doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τους διωχνω μακρια επιτηδες μην τυχον και μου κανουν επιδρομη και τους χασωΠου θα τραβηχτείς στου διαόλου τη μάνα???????
τους εστειλα στο 74/-40 τελικα και
τους διωχνω μακρια επιτηδες μην τυχον και μου κανουν επιδρομη και τους χασωΠου θα τραβηχτείς στου διαόλου τη μάνα???????
ωραια η λεζαντα σου,ολο καλλιτεχνιες εισαιΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
۩۞۩₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۩۞۩
1.Κανένα μέλος της συμμαχίας δεν επιτίθεται σε άλλο. Τυχόν προσωπικές διαφορές θα λύνονται ειρηνικά.
2.Όλα τα μέλη της συμμαχίας έχουν ισονομία και μπορούν ελεύθερα να εκφράζουν την άποψή τους σε θέματα που αφορούν αυτήν.
3.Τα μέλη οφείλουν να συνδράμουν στα μέτρα του δυνατού και εφ'όσον απαιτηθεί, αν κάποιο μέλος δέχεται επίθεση.
4.Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει νέα μέλη για ένταξη στη συμμαχία.Τα νέα μέλη θα αξιολογούνται από την αρμόδια επιτροπή και εφόσον αυτή κρίνει θα πραγματοποιείται η ένταξη.
5.Μέλος το οποίο θα παραβεί τους κανόνες θα αποβάλλεται αυτόματα.
6.Δεν θέλουμε να πολεμάμε εναντίον Ελλήνων!!!
7.Όλα τα μέλη είναι υποχρεωμένα να στέλνουν προμήθειες στον ιδρυτή της συμμαχίας ώστε να μεγαλώνει το επίπεδο της πρεσβείας!
8.Οποιοσδήποτε Έλληνας θέλει να συμμετάσχει στην συμμαχία είναι ευπρόσδεκτος!
Όποιος θέλει να προσθέσει κάτι ας το πει πάραυτα!
Είμαι Ι4 πειράζει ;)ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
4.Κάθε μέλος μπορεί να προτείνει νέα μέλη για ένταξη στη συμμαχία.Τα νέα μέλη θα αξιολογούνται από την αρμόδια επιτροπή και εφόσον αυτή κρίνει θα πραγματοποιείται η ένταξη.
Ας το αφησουμε προς το παρων ετσι και οταν φτιαξουμε στρατο προσθετουμε αλλο ενα Θα σας γαμησουμε ολους αρχιζοντας απο τους τουρκαλαδες.Οι περισσότεροι είναι αρνητικοί στο θέμα μη επίθεσης γιατί λένε πως είμαστε σε ελληνικό server και δεν γίνεται να μην πολεμάμε Έλληνες!!!
Κλασικοί Έλληνες δηλαδή!
Τώρα ξαναμπήκα, συντεταγμένες δώσε μου.κρητικε 335 δες μηνυμα στο παιχνιδι που σου εχω στειλει,αναγκη
Ταρατσα αυτα που σου εστειλε ο ναυαρχος κρατα τα για την πρεσβεια.Έφυγαν τα διαθέσιμα μου προς Ταράτσα.....
Δική μου έμποροι στον δρόμο:
KALIS Μεταφορά στο taratsa χωριό
Άφιξη 1:45:32 ώρες στις 00:37 η ώρα
Πρώτες ύλες 100 ξύλο | 105 πηλός | 145 σίδερο | 150 σιτάρι
-18/88 στειλε οσα μπορεις αν δεν εχεις τοσα ευχαριστωΤώρα ξαναμπήκα, συντεταγμένες δώσε μου.
Εγώ έχω ένα δίπλα μου.ειναι λιγο δυσκολο να διακρινουμε ποιος ειναι τουρκος και ποιος οχι! Εκτος αν εχει ονομα turk η τιποτα τετοιο.. Ασε που πο περισσοτεροι ειναι ελληνες, ποιος τουρκος θα γραφοταν στο travian.gr???
Ότι μου στέλνετε θα είναι για την πρεσβεία για τείχος και για στρατό!!!Ταρατσα αυτα που σου εστειλε ο ναυαρχος κρατα τα για την πρεσβεια.
στειλε μου απο το -12/89 και πως θα γινει να δωσω στον εμπορο σου πρωτες υλες?η δεν γινεται?Επίσης, όταν άνοιξα τον λογαριασμό ασχολιόμουν με το , οπότε......
[size=14pt]οτι θέλετε στο nickname charisz συντεταγμένες -67 -36, όνομα χωριού cretan335[/size].
Το ξέρω οτι αλλά δυστυχώς την έκανα την μαλακία
εμενα βαλε με υποφανταρο για να μπορω να λουφαρωΌτι μου στέλνετε θα είναι για την πρεσβεία για τείχος και για στρατό!!!
Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με την παραγωγή!
Πείτε αξιώματα που θα βάλω στην συμμαχία!
π.χ πολέμαρχος θα βάλω τον Ναύαρχο!
Έννοείς στο -18 88 ??????????????????????????????????στειλε μου απο το -12/89 και πως θα γινει να δωσω στον εμπορο σου πρωτες υλες?η δεν γινεται?