Νέα

Συνέντευξη με μια παρθένα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Εγώ πάντως το ξαναλέω όχι γιατί δεν μου αρέσει το σέξ ή λόγω σεμνοτυφίας.

Δεν θέλω η κόρη μου να κάνει πίπες στο γυμνάσιο και να ξεπαρθενεύεται στα 18 επειδή έτσι κάνουν όλες.
Δεν θέλω ο γιός μου να έχει κονδυλώματα στα 18 επείδη πηδηξε 3 βρωμιάρες για να κοκκορευτεί.

Φαντάζομαι κι εσείς το ίδιο θέλετε για τους αγαπημένους σας. Γι αυτό που και που ας λέμε... "μαγκιά της" της κάθε Ναταλίας αντί να το βλέπουμε αξιοπεριέργο.

Αχ Ελένη μου! Μόνοι μας παλεύουμε εμείς οι δύο!

(Προσοχή ακολουθεί φώτο)

Σε βρίσκω σωστό φίλε...
+1

Επισκέπτης
Εγώ πάντως το ξαναλέω όχι γιατί δεν μου αρέσει το σέξ ή λόγω σεμνοτυφίας.

Δεν θέλω η κόρη μου να κάνει πίπες στο γυμνάσιο και να ξεπαρθενεύεται στα 18 επειδή έτσι κάνουν όλες.
Δεν θέλω ο γιός μου να έχει κονδυλώματα στα 18 επείδη πηδηξε 3 βρωμιάρες για να κοκκορευτεί.

Φαντάζομαι κι εσείς το ίδιο θέλετε για τους αγαπημένους σας. Γι αυτό που και που ας λέμε... "μαγκιά της" της κάθε Ναταλίας αντί να το βλέπουμε αξιοπεριέργο.

Αχ Ελένη μου! Μόνοι μας παλεύουμε εμείς οι δύο!

(Προσοχή ακολουθεί φώτο)

Τι μαγκιά μας λες ρε κολλητέ ? Η κοπέλα δεν είπε ότι δεν θέλει να κάνει,ούτε το παίζει ηθική...Σαν τρελή γουστάρει απλά δεν μπορεί !
Φυσιολικά στα 16 με 17 όλοι οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν,άλλο τώρα τι θεωρείται ηθικό και τι όχι.
Η συγκεκριμένη πάντως κάτι κάνει λάθος,γιατί αν είσαι γυναίκα είναι πολύ εύκολο να προκαλέσεις λίγο για να βρεις γκόμενο.Αντίθετα ο άντρας πρέπει να φάει πρώτα 3,4 χιλόπιτες για να του κάτσει μια !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom