Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

deradlervonlille

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν μου επιτρέπετε ένα σχόλιο, μάλλον βιαστήκατε να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας και χάσατε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Στο travian τελευταία η κατάσταση είναι 'αίμα και άμμος'. Ίσως ήταν πιο φρόνιμο να περιοριστείτε σε κατά μόνας ανάπτυξη, με ανταλλαγή πρώτων υλών χωρίς την ομπρέλα της συμμαχίας, και αφού φτάσετε σε ένα επίπεδο οργάνωσης της άμυνας (κατά πρώτον) και διατήρησης μιας μέτριας δύναμης για επιθέσεις, τότε να σκαρώσετε συμμαχία.

Αν σας αρέσουν πάντως τα 'ζόρικα', πηγαίνετε εδώ:

www.imperiaonline.org/]http://www.imperiaonline.org/[/url]

Και αν την βγάλετε καθαρή ... συγχαρητήρια! :)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μολις τωρα με καλεσαν να μπω σε μια συμμαχια την GREEKS - ELLHNARES δεχονται μονο ελληνες ψιλο εθνικηστες τους βλεπω δικοι μου ειναι. :grin:

Το κακό είναι οτι ένα μουνάκι θα μου την πέσει σε κανένα 45λεπτο στο -67 -36.
Αύριο πρωι πρωι πρέπει να κάνουμε την συμμαχία μας.
Ρε αφου θα μπουμε στου ταρατσα δεν εχεις παρει χαμπαρι?
Ταρατσα στειλε προσκληση θα κανω και δημοσιες σχεσεις με τους GREEKS - ELLHNARES για πιθανη συνεργασια αργοτερα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
προσεχε τον δωρητη μην σου φαει ολο το κοκορετσι οπως εκανε εχτες στην λιβαδεια.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στειλε καμια πουτανα εσυ γιατι μας εχουν φαει οι αγροτικες δουλειες εδω περα :tickedoff:
εγω τουλαχιστον οτι εφαγα στην ταβερνα,εσυ που πηρες με το αλουμινιχαρτο και χλαπακιαζες στο γηπεδο τι εχεις να πεις? :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Μολις τωρα με καλεσαν να μπω σε μια συμμαχια την GREEKS - ELLHNARES δεχονται μονο ελληνες ψιλο εθνικηστες τους βλεπω δικοι μου ειναι. :grin:

Ταρατσα στειλε προσκληση θα κανω και δημοσιες σχεσεις με τους GREEKS - ELLHNARES για πιθανη συνεργασια αργοτερα.
Αύριο το πρωί οι 3 προσκλήσεις θα είναι δικαιωματικά στον bull και στον Βρασίδα γιατί διώχτηκαν κακήν κακώς πριν λίγες μέρες και στον cretan αλλά με το κανονικό του χωριό!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αν μου επιτρέπετε ένα σχόλιο, μάλλον βιαστήκατε να κάνετε γνωστές τις προθέσεις σας και χάσατε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Στο travian τελευταία η κατάσταση είναι 'αίμα και άμμος'. Ίσως ήταν πιο φρόνιμο να περιοριστείτε σε κατά μόνας ανάπτυξη, με ανταλλαγή πρώτων υλών χωρίς την ομπρέλα της συμμαχίας, και αφού φτάσετε σε ένα επίπεδο οργάνωσης της άμυνας (κατά πρώτον) και διατήρησης μιας μέτριας δύναμης για επιθέσεις, τότε να σκαρώσετε συμμαχία.

Εχει ενα δικιο εδω που τα λεμε.

Επισκέπτης

Πόσα να παίξουμε ρε φίλε?
Εγω μαζί με το trivian παίζω και αυτό ταυτόχρονα εδώ και 1 εβδομάδα!

Επισκέπτης
στειλε καμια πουτανα εσυ γιατι μας εχουν φαει οι αγροτικες δουλειες εδω περα :tickedoff:
εγω τουλαχιστον οτι εφαγα στην ταβερνα,εσυ που πηρες με το αλουμινιχαρτο και χλαπακιαζες στο γηπεδο τι εχεις να πεις? :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οτι εχετε παθει ομαδικη παρακρουση..μαλλον σας εκανε μαγια ο βαλαντης..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οχι, σε τι καταλήξατε τελικά?????

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αύριο το πρωί οι 3 προσκλήσεις θα είναι δικαιωματικά στον bull και στον Βρασίδα γιατί διώχτηκαν κακήν κακώς πριν λίγες μέρες και στον cretan αλλά με το κανονικό του χωριό!
Τότε στείλε πρόσκληση στο [size=30pt]charisz -67 -36[/size]
Επίσης, έχεις καμιά συμφωνία με την συμμαχία G.K.?????

Sorry mods  :grin: :grin: :grin: :grin:

deradlervonlille

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και πάλι, αν μου επιτρέπετε και χωρίς να θέλω να κάνω το δάσκαλο...
Στη θέση σας θα διέλυα τη συμμαχία (βέβαια, ο ιδρυτής της συμμαχίας έχει ήδη εκτεθεί, και πρέπει εκεί να δείξετε οι υπόλοιποι την αλληλεγγύη σας με την αποστολή εφοδίων σε βάση 'ένας μ'έναν') και θα ακολουθούσα μια στρατηγική σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους, χωρίς όμως να φαίνεται ότι υπάρχει συμμαχία από πίσω.
Μια καλή στρατηγική, κατά τη γνώμη μου, είναι να αναπτυχθείτε ώστε να μπορείτε να υποστηρίξετε δεύτερο χωριό, και να συνεννοηθείτε ώστε δύο-τρία χωριά των μελών της συμμαχίας να είναι σχετικά κοντά (σε απόσταση 8-10 τετράγωνα το πολύ), και να καλύπτουν την περιοχή στην οποία σας ενδιαφέρει να επιτεθείτε. Στη συνέχεια, μεταφέρει ο καθένας στρατό στο δεύτερο χωριό του, και πλέον δημιουργείτε τη συμμαχία έχοντας έτοιμες μονάδες για να σχηματίσετε μια αξιοπρεπή δύναμη για να ξεκινήσετε με πλιάτσικο. Τα άλλα έρχονται μόνα τους...  ;)

Επισκέπτης
μολις την επιασα ομηρο απο το χωριο 374#@%$&*429+_)(*765
URL]]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Στη θέση σας θα διέλυα τη συμμαχία (βέβαια, ο ιδρυτής της συμμαχίας έχει ήδη εκτεθεί, και πρέπει εκεί να δείξετε οι υπόλοιποι την αλληλεγγύη σας με την αποστολή εφοδίων σε βάση 'ένας μ'έναν') και θα ακολουθούσα μια στρατηγική σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους, χωρίς όμως να φαίνεται ότι υπάρχει συμμαχία από πίσω.
Μια καλή στρατηγική, κατά τη γνώμη μου, είναι να αναπτυχθείτε ώστε να μπορείτε να υποστηρίξετε δεύτερο χωριό, και να συνεννοηθείτε ώστε δύο-τρία χωριά των μελών της συμμαχίας να είναι σχετικά κοντά (σε απόσταση 8-10 τετράγωνα το πολύ), και να καλύπτουν την περιοχή στην οποία σας ενδιαφέρει να επιτεθείτε. Στη συνέχεια, μεταφέρει ο καθένας στρατό στο δεύτερο χωριό του, και πλέον δημιουργείτε τη συμμαχία έχοντας έτοιμες μονάδες για να σχηματίσετε μια αξιοπρεπή δύναμη για να ξεκινήσετε με πλιάτσικο. Τα άλλα έρχονται μόνα τους...  ;)
:2funny: :2funny:την διαλαμε τωρα κιολας,χεστηκαμε για τον ταρατσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλές οι συμβουλές σου φίλε αλλά είμαστε και ολίγον τι μπουρδέλο σαν ομάδα για να τιμάμε και το σαιτ! :boobies:

deradlervonlille

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλές οι συμβουλές σου φίλε αλλά είμαστε και ολίγον τι μπουρδέλο σαν ομάδα για να τιμάμε και το σαιτ! :boobies:

Ναι, το ζήτημα είναι ότι στο μπουρδέλο πας να γαμήσεις. Στο travian γιατί πας καρφωτός να σε γαμήσουνε? ;)

Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν εχει αδικο ο φιλος αλλα δεν βαριεσαι οτι βρεξει ας κατεβαση.

Ναι, το ζήτημα είναι ότι στο μπουρδέλο πας να γαμήσεις. Στο travian γιατί πας καρφωτός να σε γαμήσουνε? ;)

Σε κάθε περίπτωση, καλή τύχη!
Ευχαριστουμε φιλε θα πεσουμε μεχρι ενος. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom