kamenosentelws
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Συναγωνιστές έχω χωρίσει εδώ και 5 περίπου μήνες.Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας.Περίμενα πως θα το ξεπεράσω μετά απο 1 τέτοιο διάστημα(και αφού η σχέση μας κράτησε πολύ λιγότερο).Όμως απο ότι διαπίστωσα δεν τα κατάφερα.Και το χειρότερο είναι πως όποτε την βλέπω γίνομαι σκατά.Και αυτό κρατάει για μέρες...Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν θέλει(φαντάζομαι)να τα ξαναβρούμε,αφού μόλις χωρίσαμε έκανα πολλές προσπά8ειες να τα ξαναβρώ μαζί της.Δέν ξέρω τι να κάνω αφού προσπάθησα να κάνω σχέση με άλλη κοπέλα και ψυχολογικά δεν μπόρεσα.Και όσο για τον χαρακτήρα της κοπέλας δεν είναι καμία "πουτάνα" που της αρέσει να την παρακαλάνε και να πέφτουν στα πόδια της(άλλωστε δεν θα είχα κολλήσει αν δεν ήταν αυτή που είναι).Τέλος αξίζει να αναφέρω πως ΠΟΤΕ δεν έτρεχα απο πίσω απο καμία κοπέλα στο παρελθόν αφού ήμουν πολύ σταρχιδιστής..Όποιος δεν βαριέται να γράφει για να συμβουλεύσει έναν μαλάκα(γιατί ένας τέτοιος είμαι το έχω πάρει απόφαση)ας γράψει την συμβουλή του και το τι θα έκανε αυτός στην θέση μου γιατί δεν αντέχω άλλο..