Νέα

Travian:To νέο παιχνίδι στο internet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι όνομα θέλετε για τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ?

• bourdela

Ψήφοι: 1 9,1%
  • bourdela brothers

Ψήφοι: 5 45,5%
  • brdl

Ψήφοι: 0 0,0%
  • brothers of steel

• Alexxx

• Globeos brothers

• Taratsas brothers (!!!)

• Vrasidas force (!!!)

• bourdela masters

Ψήφοι: 2 18,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    11

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Διαβασα στο φορουμ οτι αν εχεις λιγους στρατιωτες στην αρχη καλο ειναι οταν φευγεις απο τον υπολογιστη να τους στελνεις καπου γιατι αν σου επιτεθουν με περισοτερους στρατιωτες θα τους σκωτοσουν και θα παει τσαμπα ο κοπος.
Μια καλη τακτικη ειναι να φτιαξεις πρωτα μια καλη παραγωγη και καλη κρυψωνα ωστε να προστατευεις της πρωτες υλες απο τυχον επιθεσεις απο την στιγμη που δεν εχεις ισχυρο στρατο για να προστατεψεις το χωριο σου.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Διαβασα στο φορουμ οτι αν εχεις λιγους στρατιωτες στην αρχη καλο ειναι οταν φευγεις απο τον υπολογιστη να τους στελνεις καπου γιατι αν σου επιτεθουν με περισοτερους στρατιωτες θα τους σκωτοσουν και θα παει τσαμπα ο κοπος.
Μια καλη τακτικη ειναι να φτιαξεις πρωτα μια καλη παραγωγη και καλη κρυψωνα ωστε να προστατευεις της πρωτες υλες απο τυχον επιθεσεις απο την στιγμη που δεν εχεις ισχυρο στρατο για να προστατεψεις το χωριο σου.
Αυτή είναι η καλύτερη τακτική όσο δεν έχεις στρατεύματα πολλά και δε "λιώνεις" στο κομπιούτερ όλη μέρα.Διώχτους για τουρισμό,όχι πολύ μακριά,και για 5-6 ώρες...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αυτή είναι η καλύτερη τακτική όσο δεν έχεις στρατεύματα πολλά και δε "λιώνεις" στο κομπιούτερ όλη μέρα.Διώχτους για τουρισμό,όχι πολύ μακριά,και για 5-6 ώρες...
Ελεγε ενας στο φορουμ οτι επειδη ειχε μαθει οτι θα του επιτεθουν εστειλε τους στρατιωτες του να επιτεθουν σε ενα μικρο χωριο 20 ωρες μακρια και μεχρι να φτασουν εκει ο αλλος που ειχε το χωριο διεγραψε τον λογαριασμο του τελικα πηγαν για τουρισμο και εκαναν 2 μερες για να επιστρεψουν με αδεια χερια. :2funny:

Dinos(1)

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ελεγε ενας στο φορουμ οτι επειδη ειχε μαθει οτι θα του επιτεθουν εστειλε τους στρατιωτες του να επιτεθουν σε ενα μικρο χωριο 20 ωρες μακρια και μεχρι να φτασουν εκει ο αλλος που ειχε το χωριο διεγραψε τον λογαριασμο του τελικα πηγαν για τουρισμο και εκαναν 2 μερες για να επιστρεψουν με αδεια χερια. :2funny:
χαχαχα το μαλακα! τουλαχιστον να εβαζε το στρατο να επιτεθει σε αλλο χωριο εκει κοντα, εγω αυτο θα εκανα

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Και ΑΝ επιστρέψουν.Γράφει παρακάτω ,οτι αν κάνεις επίθεση σε χωριό και ο κάτοχός του διαγράψει το λογαριασμό,ο Στρατός σου χάνεται...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Και ΑΝ επιστρέψουν.Γράφει παρακάτω ,οτι αν κάνεις επίθεση σε χωριό και ο κάτοχός του διαγράψει το λογαριασμό,ο Στρατός σου χάνεται...
Αυτος απο οτι εγραψε μετα επεστρεψε ο στρατος του τωρα τι ισχυει δεν ξερω αλλα ειναι μαλακια να στειλεις τον στρατο τοσο μακρια.
Αυτο παιζει ρολο και στης συμμαχιες που θα κανουμε καλο ειναι τα χωρια να ειναι κοντα ωστε να μπορουμε να στελνουμε ενισχησεις γρηγορα.

