Πλακα πλακα ορισμενοι πανε σε καποια μπουρδελα για να τους γαμησουν.Ναι, το ζήτημα είναι ότι στο μπουρδέλο πας να γαμήσεις. Στο travian γιατί πας καρφωτός να σε γαμήσουνε? ;)
Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη!
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
Πλακα πλακα ορισμενοι πανε σε καποια μπουρδελα για να τους γαμησουν.Ναι, το ζήτημα είναι ότι στο μπουρδέλο πας να γαμήσεις. Στο travian γιατί πας καρφωτός να σε γαμήσουνε? ;)
Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη!
εσυ σε ποια συμμαχια εισαι?ελα μαζι μας και θα την βρουμε την ακρη μετα
Πλακα πλακα ορισμενοι πανε σε καποια μπουρδελα για να τους γαμησουν.![]()
δωσε λοιπα στοιχεια αν θες ωστε να συνεργαζομαστεΣε καμία δεν είμαι, είμαι στο μάζεμα στρατού. Ένας μου την έπεσε, και εδώ και μια εβδομάδα 'τρέφει' τους στρατιώτες του που έχω πιασμένους στις παγίδες μου![]()
Δεν το ειχα παρει χαμπαρι αυτο το θρεντ.
Κάπταιν σου βγάζει μήνυμα οτι τελείωσε η μάχη??Μετα από μιάμιση ώρα μάχης ορίστε τα αποτελέσματα του Ναυάρχου.....
Θέμα: mouga επιτείθετε KALIS
Αποστολή: στις 24.03.08 στις 23:05:13 η ὠρα
Επιτιθἐμενος strouga από το χωριό mouga
Στρατεύματα 0 0 30 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Λάφυρα 0 0 0 0
Αμυντικός KALIS από το χωριό KALIS
Στρατεύματα 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
Όχι,αλλά μετά από μιάμιση ώρα βόλτα τι κάνουν?Μπουρδέλα δεν έχω χτίσει ακόμα....Κάπταιν σου βγάζει μήνυμα οτι τελείωσε η μάχη??
Τότε και αυτός που μου την έπεσε πριν απο λίγο πήρε άλλο ένα ζευγάρι ΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΌχι,αλλά μετά από μιάμιση ώρα βόλτα τι κάνουν?Μπουρδέλα δεν έχω χτίσει ακόμα....![]()
![]()
Φίλε μου δώσε τα φώτα σου,έχω φτιάξει κι εγώ 4 παγίδες και μού λέει "Έχετε αυτήν την περίοδο 4 παγίδες. 0 είναι καλημμένες αυτήν την περίοδο."Σε καμία δεν είμαι, είμαι στο μάζεμα στρατού. Ένας μου την έπεσε, και εδώ και μια εβδομάδα 'τρέφει' τους στρατιώτες του που έχω πιασμένους στις παγίδες μου![]()
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.Καλημέρα συμπολεμιστές και χρόνια πολλά.Μετά και τς άπρακτες χθεσινές επιθέσεις στα μέλη,συμπεραίνω ότι θα αργήσει να επαναληφθεί το farming από επίδοξους κλέφτες.Συνοψίζοντας τις χθεσινές εξελίξεις,και εν όψει της επίσπευσης της τελικής ένωσης συνεχίστε την αποστολή περισσευμάτων στον Ταράτσα...![]()
![]()
![]()
Καλημέρα Παντρεμένε.Μόλις ολοκληρώσεις το επίπεδο 1 της αγοράς ,σε καθοδηγεί μόνο του.Πατάς "αποστολή πρώτων υλών" ,βάζεις συντεταγμένες ή όνομα χωριού και πατάς ΟΚ....Άντε ξυπνήστε κι οι υπόλοιποι!!!!!!Καλημέρα και Χρόνια Πολλά.
Σε λίγο φτιάχνω την αγορά επίπεδο 1
Για να στέλνω και γω περισσεύματα τι πρέπει να κάνω;
ok.Καλημέρα Παντρεμένε.Μόλις ολοκληρώσεις το επίπεδο 1 της αγοράς ,σε καθοδηγεί μόνο του.Πατάς "αποστολή πρώτων υλών" ,βάζεις συντεταγμένες ή όνομα χωριού και πατάς ΟΚ....Άντε ξυπνήστε κι οι υπόλοιποι!!!!!!