Νέα

Τρόποι αύξησης κοινωνικού κύκλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 890
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Προσφατα βρεθηκα σε παρτυ γενεθλιων φιλου στο οποιο ηταν και η κοπελα του με τις φιλες της. Στην αρχη ημασταν ολοι μαζεμενοι στο σαλονι φαγαμε, ηπιαμε, κοψαμε την τουρτα κλπ ολα ωραια. Μετα απο αυτα η κοπελα του φιλου μου με τις φιλες της φυγανε απο το σαλονι και πηγανε στο δωματιο για κουτσομπολιο κλπ.. Οταν πηγαμε και εμεις οι αντρες αυτες ειχαν πιασει κουβεντα μεταξυ τους λεγανε που θα βγουνε τι θα κανουνε, ιστοριες δικες τους, θαβανε καμμια γνωστη κλπ. Εμεις συμμετειχαμε λιγο στην κουβεντα ομως κατα κυριο λογο η κουβεντα ηταν δικη τους η παρεα ηταν δικη τους εμμεσα εμας δεν μας θελανε μεσα το καταλαβαινες αυτο. Ολες με ενα κινητο στο χερι να τσαταρουν, να χαζευουν facebook, να δειχνουν η μια στην αλλη ποσταρισματα. Δυο απο αυτες ειχαν αγορια ο ενας ειχε κατσει στην ακρη και δεν μιλαγε ο αλλος που ηταν και ο φιλος μου προσπαθουσε να μιλησει οσο μπορουσε. Στην ουσια δηλαδη σαν να μην υπηρχαμε οι αντρες οχι για να την πεσουμε και να γινει κατι ουτε για κουβεντα. Για να σου δωσουν σημασια θα πρεπει να σε δουν μεσα απο το κινητο τους απο το προφιλ σου στα social media αλλιως δεν υπαρχεις. Ετσι συμπεριφερεται η γενια που ειναι απο 20 ως 25 χρονων και εχει μαθει οτι το μονο που υπαρχει ειναι facebook και Survivor.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οι γυναικες  διαλεγουν με ποιον θα γαμιουνται και με πιον θα κανουν σχεση με διαφορετικα κριτηρια

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Προσφατα βρεθηκα σε παρτυ γενεθλιων φιλου στο οποιο ηταν και η κοπελα του με τις φιλες της. Στην αρχη ημασταν ολοι μαζεμενοι στο σαλονι φαγαμε, ηπιαμε, κοψαμε την τουρτα κλπ ολα ωραια. Μετα απο αυτα η κοπελα του φιλου μου με τις φιλες της φυγανε απο το σαλονι και πηγανε στο δωματιο για κουτσομπολιο κλπ.. Οταν πηγαμε και εμεις οι αντρες αυτες ειχαν πιασει κουβεντα μεταξυ τους λεγανε που θα βγουνε τι θα κανουνε, ιστοριες δικες τους, θαβανε καμμια γνωστη κλπ. Εμεις συμμετειχαμε λιγο στην κουβεντα ομως κατα κυριο λογο η κουβεντα ηταν δικη τους η παρεα ηταν δικη τους εμμεσα εμας δεν μας θελανε μεσα το καταλαβαινες αυτο. Ολες με ενα κινητο στο χερι να τσαταρουν, να χαζευουν facebook, να δειχνουν η μια στην αλλη ποσταρισματα. Δυο απο αυτες ειχαν αγορια ο ενας ειχε κατσει στην ακρη και δεν μιλαγε ο αλλος που ηταν και ο φιλος μου προσπαθουσε να μιλησει οσο μπορουσε. Στην ουσια δηλαδη σαν να μην υπηρχαμε οι αντρες οχι για να την πεσουμε και να γινει κατι ουτε για κουβεντα. Για να σου δωσουν σημασια θα πρεπει να σε δουν μεσα απο το κινητο τους απο το προφιλ σου στα social media αλλιως δεν υπαρχεις. Ετσι συμπεριφερεται η γενια που ειναι απο 20 ως 25 χρονων και εχει μαθει οτι το μονο που υπαρχει ειναι facebook και Survivor.

