν να μην υπηρχαμε οι αντρες οχι για να την πεσουμε και να γινει κατι ουτε για κουβεντα. Για να σου δωσουν σημασια θα πρεπει να σε δουν μεσα απο το κινητο τους απο το προφιλ σου στα social media αλλιως δεν υπαρχεις. Ετσι συμπεριφερεται η γενια που ειναι απο 20 ως 25 χρονων και εχει μαθει οτι το μονο που υπαρχει ειναι facebook και Survivor.

Φταίμε όμως κι εμεις σε μεγάλο βαθμό.Οι γκόμενες ξέρουν ότι έχουν όλους τους άντρες στα πόδια τους και κάνουν ότι θέλουν.Και όπως όλοι ξέρουμε,οι πιο πολλοί προτιμούν να έχουν γκόμενα που θα τους έχει σούζα παρά να μην έχουν γκόμενα.

Ποιο είναι το συμπέρασμα;Ή γίνεσαι κι εσύ όπως σε θέλουν ή το παίζεις διαφορετικός με κίνδυνο να είσαι συνέχεια μπακούρι ή αλλάζεις χώρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σε οσες δουλειες ημουν δεν γνωρισα κανενα. Τοσα χρονια πηγαινα γυμναστηριο δεν γνωρισα κανενα.Σχολη μονο και σε καποιο φροντηστηριο .

Στην δουλεια με θεωρουμε αγνωστο οι συνδελφοι . Τους προτεινα να παμε για με τα την δουλεια για κανα ποτο και ολοι ειπα οχι . απο εκει και περα δεν ασχολουμε καν.
Ακομα και με την συγκατοικο δεν μιλαμε καθολου ..Δεν μιλιεται γενικος ειναι παντα στραβωμενη ..τεσπα
Σλλες λυσεις?

Τί τον θες τον κύκλο ρε φίλε;Κοίτα εκεί να βρεις καμιά γυναίκα να σε καλύπτει σε όλα και χέσε τις αντροπαρέες.Δεν σου προσφέρουν τίποτα από μια ηλικία και μετά.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216

Σλλες λυσεις?

Nobody wants to play with you haha

Απο περιεργεια τυπε οταν πηγαινεις στο περιπτερο της γειτονιας σου λεει γεια ο περιπτερας ??  :grin:

kaloskaloskalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Κριτικές
12
Like
672
Πόντοι
311

Σλλες λυσεις?
φιλε μην σε περνει απο κατο. Πρωτον σε αυτη την ηλικια οι πιο πολλοι εχουν οικογενια και δεν εχουν χρονο. Δευτερον πρεπει να κινησεις το ενδιαφερον. Πες τους τι εκανες η κατι που σου αρεσει, βρες ενα hobby.το πιο σημαντικο ειναι να εισαιωευχαριστημενος. Πολλες φορες ργω νιωθω μονος με παρεα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σιγουρα θα εχει ξαναγραφτει.
σχολες χορου είναι ισως η καλυτερη απαντηση.
ακομα και στην σχολη χορου που εχει ο δημος μου, περασα απεξω προχθες, 20 γυναικες και 2 αντρες χορευαν, ακομη και στους παραδοσοιακους που οι περισσοτερες είναι σιτεμενες παλι θα εχει 5-10 μιλφες, χωρισμένες ή και νεες που μπορεις να κανεις παιχνιδι...

kaloskaloskalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Κριτικές
12
Like
672
Πόντοι
311
σιγουρα θα εχει ξαναγραφτει.
σχολες χορου είναι ισως η καλυτερη απαντηση.
ακομα και στην σχολη χορου που εχει ο δημος μου, περασα απεξω προχθες, 20 γυναικες και 2 αντρες χορευαν, ακομη και στους παραδοσοιακους που οι περισσοτερες είναι σιτεμενες παλι θα εχει 5-10 μιλφες, χωρισμένες ή και νεες που μπορεις να κανεις παιχνιδι...
εχω φιλες σε σχολες χωρου, που εχουν σηχαθει οσοι πανε για καμακια. Τους καταλαβενουν απο χιλιομετρα. Σανβσαλθαρηδες πανε και τις κολλανε...οσοι πανε για σχολη χορου να πανε επειδη τους αρεσει ο χορος, οχο μονο για καμακι εκτος αμα ειναι μαεστρο ο τυπος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εννοείται αμα το δειξεις από την αρχη χανεις.
πρεπει να σου αρεσει και ο χορος και τουλάχιστον 1 μηνα να το παιζεις αδιάφορος και δυσκολος, αλλιως θα πουν ηρθε το λιγουρι για καμακι.
κοιτα στα ματια μονο την νταμα που χορευεις ή καμμια αν είναι παραδοσιακοι κυκλικοι χοροι.
είναι δεδομενα αυτά.

Επισκέπτης
ο θειος μου λεει..οπου πας χτιζε και ενα σπιτι! Δηλαδη κανε αληθινους φιλους!

Επισεις λεει και το αλλο...φιλος που το κερνας μια τον κερνας δυο και τη τριτη δε σε κερναει ..δεν ειναι φιλος!

Εγω παντοτε ημουν πολυ κοινωνικη και παντα ηθελα να βγαινω κ να γνωριζω κοσμο..
θυμαμαι οταν πρωτο ηρθα αγγλια λογω της δουλειας π εκανα ηταν πολυ δυσκολο να κοινωνικοποιηθω με αποτελεσμα να σβησω τα κερακια γενεθλιων μου πανω σε ενα νον φατ γιαουρτι μονη μου! λολλ

Την επομενη χρονια αλλαξα δουλεια αλλαξα πολη μπηκα σε γκρουπς ελληνων του φεις οργανωσα συγκεντρωσεις ελληνων ξεκινησα χορο ξεκινησα δευτερη δουλεια αλλαξα γυμναστηριο και τωρα εχω φτασει στο σημειο να πω οτι αν κανω παρτι στο σπιτι μου δε ξερω που θα χορεσω ολους τους φιλους που εχω κανει.

Καθε μερα κ ενα καινουργιο προσωπο μια καινουργια ιστορια! Μη φοβαστε να μιλησετε σε εναν αγνωστο. Μη φοβαστε να ανοιχτειτε!

Ειμαι ευγνωμων για τη ζωη που εχω χτισει και τα σπιτια που εχω δημιουργησει!

Για Αγγλία, καλά τα λες ! Εδώ ίσα που δε μαχαιρωνόμαστε στο δρόμο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom