Επισκέπτης
Δεν τούς έδωσα λεφτά και ούτε πρόκειται!!!Εκανες επεκταση ? ή τελειωσε και η 2 βδομαδα?
Δεν τούς έδωσα λεφτά και ούτε πρόκειται!!!Εκανες επεκταση ? ή τελειωσε και η 2 βδομαδα?
Σου έστειλα 180 τεμ τελικά, σε 1ωρα:36λεπτα θα είναι εκεί!
Δεν τούς έδωσα λεφτά και ούτε πρόκειται!!!
Έληξε πριν 1 ώρα περίπου!ουτε γω , απλα λεω για την πιστωση που μας ειχε ενημερωσει ο ναυαρχος
Σκατά πάμε,έπεσα κι εγώ στο -5 στο σιτάρι και έκανα επέκταση 25% με 5 χρυσό από τα 15 που είχα κρατήσει καβάντζα...Συμπολεμιστές πέστε με τα μούτρα στην παραγωγή σιταριού,είπαμε,Διοικητική Μέριμνα....επεστρεψα απο βολτουλα και πεφτω και παλι στη μαχη
πως παμε παιδες ?
ολα ορθια?
εγω δεν εχω τετοιο προβλημα γιατι μονο παραγωγη εκαναΣκατά πάμε,έπεσα κι εγώ στο -5 στο σιτάρι και έκανα επέκταση 25% με 5 χρυσό από τα 15 που είχα κρατήσει καβάντζα...Συμπολεμιστές πέστε με τα μούτρα στην παραγωγή σιταριού,είπαμε,Διοικητική Μέριμνα....
Πρόσεχε μόνο γιατί τέτοια τα βλέπουν οι admins και στο σβήνουν το χωριό.Το ένα το χωριό την bourdepoupoli μην την υπολογίζεται θα την έχω μόνο για παραγωγή για να στέλνω στα άλλα χωριά εμπόρευμα!
Οι κινησεις , παρακολοθουνται και αν γινεται συνεχεια μεταφορα προς 1 χωριο μπορει να στα διαγραψουνΤο ένα το χωριό την bourdepoupoli μην την υπολογίζεται θα την έχω μόνο για παραγωγή για να στέλνω στα άλλα χωριά εμπόρευμα!
ναι ρε αυτο ειναι γαμω και πολυ βολικο και ΓΡΗΓΟΡΟΒρηκα ενα καλο κολπακι αλλα πρεπει να εχεις πιστωση.
Πας στο πλας και μετα πιστωσης κατω κατω γραφει Εμπόριο 1:1 με τον έμπορο NPC πατας εκει που λεει ενεργοποιηση και σε βγαζει σε εναν πινακα απο εκει μπορεις να ανακατανομη τον πρωτον υλων σου οπως θες εσυ.
Αν εχεις πολλη σιδιρο και λιγο σταρι μεταφερεις το πλεονασμα σιδιρου και το μετατρεπεις σε σταρι.
γεια σου ρε ταρατσαΔέχομαι ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!Σε δύο ώρες από τη ΜΟΥΓΚΑ,Τεύτονες συμμαχία HELLAS-W!!!Γαμώ τις διαπραγματεύσεις σου Ταράτσα!!!!!!!!!
Ο ταρατσας τους εστειλε θελει να γινει ναυαρχος στην θεση του ναυαρχου.Δέχομαι ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!!Σε δύο ώρες από τη ΜΟΥΓΚΑ,Τεύτονες συμμαχία HELLAS-W!!!Γαμώ τις διαπραγματεύσεις σου Ταράτσα!!!!!!!!!
ε τοτε καλα εβαλε τη μπακογιαννηΟ ταρατσας τους εστειλε θελει να γινει ναυαρχος στην θεση του ναυαρχου.