Ε καλα εισαι
Εδω βλεπεις παρεες εξω για καφε  κ ολοι πανω απ το κινητο :embarrased:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
για να γαμησεις στην ελλαδα εκτος απο κοινωνικο κυκλο χρειαζονται και αλλα εφοδια

OP
OP
n_i_k_o_s

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1

η γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να φυγετε χωρις να τις πειτε τιποτα και να πατε για μπυρα εξω αντροπαρεα, οπως ακριβως αυτες μετακινηθηκαν στο αλλο δωματιο, το θεμα ειναι κατα ποσο ειχαν τα κοτσια οι φιλοι σου που ηταν σε σχεση να το κανουν αυτο, κι αν σας παρουν τηλ απλα ψυχρα "πηγαμε για ποτο, αν θελετε ελατε στο ταδε μαγαζι",  ;)

Επισκέπτης
Η κινητηριος δυναμη στον τροπο αυξησης του κοινωνικου κυκλου ειναι μια.Το χρημα.
Μονο αυτο.  :rockon:
Τα αλλα ειναι δευτερα.  :rockon:

Οι πιο πολλοι εδω μεσα ειναι μπατηριδες και κλαιγονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ.  :S
Τους φταιει η κοινωνια , το συστημα , οι γυναικες κτλ.  :jerking:

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Εθελοντισμος κλπ .. τελευταια οι γυναικες τρελαίνονται για ευαισθητους κλπ

Δέν έχω πρόβλημα μέ καλό έθελοντισμό γιά καλό σκοπό (άναδάσωση κλπ) άλλά αύτές οί ΑΧΡΗΣΤΕΣ, ΑΠΛΥΤΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΙΣΤΕΣ κλπ Έλλεϊνίδες πάνε γιά έθελοντισμό σέ hotspots καί έκεί έχω πρόβλημα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.966
Πόντοι
606
Εθελοντισμος κλπ .. τελευταια οι γυναικες τρελαίνονται για ευαισθητους κλπ
μεχρι να τον παρατησουν για τον κολλητο του που τα γραφει ολα στ αρχιδια του  :animatedballs:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Μενω εξωτερικο τελεταια χρονια και επειδη δεν ξερω κανενα ειπα να παω σε καποιες οργανωσεις μεσα απο fb για να γνωρισεις κοσμο.
Ρωταω στο FB  παδια επειδη δεν ξερω κανενα απο εδω πως θα σας γνωρισω που καθεστε? Και μου απαντανε στο ποιο μεγαλο τραπεζι με τον πιο πολλη θορυβο και τα πιο πολλα ατομα να κανουν χαβαλε,στην χειροτερη ρωτα το γκαρσονι. οκ οκ .

Παω και εγω με την λογικη ολο και καποιον καποια θα γνωρισουμε και τι βλεπω.....
Ειχαν μαζευτει σε ενα μικρο τραπεζι καμια 5-7 ατομα το γκαρσονι δεν ηξερε καν ποιοι εχουν κλεισει τραπεζι. Τεσπα παω εκει και καλησπεριζω , που μπορω να καθισω και εγω ρε παιδια να γινουμε πολλοι με κοιτανε δεν ηταν και τοσο φιλικη τα ατομα (ειχε και 2 καλα γκομενακια ) μου λενε τραβα πιο εκει (σε ενα διπλα τραπεζι  (μονος μου)  γιατι εδω δεν εχει χωρο) το βλεπω (το τραπεζι τους βλεπω σκεφτομαι ηρθα για να γνωρισω ατομα και αυτοι ολοι 5-7 που ηρθαν και αυτοι για να γνωρισουν κοσμο μου λενε δεν χωραμε εδω πηγαινε  πιο εκει γιατι εδω ειναι πιασμενο )
καθομαι και εγω και εκεινη την στιγμη ακριβως τι περνα απο το μυαλο !!!!καλα μαλακας ειμαι Η με μαλακες εμπλεξα ???????
Ηρθα για να γνωρισω κοσμο και καθομαι μονος μου ?????

Το σκεφτομαι λοιπον και λεω δεν γαμη ειμαι που ειμαι μονος δεν φευγω ετσι και αλλιως δεν προκειτε να γνωρισω κανενα,αμα αυτοι που θελουνε να γνωρισουν κοσμο ειναι τοσο κλειστη .....

Συμπερασμα αμα ειναι να γνωρισεις κοσμο θα γινει αλλα πρεπει να ταιριαζεις... Μαλακες και μαλκισες εκει εξω υπαρχουν πολλη μα παρα πολλοι στο χερι μας ειναι παντα με τις μαλακες θα μπλεξουμε.

Επισκέπτης
Μενω εξωτερικο τελεταια χρονια και επειδη δεν ξερω κανενα ειπα να παω σε καποιες οργανωσεις μεσα απο fb για να γνωρισεις κοσμο.
Ρωταω στο FB  παδια επειδη δεν ξερω κανενα απο εδω πως θα σας γνωρισω που καθεστε? Και μου απαντανε στο ποιο μεγαλο τραπεζι με τον πιο πολλη θορυβο και τα πιο πολλα ατομα να κανουν χαβαλε,στην χειροτερη ρωτα το γκαρσονι. οκ οκ .

Παω και εγω με την λογικη ολο και καποιον καποια θα γνωρισουμε και τι βλεπω.....
Ειχαν μαζευτει σε ενα μικρο τραπεζι καμια 5-7 ατομα το γκαρσονι δεν ηξερε καν ποιοι εχουν κλεισει τραπεζι. Τεσπα παω εκει και καλησπεριζω , που μπορω να καθισω και εγω ρε παιδια να γινουμε πολλοι με κοιτανε δεν ηταν και τοσο φιλικη τα ατομα (ειχε και 2 καλα γκομενακια ) μου λενε τραβα πιο εκει (σε ενα διπλα τραπεζι  (μονος μου)  γιατι εδω δεν εχει χωρο) το βλεπω (το τραπεζι τους βλεπω σκεφτομαι ηρθα για να γνωρισω ατομα και αυτοι ολοι 5-7 που ηρθαν και αυτοι για να γνωρισουν κοσμο μου λενε δεν χωραμε εδω πηγαινε  πιο εκει γιατι εδω ειναι πιασμενο )
καθομαι και εγω και εκεινη την στιγμη ακριβως τι περνα απο το μυαλο !!!!καλα μαλακας ειμαι Η με μαλακες εμπλεξα ???????
Ηρθα για να γνωρισω κοσμο και καθομαι μονος μου ?????

Το σκεφτομαι λοιπον και λεω δεν γαμη ειμαι που ειμαι μονος δεν φευγω ετσι και αλλιως δεν προκειτε να γνωρισω κανενα,αμα αυτοι που θελουνε να γνωρισουν κοσμο ειναι τοσο κλειστη .....

Συμπερασμα αμα ειναι να γνωρισεις κοσμο θα γινει αλλα πρεπει να ταιριαζεις... Μαλακες και μαλκισες εκει εξω υπαρχουν πολλη μα παρα πολλοι στο χερι μας ειναι παντα με τις μαλακες θα μπλεξουμε.

Το facebook δεν είναι κυρίως για Ισραηλίτες της διασποράς ; Πάνε και γράφονται ΄ολοι οι άσχετοι και παραπονιούνται ότι δε ζευγαρώνουν !

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Το facebook δεν είναι κυρίως για Ισραηλίτες της διασποράς ; Πάνε και γράφονται ΄ολοι οι άσχετοι και παραπονιούνται ότι δε ζευγαρώνουν !
Δεν σε εχω . Και πως θα γνωρισεις κοσμο.Δεν λεμε για γκομενα, αλλα κοσμο φιλους και τα σχετικα αμα δεν ξερεις κανενα και ακομα στην δουλεια δεν βγαινεις με τους συνεργατες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο κυκλος αυξανεται μονο με γνωριμιες απο δουλεια  απο σχολη απο φιλους

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εκει εισαι σε δυσκολη θεση δεν μπορεις να κανεις γνωριμιες με αγνωστους απο facebook η γραφεσαι  σε κανενα γυμναστηριο  να γνωρισεις κοσμο 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom