life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Δεν καταλαβαινειs!!! Τι να σε κανω???
Καποτε υπηρχαν πολλα λεφτα....και παρθενεs επισηs
Δεν καταλαβαινειs!!! Τι να σε κανω???
Δεν εχει τριφτει ποτε γκομενα πανω σου με τα ρουχα δικε μου;ειναι το σεξ των παρθενων αυτο.dafuq?!
ρε μουνι παιζεις βρωμικαΕσυ αν ησουν επαγγελματιας πλασματαρα μου τωρα θα κυκλοφορουσες με φερραρι και θα χες σπιτι στην Εκαλη.
Εσυ αν ησουν επαγγελματιας πλασματαρα μου τωρα θα κυκλοφορουσες με φερραρι και θα χες σπιτι στην Εκαλη.
Δεν εχει τριφτει ποτε γκομενα πανω σου με τα ρουχα δικε μου;ειναι το σεξ των παρθενων αυτο.
Κανει κακο στην πιατσα με τιs πληθωριστικεs δηλωσειs τουρε μουνι παιζεις βρωμικα
Εγω ειμαι φιλος σου δεν κανω τετοια :-*θέλεις να γίνεις προμότορας μου πες την αλήθεια
Τυπε αν δεις σε κατι σαβουρες που δινουν 150αρια ,τοτε στην Νιμερτις θα επρεπε να σκανε 5000 την φοραΚανει κακο στην πιατσα με τιs πληθωριστικεs δηλωσειs του
Για να το λεs........κατι θα ξερειsΤυπε αν δεις σε κατι σαβουρες που δινουν 150αρια ,τοτε στην Νιμερτις θα επρεπε να σκανουν 5000 την φορα
Μακαρι να μην τα δινει κανεις σας και να πεσουν οι τιμες και να μην σας πιανουν κοροιδα.Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι μαλακες που τα δινουν για αυτο και δεν προκειται να πεσουν οι τιμες.Για να το λεs........κατι θα ξερειs
Αλλα πλεον λιγοι ειναι αυτοι που δινουν εστω 150 ....Κι εγω για να το λεω...
Η οθονη ειναι φλατ η ζντουπ??παω για υπνο γιατι η οθονη αρχισε να σταζει και να κολλαει
Μην εισαι μετριοφρων πες και για το βυζι το 3,5αρι.Εγώ φταίω που είμαι 1.72 με ξανθό μπουκλέ μαλλί και πράσινο μάτι.
Να και η εμπρηστικη δηλωση.....Πανω πουλεγα να κοιμηθω μπρουμηταΕγώ φταίω που είμαι 1.72 με ξανθό μπουκλέ μαλλί και πράσινο μάτι.
Μην εισαι μετριοφρων πες και για το βυζι το 3,5αρι.
Βαλε ChromeΗ οθονη ειναι φλατ η ζντουπ??
Τοσο αργα που παει το site.....ειναι για υπνο
Μην εισαι μετριοφρων πες και για το βυζι το 3,5αρι.
Το γαμησες τωρα[xvideos][/xvideos]
2άρι είναι
[xvideos][/xvideos]
2άρι είναι