Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ξεκινησα καιγω ενα χωριο.ειμαι στο -90 16.ειμαι πολυ κοντα στο χωριο του boobo. :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ε τοτε καλα εβαλε τη μπακογιαννη
βλεπω πολλες ομοιοτητες στους μπακογγιανη-καραμανλη
και καλι-ταρατσα
χαληφης στη θεση του χαληφη :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ωχ αρχίσανε τα πραξικοπήματα.
Και δεν έχει τανκς το παιχνίδι.
:2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε παιδες επειδη εχω κρασαρει τι ειμαι εγω με 16  -87
αντολικα βορια?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
καλως ηρθες requiem :rockon: :rockon: :rockon:
Nαυαρχε, γιατι δεν βλεπω την επιθεσηπου σου γινεται? αφου ειμαι στη συμμαχια  :think:

Επισκέπτης
Δέχομαι ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!Σε δύο ώρες από τη ΜΟΥΓΚΑ,Τεύτονες συμμαχία HELLAS-W!!!Γαμώ τις διαπραγματεύσεις σου Ταράτσα!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ε τοτε καλα εβαλε τη μπακογιαννη
βλεπω πολλες ομοιοτητες στους μπακογγιανη-καραμανλη
και καλι-ταρατσα
χαληφης στη θεση του χαληφη :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ο ταρατσας τους εστειλε θελει να γινει ναυαρχος στην θεση του ναυαρχου. :2funny:

Δεν μαμιέσται λέω έγω όλοι μαζί, δεν την δέχτηκαν την συμφωνία! Τι φταίω εγώ? :birdman:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δεν μαμιέσται λέω έγω όλοι μαζί, δεν την δέχτηκαν την συμφωνία! Τι φταίω εγώ? :birdman:
καπως ετσι θα πει και η ντορα οταν αποτυχει στο σκοπιανω αλλα απο μεσα της θα κανει ενα μινι παρτακι :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τι ακριβως σου ειπανε?η δεν μπηκανε καν στον κοπο?
μηπως σε ειδαν χοντρο και φοβηθηκαν οτι θα τους φας ολο το σιταρι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μην τους ακους ταρατσα.
Ναυαρχε οι πρωτες υλες σου , ειναι ασφαλεις με την κρυψωνα?
αν οχι , δωσε εντολη να κτισεις κατι ακριβο ή στειλτες στον ταρατσα και στις επιστρεφει μετα

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Παντως οι συμμαχιες ειναι λιγο προκλητηκες εγω απο εχθες στο ενα χωριο και απο σημερα το απογευμα στο αλλο δεν εχω ασυλια και δεν εχω δεχτει καμια επιθεση.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
kalisweapons4ph4.jpg

kalisweapons3hr5.jpg

kalisweapons7cu9.jpg

kalisweapons1hy2.jpg

Κρυψώνα στο 9(!!) και χτίζω κεντρικό στο 5,τείχος στο 3.Θα φάει η μύγα σίδερο!!!!
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Παντως οι συμμαχιες ειναι λιγο προκλητηκες εγω απο εχθες στο ενα χωριο και απο σημερα το απογευμα στο αλλο δεν εχω ασυλια και δεν εχω δεχτει καμια επιθεση.
Μπα. Εγω πιστευω οτι ειναι θεμα αποστασης απο τον καθε ενδιαφερομενο σφετεριστη.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλι λίγο πριν μπουνε θα στείλω πρώτες ύλες στον Blade ή στον Ταράτσα και θα πάρουν τα ΠΕΛΕΕΕΕΕΕ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!Καλή τακτική????Μηδεν στρατός,μηδέν προμήθειες ας φάνε πέτρες.... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Εγω προτείνω μια μεγάλη συμμαχία απο τώρα ασχέτως απόστασης ο ένας απο τον άλλον, όταν βλέπουν πολλούς σε μιά συμμαχία είναι πιό επιφυλακτικοί στις επιθέσεις!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εγω προτείνω μια μεγάλη συμμαχία απο τώρα ασχέτως απόστασης ο ένας απο τον άλλον, όταν βλέπουν πολλούς σε μιά συμμαχία είναι πιό επιφυλακτικοί στις επιθέσεις!
Θέλει ψηλά την Πρεσβεία...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το είπα στον διαπραγματευτή και μου είπε πως δεν θέλουν χωρίς αιτιολόγηση!
Προτείνω αλλαγή τακτικής!
Και μετα λες εμενα ρητορα. :grin:

Και αυτο γινεται ετσι και αλλιος οταν θα δεχεται επιθεση καποιος θα στελνουν στρατιωτικη βοηθεια τα χωρια που ειναι κοντα του οχι ολοι.
Απο την αλλη να μην αλλαζουμε συνεχεια τακτικη ας κανουμε της επιμερους συμμαχιες και στο καπακι της ενονουμε. Δεν ξερω μπερδευτηκα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
νομιζω οι πολλες συμμαχιες θα μας κανουν πιο ευελικτους απο το να ειμαστε σε μια
αν θελετε μπορουμε να ονομασουμε τις συμμαχιες  c.t. 1-2-3-4 κτλ ωστε να φαινεται οτι ειμαστε ολοι μαζι και να τους αποτρεπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom