treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=yG9VzKeVEI0&feature=related [/video] [/video]
α θα παω να παρω σουβλακια και κοκα κολα
υπαρχει καλυτερο βραδυ? τι σκυλια και γατια της κηφισιας και μαλακιες
Εισαι θεος!!
kala μαλακες την εχω καταβρει αποψε...
κλειστα φωτα.... λειπουν οι γονεις... ειμαι σπιτακι μου
τωρα θα παω να παρω σουβλακια και κοκα κολα.... και θα αραξω πωωωω
στον καναπεδακο και θα παιξω προ στο πλευστεησον... σε μεγααααλη οθονη τελευταιας τεχνολογιας
υπαρχει καλυτερο βραδυ? τι σκυλια και γατια της κηφισιας και μαλακιες
σου αφησε η μαμα λεφτα να παρεις σουβλακια;;;
προσεξε μην της λερωσεις τον καναπε γιατι αυριο δεν θα σου φτιαξει γεμιστα η μαμα
Ρε τύπε το ενδεχόμενο η γκόμενα να σε γουστάρει, δεν το έχεις σκεφτεί καθόλου;
Για αυτό να σου κάνει και "κορδελάκια" του τύπου και καλά δεν σου μιλάω;
Αφού μιλάει σε όλη τη γειτονιά και σε σένα όχι.... κάτι παίζει...
Προσωπική άποψη εκφράζω.... χώσου την στα ίσα... " Μωρό μου γουστάρω να πηδηχτούμε μέχρι να σου σπασω τα κόκκαλα! Δεν το χω ξαναπάθει αυτό με άλλην!"
Δες τι θα σου πει... Το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα...
Και τι έγινε; Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί.
σιγα μην δεν τον γουσταρει ρε τυπεΡε τύπε το ενδεχόμενο η γκόμενα να σε γουστάρει, δεν το έχεις σκεφτεί καθόλου;
σε αυτο με τα κορδελακια συμφωνω, μπορει να τον γουσταρει
Ρε τύπε το ενδεχόμενο η γκόμενα να σε γουστάρει, δεν το έχεις σκεφτεί καθόλου;
Για αυτό να σου κάνει και "κορδελάκια" του τύπου και καλά δεν σου μιλάω;
Αφού μιλάει σε όλη τη γειτονιά και σε σένα όχι.... κάτι παίζει...
Προσωπική άποψη εκφράζω.... χώσου την στα ίσα... " Μωρό μου γουστάρω να πηδηχτούμε μέχρι να σου σπασω τα κόκκαλα! Δεν το χω ξαναπάθει αυτό με άλλην!"
Δες τι θα σου πει... Το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα...
Και τι έγινε; Χέστηκε η Φατμέ στο Γενί τζαμί.
Μαθε ποτε εχει μνημοσυνο για τον αντρα της και τραβα να την σηλυπηθεις....ετσι θα χωθεις με την μια κ θα ερθεις κ πιο κοντα της...
σιγα μην δεν τον γουσταρει ρε τυπε
εξαλλου δεν θα την ρωτησουμε κιολας
παντα πιανει αυτο το κολπο τυπεΜαθε ποτε εχει μνημοσυνο για τον αντρα της και τραβα να την σηλυπηθεις....ετσι θα χωθεις με την μια κ θα ερθεις κ πιο κοντα της...
που το ξερεις οτι ειναι ωραια τυπε?Ας τη "χωθεί" τότε στα γεμάτα. Αν η γειτόνισσα ενδώσει, ο τύπος θα φάει καλά.
Αν όχι... τι θα πει; Χα χα σου ριξα χυλόπιτα... Και;
Σε μια ωραία γυναίκα την πέφτει... Δεν την πέφτει σε κάνα ξυλάγγουρο..
ναι οντως αν μια γκομενα σε γραφει στο μουνι της κ ουτε γυρναει να σε κοιταξει χυνει το μουνακι της για σενα
ειναι πασιγνωστο αυτο
Ως Έλλην καμαρώνει ακόμη και με τις δυνάμει κατακτήσεις. Σιγά μην ερχότανε δω να υποστεί το τρόλλιασμα αρχίζοντας με την φράση γουστάρω την απέναντι μπαζούκλαπου το ξερεις οτι ειναι ωραια τυπε?
εγω σε οσες κ οσους δεν μιλαγα κ τους απευφευγα ηθελα να τους δω να ψοφανε κ να χεσω στον ταφο τουςπασιγνωστο ειναι να σε γουσταρει καποιος και προσπαθωντας να μην φανει αυτο να φτανει στο αντιθετο σημειο.. το χω ζησει πολλακις
που το ξερεις οτι ειναι ωραια τυπε?
Τεράστιο κωλάντερο πρέπει να'χεις ρε φίλε, γιατί κατά πως σε κόβω μόλις αναφέρθηκες στο σύνολο του πληθυσμούεγω σε οσες κ οσους δεν μιλαγα κ τους απευφευγα ηθελα να τους δω να ψοφανε κ να χεσω στον ταφο τους