Επισκέπτης
Eκεί το μυαλό σου συνέχεια εσένα!εγω σκεφτομουν να φυτεψουμε κανα [glow=red,2,300]κατασκοπο[/glow] μεσα σε αλλες συμμαχιες για να τους φαμε λαχανο
Eκεί το μυαλό σου συνέχεια εσένα!εγω σκεφτομουν να φυτεψουμε κανα [glow=red,2,300]κατασκοπο[/glow] μεσα σε αλλες συμμαχιες για να τους φαμε λαχανο
Στο ενα εχω και εγω το ιδιο στο αλλο ομως οχι αλλα εβαλα το username και μου το εβγαλε οπως σε εσενα αρα λογικα ειμαι ενταξει.θα σε γελασω γιατι username και χωριο εχουν το ιδιο ονομα οποτε δε ξερω τι μετρησε
παντως σαν γνησιοι ελληνες θα επρεπε να κανουμε το αντιθετοΕννοειτε οτι οι τουρκοι ειναι ο πρωτος στοχος![]()
μετα θα αρχισουμε τις αλλαξοκολιες μεταξυ μας![]()
μαθε τεχνη και αστηνε και αμα...........Eκεί το μυαλό σου συνέχεια εσένα!![]()
συμφωνω και προσφερομαι να αναλαβω ταμιαςνα πω κατι αλλα μην κοροιδεψει κανεις παρακαλω
επειδη ειμαστε παρα πολλοι και θα μπλεξουμε τα μπουτια μας
προτεινω να ορισουμε 1-2 συναγωνιστες να αναλαβουν ποσοι ειναι μεσα
πως να γινουν οι συμμαχιες γιατι πιθανοτατα σε λιγες μερες να γινει ενα μπαχαλο
απο τους πολλους χρηστες και αυτους που μπηκαν/δεν μπηκαν σε συμμαχια
να καθορισουν συμμαχιες με βαση τις συνταταγμενες
Συμφωνω Νικο. Οι πιο προχωρημενοι να αποπτευουν την περιοχη και να κατευθυνουν και τους υπολοιπουςνα πω κατι αλλα μην κοροιδεψει κανεις παρακαλω
επειδη ειμαστε παρα πολλοι και θα μπλεξουμε τα μπουτια μας
προτεινω να ορισουμε 1-2 συναγωνιστες να αναλαβουν ποσοι ειναι μεσα
πως να γινουν οι συμμαχιες γιατι πιθανοτατα σε λιγες μερες να γινει ενα μπαχαλο
απο τους πολλους χρηστες και αυτους που μπηκαν/δεν μπηκαν σε συμμαχια
να καθορισουν συμμαχιες με βαση τις συνταταγμενες
Καπου διαβασα οτι οταν στειλεις στρατο σε αλλο χωριο θα σου ερθει μυνημα οτι δεν μπορεις να του επιτεθεις γιατι προστατευεται ακομη.ξερει κανεις που φενεται η ημερομηνια ιδρυσης των γειτονων ? Πως θα ξερω αν μπορω να παω να ζητησω ευγενικα πανταπρωτες υλες?
![]()
λοιπον εγω ξεκιναω τη δημιουργια blogΣυμφωνω Νικο. Οι πιο προχωρημενοι να αποπτευουν την περιοχη και να κατευθυνουν και τους υπολοιπους
Ο Ναύαρχος ακούει και προτείνει:Το βασικό όνομα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που θα βγει το βράδυ θα έχει στην αρχή γεωγραφικό προσδιορισμό.Δηλαδή N. Bourdela brothers (Βόρειοι) και πάει λέγοντας σε νότιους ,Ανατολικούς και Δυτικούς.Γι'αυτό σας λέω αναφέρατε συντεταγμένες ,να κάτσω το μεσημέρι να βγάλω τα επιμέρους στρατόπεδα.Και φυσικά θέλω και βοηθό γιατί όσο να'ναι έχω και ένα Στόλο να φροντίσωσυμφωνω και προσφερομαι να αναλαβω ταμιας![]()
ο ναυαρχος αντι να μπει μπροσταρης εχει εξαφανιστει,μαλλον κολλησε που δεν εχει λιμανια το παιχνιδι![]()
παω να φερω τους χαρτες ναυαρχεΟ Ναύαρχος ακούει και προτείνει:Το βασικό όνομα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ που θα βγει το βράδυ θα έχει στην αρχή γεωγραφικό προσδιορισμό.Δηλαδή N. Bourdela brothers (Βόρειοι) και πάει λέγοντας σε νότιους ,Ανατολικούς και Δυτικούς.Γι'αυτό σας λέω αναφέρατε συντεταγμένες ,να κάτσω το μεσημέρι να βγάλω τα επιμέρους στρατόπεδα.Και φυσικά θέλω και βοηθό γιατί όσο να'ναι έχω και ένα Στόλο να φροντίσω
Ποιος τα βλέπει εδώ μέσα εκτός από εμάς??Λες να έχουμε ΕΦΙΑΛΤΕΣ????καλα στην αρχη δεν ξεραμε αλλου για αλλου ειμαστε μεταξυ μας αλλα η πλακα ειναι οτι ειμαστε και ανοικτο βιβλιο εχουμε δωσει ονοματα συντεταγμενες παραγωγη ολα φορα παρτιδα να τα βλεπουν ολοι..μαλλον οταν ληξει η ασυλια μας θα μας ξεκολιασουντο μονο που μας ελειπε θα ηταν να κανουν καμμια συμμαχια απο το κοσμοπολιταν εναντιον μας
![]()
σιγουρα μας βλεπουν για αυτο να κανονισουμε ποιος θα παραλαβει με π.μ. τις συντεταγμενες.εγω σε λιγο θα σβησω τα ποστ με τα στοιχεια του χωριου μου καλυτερα να το κανετε και εσειςΠοιος τα βλέπει εδώ μέσα εκτός από εμάς??Λες να έχουμε ΕΦΙΑΛΤΕΣ????![]()
![]()
![]()