pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σαν Αχαχούχας.αφου ειπε μας σιχαθηκε κ δεν θα ξαναμπει στο φορουμ
Κόβει η πουτάνα το γαμήσι?
Σαν Αχαχούχας.αφου ειπε μας σιχαθηκε κ δεν θα ξαναμπει στο φορουμ
Εκεί πάω μέρα παρά μέρα, δεν το έχω ανάγκη το μπουρδέλο!Μου έλειψε η μη πληρωμένη συνουσία και γι'αυτό μπορεί να κόλλησα με δαύτην!
Mια χαρα παλληκαρι σε κοβω....Αστεs αυτεs με τα παιδια και τ ανιψια και τραβα κατα κει που φυσα(Κηφισια) να γνωρισειs ολωs τυχαιωs κανα πιπινι του γαλακτοs , το οποιο ολωs τυχαιωs παλι ναχει καναν ματσο μπαμπα να σε αποκαταστησει .....Κι εσυ με την σειρα σου , παλι ολωs τυχαιωs ν αγαπησειs το μικρο......
Τα παντα στη ζωη ειναι ολωs τυχαιωs ;)
Mια χαρα παλληκαρι σε κοβω....Αστεs αυτεs με τα παιδια και τ ανιψια και τραβα κατα κει που φυσα(Κηφισια) να γνωρισειs ολωs τυχαιωs κανα πιπινι του γαλακτοs , το οποιο ολωs τυχαιωs παλι ναχει καναν ματσο μπαμπα να σε αποκαταστησει .....Κι εσυ με την σειρα σου , παλι ολωs τυχαιωs ν αγαπησειs το μικρο......
Τα παντα στη ζωη ειναι ολωs τυχαιωs ;)
Ολως τυχαιωσς στην κηφισια κυκλοφορουν ολως τυχαιως τα κοριτσακια απο τη Νικαια και τις γυρω περιοχες για να γνωρισουν τον ολως τυχαιως πλουσιο Κηφισιωτη, γι αυτο προσοχη!
Eσυ εχεις βρει καμια τετοια απο αυτες που λες
της Κηφισιας
χαχαχαχχαα το χεις παρει και εσυ χαμπαρι ε????
θυμαμαι μια φορα ειχαμε αραξει με εναν φιλο εκει απεναντι απο την La pasteria
και τις εβλεπες μολις ειχε παει 11.30 τρεχανε σαν παλαβες να προλαβουν το τρενο
Να παει στιs 12.00 κι επειτα........Να εχουν μεινει οι ντοπιεs ημεδαπεsκαι τις εβλεπες μολις ειχε παει 11.30 τρεχανε σαν παλαβες να προλαβουν το τρενο
Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου μετακόμισε δίπλα μας μια κοπέλα 24 ετών περίπου, η οποία έχασε τον άντρα της σε τροχαίο πριν 3 χρόνια. Έχει μία κόρη 7 ετών και δεν έχω δει να τα έχει με κάποιον. Αυτή είναι μια πανέμορφη ξανθιά που ο καθένας θα έχανε τον ύπνο του για πάρτη της! Σε αυτό το διάστημα που μένει δίπλα μας, δεν μου έχει δώσει καμιά σημασία και μερικές φορές λέει ένα ξερό γεια μόνο από θέμα ευγένειας. Όταν με βλέπει γυρίζει αντίθετη μεριά ή μπαίνει μέσα στο σπίτι της, λες και είμαι κανένας βιαστής. Εγώ ξενέρωσα με την συμπεριφορά της γιατί την βλέπω με τους άλλους γείτονες να μιλάει και να κάνει παρέα ενώ εμένα με αποφεύγει σαν τον διάολο. Τελευταία κάνει λίγο παρέα και με την μάνα μου αλλά με εμένα κρατάει την ίδια απόμακρη στάση. Η αλήθεια είναι ότι δεν ταιριάζουμε και δεν μου αρέσουν γυναίκες ψηλομύτες αλλά όσο σκέφτομαι πως επειδή είναι κουκλάρα και μπορεί να βρει άνετα όποιον θέλει, εκεί με πιάνει κρύος ιδρώτας. Εγώ είμαι 26 ετών και δεν έχω δείξει σημάδια λιγουριάς. Τι να κάνω για να την πλησιάσω και να μου δώσει σημασία?Μου είπε ένας γνωστός που άκουσε για αυτήν από κάπου ότι ξηγιέται με πίπα σε πολλούς όταν πίνει αλκοόλ αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, γιατί με εμένα φέρεται σαν παρθενοπιπίτσα και μη μου άπτου...Έχω τραλαθεί πραγματικά και δεν έχω όρεξη για τίποτα μετά από αυτά, γιατί την θέλω πολύ και με αυτό που άκουσα μου γάμησε την ψυχολογία
η αληθεια ειναι οτι ειχα 3 γνωστες μου που πηγαινανε συνεχεια εκει.. και μου ειχε κανει εντυπωση. Οταν ημουν εξοδουχος μια φορα βγηκαμε ολοι οι Ουρουκ - Χαι μαζι και πηγαμε για φαι στα Fridays και μετα για καφε οπου ολες τους ηταν κατοικοι δυτικα του ποταμιου.. να υπογραμμισω οτι ειναι τρελα σκυλια στο κρεβατι τα τεμαχια απο εκει αλλα και τρελες μπουζουξουδες
Που ξέρεις οτι ειναι σκυλιά.... στο κρεβατι ρε συ
τις έχεις δοκιμασει?
Ετυχε να δοκιμασουμε και μεις κατι... ;)