Παντως αν βαλεις στο google travian στα ελληνικα σαιτ το μπουρδελα το βγαζει στην πρωτη 10αδα.Ποιος τα βλέπει εδώ μέσα εκτός από εμάς??Λες να έχουμε ΕΦΙΑΛΤΕΣ????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Travian:To νέο παιχνίδι στο internet
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 105K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ρε μαγκες μην γραφετε στο μπλογκ λεξεις οπως τριβιαν και τα λοιπα γιατι σε μια αναζητηση μπορει να μας βρουνε
θα το γραφετε κομμενο η με κωδικο(πχ.το παιχνιδι)
καλο ειναι να εχουμε μονο συντεταγμενες και τα εδω ονοματα μας
ουτε ονοματα χωριων στο μπλογκ ουτε τιποτα
καλος δεν ειναι ο τιτλος που εδωσα στο μπλογκ?ρε μαγκες μην γραφετε στο μπλογκ λεξεις οπως τριβιαν και τα λοιπα γιατι σε μια αναζητηση μπορει να μας βρουνε
μονο αυτα που ειναι μισης ωραςρε δεν σβηνουν τα παλια ποστ?
Τελικα ποσοι ειμαστε?
ναυαρχος, ταρατσας, βρασιδας,νικος,elvis,doritis ,παντρεμενος, dwfk, .. αλλοι?
kai xifias
Παντως αν βαλεις στο google travian στα ελληνικα σαιτ το μπουρδελα το βγαζει στην πρωτη 10αδα.
ο λογος που ψηφισα για ονομα συμμαχιας γλομπεος μπραδερς ηταν οτι μονο εμεις το ξερουμε ενω με την λεξη μπουρδελα στο κατεβαζει το google!!!! μηπως θα ηταν καλυτερα να βγαζαμε την λεξη μπουρδελα?ρε μαγκες μην γραφετε στο μπλογκ λεξεις οπως τριβιαν και τα λοιπα γιατι σε μια αναζητηση μπορει να μας βρουνε
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Η συμμαχίες για να γίνουν πρέπει κάποιος να βάλει την πρεσβεία στο Ν0 3.Από εκεί και πέρα για κάθε επίπεδο που ανεβαίνει η Πρεσβεία γίνονται δεκτά 3 μέλη τη φορά,οπότε...αναμονή.Ήδη έχει συμμαχήσει ο Ταράτσας με τον Bull και το Βρασίδα και αναμένουμε πρόσκληση οι υπόλοιποι...παιδια,παρακολουθω το θεμα,καθε μερα.δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουν προχωρησει ακομα οι συμμαχιες που εχουμε πει.
Επισκέπτης
Στις 9 το βράδυ η πρεσβεία θα είναι έτοιμη στο επίπεδο 4, οι 3 προσκλήσεις είναι στον Ναύαρχο στον nik και στον pantremeno πού είναι και γείτονας!Η συμμαχίες για να γίνουν πρέπει κάποιος να βάλει την πρεσβεία στο Ν0 3.Από εκεί και πέρα για κάθε επίπεδο που ανεβαίνει η Πρεσβεία γίνονται δεκτά 3 μέλη τη φορά,οπότε...αναμονή.Ήδη έχει συμμαχήσει ο Ταράτσας με τον Bull και το Βρασίδα και αναμένουμε πρόσκληση οι υπόλοιποι...
Στις 9 το βράδυ η πρεσβεία θα είναι έτοιμη στο επίπεδο 4, οι 3 προσκλήσεις είναι στον Ναύαρχο στον nik και στον pantremeno πού είναι και γείτονας!
Επισκέπτης
Εγώ έκανα στρατόπεδο με πλατεία συνέλευσης στο επίπεδο 1 και κεντρικό στο επίπεδο 3 αλλά ακόμα δεν έχω στρατιώτες λόγο έλλειψης υλών, οι Ρωμαίοι είναι οι πιό ακριβοί στην δημιουργία!ρε μαγκες ακουστε λιγο
για να κανεις στρατο θες στρατοπεδο
για το στρατοπεδο θελεις πλατεια συνελευσης 1 και κεντρικο 3
εγω εχω πλατεια 2 και κεντρικο 5 και δε μπορω να κανω στρατοπεδο
ξερει κανεις κατι ?
Oταν κανεις μεσα στο χωριο κλικ πανω σε μια εκταση δεν σου βγαζει στρατωνα και το τι πρωτες υλες χρειαζεσαι για να τον φτιαξης?ρε μαγκες ακουστε λιγο
για να κανεις στρατο θες στρατοπεδο
για το στρατοπεδο θελεις πλατεια συνελευσης 1 και κεντρικο 3
εγω εχω πλατεια 2 και κεντρικο 5 και δε μπορω να κανω στρατοπεδο
ξερει κανεις κατι ?
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Άντε να δούμε...Στις 9 το βράδυ η πρεσβεία θα είναι έτοιμη στο επίπεδο 4, οι 3 προσκλήσεις είναι στον Ναύαρχο στον nik και στον pantremeno πού είναι και γείτονας!
μολις τωρα μου εβγαλε την επιλογη kαι το εκανα αλλα δε μπορω να βγαλω φανταρουςOταν κανεις μεσα στο χωριο κλικ πανω σε μια εκταση δεν σου βγαζει στρατωνα και το τι πρωτες υλες χρειαζεσαι για να τον φτιαξης?
Επισκέπτης
Μείνε ήσυχος!!!Άντε να δούμε...
Εβλεπα στις ειδήσεις για τα επεισόδια στην Αθήνα και έβλεπα ένας τύπο με κουκούλα να ξηλώνει μάρμαρα από έναν σταθμό του μετρό, υλικά έψαχνε για να μεγαλώσει το χωριό του?
Μείνε ήσυχος!!!
Εβλεπα στις ειδήσεις για τα επεισόδια στην Αθήνα και έβλεπα ένας τύπο με κουκούλα να ξηλώνει μάρμαρα από έναν σταθμό του μετρό, υλικά έψαχνε για να μεγαλώσει το χωριό του?
Δεν τον γνώρισες; Ήταν ο nikos278.
Σε λίγο θα πάει στην ακρόπολη να πάρει υλικά!!!
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπαΔεν τον γνώρισες; Ήταν ο nikos278.
Σε λίγο θα πάει στην ακρόπολη να πάρει υλικά!!!
εγω εχω αλλοθι κυριοι
ημουν στο στρατωνα και μαθαινα τα κωλοψαρα τι εστι πολεμος
Παντως αν βαλεις στο google travian στα ελληνικα σαιτ το μπουρδελα το βγαζει στην πρωτη 10αδα.
Γείτονα;;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 113
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις