You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 104K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλημέρααααααααα.Καλημέρα και χρόνια πολλά αδέρφια μου...
Χτες,δεν μπόρεσα να μπω τελικά το βραδάκι γιατί αρρώστησε η μικρή και είχαμε λίγο τρέξιμο...εσύ με καταλαβαίνεις σίγουρα Ναύαρχέ μου
Τι έγινε???μόνο οι παντρεμένοι έχουμε ξυπνήσει????
Λογικό είναι να ξυπνάμε εμείς πρώτοι.
Περαστικά στην μικρή σου.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Περαστικά στην κορούλα σου BULL και γ@@@@σε το παιχνίδι.....Καλημέρα και χρόνια πολλά αδέρφια μου...
Χτες,δεν μπόρεσα να μπω τελικά το βραδάκι γιατί αρρώστησε η μικρή και είχαμε λίγο τρέξιμο...εσύ με καταλαβαίνεις σίγουρα Ναύαρχέ μου
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστώ...testerΚαλημέρααααααααα.
Λογικό είναι να ξυπνάμε εμείς πρώτοι.
Περαστικά στην μικρή σου.
Ξέρεις εσύ...
Λοιπόν΄,χτες έκανα και αγορά...και κάποια στιγμή χρειαζόμουν επειγόντως σιτάρι...όποτε έβγαλα στο σφυρί 300 μονάδες σίδερο και ζητούσα 300 μονάδες σιτάρι!!!το πρωί που ξύπνησα διαπίστωσα ότι ενδιαφέρθηκε κάποιος γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα και ολοκηρώθηκε η ανταλλαγή
Το παλικάρι λέγεται braveheartGR και ανήκει στη Συμμαχία HELLENIC FORCES...
έριξα μια ματιά και γράφει κάπου στη Συμμαχία τους ότι έχουν υπογράψει σύμφωνο μή επίθεσης και με την HELLAS P....η δική μας είναι???
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστώ Ναύαρχε...Περαστικά στην κορούλα σου BULL και γ@@@@σε το παιχνίδι.....
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ναι δική μας είναι.Ευχαριστώ...tester
Ξέρεις εσύ...
Λοιπόν΄,χτες έκανα και αγορά...και κάποια στιγμή χρειαζόμουν επειγόντως σιτάρι...όποτε έβγαλα στο σφυρί 300 μονάδες σίδερο και ζητούσα 300 μονάδες σιτάρι!!!το πρωί που ξύπνησα διαπίστωσα ότι ενδιαφέρθηκε κάποιος γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα και ολοκηρώθηκε η ανταλλαγή
Το παλικάρι λέγεται braveheartGR και ανήκει στη Συμμαχία HELLENIC FORCES...
έριξα μια ματιά και γράφει κάπου στη Συμμαχία τους ότι έχουν υπογράψει σύμφωνο μή επίθεσης και με την HELLAS P....η δική μας είναι???
Βέβαια κάτι λέγανε εχτές οι αρχηγοί για πιο μεγάλη συμμαχία.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν σήμερα.
Σε πιο επίπεδο πρέπει να είναι η αγορά για να κάνεις ανταλλαγή;
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Και από το 1 κάνεις απλώς μεταφέρεις λιγότερες πρώτες ύλες.Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κατα τη διαρκεια της προσφοράς και ζήτησης πρώτων υλών,αν εκδηλωθεί επίθεση από τον εχθρό,αυτός μπορει να στα βουτήξει,δεν θεωρούνται δεσμευμένα....Ναι δική μας είναι.
Βέβαια κάτι λέγανε εχτές οι αρχηγοί για πιο μεγάλη συμμαχία.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν σήμερα.
Σε πιο επίπεδο πρέπει να είναι η αγορά για να κάνεις ανταλλαγή;
Επισκέπτης
Καλημέρα ρεμάλια!
Kαλημερα και απο εμενα.
Πρωτον, περαστικα για την μικρη bull.
Δευτερον, ταρατσα θελουμε ενημερωσει για τα κονε που κανεις γιατι θα σε καθαιρεσουμε εχουμε κανει συμφωνο μη επιθεσης με αλλους και εμεις δεν ξερουμε τιποτα
αν εστελνα 600 στρατιωτες για επιθεση χωρις να το ξερω θα ειχαμε διπλωματικο επεισοδιο.
Πρωτον, περαστικα για την μικρη bull.
Δευτερον, ταρατσα θελουμε ενημερωσει για τα κονε που κανεις γιατι θα σε καθαιρεσουμε εχουμε κανει συμφωνο μη επιθεσης με αλλους και εμεις δεν ξερουμε τιποτα
αν εστελνα 600 στρατιωτες για επιθεση χωρις να το ξερω θα ειχαμε διπλωματικο επεισοδιο.
περαστικα στη μπουλιναΚαλημέρα και χρόνια πολλά αδέρφια μου...
ολα εγω παιδες σημερα λεω να ετοιμασω στρατο
Μα και εσυ πηγες για υπνο;
Μα να ξυπνάς πρωινιάτικα και να σου την έχει πέσει το βράδυ ένας και να σου έχει αρπάξει 550 α' ύλες..........
Θα τον
Ταράτσα στείλε μου την πρόσκληση γιατί με βάλανε στο μάτι μου φαίνεται.
Την κρυψωνα τι την εχουμε για μοστρα;
Επιτιθἐμενος Blacky από το χωριό PoutseikaΜα και εσυ πηγες για υπνο;
Την κρυψωνα τι την εχουμε για μοστρα;
Στρατεύματα 22 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 6 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Λάφυρα 142 204 111 23
Αμυντικός charisz από το χωριό cretan335
Στρατεύματα 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Με κρυψώνα στο 8 και τείχος στο 3.......
Επισκέπτης
Μου λείπουν 50 τεμ ξύλο για να μεγαλώσω την πρεσβεία!
Εγω εχω ολες της πρωτες υλες και στα δυο χωρια στο 3, στρατοπεδο και θα ανεβασω απο μια στο καθε ενα στο 4 και θα αρχισω και εγω να κανω στρατο.περαστικα στη μπουλινα
ολα εγω παιδες σημερα λεω να ετοιμασω στρατο
Επρεπε να υπολογισης την αυξηση τον πρωτον υλον το βραδυ και να ανεβασεις την κρυψωνα ωστε να σε καλυπτη εγω πριν την πεσω η ανεβαζω την κρυψωνα η χτιζω κατι για να μην ανεβουν πολλοι οι πρωτες υλες και δεν με καλυπτη η κρυψωνα.Επιτιθἐμενος Blacky από το χωριό Poutseika
Στρατεύματα 22 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 6 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Λάφυρα 142 204 111 23
Αμυντικός charisz από το χωριό cretan335
Στρατεύματα 4 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Απώλειες 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Με κρυψώνα στο 8 και τείχος στο 3.......
Συντεταγμένες, αν και θα αργήσουν ολίγον τι....Μου λείπουν 50 τεμ ξύλο για να μεγαλώσω την πρεσβεία!
ετσιΕγω εχω ολες της πρωτες υλες και στα δυο χωρια στο 3, στρατοπεδο και θα ανεβασω απο μια στο καθε ενα στο 4 και θα αρχισω και εγω να κανω στρατο.Επρεπε να υπολογισης την αυξηση τον πρωτον υλον το βραδυ και να ανεβασεις την κρυψωνα ωστε να σε καλυπτη εγω πριν την πεσω η ανεβαζω την κρυψωνα η χτιζω κατι για να μην ανεβουν πολλοι οι πρωτες υλες και δεν με καλυπτη η κρυψωνα.
ειδικα τωρα που ανεβενουν τα επιπεδα σε 9-10 ωρες που θα κοιμασε θα εχουν φουλαρει τελειως αμα τα αφησεις
Επισκέπτης
Αμα ειναι να αργήσουν άστο!Συντεταγμένες, αν και θα αργήσουν ολίγον τι....
Το κακό είναι οτι μου την έπεσε με Τεύτονες......που είναι καλοί στις λεηλασίες.Επρεπε να υπολογισης την αυξηση τον πρωτον υλον το βραδυ και να ανεβασεις την κρυψωνα ωστε να σε καλυπτη εγω πριν την πεσω η ανεβαζω την κρυψωνα η χτιζω κατι για να μην ανεβουν πολλοι οι πρωτες υλες και δεν με καλυπτη η κρυψωνα.
Χθές μου την έπεσε άλλος ένας με 10 Ρωμαίους και δεν πήρε τίποτα...πήρε δηλαδή τα α@@@@@α μου αλλά ας μην τα γράφουμε όλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 136