You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Στείλε μου τις συντεταγμένες σου με π.μ....να σε προσθέσω στη λίστα...!!!οκ εχω πολυ σταρι και λιγο απο τα αλλα ανταλλαγη πως γινεται? ε
όπως σου είπε ο geopon μη βιάζεσαι για ανταλλαγές...αφοσιώσου στις πρώτες ύλες σου και προσπάθησε να τις αναπτύξεις ομοιόμορφα...!!!
ΣΟΣ...μην κάνεις ακόμα κτίρια!!!!!!!!
geopon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
διπλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!geopon σου εστειλα πμ
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σε υπολογίζουμε..απλά θα κάνεις υπομονή να αναπτυχθείς...ώστε όταν έρθει η ώρα να μπεις,να έχεις έτοιμη και την αγορά για να στείλεις πρώτες ύλες στον Ταράτσα...!!!Με ποιον πρεπει να μιλησω για να με υπολογιζει στην συμμαχια του?Υπενθυμιζω Dark (2/93)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Κουράγιο ήρωα... ;)Α,δηλαδη δεν παιζει ρολο που εχουμε διαφορετικες συντεταγμενες ε?Ολοι μαζι ειμαστε σε μια συμμαχια δηλαδη...Sorry που ρωταω αλλα διαβαζω ολες τις σελιδες του thread και εχω φτασει μολις στιν 100η
kgg
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Σε υπολογίζουμε..απλά θα κάνεις υπομονή να αναπτυχθείς...ώστε όταν έρθει η ώρα να μπεις,να έχεις έτοιμη και την αγορά για να στείλεις πρώτες ύλες στον Ταράτσα...!!!
Thanks φιλε.Ασχετο...Ειδε η δικια μου το βαγερε και επεσε κατω απο τα γελια.Πατριωτακι σου βλεπεις...
το ξερω και πιο πανω απο μενα ειναι ο ξιφιας και αυτος δικοσ μαςδιπλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δώσε τους πατριωτικούς μου χαιρετισμούς...Thanks φιλε.Ασχετο...Ειδε η δικια μου το βαγερε και επεσε κατω απο τα γελια.Πατριωτακι σου βλεπεις...
Όλοι για βαγερλό είμαστε...
Επισκέπτης
o geopon θα πάρει την πρώτη πρόσκληση το απόγευμα!
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Με το ενυδρείο τι έγινε???κλείσαμε???o geopon θα πάρει την πρώτη πρόσκληση το απόγευμα!
o geopon θα πάρει την πρώτη πρόσκληση το απόγευμα!
Μην μας ξεχάσεις εεεεε;;;
Έστειλα και υλικά, (είδες τη φωτό ; ) και θα στείλω κι άλλα μόλις κάνω αγορά στο helper χωριό !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 136