τιποτα ναυαρχεΕυχαριστώ συμπολεμιστή!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαβασα στο φορουμ οτι αν εχεις λιγους στρατιωτες στην αρχη καλο ειναι οταν φευγεις απο τον υπολογιστη να τους στελνεις καπου γιατι αν σου επιτεθουν με περισοτερους στρατιωτες θα τους σκωτοσουν και θα παει τσαμπα ο κοπος.
Μια καλη τακτικη ειναι να φτιαξεις πρωτα μια καλη παραγωγη και καλη κρυψωνα ωστε να προστατευεις της πρωτες υλες απο τυχον επιθεσεις απο την στιγμη που δεν εχεις ισχυρο στρατο για να προστατεψεις το χωριο σου.
Μια καλη τακτικη ειναι να φτιαξεις πρωτα μια καλη παραγωγη και καλη κρυψωνα ωστε να προστατευεις της πρωτες υλες απο τυχον επιθεσεις απο την στιγμη που δεν εχεις ισχυρο στρατο για να προστατεψεις το χωριο σου.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Αυτή είναι η καλύτερη τακτική όσο δεν έχεις στρατεύματα πολλά και δε "λιώνεις" στο κομπιούτερ όλη μέρα.Διώχτους για τουρισμό,όχι πολύ μακριά,και για 5-6 ώρες...Διαβασα στο φορουμ οτι αν εχεις λιγους στρατιωτες στην αρχη καλο ειναι οταν φευγεις απο τον υπολογιστη να τους στελνεις καπου γιατι αν σου επιτεθουν με περισοτερους στρατιωτες θα τους σκωτοσουν και θα παει τσαμπα ο κοπος.
Ελεγε ενας στο φορουμ οτι επειδη ειχε μαθει οτι θα του επιτεθουν εστειλε τους στρατιωτες του να επιτεθουν σε ενα μικρο χωριο 20 ωρες μακρια και μεχρι να φτασουν εκει ο αλλος που ειχε το χωριο διεγραψε τον λογαριασμο του τελικα πηγαν για τουρισμο και εκαναν 2 μερες για να επιστρεψουν με αδεια χερια.Αυτή είναι η καλύτερη τακτική όσο δεν έχεις στρατεύματα πολλά και δε "λιώνεις" στο κομπιούτερ όλη μέρα.Διώχτους για τουρισμό,όχι πολύ μακριά,και για 5-6 ώρες...
χαχαχα το μαλακα! τουλαχιστον να εβαζε το στρατο να επιτεθει σε αλλο χωριο εκει κοντα, εγω αυτο θα εκαναΕλεγε ενας στο φορουμ οτι επειδη ειχε μαθει οτι θα του επιτεθουν εστειλε τους στρατιωτες του να επιτεθουν σε ενα μικρο χωριο 20 ωρες μακρια και μεχρι να φτασουν εκει ο αλλος που ειχε το χωριο διεγραψε τον λογαριασμο του τελικα πηγαν για τουρισμο και εκαναν 2 μερες για να επιστρεψουν με αδεια χερια.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Και ΑΝ επιστρέψουν.Γράφει παρακάτω ,οτι αν κάνεις επίθεση σε χωριό και ο κάτοχός του διαγράψει το λογαριασμό,ο Στρατός σου χάνεται...Ελεγε ενας στο φορουμ οτι επειδη ειχε μαθει οτι θα του επιτεθουν εστειλε τους στρατιωτες του να επιτεθουν σε ενα μικρο χωριο 20 ωρες μακρια και μεχρι να φτασουν εκει ο αλλος που ειχε το χωριο διεγραψε τον λογαριασμο του τελικα πηγαν για τουρισμο και εκαναν 2 μερες για να επιστρεψουν με αδεια χερια.
Αυτος απο οτι εγραψε μετα επεστρεψε ο στρατος του τωρα τι ισχυει δεν ξερω αλλα ειναι μαλακια να στειλεις τον στρατο τοσο μακρια.Και ΑΝ επιστρέψουν.Γράφει παρακάτω ,οτι αν κάνεις επίθεση σε χωριό και ο κάτοχός του διαγράψει το λογαριασμό,ο Στρατός σου χάνεται...
Αυτο παιζει ρολο και στης συμμαχιες που θα κανουμε καλο ειναι τα χωρια να ειναι κοντα ωστε να μπορουμε να στελνουμε ενισχησεις γρηγορα.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Σωστός!πρέπει να υποτυπώσουμε τις συντεταγμένες και να ομαδοποιήσουμε τα χωριά ....Αυτος απο οτι εγραψε μετα επεστρεψε ο στρατος του τωρα τι ισχυει δεν ξερω αλλα ειναι μαλακια να στειλεις τον στρατο τοσο μακρια.
Αυτο παιζει ρολο και στης συμμαχιες που θα κανουμε καλο ειναι τα χωρια να ειναι κοντα ωστε να μπορουμε να στελνουμε ενισχησεις γρηγορα.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλημερα πολυ αργο το παιχνιδι ρε γαμωτο
η εμενα ειναι τεμπελοσκυλα?
επαναλαμβανω συντεταγμενες -18/88 και -85/-10
οβερ
εκτελω κινηση κ15 τριγωνικη στο ρανταρ
οβερ
οβερ
οβερ
Αναπτηξου στο -15 -87 κανε κινηση αντιπερισπασμου στο 14 -65 και μετα επιθεσει με την οπισθεν.καλημερα πολυ αργο το παιχνιδι ρε γαμωτο
οβερ
οβερ
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ο φουσεκης εισαι?Αναπτηξου στο -15 -87 κανε κινηση αντιπερισπασμου στο 14 -65 και μετα επιθεσει με την οπισθεν.
παντως ο μονος που ειναι κοντα μου ειναι ο παντρεμενος αλλα σε εκεινο το χωριο δεν εχω ακομα ουτε καφενειο
Επισκέπτης
taratsoupoli 84 -19, 51 κάτοικοι
taratsa -86 27, 55 κάτοικοι
bourdeloupoli 68 -59, 49 κάτοικοι
Εληφθη οβερ.taratsoupoli 84 -19, 51 κάτοικοι
anokatoxori -63 -63 42 κατοικους.
tempeloxori -15 -87 47 κατοικους.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γειτονα μου με το πρωτο μου χωριοtaratsoupoli 84 -19, 51 κάτοικοι
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα ομορφα χωρια ομορφα διαγραφοντεγια ψαχτειτε λιγο στο φορουμ οσοι ειστε με πολλα χωρια γιατι εχω την εντυπωση οτι θα σας διαγραψουν και μετα
μαλλον θα τα αφησω σε αδρανεια να εχω πρωτες υλες για το καλο μου χωριο
Επισκέπτης
Στη εγγραφή έχει επιλογή χρήστης απο το ίδιο pc, αν τσεκάρεις εκείνο τότε μπορείς να έχει μέχρι 3 λογαριασμούς!!! Ρώτησα τον admnin του φορουμ!!!για ψαχτειτε λιγο στο φορουμ οσοι ειστε με πολλα χωρια γιατι εχω την εντυπωση οτι θα σας διαγραψουν και μετα
θελει ψαξιμο και τρομερη υπομονη το παιχνιδακι.απο το φορουμ εχει πολλα να μαθει καποιος.σημαντικο ειναι οποιος ξεκινησει την συμμαχια να μην αποχωρησει γιατι θα εγκλωβισει και τους αλλους!τα ομορφα χωρια ομορφα διαγραφοντε
μαλλον θα τα αφησω σε αδρανεια να εχω πρωτες υλες για το καλο μου χωριο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις