Εχω να σου στειλω εγω σε ποιο χωριο;Μου λείπουν 50 τεμ ξύλο για να μεγαλώσω την πρεσβεία!
Λογικα και απο εμενα θα αργησουν.
Εχω να σου στειλω εγω σε ποιο χωριο;Μου λείπουν 50 τεμ ξύλο για να μεγαλώσω την πρεσβεία!
ΑκατάδεκτεΑμα ειναι να αργήσουν άστο!
Βρήκα σε τιμή ευκαιρίας ένα χωράφι και έκτισα το χωριό μου στο -18/85 .Διάβασα και τις 117 σελίδες . Μαζεύω προμήθειες ( αν και έκανα τη μαλακία και έφτιαξα κρυψώνα και αποθήκη από την αρχή ) και ετοιμάζομαι να μπω στον αγώνα !
Παραγωγή:
Ξύλο: 14 την ώρα
Πυλός: 21 την ώρα
Σίδερο: 14 την ώρα
Σιτάρι: 14 την ώρα
Στρατεύματα:
κανένα
λαμπρο πες μου τις συντεταγμενες σου να σε κανω μετα μελος στη συμμαχια μουΚαλημερα σε ολους.
Χαρας στο κουραγιο σου,ακου διαβασε ολες ολες τις σελιδες.
Το βραδυ ληγει και η δικια μου ασυλια.
Άσχετο μεν, κολλάει όμως......ετσι
ειδικα τωρα που ανεβενουν τα επιπεδα σε 9-10 ωρες που θα κοιμασε θα εχουν φουλαρει τελειως αμα τα αφησεις
Μπράβο Βρασίδα. αυτή είναι η σωστή τεχνική.Εγω εχω ολες της πρωτες υλες και στα δυο χωρια στο 3, στρατοπεδο και θα ανεβασω απο μια στο καθε ενα στο 4 και θα αρχισω και εγω να κανω στρατο.Επρεπε να υπολογισης την αυξηση τον πρωτον υλον το βραδυ και να ανεβασεις την κρυψωνα ωστε να σε καλυπτη εγω πριν την πεσω η ανεβαζω την κρυψωνα η χτιζω κατι για να μην ανεβουν πολλοι οι πρωτες υλες και δεν με καλυπτη η κρυψωνα.
Προστέθηκε και νέος κανόνας στην συμμαχία!
۩۞۩₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۩۞۩
9.Μη Έλληνες δεν δεχόμαστε στην συμμαχία εκτός από γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ που θα συμβάλουν στην "εκτόνωση" των αντρών μελών της συμμαχίας!
ετσι ακριβως λεγεται?ν παω να το παρω?Άσχετο μεν, κολλάει όμως......
Κυκλοφόρησε το Command & Conquer 3, το expansion που σου έλεγα, στο ίντερνετ.
Στα μαγαζιά απο 28/03.
Το κατέβασα....
Εντυπώσεις......
[move] [size=14pt]ΓΑΜΕΙ[/size] [/move]
αν είναι είναι Ελληνίδες λέμε όχι;Προστέθηκε και νέος κανόνας στην συμμαχία!
۩۞۩₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۩۞۩
9.Μη Έλληνες δεν δεχόμαστε στην συμμαχία εκτός από γυναίκες του πρώην ανατολικού μπλοκ που θα συμβάλουν στην "εκτόνωση" των αντρών μελών της συμμαχίας!
nik έχεις χάσει επεισόδια!λαμπρο πες μου τις συντεταγμενες σου να σε κανω μετα μελος στη συμμαχια μου
οτι εχω χασει ναι γιατι δε μπαινω συχνα αυτες τις μερες γιατι εχω φουλ δουλειαnik έχεις χάσει επεισόδια!
λαμπρο πες μου τις συντεταγμενες σου να σε κανω μετα μελος στη συμμαχια μου
Είμαστε συνεννοημένοι με τον ΒΡΑΣΙΔΑ...πρώτα φουλ ανάπτυξη λέμε και μετά όλα τ'άλλα...κάποιοι εδώ μέσα βιάζονται πολύ και θα μας σκάψουν το λάκκο...Μπράβο Βρασίδα. αυτή είναι η σωστή τεχνική.
οτι εχω χασει ναι γιατι δε μπαινω συχνα αυτες τις μερες γιατι εχω φουλ δουλεια
τι εγινε?
Λοιπόν αποφασίστηκε εχθές η επίσπευση της Ενωσης και όλοι στέλνουμε περισσεύματα πρώτων υλών στον Υαράτσα για να ανεβάσει Πρεσβεία και να καλέσει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ στη ΣυμμαχίαΝικο λεγανε οτι θα μπουμε ολοι σε μια.
Τελικα τι θα κανουμε δεν ξερω και γω ακριβως.
Όλοι σε 1 συμμαχία γιατί οι περισσότερες συμμαχίες είναι πολεμοχαρείς και πρέπει να μπούμε όλοι σε 1 για να φοβούνται να μας επιτεθούν!
Οι συνομιλίες με τις μεγάλες συμμαχίες απέβησαν άκαρπες κατά 80%!
οκ παιδεςΛοιπόν αποφασίστηκε εχθές η επίσπευση της Ενωσης και όλοι στέλνουμε περισσεύματα πρώτων υλών στον Υαράτσα για να ανεβάσει Πρεσβεία και να καλέσει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ στη Συμμαχία
[move][size=14pt] HELLAS PRIDE [/size][/move]