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Έπαθα πόρωση με το παίγνιο.Αναβαθμίζομαι και επανέρχομαι δρυμύτερος.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Αυτος απο οτι εγραψε μετα επεστρεψε ο στρατος του τωρα τι ισχυει δεν ξερω αλλα ειναι μαλακια να στειλεις τον στρατο τοσο μακρια.
Αυτο παιζει ρολο και στης συμμαχιες που θα κανουμε καλο ειναι τα χωρια να ειναι κοντα ωστε να μπορουμε να στελνουμε ενισχησεις γρηγορα.
Σωστός!πρέπει να υποτυπώσουμε τις συντεταγμένες και να ομαδοποιήσουμε τα χωριά ....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλημερα πολυ αργο το παιχνιδι ρε γαμωτο
η εμενα ειναι τεμπελοσκυλα?
επαναλαμβανω συντεταγμενες -18/88    και  -85/-10
οβερ
εκτελω κινηση κ15 τριγωνικη στο ρανταρ
οβερ :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα πολυ αργο το παιχνιδι ρε γαμωτο
η εμενα ειναι τεμπελοσκυλα?
επαναλαμβανω συντεταγμενες -18/88     και   -85/-10
οβερ
εκτελω κινηση κ15 τριγωνικη στο ρανταρ
οβερ :2funny: :2funny: :2funny:
Αναπτηξου στο -15 -87 κανε κινηση αντιπερισπασμου στο 14 -65 και μετα επιθεσει με την οπισθεν. :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αναπτηξου στο -15 -87 κανε κινηση αντιπερισπασμου στο 14 -65 και μετα επιθεσει με την οπισθεν. :2funny:
ο φουσεκης εισαι? :2funny: :2funny:
παντως ο μονος που ειναι κοντα μου ειναι ο παντρεμενος αλλα σε εκεινο το χωριο δεν εχω ακομα ουτε καφενειο :2funny:

Επισκέπτης
taratsoupoli 84 -19, 51 κάτοικοι
taratsa  -86 27,  55 κάτοικοι
bourdeloupoli 68 -59, 49 κάτοικοι

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
nikoss278
16  -87
56 χωρικοι

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
για ψαχτειτε λιγο στο φορουμ οσοι ειστε με πολλα χωρια γιατι εχω την εντυπωση οτι θα σας διαγραψουν και μετα  :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για ψαχτειτε λιγο στο φορουμ οσοι ειστε με πολλα χωρια γιατι εχω την εντυπωση οτι θα σας διαγραψουν και μετα  :headbang:
τα ομορφα χωρια ομορφα διαγραφοντε
μαλλον θα τα αφησω σε αδρανεια να εχω πρωτες υλες για το καλο μου χωριο

Επισκέπτης
Στη εγγραφή έχει επιλογή χρήστης απο το ίδιο pc, αν τσεκάρεις εκείνο τότε μπορείς να έχει μέχρι 3 λογαριασμούς!!! Ρώτησα τον admnin του φορουμ!!! :rockon:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τα ομορφα χωρια ομορφα διαγραφοντε
μαλλον θα τα αφησω σε αδρανεια να εχω πρωτες υλες για το καλο μου χωριο
  θελει ψαξιμο και τρομερη υπομονη το παιχνιδακι.απο το  φορουμ εχει πολλα να μαθει καποιος.σημαντικο ειναι οποιος ξεκινησει την συμμαχια να μην αποχωρησει γιατι θα εγκλωβισει και τους αλλους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom