Νέα

Τρελό κόλλημα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Συναγωνιστές έχω χωρίσει εδώ και 5 περίπου μήνες.Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας.Περίμενα πως θα το ξεπεράσω μετά απο 1 τέτοιο διάστημα(και αφού η σχέση μας κράτησε πολύ λιγότερο).Όμως απο ότι διαπίστωσα δεν τα κατάφερα.Και το χειρότερο είναι πως όποτε την βλέπω γίνομαι σκατά.Και αυτό κρατάει για μέρες...Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θέλει(φαντάζομαι)να τα ξαναβρούμε,αφού μόλις χωρίσαμε έκανα πολλές προσπά8ειες να τα ξαναβρώ μαζί της.Δέν ξέρω τι να κάνω αφού προσπάθησα να κάνω σχέση με άλλη κοπέλα και ψυχολογικά δεν μπόρεσα.Και όσο για τον χαρακτήρα της κοπέλας δεν είναι καμία "πουτάνα" που της αρέσει να την παρακαλάνε και να πέφτουν στα πόδια της(άλλωστε δεν θα είχα κολλήσει αν δεν ήταν αυτή που είναι).Τέλος αξίζει να αναφέρω πως ΠΟΤΕ δεν έτρεχα απο πίσω απο καμία κοπέλα στο παρελθόν αφού ήμουν πολύ σταρχιδιστής..Όποιος δεν βαριέται να γράφει για να συμβουλεύσει έναν μαλάκα(γιατί ένας τέτοιος είμαι το έχω πάρει απόφαση)ας γράψει την συμβουλή του και το τι θα έκανε αυτός στην θέση μου γιατί δεν αντέχω άλλο..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αχ βρε καημενε μου ο ερωτας με ερωτα περνα

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
πάμε για άλλες πολιτείες..............μαγικές..άγνωστες.........

το θυμάσαι αυτό το τραγούδι??

προχώρα φίλε παρακάτω!!!!!!!!!

δόξα το θεό ο τόπος είναι γεμάτος μουνιά!!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Συναγωνιστές έχω χωρίσει εδώ και 5 περίπου μήνες.Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας.Περίμενα πως θα το ξεπεράσω μετά απο 1 τέτοιο διάστημα(και αφού η σχέση μας κράτησε πολύ λιγότερο).Όμως απο ότι διαπίστωσα δεν τα κατάφερα.Και το χειρότερο είναι πως όποτε την βλέπω γίνομαι σκατά.Και αυτό κρατάει για μέρες...Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θέλει(φαντάζομαι)να τα ξαναβρούμε,αφού μόλις χωρίσαμε έκανα πολλές προσπά8ειες να τα ξαναβρώ μαζί της.Δέν ξέρω τι να κάνω αφού προσπάθησα να κάνω σχέση με άλλη κοπέλα και ψυχολογικά δεν μπόρεσα.Και όσο για τον χαρακτήρα της κοπέλας δεν είναι καμία "πουτάνα" που της αρέσει να την παρακαλάνε και να πέφτουν στα πόδια της(άλλωστε δεν θα είχα κολλήσει αν δεν ήταν αυτή που είναι).Τέλος αξίζει να αναφέρω πως ΠΟΤΕ δεν έτρεχα απο πίσω απο καμία κοπέλα στο παρελθόν αφού ήμουν πολύ σταρχιδιστής..Όποιος δεν βαριέται να γράφει για να συμβουλεύσει έναν μαλάκα(γιατί ένας τέτοιος είμαι το έχω πάρει απόφαση)ας γράψει την συμβουλή του και το τι θα έκανε αυτός στην θέση μου γιατί δεν αντέχω άλλο..

Ο λογος για τον οποιο χωρισατε?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Μην εχεις την εντυπωση οτι ολοι οι αλλοι δεν εχουν περασει τιποτε τετοιο. Οπως φαινεται απο τα γραπτα σου πρεπει να εισαι αρκετα νεος. Απο αυτη τη φαση ισως περασεις αλλες μια με δυο φορες στην υπολοιπη ζωη σου. Δεν υπαρχει συνταγη στην καμμενη καψουρα. Μονο ο καιρος που περναει γιατρευει. Μην νομιζεις οτι η κοπελλα αυτη ηταν η μοναδικη στον κοσμο και την ζωη σου, και οτι ο Θεος την εχει φτιαξει για σενα. Δεν ειναι τα πραγματα ετσι. Οπως καταλαβαινεις γραφω με αρκετη πειρα απο πισω μου. Ειναι μια φαση που πρεπει να την ξεπερασεις μονος σου, και δυσκολα να βρεις βοηθεια απο το διαδικτυο. Ολα αυτα που σου εγραψα ομως, πρεπει να σου τα εχουνε πει και πολλοι αλλοι. Αλλα και εσυ γνωριζεις οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Μονο που δεν θελεις να το πιστεψεις.

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Είμαι αρκετά νέος.Είμαι 19 ακόμα.Το θέμα είναι πως με την κοπέλα είμαστε και στο ίδιο τμήμα μαζί και όπως είναι λογικό την βλέπω πολύ συχνά.Προσπάθησα να προχωρήσω με άλλες κοπέλες αλλα δεν μπορούσα!!Και για αυτό μετά το πρώτο καφέ-ποτό τους έλεγα οτι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε!Είμαι τραγικός το ξέρω.Και μάλιστα εξωτερικά ήταν πιο ωραίες απο αυτήν(οι 2/3).Και όπως σας περιέγραψα δεν είναι θέμα χρόνου γιατί εκεί που νομίζω οτι την έχω ξεχάσει τσουπ μπροστά μου και εκεί γκρεμίζονται όλα..Δεν ξέρω τι να κάνω..Άν δεν την έβλεπα ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.Αλλά να μην πατάω και σχολή?

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Ποτε τετοιες βλακειες. Μπροστα απο ολα πρεπει να βαζεις το δικο σου μελλον, και σε αυτο υπαγεται και η επαγγελματικη σου αποκατασταση. Αν ο λογος που χωρισατε ειναι επιφανειακος και ευθυνεται αυτη, μετα απο λιγο καιρο η υπερμετρη καψουρα σου θα γυρισει σε μισος. Αν θες να κανεις κατι με αλλη κοπελλα (αυτη που χωρισατε δε παιζει πλεον, αυτο ειναι σιγουρο), πρεπει να δωσεις ευκαιρια να προκυψει οικειοτητα και να μην βγαζεις κοκκινη καρτα απο το πρωτο ποτο. Οπως σου εγραψα πριν, ειναι η πρωτη σου φορα, αλλα οχι η τελευταια που ζεις κατι τετοιο.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά ο τωρινός σου πόνος αφαιρείται από τον μελλοντικό που θα βιώσεις σε ανάλογες περιπτώσεις.

Στο προκείμενο λοιπόν, τώρα ζεις μία βαθιά υπαρξιακή κρίση, κατά την οποία νομίζεις πως κάθε κομμάτι του εαυτό σου ζυγίζει τόνους. Η συμπεριφορά σου δεν βοηθάει να ξεπεραστεί το "τρελλό σου κόλλημα" βέβαια. Βλέπω όμως ελπίδα μόνο και μόνο στο γεγονός πως γνώρισες άλλες κοπέλες & επιπλέον τις βρίσκεις και ομορφότερες εξωτερικά.

Φίλε, για να λες κάτι τέτοιο σημαίνει πως έχεις φάει τον γάιδαρο και απομένει μονάχα η ουρά του.Βοήθα τον εαυτό σου κάνοντας παρέα με θετικά άτομα και ΜΑΚΡΙΑ από κοινούς φίλους και γνωστούς. Δεν ξέρω σε τι φάση είσαι αλλά επειδή δεν είμαι του μπουρδελο-αθλήματος δεν μπορώ να φανταστώ αν θα λειτουργούσε καταπραυντικά σε έναν χωρισμό. Πάντως αν ναι, το site είναι πραγματικός θησαυρός.

Δίνε στον εαυτό σου ευτυχία ακόμα κι αν κάποιο άλλο κομμάτι σου δεν έχει καμμία όρεξη. Ρίχτο και λίγο στον αθλητισμό καθώς η σωματική άσκηση προκαλεί την έκκριση της βιταμίνης Ε στο οργανισμό, η οποία ευθύνεται για την καλή μας διάθεση. Ρίχτο στις αντροπαρέες, στα καφριλίκια και μία μέρα θα ξυπνήσεις, θα αρχίσεις την ημέρα σου "κανονικά" και θα χρειαστεί να περάσει κάποια ώρα για να θυμηθείς πως "κανονικά" θα έπρεπε να είσαι "καμμένος εντελώς". Δεν θα είσαι πια όμως... 

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μία μέρα θα ξυπνήσεις, θα αρχίσεις την ημέρα σου "κανονικά" και θα χρειαστεί να περάσει κάποια ώρα για να θυμηθείς πως "κανονικά" θα έπρεπε να είσαι "καμμένος εντελώς". Δεν θα είσαι πια όμως... 
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
σωστος
τρομερο συναισθημα αυτο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τη χουφτωσες τουλαστιχον ? :2funny:

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Δεν ξέρω τι να κάνω..Άν δεν την έβλεπα ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.Αλλά να μην πατάω και σχολή?

Το χω κάνει αυτό στο παρελθόν για τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα. Τότε το θεωρούσα ως μοναδική λύση για να πάω παρακάτω. Δεν ξαναπάτησα στην σχολή για ένα μεγάλο διάστημα (3 μήνες περίπου) και έβγαινα και μεθούσα κάθε βράδυ. Βέβαια ξεσκίστηκα στο διάβασμα στο τέλος για να περάσω αλλά έτσι την ξεπέρασα.
Για να ακριβολογώ έπαψε να με κάνει σκατά η παρουσία της στον ίδιο χώρο αλλά θα προτιμούσα να μην την έβλεπα καθόλου.... 

