Επειδή από το Σάββατο μέχρι τώρα έχουν γραφτεί 100(!!!!!!!!) σελίδες και δεν έχω το κουράγιο να τις διαβάσω μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα τεκταινόμενα και τι μέλλει γενέσθει με την ένταξη των χωριών μου στην/στις συμμαχίες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
στειλε με π.μ. τις συντεταγμένες κι απ'αυτο το χωριό να το περάσω στη λίστα του δωρητη!!!Μην μας ξεχάσεις εεεεε;;;
Έστειλα και υλικά, (είδες τη φωτό ; ) και θα στείλω κι άλλα μόλις κάνω αγορά στο helper χωριό !
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Αγορά έχεις????Επειδή από το Σάββατο μέχρι τώρα έχουν γραφτεί 100(!!!!!!!!) σελίδες και δεν έχω το κουράγιο να τις διαβάσω μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα τεκταινόμενα και τι μέλλει γενέσθει με την ένταξη των χωριών μου στην/στις συμμαχίες;
Έχω και στα 2Αγορά έχεις????
ελα ντε εχω κ τους φυλακισμενους κ τρωνε κ σιταριΜε το ενυδρείο τι έγινε???κλείσαμε???
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Όχι...συνεχίζω με ανάπτυξη...έχω και καλή κρυψώνα,όποιος και να μου την πέσει...θα πάρει τα...ξέρεις!!!bull, ksifia,βρασηδα εχετε αναπτηξει στρατευματα?????????
εγω σημερα αναπτησω εχω 3 λεγεωναριους και θα ασχοληθω μονο με αυτο τισ επομενες μερες
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
πρεσβεία???Έχω και στα 2
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[size=20pt]οποιος καινουριος θελει να μπει στη συμμαχια δινει ονομα χωριου συντεταγμενες και περιμενει ειδοποιηση[/size]
με το μπηκα και εγω δεν λεει τιποτα γιατι οι δορυφοροι εχουν χαλασει και δεν μπορουμε να τον εντοπισουμε
μην αλλαζετε ονομα χωριου,τουλαχιστον οχι μεχρι να μου φερει ο ταρατσασ καμια βοηθο
ο tilestora εχει ονομα seretide στον πινακα και αν το εχει αλλαξει καλο ειναι να ειναι ο τελευταιος
με το μπηκα και εγω δεν λεει τιποτα γιατι οι δορυφοροι εχουν χαλασει και δεν μπορουμε να τον εντοπισουμε
μην αλλαζετε ονομα χωριου,τουλαχιστον οχι μεχρι να μου φερει ο ταρατσασ καμια βοηθο
ο tilestora εχει ονομα seretide στον πινακα και αν το εχει αλλαξει καλο ειναι να ειναι ο τελευταιος
Στον ξιφία 3 στο χσχ 1πρεσβεία???
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μην τις αναβαθμίζεις άλλο...στείλε πρώτες ύλες στον Ταράτσα(-86/27)...συνεννοήσου καλύτερα μαζί του με π.μ.!!!Στον ξιφία 3 στο χσχ 1
[size=20pt]3[/size] διαφορετικούς λογαριασμούςειχες 2 χωρια????
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
τσέκαρε π.μ. εσυ!!![size=20pt]οποιος καινουριος θελει να μπει στη συμμαχια δινει ονομα χωριου συντεταγμενες και περιμενει ειδοποιηση[/size]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποιον σου ελεισαν?ονομα συντεταγμενες
δεν ειχες ενεργοποιησει την επιλογη χρησης και απο αλλον στον ιδιο υπολογιστη???
δεν ειχες ενεργοποιησει την επιλογη χρησης και απο αλλον στον ιδιο υπολογιστη???
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
εσυ τσεκαρετσέκαρε π.μ. εσυ!!!
ευχαριστω
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μήπως θα έπρεπε να μεταφέρεις όλες σου τις πρώτες ύλες στο κυρίως χωριό σου και να τα εγκαταλείψεις μόνος σου τα άλλα 2????[size=20pt]3[/size] διαφορετικούς λογαριασμούς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 136