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Δυσκολη φαση φιλαρακο αλλα εγω θα σουλεγα να το ζησεις μεχρι το μεδουλι. Αφεσου να στεναχωρηθεις, να λοιωσεις, δεν ειναι κακο. Το ζητημα ειναι οτι παντα τελειωνει αυτη η φαση και το θεμα ειναι τι σου αφηνει μετα. Αν το καταπιεσεις και προσπαθεις να ξεφυγεις θα σου αφησει απωθημενα ενω αν το ζησεις, αργοτερα θα το θυμασαι σαν μια γλυκεια αναμνηση, σαν μια εμπειρια που θα σε βοηθησει στις υπολοιπες σχεσεις σου.
Μετα από χρόνια θα το θυμασαι σαν κατι καλο, θα λες τοζησα κι αυτο.

Εξ αλλου το να νοιωθεις συναισθηματα δειχνει οτι εισαι ζωντανος ανθρωπος.

zoogle

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στο ιδιο τμημα ειστε?? εχεις ακουσει αυτο που λενε ¨ποτε στη γειτονια σου και στη δουλεια σου" ??

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Έκανα μαλακία εξ αρχής αφού έμπλεξα με άτομο του ίδιου τμήματος.Όσον αφορά αυτό που είπε ο φίλος oxyllos και έχω στεναχωρηθεί και έχω πονέσει πάρα πολύ.Δυστηχώς όμως τα συναισθήματα που είχα και τότε έχω και τώρα.

nikos278<--φίλε 1 μέρα ξύπνησα και νόμιζα οτι την είχα ξεχάσει εντελώς.Όμως δεν κράτησε και πολύ αφού μόλις την ξαναείδα πάλι τα ίδια..

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
φιλαρακο υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια!! και τι πορτοκαλια! :rockon:
αλλωστε το καλοκαιρι ειναι προ των πυλων και ΟΛΑ ειναι αναλαφρα!! :happy: :happy: :thumbsup: :thumbsup:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
1)τον ερωτα ο ερωτας νικαει(αλλα αντε να σε βρει ο επομενος και ποτε ? αρα πολυ δυσκολο ..αρα προσμονη υπομονη ....)
2)τυχερακια που μπορεις να αισθανεσαι
3)απολαυσε το συναισθημα μπες σρτην θλιψη σου εντρυφησε την ψαξε μεσα σου εξιχνιασε τους γυρωσου και Αυτην. τα συναισθηματα της τα λογια της μεχρι και την βλακεια της ΖΗΣΕ ΤΟ
4) ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟ .... στα ονειρα σου βαλε να την βλεπεις μαζυ με αλλους να τους λεει τα ιδια και ζεστοτερα που ελεγε σε εσενα , να τσιμπουκωνει αλλους , ειναι πορνη δεν κανει για εσενα . και αλλα χειροτερα.
ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙς 30 φορες καθε βραδυ μετα το φαγητο τα λογια του συντροφου σεξπηρ

Δίνε στον εαυτό σου ευτυχία ακόμα κι αν κάποιο άλλο κομμάτι σου δεν έχει καμμία όρεξη. Ρίχτο και λίγο στον αθλητισμό καθώς η σωματική άσκηση προκαλεί την έκκριση της βιταμίνης Ε στο οργανισμό, η οποία ευθύνεται για την καλή μας διάθεση. Ρίχτο στις αντροπαρέες, στα καφριλίκια και μία μέρα θα ξυπνήσεις, θα αρχίσεις την ημέρα σου "κανονικά" και θα χρειαστεί να περάσει κάποια ώρα για να θυμηθείς πως "κανονικά" θα έπρεπε να είσαι "καμμένος εντελώς". Δεν θα είσαι πια όμως... 

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Είμαι αρκετά νέος.Είμαι 19 ακόμα.Το θέμα είναι πως με την κοπέλα είμαστε και στο ίδιο τμήμα μαζί και όπως είναι λογικό την βλέπω πολύ συχνά.Προσπάθησα να προχωρήσω με άλλες κοπέλες αλλα δεν μπορούσα!!Και για αυτό μετά το πρώτο καφέ-ποτό τους έλεγα οτι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε!Είμαι τραγικός το ξέρω.Και μάλιστα εξωτερικά ήταν πιο ωραίες απο αυτήν(οι 2/3).Και όπως σας περιέγραψα δεν είναι θέμα χρόνου γιατί εκεί που νομίζω οτι την έχω ξεχάσει τσουπ μπροστά μου και εκεί γκρεμίζονται όλα..Δεν ξέρω τι να κάνω..Άν δεν την έβλεπα ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα.Αλλά να μην πατάω και σχολή?

ερχεται καλοκαιρι οποτε δεν θα εχεις σχολη και δεν θα την βλεπεις οποτε υπομονη μερικες εβδομαδες ακομα

OP
OP
K

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Το θέμα δεν είναι μόνο η σχολή αλλά και οτι την πετυχαίνω και σε άκυρες στιγμές σε άκυρα μέρη έξω!!Και αυτό έχει συμβεί τουλάχιστον 3 φορες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom